Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

M'αρέσει που κάθεσαι κι απαντάς σοβαρά σε αποτυχεμένα trolls....
Νοέ 27 2011 13:50
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Πλάκα μου κάνεις ότι διάλεξες τον συγκεκριμένο. Δεν το περίμενα με τίποτα! Και να πεις, λίγα κεφάλαια έχει βγάλει... ...αλλά όταν ο χαρακτήρας σου μιλάει στην καρδιά σου...
Νοέ 27 2011 13:47
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

E, άλλοι έχουν πανελλήνιες, άλλοι βαριούνται...
Νοέ 27 2011 13:07
Φωτογραφία

Η πλάκα είναι,πως τόσα άτομα είναι στην οικογένεια,τέσσερα άντε πέντε να γράφουμε στο rp.....
Νοέ 27 2011 13:04
Φωτογραφία

Ehehe, δεν πειράζει, αν παίξουμε ποτέ κανονικά δε θα είναι αυτό το σενάριο...αλλά ναι, όλοι μας είμαστε Highlanders! Muawhahahahahahaha!
Νοέ 27 2011 12:57
Φωτογραφία

Δεν ξέρω αν το παρατήρησες,αλλά α) παραμείναμε στο νησί και δεν πήγαμε στην Ιαπωνία,β) Κάναμε άλμα στον χρόνο και γ) ο Ambrosio,είναι ο Highlander,διότι γνώριζε τον Reborn πριν την κατάρα,είναι πολύ νεότερος του Timoteο και είναι σύγχρονος του Tsuna. Τόσες τρύπες στο σενάριο,ούτε ο Mashima....
Νοέ 27 2011 12:39
Φωτογραφία

Ωχ είναι κι αυτό, το χα ξεχάσει εντελώς. Κι εμείς κάπου τότε αρχίζουμε. T^T Ούτε εμένα μου έρχονται πολλά είναι η αλήθεια...
Νοέ 27 2011 12:33
Φωτογραφία

Siga re sy,μέσα στον Δεκέμβριο είναι πιο πιθανό. Ο Ιανουάριος είναι κάπως μακριά.Άσε που ορισμένοι θα διαβάζουν και για την εξεταστική τους. Χθες που βαριόμου,έγραφα ό,τι μου κατέβαινε στο rp. Σήμερα όμως,δεν μου έρχεται τίποτα.... Τ___Τ
Νοέ 27 2011 12:29
Φωτογραφία

Ha, ha, ha. [B][I]YESH[/I][/B]! xD Aλλά ναι το είδα! ^^ Αυτό είναι μια καλή ερώτηση...ξέρω γω? Αρχές Ιανουαρίου?
Νοέ 27 2011 12:24
Φωτογραφία

To'κανα. Άντε να δούμε πότε θα αρχίσει.
Νοέ 27 2011 12:13
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Ναι ναι καθαρή τύχη. Κι εμείς με τραπουλόχαρτα το παίζαμε...να σε πω την αλήθεια αυτό το παιχνίδι ήταν ο λόγος που πήρα απόφαση να γραφτώ στο site! xD
Νοέ 27 2011 12:10
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Άρα πάει τελείως στην τύχη μέσω προγράμματος. Έχω παίξει μόνο το κλασσικό με τα τραπουλόχαρτα, γι' αυτό ρωτάω.
Νοέ 27 2011 12:08
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Αφού μαζευτούν όλοι οι συμμετέχοντες βάζουν όλα τα ονόματα σε ένα πρόγραμμα υπολογιστή και με τύχη αρκετή μπορεί να γίνεις κι εσύ δολοφόνος!
Νοέ 27 2011 12:06
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Τους ρόλους εννοώ, δολοφόνο, αστυνόμο, πολίτες.
Νοέ 27 2011 12:04
Φωτογραφία

Nαιναιναιναιναιναιναιναιναιναιναιναι [B]κάντο[/B]!
Νοέ 27 2011 12:04