Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

mayumi_chan → plotolp

[I]Ηταν πολυ ωραια στο γαμο!αν και ο προηγουμενος που ειχα παει μαρεσε πιο πολυ!!ωραιο ηταν το ζευγαρι βεβαια αλλα πιστευω οτι οποιοσδηποτε την ημερα του γαμου του ειναι ωραιος!!![/I]:awww: [I]ευτυχως για σενα που δεν ειπες τιποτα απ'την αρχη γιατι ειμαι λιγο επιθετικη οταν μου τα λενε στα μουτρα!![/I]:wis: [I]εγω στην φωτογραφια βλεπω ενα τρισχαριτωμενο πανεμορφο αγορακι!![/I]:awww: [I]περιμενω γνωμη για Lc5!!κυριως τα συγκροτηματα εχουν ολα ακραια χτενισματα(και οι εφηβοι βεβαια) αλλα κ οι υπολοιποι ειναι αρκετα συνηθισμενη στο να βλεπουν τετοια!![/I]:canthelp: [I]p.s. αληθεια μπορουμε να κανοιυμε τετοιο group??δεν υπαρχει αλλο ετσι??πως το φτιαχνουμε??[/I]:blingeye2: [I]p.s.2 εμεις τωρα ψηφισαμε να ανοιξει κ θα γινει η εξεταστικη απο 10 εως 29 του μηνως κ 31 ξεκιναμε μαθηματα!!εχω αγχωθει πολυ γαμωτο που ξεκιναμε τοσο αργα!!μετα ποτε θα προλαβουμε να κανουμε οτι χρειαζεται για την εξεταστικη??[/I]:uhh: [I]p.s.3 Συγχαρητηρια!![/I]:gotit:[I]και βεβαια θελω να μου την πεις!!και αφου με ενδιαφερει κ για την σχολη μου ακομα καλυτερα!! [/I]
Οκτ 07 2011 18:03
Φωτογραφία

Tachi → plotolp

Σε ευχαριστω plotolp ηταν καιρος να γραφτω σε forum επειδη στην πολη που ειμαι τωρα μονο ενας φιλος μου βλεπει anime και μονο naruto οποτε δεν ειχα να συζητισω τις εξεληξεις στα αλλα anime και αποφασισα να γινω μελος σε καποιο forum και χαιρομε που διαλεξα αυτο. :)
Οκτ 07 2011 10:03
Φωτογραφία

plotolp → Tachi

Καλώς ήρθες στο forum φίλε Tachi! Βλέπω έχουμε ήδη κοινούς φίλους:) Σε ευχαριστώ για το friend request.
Οκτ 07 2011 09:05
Φωτογραφία

plotolp → mayumi_chan

Welcome Back!!!!!1:clap: Ώστε στην Τζιά χάθηκες τόσες μέρες. Εγώ δυο πράγματα σκέφτηκα. Λέω ή θα της έχει χαλάσει ο υπολογιστής και δεν μπορεί να μπει ή θα έχει πάει κανένα τρίμερο για σκι!:D Πώς τα πέρασες αυτές τις μέρες? Ωραίο το ζευγάρι που παντρεύτηκε? Όντως και εγώ αρχικά αναρωτήθηκα αν είναι κοπέλα αλλά λέω κάτσε μην πω τίποτα και με βρίσει!:ureshii: . Πάντως ειλικρινά μιλώντας με αυτήν την φωτογραφία είναι να μην μπερδευτείς? [SPOILER][IMG]http://www.glogster.com/media/2/9/42/6/9420628.jpg[/IMG] Εγώ βλέποντας μόνο αυτήν την φωτογραφία θα τον πέρναγα εύκολα για κοπέλα, και μάλιστα όμορφη! :blush2:(Καλύτερα όμως να μην πω και άλλα γιατί διαβάζουν και άλλοι αυτά τα post και δεν θέλει και πολύ να σου βγει το όνομα:kakaka:.)[/SPOILER] Θα τσεκάρω Lc5 και σου λέω εντυπώσεις! Tnx για την βοήθεια. Αλήθεια είναι τόσο ακραίοι οι Ιάπωνες με τα μαλλιά τους? Εγώ τους έχω για πιο κλειστή κοινωνία από εμάς. Ή αναφέρεσαι μόνο στα συγκροτήματα? p.s Ψήνεσαι να κάνουμε εδώ στο forum group για τους Miku Fans? Νομίζω πώς με την αγάπη που του έχεις αξίζει να είσαι ο ιδρυτής του!:thatsit: Θα είμαι και εγώ μέσα. p.s2 Εμείς ανοίξαμε την περασμένη εβδομάδα και τώρα κάνουμε επί τροχάδην την εξεταστική:P Καλά είσαι όλη μέρα free δηλαδή? p.s3 Είμαι σχεδόν σίγουρος πως το πέρασα. Για το συγκεκριμένο μάθημα έχω ολόκληρη ιστορία να σου πω, αν θέλεις βέβαια. Και μίας και είμαστε σε παραπλήσιες σχολές νομίζω πως θα σου είναι χρήσιμη και εσένα για αντίστοιχα μαθήματα (και για να καταλάβεις πόσο σάπιο είναι δυστυχώς ώρες ώρες το πανεπιστήμιο).
Οκτ 05 2011 23:18
Φωτογραφία

mayumi_chan → plotolp

[I]Παρεπιπτόντως αυτη ειναι μια φωτογραφια που εβγαλε σημερα ο Μικου για να αποδειξω οτι στην κανονικη του ζωη ντυνεται οπως ολα τα αλλα αγορακια!!![/I]:nbleed:[I]: [/I][SPOILER][IMG]http://i335.photobucket.com/albums/m466/mardisenchanted/2_m.jpg[/IMG][/SPOILER]
Οκτ 05 2011 11:25
Φωτογραφία

mayumi_chan → plotolp

[I]επισης ζητω συγγνωμη που αργησα να απαντησω!!ημουν εκτος Αθηνων(Τζια) για εναν γαμο!! [/I]:nod2: [I]τα κουφετα αυτα ηταν απο αυτον που εχει τα καλυτερα κουφετα στην Ελλάδα κ ειναι παππους μιας γνωστης μου!![/I]:kakaka: [I] οπως τ ειπες ο Κοριαλας ειναι wannabe visual kei!![/I]:hahaha: [I]Κοιτα..εμενα απο τους gazette μαρεσε πιο πολυ το invisible wall[/I]..[I]των DBSK μαρεσουν τα περισσοτερα επειδη εχουν αυτο ακριβως το στυλ ποπ-τζακσον και θα συμφωνισω παζι σου οτι οι an cafe ειναι οι καλυτεροι 1. γιατι τραγουδαει τ μωρο μου[/I]:awww:[I] κ 2.γιατι πραγματικα εχουν αυτο το στυλ dance rock που ακουει ο περισσοτερος κοσμος(ειναι για ολα τα γουστα)[/I]:riiight:[I]..παρεπιπτόντως ευχαριστω για το σχολιο γλυκουλης[/I]:blush2:[I] γιατι ειχα τοσο καιρο να ακουσω θετικο σχολιο για το μωρο μου!!ενταξυ να φανταστω θα ειχες κ εσυ την αρχικη εντυπωση ολων: "αυτο τωρα ειναι αγορι η κοριτσι??[/I]:dazed:[I]" αλλα αυτο ακριβως ειναι η διαφορα μου απο οσους τον βλεπουν..οτι εγω αμεσως καταλαβα οτι προκειται για αγορι κ ηταν κεραυνοβολος ερωτας[/I]:lovulovu:[I](κ οχι!!τα γουστα μου στην πραγματικη ζωη δεν ειναι ετσι..δηλαδη ολοι οι πρωην μου φαινοντουσαν οτι ηταν αντρες..αλλα δεν θα ειχα προβλημα να ειμαι με εναν που να μοιαζει με τον Μικου!!![/I])[I]..Κοιτα επισης απο τους Lc5(το καινουριο συγκροτημα του Μικου μου!) τα: loveless, story,refrain..και πες μου γνωμη![/I]:drink: ps. [I]Αφου επιμενεις!![/I]:canthelp: p.s.2 [I]οταν λες ωορμάλ τι εννοεις??[/I]:orly:[I] γιαυτους νορμαλ ειναι και η Πρασινη μοϊκανα ασπουμε!![/I]:canthelp: p.s.3 [I]δυστυχως οχι ακομα..εχουμε καταληψη κ ξαναγινεται συνελευση την Πεμπτη στη 1:00(δηλαδη 3:00 [/I]:P[I]) Εσεις?? EDIT: πως τα πηγες στο μαθημα που εδωσες??:hmmm: [/I]
Οκτ 05 2011 11:07
Φωτογραφία

plotolp → Dante80

Χρόνια πολλά αντμινιστρετιάρα μας! Ότι επιθυμείς με υγεία πρώτα από όλα!:cake:
Οκτ 03 2011 12:37
Φωτογραφία

plotolp → mayumi_chan

Καταρχήν συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω, δεν σε ξέχασα απλά τις τελευταίες μέρες είχα τρεξίματα (έδινα και μάθημα) οπότε καταλαβαίνεις :emptyonexg1: Που δοκίμασες ρε θηρίο κουφέτα με amaretti? Δεν ήξερα καν ότι βγαίνουν και σε τέτοιες γεύσεις. Εγώ ξέρω μονάχα αυτά που μοιάζουν λίγο με M&M, με την σοκολάτα μέσα. Δηλαδή visual kei είναι ένα πράγμα σαν τον Κοργιαλά με την Ευρυδίκη?:kakaka:(μάλλον ο Κοργιαλάς είναι wannabe visual kei) Τώρα η γνώμη μου για τα συγκροτήματα που μου είπες. Αρχικά που φαίνεται λίγο παράξενο να ακούω τραγούδια που δεν καταλαβένω τι λένε, οπότε τα κρίνω μόνο με βάση την μουσική τον ρυθμό κτλ. Οι gazette δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα κυρίως γιατί η μουσική τους ήταν πιο heavy metal απο τους άλλους, και δεν είναι ακριβώς του γούστου μου. Οι DBSK είχανε πιο ωραία κομμάτια, και για κάποιο λόγο μερικά μου θύμισαν λίγο michael jackson στο ρυθμό. Οι an cafe από την άλλη νομίζω ήταν οι καλύτεροι από τα συγκροτήματα που μου έστειλες. Μάλλον με είχες προϊδεάσει και εσύ λίγο θετικά:P O miku είναι στα αλήθεια γλυκούλης, και μίας και είναι ο μέλλον άντρας σου δεν μπορώ να πω παραπάνω:) Υπάρχει κάτι άλλο που θα μου πρότεινες να κοιτάξω? p.s Νομίζω θα εγκαταλείψω την ιδέα της χαρτοσακούλας! Αν και η πρότασή σου ήταν αρκετά δελεαστική:kakaka: p.s 2 Υπάρχει j group με νορμάλ κούρεμα?:laugh: p.s 3 Αρχίσατε μαθήματα στην σχολή?
Οκτ 01 2011 10:00
Φωτογραφία

mayumi_chan → plotolp

[I]καλα κ εγω που πινω σχετικα συχνα μην νομιζεις οτι εχω βελτιωθει καθολου!![/I]:canthelp: [I]αχ κ εμενα αυτα τα κουφετα μαρεσουν αλλα εχω δοκιμασει κ με amaretti(αν γραφεται ετσι[/I]:P[I]) και ηταν τελεια!![/I]:awww: [I]visual kei: [/I][SPOILER]http://en.wikipedia.org/wiki/Visual_kei [I]αν δεις και τους an cafe θα καταλαβεις περιπου τι ειναι αλλα οι an cafe εχουν λιγο πιο χαρουμενο στυλ αποτι τα περισσοτερα συγκροτηματα visual kei!![/I][/SPOILER] [I]p.s. εχμμ..ασε τον γατουλι γιατι βλεπω να φευγει ο κοσμος τρεχοντας!!αν ειναι σου ζωγραφιζω εγω κατι τετοιο ασπουμε[/I]:P[I]:[/I][SPOILER][IMG]http://i465.photobucket.com/albums/rr16/rodelie_lepot/konata-face.jpg[/IMG] :hihi2: [/SPOILER] [I]p.s.2 πολυ χαιρομαι που σαρεσει!!ναι εχει κ κατι τετοια που κ που[/I]:wooi2:[I]!![/I] [I]p.s.3 περιμενω γνωμη για τα κομματια κ τα συγκροτηματα!![/I]:x3: [I]απο δω σε προειδοποιω ειναι ο αντρος της ζωης μου γιαυτο δεν σχολιαζουμε αρνητικα:[/I] [SPOILER]:moeee:[IMG]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=1041&pictureid=14091[/IMG] [/SPOILER]
Σεπ 29 2011 00:03
Φωτογραφία

plotolp → mayumi_chan

Χαχαχα και εγώ δεν φημίζομαι για την αντοχή μου στο ποτό (η αλήθεια είναι ότι πίνω πολύ σπάνια οπότε λογικό είναι):canthelp:. Λοιπών νομίζω πως μου έδωσες αρκετό υλικό για ακρόαση, οπότε αρχίζω άμεσα και σου λέω εντυπώσεις! Μην ξεχάσεις να μου στείλεις κουφέτα! (μου αρέσουν αυτά με την σοκολάτα στην μέση):P Η χαζή ερώτηση της ημέρας. Τι είναι το visual kei συγκρότημα?:hmmm: p.s Καλή ιδέα, και μιας και πιάνει το χέρι μου θα έχουμε και καλό αποτέλεσμα! Τι θα έλεγες για αυτόν τον γατούλη?[SPOILER][IMG]http://media.tumblr.com/tumblr_lg8cbbHT291qcyijz.jpg[/IMG] Ή είναι πολύ creepy?:P[/SPOILER] p.s2 Μέχρι τώρα (4ο επεισόδιο) μια χαρά τα πάει. Σίγουρα είναι πιο μελαγχολικό αλλά έχει και στιγμές που γελάω αρκετά. Π.χ όταν χτυπιόταν έξω από το σπίτι του Yano που δεν την άφηνε να μπει, και φωνάζει αυτός από μέσα "The female pervert stalker has gone berserk!":kakaka: p.s3 Θα έχεις το τρόπο σου! lol
Σεπ 27 2011 22:33
Φωτογραφία

mayumi_chan → plotolp

[I]ειμαι του υγειηνου γι'αυτο!![/I]:wis:[I](μερφραση: μεθαω πανευκολα[/I]:P[I]) Λοιπον εμενα οι αγαπημενοι μου ειναι οι an cafe(συγκεκριμενα θα παντρευτω τον miku[/I][I]:lovulovu:) οι οποιοι διαλυθηκαν[/I][I]:erk: αλλα τα κομματια που εχουν βγαλει ειναι πολλα κ υπεροχα!ακου αρχικα τα :cherry saku yuki, aroma, my heart leaps for c, snow scene. Ειναι visual kei συγκροτημα!!επισης οι gazette εχουν βγαλει ωραια και οι tohoshinki( ή DBSK) που ειναι κορεατες αλλα εχουν πολλα κομματια στα ιαπωνικα(j-pop) απο κει και περα εγω ακουω οποια κομματια μου αρεσουν απο τα υπολοιπα συγκροτηματα επειδη τα περισσοτερα εχουν 1-2 ωραια.. p.s. τουλαχιστον ζωγραφισε την την χαρτοσακουλα με φατσα anime να μην τρομαζει ο κοσμος!![/I][I]:P p.s.2 ελπιζω να σ'αρεσει αν κ λιγο δυσκολο μου φαινεται γιατι δεν εχει πλακα οπως το lovely complex! p.s.3 η αληθεια ειναι πως στο σχολειο οι περισσοτεροι καθηγητες με θεωρουσαν αξιαγαπητη![/I][I]:wooi2:[/I][I]:hiding_something:[/I]
Σεπ 27 2011 13:00
Φωτογραφία

plotolp → mayumi_chan

Χαχαχα μόνο πορτοκαλάδα ε?:orly: Πολύ καλό το τραγούδι!:riiight: Την σειρά την ξέρω (το black butler δεν είναι?) αλλά δεν την έχω δει, ούτε είχα υπόψιν το opening. Βασικά θα ήθελα να μου προτείνεις, αν ξέρεις κάποιους συγκεκριμένους τραγουδιστές/στριες ή group που είναι ας πούμε πιο γνωστοί για να μπορέσω να ξεκινήσω από κάποια αρχική βάση, να δώ τις δουλειές τους κτλ.. p.s Αν είναι να μην πάω μόνος το συζητάμε. Θα έχω βάλει στο κεφάλι μια χαρτοσακούλα από το σπίτι, κομπλέ θα είμαι!:P p.s2 Ξεκίνησα σιγά σιγά το bokura ga ita. Ένα επεισόδιο μην φανταστείς, αλλά ενδιαφέρον φάνηκε. Βέβαια απο αυτο το είδος έχω δει μόνο το Lovely Complex, απότε δεν έχω και μεγάλη εμπειρία. Στην πορεία θα σου πω εντυπώσεις. p.s3 Πρέπει να έγινες η αγαπημένη μαθήτρια της καθηγήτριας! Σου λέει τόσος ζήλος να ακούσει το μάθημα που έβαλε χέρι και στους φίλους της να σταματήσουν!:laugh:
Σεπ 26 2011 21:37
Φωτογραφία

