Community Status Updates
Goutcou → plotolp
[COLOR=Black]Καταραμένεεεεεεε!:erk: I hate you...:nanana: Κι εσένα και το Requiem, που εξαιτίας του καρφώθηκα :uhh: Δεν πειράζει ρε συ..απλώς αν δεν το έλεγες, ήθελα να δω πόσο χρόνο θα τους πάρει να το βρουν! Γιατί οκ..ήταν σχετικά εύκολο, αλλά δεν ξέρει και όλος ο κόσμος τον Jared Leto! Οι περισσότεροι δεν ξέρουν το όνομα του..τον ξέρουν απλά ως τραγουδιστή των 30 Seconds To Mars! Γι' αυτό είπα να το βάλω! :congrats:[/COLOR]
Sep 17 2011 09:00
plotolp → Goutcou
Πάντως όντος δεν ήθελα να στο κάψω στο δεύτερο post, απλά θυμόμουν που είχες αναφέρει ότι σου άρεσε ο jared και το έγραψα πιο πολύ για πλάκα. Για αυτό το έβαλα και σε spoiler. Τώρα στάνταρ θα ξενέρωσες την ζωή σου που το έκαψα αμέσως αλλά ήταν πέραν των προθέσεων μου.:( Τουλάχιστον έπρεπε να έβαζες καπάκι ένα δεύτερο πρόσωπο, γιατί ήταν άδικο που έχασες την ευκαιρία σου έτσι..
Sep 16 2011 23:49
Goutcou → plotolp
[COLOR=Black]P.s. Θέλω να δω οπωσδήποτε και το Requiem for a dream (στο είχα αναφέρει και παλιότερα νομίζω) γιατί παίζει ο Jared μου!:lovulovu::awww:[/COLOR]
Sep 16 2011 16:37
Goutcou → plotolp
[COLOR=Black]Χαχαχα..δεν πειράζει ρε συυυυυυ! Απλά..μα πώς σου ήρθε όμως και τον είπες?![/COLOR]
Sep 16 2011 16:34
plotolp → Goutcou
Συγνώμη που στο χάλασα τόσο νωρίς αλλά δεν φανταζόμουν οτι θα είχες βάλει όντος αυτόν! Gomenasai:unlucky:
Sep 16 2011 16:31
Kaidou → plotolp
:hahaha:
Βασικα,αυτη ηταν η προφανης εξηγηση,εγω νομιζα πως ηταν ενα εξυπνος τροπος να αποδωσης μια βρισια π.χ. Καπα-αβλα,Π-ουτσα,και ειπα μηπως εχει μια τετοια εξηγηση...
Kαι ναι,ειμαι μικρος και απονηρευτος,μα στ'αληθεια συμβαινουν αυτα στην πραγματικοτητα;:emptyonexg1:
Sep 14 2011 18:49
plotolp → Kaidou
Προφανώς αν εσύ π.χ πας με 5 άτομα συγχρόνως δεν λες ότι έχεις σχέση μαζί τους αλλά μάλλον ότι κάνεις παρ**ζα μαζί τους! Ο τίτλος της τσόντας "μέχρι 5 είναι σχέση" είναι ειρωνικός, ότι και καλά αν τα έχεις συγχρόνως με 5 άτομα είναι σχέση , για να μετράει για κάτι άλλο πρέπει να είναι πάνω από 5!
Μικρέ και απονήρευτε one piece!:hahaha::hahaha:
Sep 14 2011 11:21
plotolp → Goutcou
Το Μαρίκα μου ακούγετε λίγο γεγίστικο:laugh:. Το Μαίρη από την άλλη είναι πολύ ωραίο, κρίμα που δεν σου έμεινε τελικά.
Το Requim for a Dream είναι τελείως διαφορετικό από το The Fountain αλλά εξίσου κορυφαίο. Εγώ έκανα το λάθος και το είδα λίγο μικρός (πρώτη λυκείου νομίζω) και έμεινα λίγο έτσι :terror2: γιατί είναι μία αρκετά ρεαλιστική και "ωμή" ταινία. Εσύ βέβαια δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το δεις. Επίσης έχει ΑΠΙΣΤΕΦΤΟ soundtrack που σίγουρα θα το έχεις ακούσει.
Χαίρομε πάντως που σου άρεσε η ταινία:). Άμα δω κάτι άλλο αξιόλογο θα σε ενημερώσω πάραυτα.
p.s Και οι δικές σου προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες:thumbup:
Sep 12 2011 21:27
Goutcou → plotolp
[COLOR=Black]Ε βασικά δεν ξέρω.. Πιστεύω πως είναι λίγο αργά για να το αλλάξω! :P Παλιότερα είχα επιχειρήσει να το κάνω Μαίρη, αλλά δεν έκατσε τελικά! Είχα σαν ψευδόνυμο όμως το "Μαρίκα" και τα παιδιά που είχα γνωρίσει στο τσατ με φώναζαν έτσι για αρκετό καιρό, μέχρι που το σιχάθηκα...:(
Ναι ρε συ..ο Aronofsky (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά) έκανε πολύ καλή δουλειά! Γενικά λάτρεψα όλη την ταινία! Και ειδικά στην σκηνή που μου περιέγραψες, μπορώ να πω πως ανατρίχιασα κιόλας:riiight: Θέλω μάλιστα να δω και το [I]Requiem for a dream[/I]... Όλο λέω να το δω, αλλά δεν το κάνω! Ε κάποια στιγμή πρέπει να το πάρω απόφαση.. Άσε που παίζει και ο Jared μου!:awww::lovulovu:[/COLOR]
Sep 12 2011 14:25
plotolp → Goutcou
Ότι είναι λιγάκι συνηθισμένο είναι, αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς κάποιο υποκοριστικό? Π.χ το Μάρω είναι αρκετά πιο σπάνιο (σε σύγκριση με το Μαρία πάντα) και κατά την γνώμη μου εξίσου όμορφο.:)
Όντος στην αρχή χανόσουνα λίγο στην ταινία αλλά όσο προχωρούσε τα πάντα έμπαιναν στην θέση τους. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα. Και σαν ιστορία και σαν ερμηνεία, ο Hugh Jackman συμφωνώ ήτανε φοβερός, για να μην πω για την φωτογραφία (οι σκηνές από το διάστημα ήταν απίστευτες).
Πάντως η σκηνή που μου έχει μείνει από όλη την ταινία είναι όταν φεύγει απο την κηδεία της γυναίκας του αρνούμενος να το πιστέψει και λέει στην συνάδελφό του:
«Ο θάνατος είναι μια αρρώστια σαν όλες τις άλλες και υπάρχει θεραπεία. Μία θεραπεία που θα την βρω»
Δεν ξέρω αλλά εγώ το βρήκα φοβερά συγκινητικό.:run:
Sep 12 2011 12:55
Goutcou → plotolp
[COLOR=Black]Χαχαχα ναι ρε συ όντως! Κάθε λίγο και λιγάκι δηλαδή θα πρέπει να αλλάζεις την γιορτή σου? Δεν γίνονται αυτά!!! Πάντως γενικά δεν μου αρέσει και πολύ το όνομα Μαρία..είναι πολύ συνηθισμένο ρε παιδί μου :(
P.s. Είδα σήμερα το [I]The Fountain[/I] :) Μου άρεσε αρκετά! Με μπέρδευε λίγο στην αρχή, αλλά μετά που ξεδιπλωνόταν η ιστορία, τα συνέδεσα και το ξεκαθάρισα το πράγμα... :D Ήταν πολύ καλό και γενικά μου άρεσε, γιατί είχε συναίσθημα! Αυτό το κομμάτι της ταινίας το λάτρεψα μπορώ να πω! Εντάξει..λάτρεψα και τον Hugh Jackman..τι να κάνουμε? Αδυναμίες είναι αυτές! :awww:
[/COLOR]
Sep 12 2011 00:19
plotolp → Goutcou
Χαχαχα όντος αν παντρευτείς υποτίθεται πρέπει να αλλάξεις ημερομηνία. Τώρα σκέψου να χωρίσεις μετά (κούφια η ώρα) και να πρέπει να γιορτάζεις πάλι τον Νοέμβρη. Και στον δεύτερο γάμο αλλάζεις πάλι!!:blurah5:
Sep 11 2011 19:21
Goutcou → plotolp
[COLOR=Black]Χαχα..ε τώρα που μου το είπες θα το θυμάμαι σίγουρα! Ε εντάξει θα μου βγει λίγακι η ψυχή, αλλά θα την βγάλω και θα ξεκουμπιστώ από εκεί.. Εξάλλου έχω αρκετά ωραία μαθήματα (πάλι καλά που δεν πέρασα στην απλή θεολογία και πέρασα στην κοινωνική θεολογία!) και πολύ ενδιαφέροντα! Οπότε, το παραδέχομαι πως μου αρέσει λίγο λόγω των μαθημάτων! :P Ναι 21 Νοεμβρίου γιορτάζω! Είσαι ο μόνος που το ξέρει...(που δεν του το έχω πει εγώ δηλαδή!). Κανείς άλλος δεν το ξέρει και δεν μου λέει χρόνια πολλά πέρα από τους κοντινούς μου ανθρώπους! :( Νομίζω ναι έτσι χωρίζονται..αλλά από μικρή γιορτάζω 21 Νοεμβρίου! Αν παντρευτώ, δηλαδή, θα σταματήσω να γιορτάζω τότε? Λίγο βλακεία δεν είναι αυτό? Χαχαχα[/COLOR]
Sep 11 2011 13:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed