Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

plotolp → mayumi_chan

Το οτι δεν ακούς σκυλάδικα μου αρκεί!:P Πάντος απο οτι μου έχεις αναφέρει ασχολήσε πολύ με japan culture. Θέλω να πω ακούς j-music έχεις αρχίσει να μαθαίνεις την γλώσσα, κάνεις και λίγο manga είσαι μες το κλίμα τέλος πάντων! Καλά πόσο μέτρησε το κομμάτι που έστειλες?:blingeye2: Δεν ήξερα καθόλου τους Dust Rhymes. Έχουν βγάλει κάποια δουλεία/cd? My turn![SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=P9_cbTPbURA[/SPOILER] p.s Shoujo ε? Φαντάζομαι όμως για να το έχεις στα fav θα είναι καλό. p.s2 Βασικά δεν το ήξερα καν οτι γινόταν σήμερα κάποιο event:hmmm: Δεν νομίζω να πάω πάντως γιατί όλο το απογευμά μου είναι κλεισμένο. Εσυ ψηνόσουν να πάς?
Σεπ 24 2011 15:18
Φωτογραφία

mayumi_chan → plotolp

[I]ουτε εγω ειμαι των σκυλαδικων και αυτου του στυλ γενικα!!προυιμω τα club κ ακουω βεβαια τα τραγουδια(ελληνικα κ ξενα) που παιζονται εκει!!επισης ακουω rock(classic,gothic κλπ), καποια κομματια μεταλ(οχι heavy) κ j-pop,j-rock(visual kei) κ k-pop!!επισης για καποιο κ γω ακουγα hip-hop του στυλ αυτου που μου εστειλες και γενικα ακουω διαφορα ελληνικα κυριως εντεχνο!!(απ'οτι καταλαβες ειμαι λιγο απ'ολα[/I]:canthelp:) [I]p.s. απιστευτο το song!!![/I]:riiight: [SPOILER][I]παρε κ απο μενα ενα:[/I][I] [url]http://www.youtube.com/watch?v=K6vTUXtbM8Q[/url][/I][/SPOILER] [I]p.s.2 ειναι shoujo εντελως!!κ κυριος δραμα στυλ!!ξερεις..οχι happy ending κλπ..[/I]:smokingg: [I] p.s.3 θα πας σημερα στο Παγκρατι στο Sekai Maid First Event??[/I]:hmmm:
Σεπ 24 2011 14:25
Φωτογραφία

plotolp → mayumi_chan

Χάρηκα πολύ Μαρία!:D Κοίτα μουσική δεν ακούω κάποιο συγκεκριμένο είδος (π.χ ροκ), αλλά ότι στα δικά μου αυτιά ακούγετε ωραίο. Π.χ από ξένη μουσική μου αρέσουν τόσο οι Evanescence όσο και η Amy Macdonald αν και έχουν τελείως διαφορετικά στυλ. Από ελληνική μουσική προτιμάω κυρίως τους έντεχνους καλλιτέχνες. Οι Πυξ Λαξ είναι από τους αγαπημένους μου. Το τελευταίο καιρό μου αρέσει πολύ και ο Ραψωδός Φιλόλογος που αν και είναι hip hop έχει πολύ διαφορετικά τραγούδια από τους υπόλοιπους του είδους (θα σου πρότεινα να του δώσεις και εσύ μια ευκαιρία, πιστεύω θα σου αρέσει).[SPOILER]Και με anime concept!:P [URL]http://www.youtube.com/watch?v=eDDH30hCU5I[/URL][/SPOILER] Το μόνο είδος που σιχαίνομαι είναι τα μπουζουκλερί και τα σκυλάδικα. Δεν πατάω σε μπουζούκια ούτε για πλάκα:stubborn: Εσύ τι μουσική ακούς? p.s Θα περιμένω την γνώμη σου μόλις το δείς. p.s 2 Το bokura ga ita που έχεις στα favourite τι ακριβώς είναι? Ούτε σαν όνομα δεν το έχω ακούσει:hmmm:
Σεπ 24 2011 09:56
Φωτογραφία

mayumi_chan → plotolp

[I]Μαρια το δικο μου!!χαρηκα!![/I]:gotit: Ε δεν με λες και μουσικο..ακομα..:kawaii:τι μουσικη ακους εσυ??? εγω με τα βιβλια δεν εχω και τρομερες σχεσεις αν εξερεσεις καποια(π.χ. χαρι ποτε,λυκοφως,αγγελοι κ.λ.π) τα οποια τα τελειωνα σε 3 μερες το καθενα:moeee:!!!μ'αρεσουν πολυ οι ταινιες και εχω δει αρκετες αλλα πολλες φορες θα προτιμησω να δω το anime μ παρα να παρω να δω ταινια!!δηλαδη να φανταστω θα εισαι απιαστος στην παντομιμα με ταινιες ε??:P σκακι ε??καποτε ειχα μαθει αλλα εχω πολυ καιρο να παιξω γιατι δεν βρισκω κανεναν!:canthelp:το θεωρω ομως υπεροχο παιχνιδι! p.s. ειναι που δν το ειχα ανακαλυψει ακομα!θα τ ξεκινησω(μολις τελειωσω κανενα απ'αυτα που βλεπω) και θα σου πω γνωμη!:tensai:
Σεπ 23 2011 18:14
Φωτογραφία

plotolp → mayumi_chan

Χαχαχα μπορείς να το πεις και έτσι, βέβαια σε λίγο απο την πολύ ωρίμανση θα αρχίσω να σαπίζω!:hihi2: Είσαι μουσικός δηλαδή! Πολύ ενδιαφέρουσα ασχολία και ειδικά το πιάνο τα σπάει:thatsit: Από την άλλη εγώ ακούω φυσικά μουσική αλλά ποτέ δεν έμαθα να παίζω κάποιο όργανο και κάποιες προσπάθειες στο δημοτικό να μάθω φλογέρα δεν πήγαν ιδιαίτερα καλά:P Ούτε και σκι έχω κάνει ποτέ εκτός άμα πιάνονται οι τούμπες που τρώω τον χειμώνα στο πάγο! Οι δικές μου ασχολίες είναι λιγότερο extreme. Αρχικά μου αρέσει πολύ το διάβασμα, γενικά διαβάζω ένα σωρό μυθιστορήματα. Είμαι σινεφίλ μπορώ να πω. Με τους φίλους μου είτε στο σινεμά είτε κατεβάζοντας τες από το internet βλέπουμε σχεδόν ότι ταινία βγαίνει! Επίσης είμαι και σκακιστής, παίζω στη τοπική ομάδα. Εκτός από αυτά βλέπω anime/manga, ακούω μουσική, χαζολογάω στον υπολογιστή (βλέπε forum), και γενικά να περνάει ευχάριστα η ώρα! Παρεμπιπτόντως Περικλής είναι το όνομα μου :hi: p.s Πώς και δεν έχεις βάλει το Nodame Cantabile στα αγαπημένα σου?
Σεπ 23 2011 10:50
Φωτογραφία

mayumi_chan → plotolp

[I]α δηλαδη τελε[/I][I]ιοφοιτος!!![/I]:riiight: [SPOILER][I]σε αυτη την περιπτωση λεμε οτι απλα ωριμασες!!:himitsu:[/I][/SPOILER] [I]χμμμ..κ βεβαια τα πολυαγαπημενα μας anime k manga[/I]:awww:!επισης παιζω κιθαρα, απο φετος ξαναξεκινω το πιανο που τοχα σταματησει(γενικοτερα ασχολουμαι πλ με μουσικη..ειμαι κ στον μουσικο ομιλο του σχολειου μ), κανω σκι τον χειμωνα(μ'αρεσει υπερβολικα),προσπαθω να μαθω την τεχνη των manga απτο internet κ απο φετος ξεκιναω κ τα πολυαγαπημενα μου Ιαπωνικα!!:lovulovu: (ειμαι νομιζω πολυασχολη :hot:) σειρα σου τωρα να μου πεις!;P p.s. παρακαλω!!:gotit:
Σεπ 22 2011 19:54
Φωτογραφία

plotolp → mayumi_chan

Δε βαριέσαι, καλή είναι και η δικία μου σχολή:) Βασικά έχω να περάσω 5-6 μαθήματα ακόμα και παίρνω πτυχίο. Πιστεύω φέτος να είναι η τελευταία χρονιά! [SPOILER]Άστα γεράσαμε!:nooooo:[/SPOILER] Με τι ασχολήσε γενικα?(εκτός του διαβάσματος για να περάσεις στην σχολή) p.s tnx και για το friend request
Σεπ 22 2011 15:46
Φωτογραφία