mayumi_chan → plotolp

[I]πολυ ωραια τα περασαμε[/I]:joyful:[I] αλλα ειπαμε να αποφυγουμε το αλκοολ κ να περιοριστουμε στην πορτοκαλαδα!! πολυ τελειο το song!![/I]:riiight: [I]εγω απο ιαπωνικα ακουω παρ[/I][I]α πολλα!παρε ενα να μου πεις γνωμη: [/I][SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=xWvsY8vkH6k&list=PL579E8209C32E7DEE&index=1 αυτο ειναι το opening του kuroshitsuji..το ξερεις??[/SPOILER] [I]p.s. κ γω ντρεπομουν ν παω μονη μεχρι που βρηκα αυτην την κοπελα απ'το φυσικο που εχουμε τα ιδια ενδιαφεροντα!!την επομενη φορα θα παρουμε κ σενα μαζι μας!![/I]:riiight: [I]p.s.2 χαχαχαχαχαα!!το συγκεκριμενο οχι αλλα μου 'χουν τυχει αλλα κ αλλα!!!εχω τετοιο θεμα με την ιαπωνια που περισυ ειχαμε ιστορισα γενικης και ενω γινοταν χαμος και εγω μιλαγα με διαφορους κ η καθηγητρια τα λεγε μονη της στην εδρα μολις ακουσα την λεξη "ιαπωνια" αντεδρασα ενστικτοδως και ειπα να σκασουν ολοι να ακουσουμε τι λεει!![/I]:canthelp:
Σεπ 26 2011 12:17
Φωτογραφία

plotolp → mayumi_chan

Πώς τα περάσατε εχθές στο event? Ήπιατε κάνα sake και για εμάς που λείπαμε?:P Από ιαπωνική μουσική δεν έχω κοιτάξει επισταμένως κάτι. Opening που μου αρέσανε και θυμάμαι, έτσι πρόχειρα είναι: Period, Chemistry από FMAB For you, Rie fu από The Girl Who Leapt ThroughTime νομίζω Itsudatte, Daisuke απο Wandering Son Zankoku Na Tenshi No These, Yoko Takahashi από NGE (:kawaii:) Αν έχεις να μου προτείνεις να ξεκινήσω από κάπου συγκεκριμένα ή οτιδήποτε νομίζεις ότι θα μου αρέσει είμαι όλος αυτιά! Πολύ όμορφο το τραγούδι από Σκιές, το είχα ακούσει και παλαιότερα:music: Τώρα επειδή πιάσαμε λίγο τα μελαγχολικά τραγούδια, πάμε σε κάτι πιο ανεβαστικό! [SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=KRBPy3sKQ68:clap:[/SPOILER] p.s Η αλήθεια είναι πως για τέτοια event ψιλοντρέπομαι να πάω μόνος, και δεν έχω και πολλούς φίλους να ψήνονται να έρθουν παρέα:'D p.s2 Σου έχει τύχει και εσένα την πινακίδα του προαστιακού να την διαβάζεις "Προς Κιότο" και όχι "Προς Κιάτο";)?(lol)
Σεπ 25 2011 15:17
Φωτογραφία

mayumi_chan → plotolp

[I]ναι η ιαπωνια ειναι η αδυναμια μου!![/I]:awww:[I]αφου κοντευω να μαθω καλυτερα το tokyo απο google earth απ'οτι την αθηνα!![/I]:P[I]εσυ με ιαπωνικη μουσικη εχεις σχεσεις?κανα opening π.χ.??[/I] [I]αληθεια σ'αρεσε τ κομματι??[/I]:blush2: [I]βασικα απ'αυτους μονο αυτο το κομματι ξερω γι'αυτο δεν μπορω να βοηθησω περεταιρω[/I]:nod2:[I]απ'οτι βλεπω εχεις πλ καλο γουστο στα τραγουδια!!κ αυτο τ κομματι μάρεσε πλ αν κ οι στιχοι του πρωτου π μ εστειλες δν συγκρινονται!![/I]:blush2: [I]παρε κ ενα που λατρευω:[/I][SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=uVVebMQsXaI[/SPOILER] [I]p.s. κοιτα..εγω εκλαιγα στο τελος(κ στην μεση κ παντου για να πω την αληθεια)!!γουστα ειναι αυτα!![/I]:canthelp:([I]βεβαια εγω κλαιω κ σε yaoi..[/I] :hot:) [I]p.s.2 ναι εγω θα παω με μια κοπελα που γνωρισα οταν πηγα να γραφτω στην σχολη κ ειναι κ αυτη anime fun κ μαθαινει ιαπωνικα!![/I]:ureshii:
Σεπ 24 2011 16:02