Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → Fallen_Mpougatsa
xD Τι αμυντική κι εσύ; Με τα στατιστική που έχει για την ώρα θα ψοφούσε σε κάθε πρόκληση. Item και πολύ μου ήταν.
Μάρ 25 2012 22:46
Fallen_Mpougatsa → Kai
Τι λες καλέ, δεν είναι αυτό σημαντικό? Κι αν δεν έχεις εσύ μία, δεν έχω εγώ δύο, μην άγχεσαι! Τι πήρες τελικά? Αμυντική ή αντικείμενο? Μάλλον αντικείμενο μου κάνει βέβαια...
Μάρ 25 2012 22:41
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Έκανα την πρώτη μου συγκλονιστική αγορά στο ΟΡ και ένιωσα μια μεγάλη ανάγκη να το δηλώσω... I really don't have a life...
Μάρ 25 2012 22:27
Fallen_Mpougatsa → Kai
Δεν πειράζει, κι εγώ έτσι είμαι...! Γιατί νομίζεις ότι προτιμώ και τα πρωινά μαθήματα? :canthelp:
Μάρ 23 2012 09:33
Fallen_Mpougatsa → mono
Δεν πειράζει, τι να κάνουμε? Όλοι το έχουμε περάσει αυτό!
Κάτσε κάπου το ξέρω εγώ αυτό το όνομα, το "almost famous", παίζει να το χω δει και να μην το θυμάμαι. Τώρα το άλλο δεν το ξέρω, πότε θα το τσεκάρω.
Μάρ 23 2012 09:29
Kai → Fallen_Mpougatsa
:dazed: Makes more sense now, τελικά το πρωί λειτουργώ πολύ καλύτερα.
Μάρ 23 2012 07:40
mono → Fallen_Mpougatsa
Μετά από μιάμιση μέρα συνειδητοποίησα ότι το παρακάτω vm αντί να το αφήσω στο δικό σου προφίλ το είχα αφήσει στο δικό μου...Brains all over the place D:
Βασανισμένα παιδιά, τί να πεις :P Αν θες να δεις μια ταινία στο κλίμα της εποχής δες το almost famous, μου άρεσε αρκετά. Και μιας και είμαστε στον τομέα teen drama σου προτείνω και το lords of dogtown (άσχετο αλλά δεν χάνω ευκαιρία να το προτείνω XD)
Στο somewhere έπαιξε η Elle μεταξύ άλλων, πολύ ωραία ταινία, δεστην και αυτήν.
Μάρ 23 2012 01:34
Vaizard → Fallen_Mpougatsa
Ας στείλουμε ένα mail στο Κισίι a διορθώσει κάποια πράγματα!! xD
Μάρ 22 2012 20:31
Fallen_Mpougatsa → Vaizard
Τα καλά και τα ωραία τα σκεφτόμαστε πάντα στο λεπτό! xD
Μάρ 22 2012 20:28

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται