Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → zennith666
Όλα καλά βρε assassin αλλά τι στο καλό θα κάνεις με ένα χαρακτήρα ο οποίος δε μιλάει δε λαλάει και δεν κάνει τίποτα? Πώς θα βοηθήσεις στην εξιχνίαση του φόνου? xD
Νοέ 27 2011 10:51
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Κρίμα μωρέ αλλά τουλάχιστον θα φας κοψίδια! :3
Νοέ 27 2011 10:37
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ευχαριστω!! αν και δεν ειναι τοσο ωραια να γιορταζεις εκτος απο το γεγονος οτι θα φα;με κοψιδια σημερα. χθες ξεφραγκιαστηκα γιατι επρεπε να κερασω τα παιδια στην λαρισΑ, και με πρηξαν λιγο στα τηλεφωνα, αλλα τεσπα..
Νοέ 27 2011 10:36
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Kαλέ χρόνια πολλά για χθες! Συγγνώμη που το ξέχασαααα~!
Νοέ 27 2011 10:22
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα, είδα τον απάντησες για τον Spa[B][I]mm[/I][/B]er ε? Κι εγώ το σχολίασα αυτό και πάλι θα διαμαρτύρεται! :3 "όλο με διορθώνεται" αχ τον καημένο μωρέ τον τυραννάμε! xD
Νοέ 26 2011 17:43
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Όχι απάντα εσύ γιατί εγώ διαβάζω ένα κεφάλαιο αυτή τη στιγμή.
Και ΟΚ αν γίνει θα σε πω! ^^
Νοέ 26 2011 17:34
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ωραία,υπολόγισέ με κι εμένα!!
Επίσης,για να αποφύγουμε να απαντήσουμε μαζί στο rp,απάντα εσύ πρώτη...
Νοέ 26 2011 17:29
Eεεεε? Καλά καλέ έτσι το πε ο άνθρωπος για ένα one-shot. Όχι εβδομαδιαίο. Επίσης απ'ότι κατάλαβα θα είναι με κανόνες άλλους επειδή εγώ πάντως ψήθηκα! :3
Νοέ 26 2011 17:25
Δεν έχω πρόβλημα,αλλά δεν με βλέπω να συμμετέχω μεσοβδόμαδα....
Πες μου κάτι,οι κανονισμοί έχω καθοριστεί ή θα ψαχνόμαστε ;
Νοέ 26 2011 17:21
E καλά κάνεις. Να έχεις κι εσύ μια ασχολία όσο κάθεσαι μέσα.
Αλήθεια, ψήνεσαι γι αυτό που λέει ο άλλος? Ένα one-shot μέσω του internet για DnD?
Εdit: όχι αυτό ακριβώς λέει η κοπέλα. Ότι ακόμα έρxεται ο καημένος ο Spanner -κι όχι spammer, τι σου χει δώσει αυτήν την εντύπωση ότι σπαμμάρει? xD-
Νοέ 26 2011 17:19
Ξέρεις τι έγινε,λόγω του κρυώματος,έχω κλειστεί μέσα και βαριέμαι γι'αυτό κι είπα να γράψω! XD
Νοέ 26 2011 17:14

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται