Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Nαι~! Και να φανταστείς μόλις χθες σχολιάζαμε με κάτι άλλα παιδιά ότι έχουμε καιρό να γράψουμε! Πάντως το καλό είναι ότι όχι μόνο ξαναρχίσαμε αλλά παίζει να τελειώσουμε και το arc σε λίγο και να φτάσουμε επιτέλους στην Ιαπωνία!
Nov 26 2011 17:00
Fallen_Mpougatsa → Napster
Ha ha, σαν το Sidooh κι αυτό λιγομίλητο αλλά...!
Κοίτα τώρα...ένα που έχω αρχίσει να διαβάζω και μ'άρεσε είναι το brave 10. Αλλά τώρα έχω κολλήσει για κάποιο άλλο. Ένα που επίσης μ'άρεσε αλλά το χουν κάνει λίγο σούπα αν και το manga είναι τρεις καλύτερο από το anime είναι το Samurai Deeper Kyo. Επίσης το Peacemaker Kurogane! ^^
Nov 26 2011 15:32
Napster → Fallen_Mpougatsa
Lolz. xD Ναι, είναι on-going αλλά είναι on hiatus εδώ και ένα χρόνο+βάλε γιατί ο manga-ka είχε κάποια προβλήματα με την υγεία του.
Κοίτα, και 'γω έτσι έλεγα όταν είδα ότι έχει 300chaps αλλά μέσα σε 4-7 μέρες το έφτασα στο ongoing. :P Δεν είναι τίποτα τα 300chaps, απλά εικόνες θα βλέπεις, δεν έχει μεγάλους διαλόγους.
Oh yeah!
Ξες κανά καλό manga να μου προτείνεις να αρχίσω με samurai/ninja (μην πεις Naruto)?
Nov 26 2011 14:44
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ε, ναι ρε συ. Σκέψου πως 13 επεισόδια μόνο είναι γύρω στις 4,5 ώρες καθαρές.
Yup, αν γίνεται μόνο στο whats up γιατί η wind μόνο όταν θυμάται πιάνει ή στο σπίτι, διαφορετικά παίζει να μην το ακούσω XD
Nov 26 2011 12:22
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Δεν είπα το αντίθετο,απλώς σε ενημερώνω για το τι σκέφτομαι! XD
Also,θα απαντήσω στο rp,εντός των επόμενων ωρών.
Nov 26 2011 12:04
Lol, για να το δεις στο πα όχι να σ'αναγκάσω ν'απαντήσεις βρε... :3
Nov 26 2011 11:43
Δες αυτό: [url=http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4135]DnD[/url]
Nov 26 2011 11:27
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χμ...λες ε? Δεν ξέρω ίσως έχεις δίκιο. Με παραπλάνησε απλώς η ταινία φαίνεται.
Τα specials θα ταν ωραία: "η ιστορία που δεν ειπώθηκε ποτέ" και το καθένα ένα διαφορετικό κεφάλαιο σε χρονολογική σειρά αλλά από πολλούς χαρακτήρες.
Nice...!
P.S. O Κώστας τώρα λέει να μας πάει αλλού! xD Στο Village στα Mediterranean λέει αλλά του είπα αν δεν έχει αποφασίσει και δεν έχουμε συνεννοηθεί μέχρι τις 5 τ'απόγευμα θα πάμε μόνες μας. Όχι τίποτα άλλο μια το ένα μια το άλλο. Οπότε να ξες, θα σε πάρω τηλέφωνο πέντε και κάτι για το οριστικό. ΟΚ? ^^
Nov 26 2011 11:18
Kai → Fallen_Mpougatsa
24 επεισόδια το ένα βιβλίο; XD Τραβηγμένο από τα μαλλιά μού φαίνεται. Τι τραβηγμένο, καραφλό από το τράβηγμα. Ίσως 26 επεισόδια δύο βιβλία μαζί και τα specials στα Blu-ray.... μόνο που θα είναι μικρά. Μια χαρά.
Nov 26 2011 11:11
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι μωρέ...ξες ε, το φαντάστηκα σε φάση, 24 επισόδεια το κάθε βιβλίο, χωρίς σεζόν, απλώς ongoing μέχρι να τελειώσει και το καλοκαίρι filler σε φάση τι έκαναν και οι άλλοι χαρακτήρες τότε. Κανα special με τον Sirius και Marauders εποχή γενικότερα ή με τον Tom να δούμε τι έκανε μπας και γεμίσουν οι τρύπες του βιβλίου...
Τ^Τ τώρα θέλω να το δω πολύ.
Nov 26 2011 11:03
Fallen_Mpougatsa → Napster
Oh my God! Πλάκα με κάνεις? Τι άλλο θα με βάλεις να διαβάσω? Κι αυτό on going δεν είναι? Δηλαδή εγώ θα ζω με την έγνοια του επόμενου chapter για πάντα????
ΟΚ, overreaction ends here. Για να πω την αλήθεια πήγα να το αρχίσω μια φορά και το πρώτο κεφάλαιο μ'άρεσε...αλλά μετά είδα πόσα είχε βγάλει. Τότε ήταν κάπου στα 29κάτι. Ε το άφησα σχεδόν αμέσως! xD
Άλλαξε το set!
Nov 26 2011 10:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed