Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Διαλέγεις εσύ όποιον χαρακτήρα σου γυαλίσει! :thatsit:
Νοέ 27 2011 12:03
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

E,τότε είμαι μέσα! Λέω να δηλώσω τον Excalibur απο το Soul Eater...
Νοέ 27 2011 12:03
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Ψιτ, ερώτηση ηλιθίου για το "η νύχτα πέφτει", ποιος μοιράζει τους ρόλους στην ονλάιν έκδοση;
Νοέ 27 2011 11:59
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → zennith666

xD xD xD Indeed!
Νοέ 27 2011 11:58
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Εγώ ναι και τώρα πάω να δηλώσω Squalo. H Kai ακόμα να αποφασίσει χαρακτήρα αλλά μάλλον θα παίξει αν το κάνει κι αυτό. Έλα~έλα~έλα. :hypno: Άσε που ήδη έχει πάει ο Nozomu. Όλη η Pestoallagenovese εκεί, xD.
Νοέ 27 2011 11:58
Φωτογραφία

zennith666 → Fallen_Mpougatsa

Εμα σου λέω τα έχω σκεφτεί όλα !!!!!!!!!!
Νοέ 27 2011 11:57
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Δεν ξέρω.... Εσείς θα παίξετε ?
Νοέ 27 2011 11:51
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Λοιπόν, τελείωσε. Είστε επισήμως καμμένοι. Χρειάζεστε έναν κανονικό άνρθωπο μαζί σας. Challenge accepted.
Νοέ 27 2011 11:27
Φωτογραφία

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

ειδες?? αμεσως να κατακρινεις, εντωματαξυ εγω εχω ψιλομετατρεψει τον μιχαλη σε κλεπτομανη και ο μιχαλης τον ηρακλη μισανθρωπο, να δεις τι λεγανε για την σερβιτορα επειδη ειχε λιγο ενα στιλ σαν λολιτα. πρεπει να αρχισεις να βγαινεις μαζι μας , να εξισοροπεις τα πραγματα, να μας βαζεις λιγο στον καλο δρομο π[ως το λενε, αλλιως δεν την παλευουμε..
Νοέ 27 2011 11:22
Φωτογραφία

Χα χα χα, such compelling arguments...
Νοέ 27 2011 11:14
Φωτογραφία

τι παλι που μου συγχιζεσαι κιολας, αφου παμε στην καφετερια καθομαστε εξω , παιρνουμε να παιξουμε τριβιαλ και δεν μας αφηναν γιατι καθομασταν εξω, και πηγε ο μηχαλης και πηρε τραπουλα απο το περιπτερο και μετα απο κανα μιαμισαωρο πηγαμε μεσα που αδειασε τραπεζι και πηραμε να παιξουμε uno. ηταν και καινουργιο σε καλη κατασταση ε τι να κανουμε, και στην τελικη ποια ηταν η τελευταια φορα που εκανα κατι τετοιο, εεε??
Νοέ 27 2011 11:05
Φωτογραφία

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΠΑΛΙ??? Αμάν πια κι εσύ όλη την ώρα κλέβεις! Πφφφφ... Τεσπα. Αστείο να πουν εσένα αγαθιάρη. Πολύ όμως. Καημένοι κι αυτοί...
Νοέ 27 2011 11:01
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → zennith666

Ha ha ha ha! OK OK αφού το σκέφτηκες...
Νοέ 27 2011 11:00
Φωτογραφία

επρεπε να ειχες ερθει την πεμπτη για καφε φαση ειχε τσεπωσα και ενα uno, παρεπιπτοντως στο βασανα του μαθητη με αποκαλεσαν αγιαθιαρη, καιρο εχω να γελασω ετσι, μαλλον στο φορουμ μιλωντας μου ακουγομαι πολυ διαφορετικος απο οτι στην πραγματικοτητα
Νοέ 27 2011 10:57
Φωτογραφία

zennith666 → Fallen_Mpougatsa

Θα μουγρίζω και τα κάνω point όλην την ώρα με το μεγάλο μου δάκτυλο αυτόν που θέωρώ δολοφόνο!!!!!!
Νοέ 27 2011 10:54