mayumi_chan → plotolp

[I]Ευχαριατω παρα πολυ!![/I]:kawaii:[I]περισυ ειχε 17.822 αλλα επεσε στις 16.688 λογω θεματων!!την ειχα δηλωσει την σχολη σου στα πρωτα γιατι διαβασα γι'αυτην κ μ'αρεσαν πολυ τα μαθηματα κ αυτα!!!Συγχαρητηρια λοιπον κ σε σενα για την σχολη![/I]:riiight:[I]σε ποιο ετος εισαι τωρα??[/I]:hmmm:
Σεπ 22 2011 15:13
Φωτογραφία

plotolp → mayumi_chan

Καταρχήν συγχαρητήρια για την επιτυχία σου!:riiight: Αν θυμάμαι καλά το πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών έχει πάνω από 17.000 μόρια, άρα θα τα πήγες πολύ καλά. Εγώ σπουδάζω στα Ψηφιακά Συστήματα στο ΠΑΠΕΙ οπότε οι σχολές μας είναι αρκετά παραπλήσιες:P
Σεπ 22 2011 09:52
Φωτογραφία

mayumi_chan → plotolp

[I]και καλα κανεις κ εισαι οfficial member!![/I]:riiight:[I]εγω περασα πληροφορικη και τηλεπικοινωνιων στο καποδιστριακο!!!εσυ σπουδαζεις??[/I]:hmmm:
Σεπ 21 2011 16:49
Φωτογραφία

plotolp → mayumi_chan

Ποιος είπε ότι δεν σας είχα ανακαλύψει?:hiding_something: Βασικά έμπαινα στο forum τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια απλά δεν είχα γραφτεί. Μετά είπα δεν βαριέσαι, εγώ στο πηγάδι κατούρησα? Οπότε τον τελευταίο χρόνο είμαι και official μέλος αντί για stalker:P p.s Τι σπουδάζεις τώρα αν επιτρέπετε?
Σεπ 21 2011 13:18
Φωτογραφία

mayumi_chan → plotolp

[I]μ'αρεσει να κανω εντυπωση![/I]:P[I](ομως σταματησα το μοβ γιατι κουραστικα κ κανω μονο πλαγια γραμματα![/I]:canthelp:[I])[/I][I] ναι ειμαι αλλα ηταν αυτη η τριτη λυκειου στην μεση και τα μαθηματα κ τοχα παρατησει η αληθεια ειναι!!αλλα βεβαια τωρα που τελειωσα επεστρεψα δυναμικα!![/I]:8): [I]εσυ εισαι καινουριος σχετικα βλεπω!πως και δεν μας ειχες ανακαλυψει ολον αυτο τον καιρο??[/I]:orly:
Σεπ 21 2011 12:48
Φωτογραφία

plotolp → mayumi_chan

Απλά ρωτάω γιατί απο όλα τα post που διαβάζω μόνο τα δικά σου είναι ένχρωμα, και μου έκανε λίγη εντύπωση.:D p.s Βλέπω πως είσαι πιο παλιό μέλος του forum, αλλά δεν έχεις και πολλά post. Είχες σταματήσει να ασχολείσαι?
Σεπ 21 2011 09:17
Φωτογραφία

mayumi_chan → plotolp

[COLOR=DarkOrchid][I]βασικα μαρεσει το μοβ και το ροζ!απλα το ροζ δεν θα διαβαζεται αν γραφω με αυτο[/I][/COLOR]:canthelp: [COLOR=DarkOrchid][I]αλλα για να πω την αληθεια εχω βαρεθει να αλλαζω το χρωμα καθε φορα οποτε δεν βλεπω να το κραταω για πολυ ακομα![/I][/COLOR]:bahhh: [COLOR=DarkOrchid][I]γιατι??[/I][/COLOR]:hmmm:
Σεπ 20 2011 16:55
Φωτογραφία

plotolp → mayumi_chan

Υπάρχει κάποιος λόγος που γράφεις πολύχρωμα ή απλά σου αρέσει τόσο πολύ το μοβ?:)
Σεπ 20 2011 16:18