Community Status Updates
Serperoth → plotolp
Δεν το ξέω.
Ξέρω το torrentz, από εκεί κατεβάζω, πέραν τούτου, τίποτα:)
Αλλά ναι, παίζω Starcraft, κάτι είναι. Τεσπά, μιλάμε από Κυριακή, τώρα είμαι ΛΙΓΟ (έως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) χώμα.
Καληνύχτα dude/lady:)
Oct 22 2011 23:13
plotolp → Serperoth
Χαχαχα σε όλα μέσα έπεσα:P
Βασικά μοιάζανε τα name σας και μιας και είχες βάλει τον whitera στο guesswho λέω, λες να είναι αυτός? αλλά μπα! Το MyTog είναι ένα ελληνικό torrentαδικο που πρέπει να σε κάνουν invite για να γίνεις μέλος. Σαν το παλιό Team of Greekz.:)
Oct 22 2011 22:57
Serperoth → plotolp
Όχι, καμιά σχέση:)
Δεν ξέρω καν τι είναι το MyTog, δεν μου αρέσει ο Serperoth και στο Starcraft παίζω Terran:)
Oct 22 2011 22:26
plotolp → Serperoth
Μία ψιλό άκυρη ερώτηση. Έχεις account στο MyTog με το όνομα Sephiroth και avatar το σήμα των protoss ή ούτε καν?:hmmm:
Oct 22 2011 11:44
plotolp → mayumi_chan
Που χάθηκες βρε τόσες μέρες? Ελπίζω να μην μας ξέχασες:P Περιμένω τα νέα σου!:ureshii:
Oct 22 2011 11:37
plotolp → mayumi_chan
Μακάρι! Από το στόμα σου και στο θεού το αυτί. Και εννοείτε πως θα είναι η καλύτερη, αλλά και να μην είναι who cares? αρκεί που θα ήμαστε στο Τόκιο!:riiight:
Και τα δύο group είναι πολύ καλά απλά εμένα μου άρεσε λίγο παραπάνω ο ήχος των lc5. Δεν αμφέβαλα για τον ανδρισμό του Miku:D, αλλά η διαφορά του στυλ των δύο συγγραμμάτων είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Αλήθεια εσένα πως σου αρέσει πιο πολύ ξανθούλης η μελαχρινούλης?
Ανέβασα και εγώ με την σειρά μου (όπως υποσχέθηκα) καινούργιες φωτογραφίες στο group που φτιάξαμε. Ελπίζω να σου αρέσουνε:ureshii:. Αν βρω και καμία άλλη ωραία φωτογραφία την ανεβάζω πάραυτα. Επίσης αν σε ενδιαφέρει πέτυχα αυτό το site για να κάνεις download τα άλμπουμ των lc5. ([URL]http://ohinasama.wordpress.com/2010/09/17/discography-lc5/[/URL])
Τι έγινε τελικά στην σχολή σου εχθές? Ξεκινήσατε μαθήματα ή έχετε ακόμα κατάληψη:hmmm:
p.s Κοίτα, έχοντας δει το πρώτο επεισόδιο από το καθένα έχω την αίσθηση πως το Guilty Crown είναι πιο πολύ action και φέρνει λίγο σε code geass χωρίς να ξέρω όμως αν θα έχει εξίσου καλό σενάριο. Από σχέδιο και μουσική πάντως σκίζει. Στο Mirai Nikki από την άλλη μου άρεσε περισσότερο το σενάριο και νομίζω πως είναι πιο romance από το άλλο μίας και η πρωταγωνίστρια ερωτεύεται τον πρωταγωνιστή από την αρχή (πέφτει και φιλί ;))
p.s2 Δεν με αναγκάζεις με κανέναν τρόπο! Πραγματικά χαίρομαι να συζητάω μαζί σου:)
p.s3 Γιατί βρε εσύ έχεις καταθλίψεις? Έγινε τίποτα και στενοχωρήθηκες?
Άκου ένα ωραίο τραγουδάκι μπας και ανεβείς λίγο.
[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=MjeF5nBvaxg&feature=related[/SPOILER]
Το πέτυχα εχθές και το έχω ακούσει καμία δεκαριά φορές. Τα παιδιά που το λένε δεν είναι οι κανονικοί τραγουδιστές αλλά το λένε πολύ όμορφα. Μακάρι να ήξερα να παίζω και εγώ έστω και λίγη κιθάρα:bahhh:
Oct 18 2011 16:07
mayumi_chan → plotolp
[I]ενταξει εισαι μικρος ακομα!!θα πας!ασε που του Τοκυο θα ειναι η καλυτερη disneyland του κοσμου επειδη την εφτιαξαν Ιαπωνες!![/I]:8):
[I]αχ νομιζω οτι ο αδερφος σου που δεν βλεπει ανιμε απλα δεν εχει δοκιμασει(και γιαυτο δεν κολλησε) ή δεν εχει βρει το στυλ που του ταιριαζει!!![/I]
[I]οσων αφορα τους Lc5:
[/I][SPOILER][I]ειδες που ο Μικου μου ειναι αντρας τελικα και απλα το συγκροτημα εφταιγε για την εμφανιση του???[/I]:himitsu:[/SPOILER]
[I]Παντως εμενα μαρεσουν πιο πολυ οι an cafe και των lc5 το loveless ειναι το αγαπημενο μου!!αλλα δεν ειχα κατσει ποτε να ακουσω το deeper than fate και τωρα σου χρωσταω χαρη γιατι οντως παρατηρησα οτι ειναι πολυ ωραιο κομματι!!![/I]:riiight::moeee:
[I]p.s. για τι στυλ μιλαμε??ειναι πιο πολυ action??πιο εχει πιο πολυ romance??ετσι οπως ειδα 2-3 εικονες εχω την εντυπωση οτι το 2ο ειναι καλυτερο!!εσυ τι λες??[/I]:hmmm:
[I]p.s.2 αχ το ξερω..και εχω τωρα να διαβασω αγγλικα και βαριεμαι υπερβολικα!![/I]:sadist:
[I]p.s.3 ελπιζω να μην ειμαι εγω αυτη που σε αναγκαζω ε?[/I]:emptyonexg1::hmmm: [I]οσοι λενε παντως αυτες τις κακιες για τους ιαπωνες και τα ανιμε ειναι που δεν εχουν δοκιμασει να δουν!!γιατι αν δουν θα κολλησουν 1000%!
p.s.4 ποπο ασε με εχουν πιασει τωρα οι καταθλιψεις μου(ως κλασσικη "γυναικα-κοριτσακι" που ειμαι[/I] :P ) [I]και κοιτα τι ακουω![/I]:bahhh:[I]:
[/I][SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=pf5gIC10xvU [/SPOILER]
Oct 17 2011 23:30
plotolp → mayumi_chan
Καλά εσύ έχεις πάει και μία φορά στην disneyland, εγώ που δεν πήγα ποτέ?:unlucky: Όσο για το Τόκιο λογικό μου ακούγετε δεδομένης της αγάπης που έχεις για την χώρα!:D
Έκτη δημοτικού ε? Δεν βαριέσαι είναι πλεονέκτημα να δείχνεις μικρότερος;), και το naruto μια χαρά μου ακούγετε για αρχή! Όσον αφορά τα αδέλφια μου είναι λιγότερο τρομακτικό από όσο ακούγετε! Στην πραγματικότητα είμαστε όλοι πολύ ήσυχοι χαρακτήρες. Και ναι το μικρόβιο των anime μπήκε μέσα μου βλέποντας τον μεγάλο μου αδελφό να βλέπει naruto (πρωτότυπο), αλλά μυήθηκα κανονικά από έναν φίλο μου στην σχολή και δεν το μετανιώνω καθόλου:P. Ο άλλος μου αδελφός δεν βλέπει καθόλου και μάλλον με θεωρεί ανώριμο που βλέπω "παιδικά" αλλά δεν βαριέσαι, δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα!
Χαχαχα όντος δεν σου έχω πει ακόμα για τους lc5, μα που έχω το μυαλό μου? Λοιπών πρώτη και βασική παρατήρηση που έχω να κάνω:
[SPOILER]Πώς άλλαξε έτσι ο Miku?? Πού πήγε το ξανθό μαλλάκι και τα πολύχρωμα ρούχα των An cafe???:P [/SPOILER]
Για να γελάσεις άκου τι έπαθα. Πρώτο τραγούδι που έβαλα να ακούσω ήταν το videoclip του loveless το οποίο άμα θυμάσαι σε κάποιες στιγμές έδειχνε έναν άνθρωπο με κουκούλα να περπατάει. Και να βλέπω τώρα το videoclip, ο Miku να τραγουδάει πρώτο πλάνο, και εγώ να μην έχω καταλάβει ότι είναι αυτός νομίζοντας ότι είναι ο άνθρωπος με την κουκούλα και οτι θα έσκαγε μύτη πιο μετά,με το ξανθό μαλλί να ανεμίζει!!!:kakaka: Φυσικά μόλις κατάλαβα το λάθος μου έμεινα λίγο :sigh2:(facepalm)! Μπορείς να με κράξεις ελεύθερα:laugh:
Όσον αφορά τα τραγούδια μου άρεσε πολύ το story και dirty star! Αλλά αυτό που είναι [U]κορυφή [/U]είναι το Deeper than Fate ([URL]http://www.youtube.com/watch?v=XOiZ5qsfjdg&feature=related[/URL]). Ειδικά μετά το 1:20 απογειώνετε!:awww::wooi2: Νομίζω πως συνολικά μου αρέσανε περισσότερο και από τους An cafe.
p.s Εγώ ξεκίνησα το Mirai Nikki (δώσε του μια ευκαιρία) και το Guilty Crown! Το bleach το είχα αφήσει και εγώ και έπιασα και το τελείωσα το καλοκαίρι. Που έχεις φτάσει?
p.s2 Φαίνεται πως και οι δύο στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Δεν είναι εύκολο να οργανωθείς όσον αφορά τα μαθήματα!:canthelp:
p.s3 Χαίρομε πάρα πολύ με αυτό λες!:ureshii: Και εμένα μου αρέσει πολύ που μιλάμε, απλά δεν ήξερα άμα με κάποιον τρόπο σε "ανάγκαζα" να απαντήσεις και για αυτό ένιωθα λίγο άσχημα. Και όχι οι Ιάπωνες δεν είναι gay, ούτε τα anime παιδικά καρτούν. Να ήξερες πόσες φορές τα έχω ακούσει και εγώ αυτά.
Oct 17 2011 11:21
mayumi_chan → plotolp
[I]Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο θα ηθελα να παω αλλη μια φορα ντισνεϊλαντ!!και αν μιλαγαμε για του Τοκυο θα εκανα τα παντα!!!!![/I]:blingeye2:
[I]ε δειχνει σαν 6η δημοτικου!!και βεβαια καταφερα να τον μυησω εστω και λιγο(γιατι δεν τα παει καλα με τα αγγλικα) και βλεπει naruto!![/I]:hiding_something:
[I]3 αγορια σε μια οικογενεια πρεπει να γινεται χαμος στο σπιτι ε??[/I]:P [I]τα αδερφια σου ηταν αυτα που σε μυησανε στον υπεροχο κοσμο των anime??[/I]:kyaaa:
[I]εγω θελω να εχουμε οσο πιο πολυ χρονο γινεται για τα μαθηματα ετσι ωστς να μπορω να τα καταλαβω με την ησυχια μου!!
p.s. βασικα ειχα ξεκινησει το uta no prince-sama!!αλλα ειναι λιγο βαρετο και χαζο και σταματησα να το βλεπω!ισως το ξαναρχισω αργοτερα γιατι τωρα βλεπω bleach που το ειχα σταματησει λογω πανελληνιων!![/I]:canthelp:[I]εσυ??
p.s.2 και γω παντα αυτο παθαινω γιατι ειμαι ανοργανωτη!!ποτε δεν τα καταφερνω να ειμαι ετοιμη 100% και στον χρονο που πρεπει!![/I]:bahhh:
[I]p.s.3[/I] [I]και βεβαια μαρεσει που μιλαμε κ αν ηθελα να μην μιλαμε θα φαινοταν οποτε μην ανησυχεις:P ασε που βρηκα ατομο να μιλαω με τα ιδια ενδιαφεροντα και που να μην με κριτικαρει για τους 'gay ιαπωνες'(ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ YAOI[/I][I]:P και ειναι φυσικο αφου οι χαρακτηρες ειναι ολοι θεοι!) και που να λεει τα ανιμε παιδικα καρτουν!και απλα θελω να απανταω συντομα γιατι ανυπομωνω για την απαντηση σου![/I]:kawaii:
[I]p.s.4 δεν μου ειπες γνωμη για τους Lc5! αν δεν σαρεσουν δεν πειραζει δεν θα προσβληθω!![/I]:P
Oct 16 2011 15:41
plotolp → mayumi_chan
Δεν πειράζει, αρκεί που είσαι πού είσαι πάλι εδώ:ureshii:
Kawaii δεν λες τίποτα! Εμένα αυτό που μου φάνηκε απίστευτα γλυκό ήταν πως από την χαρά της μην ξέροντας πως να αντιδράσει έβαλε τα κλάματα!! Αυτά ήταν πραγματικά δάκρυα χαράς, για να μην αναφέρω το happy dance στα τέλος:blingeye2:
Καλά πόσο μικρότερος μπορεί να δείχνει δευτέρα γυμνασίου?Σαν παιδί δημοτικού:P?Αλήθεια τον έχεις μυήσει στον σκοτεινό κόσμο των anime:zombie:? Εγώ έχω δύο αδελφούς και είναι και οι δύο πιο μεγάλοι από εμένα.
Δεν νομίζω να κλείσετε τόσο γρήγορα ξανά. Η γνώμη μου είναι πως θα κλείσουν ξανά οι σχολές αλλά αυτό θα γίνει μετά την εξεταστική, μέσα στο εξάμηνο. Ελπίζω βέβαια τελικός να μην γίνει τίποτα από τα δύο.
p.s Έχεις ξεκινήσει να παρακολουθείς κάποιο anime από την καινούργια σεζόν?
p.s2 Άστα μου έφυγε ο τάκος στο διάβασμα, αλλά ήταν δικό μου λάθος γιατί δεν είχα κανονίσει σωστά τον χρόνο μου.
p.s3 Κάτι άλλο που σκεφτόμουνα. Δεν θέλω να νιώθεις υποχρεωμένη να απαντήσεις γρήγορα ή κάτι τέτοιο. Εμένα μου αρέσει που μιλάμε δύο/τρεις φορές την εβδομάδα και ας περνάει χρόνος ενδιάμεσα. Αν κουραστείς και βαριέσαι να μπαίνεις στο forum μόνο και μόνο να μου απαντήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν θέλω να γίνομε κουραστικός.:unsure:
Oct 16 2011 13:17
mayumi_chan → plotolp
[I]p.s.4 σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα ελειπα απ'το σπιτι τις τελευταιες μερες και εμπενα μονο απτο κιν μου facebook για να βλεπω τι γινεται!![/I]:emptyonexg1:
Oct 14 2011 18:25
mayumi_chan → plotolp
[I]λοιπον αυτο το βιντεο ειναι απο τα πιο απιστευτα που εχω δει ποτε!!αχ δεν ηξερα οτι τα μικρουλια μπορουν να συγκινηθουν!!ειναι τοσο μα τοσο kawaiii[/I]:awww:[I]!!!
Εχω εναν μικροτερο αδερφο!!Παει 2α γυμνασιου αλλα διχνει μικροτερος!!![/I]:ureshii:
[I]Ναι θα το εχω υποψιν μου αυτο με τις εργασιες!!θα βρεθει κ κανενα καλο παιδακι να με βοηθησει λογικα!![/I]:wis:
[I]p.s. Ευχαριστω πολυυυυ!!![/I]:wooi2:[I]
p.s.2 εμεις την δευτερα εχουμε συνελευση ξανα!!λες να παμε κ για αλλη καταληψη???[/I]:Crying2:
[I]p.s.3 αχ μονο μια μερα στην ζωη μου εχω διαβασει ετσι( 2α λυκειου μια ολοκληρη κυριολεκτικα Κυριακη γιατι ειχα γραψει 7 στο προηγουμενο τεστ κ γραφαμε διαγωνισμα σε κυκλο κ ευθεια κ ηθελα να γραψω τελεια) και την θυμαμαι ακομα!!!ποπο σε καταλαβαινω!![/I]:hot:
Oct 14 2011 18:23
plotolp → mayumi_chan
Άστα όσο το θυμάμαι τόσο φουντώνω:erk: Καθηγήτρια είναι και έχω και άλλα ράμματα για την γούνα της (όπως το ότι είναι καθηγήτρια στο τμήμα μας μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα του προέδρου της σχολής, αλλά αυτά δεν λέγονται...)
Εγώ να δεις πως ήθελα να την ξεμαλλιάσω όταν επέμενε πως ζήταγε word στην εργασία:D
Για να αλλάξουμε λίγο κλίμα τσέκαρε βιντεάκι που πέτυχα προχθές.
[SPOILER]Δεν θέλεις να μπεις μέσα στην οθόνη και της ζουμπίξεις τα μάγουλα?Sooo Adorableee :x3::x3: παίζει να είναι η καλύτερη μέρα της ζωής της![YOUTUBE]OOpOhlGiRTM[/YOUTUBE][/SPOILER]
Αλήθεια εσύ έχεις αδέλφια?
Είναι αλήθεια ότι οι εργασίες ανακυκλώνονται πολύ στο πανεπιστήμιο. Και οι καθηγητές όντος συνήθως δεν δίνουν σημασία, γιατί νομίζεις πως έχουν όρεξη να διαβάσουν 150 διαφορετικές εργασίας κάθε εξάμηνο? Για αυτό σου λέω οτι τσεκάρουν μια στα γρήγορα το word και τέλος.
p.s Έγινα είδη μέλος! Το έκανες πολύ καλό και ανέβασες είδη εικόνες. Θα προσπαθήσω να το εμπλουτίσω και εγώ!:riiight:
p.s2 Δες την καλή πλευρά, ότι θα κάθεσαι δηλαδή για τις επόμενες 20 μέρες:P Αν και χωρίς να θέλω να το γκαντεμιάσω το κόβω να γίνονται και άλλες καταλήψεις και μέσα στο έτος.
p.s3 Η χθεσινή μου μέρα δεν υπήρχε. Σηκώθηκα 9 το πρωί για εργασία και διάβαζα μέχρι τις 5:30 με μόνο διάλυμα για μεσημεριανό, 5:30 με 9:30 πήγα στην δουλειά και 9:30 με 2:30 συνέχισα το δίαβασμα με διάλυμα για βραδινό! Σήμερα την παραδώσαμε αλλά νομίζω ότι άξιζε τον κόπο. Πρέπει να το περάσαμε και είναι και δύσκολο μάθημα. Αλλα πραγματικά διέλυσα :deadga6:
Oct 11 2011 15:14
mayumi_chan → plotolp
[I]ετσι μπραβο ο μικου μου ειναι ενα πανεμορφο αγορακι!![/I]:P [I]
Ποοο πλακα μου κανεις ετσι??ποσο ΠΟΥΤ__ παιζει να'ταν η καθηγητρια??!![/I]:madtodeath::OMG3:
[I]και όντως δεν λεει τιποτα για word η ___ (γυναικα δεν ειναι???[/I]:hmmm:[I])Εγω προσωπικα θα την είχα ξεμαλιάσει!!!!!!![/I]:erk:[I]και μας η σχολη εχει πολλα μαθηματα που τα περνας με εργασιες και εχουν προθεσμια αλλα μου εχουν πει οτι καποιοι κανουν την ιδια ασπουμε και ο καθηγητης δεν το προσεχει αρκει να εχεις αλλαξει καποια λιγα πραγματα!![/I]:canthelp: [I]ελπιζω τωρα να περασετε με καλο βαθμο κ ευχομαι να μην περασω κ γω παρομοια περιπετεια!![/I]:uhh:
[I]p.s. ευχαριστω πολυ!![/I]:blingeye2:[I]το εκανα!!πηγαινε να γινεις μελος pleaseeee!![/I]:nod2:
[I]p.s.2 μολις μπορεσεις ακουω γνωμη!![/I];)
[I]p.s.3 και τα 2 σκατα ειναι!!οποτε δεν γλιτωνουμε με τιποτα..ασε..ταχω βαψει μαυρα..και με τα 2 χανω το καλοκαιρι μου γιατι ή δεν θα γραψω καλα σε πολλα μαθηματα οποτε θα διαβαζω ολο το καλοκαιρι ή θα δινω εξεταστικη οταν οι αλλοι θα ειναι Μυκονο κ.λ.π.!!![/I]:wth2::iyaaa:
Oct 09 2011 14:21
plotolp → mayumi_chan
Δίκιο έχεις οποιοσδήποτε στον γάμο του είναι ωραίος:awww:
Χαχαχα όντος στην φωτογραφία είναι ένα πανέμορφο αγοράκι που δεν μοιάζει με κοριτσάκι, θα σου χαλάσω εγώ χατίρι?:P
Τώρα η ιστορία για το μάθημα που σου έλεγα. Δεν ξέρω ακριβώς το πρόγραμμα σπουδών σου άλλα το πιο πιθανόν είναι να έχεις και εσύ μαθήματα που τα περνάς με απαλλακτική εργασία. Δηλαδή δεν δίνεις γραπτά απλά παραδίδεις εργασία για να περάσεις το μάθημα.
Έτσι λοιπόν και στο μάθημα που σου λέω, έπρεπε να φτιάξουμε χοντρικά μία ιστοσελίδα μέσω της οποίας οι ασθενείς θα κλείνανε ραντεβού με νοσοκομεία/κέντρα υγείας και τα στοιχεία τους θα μπαίνανε σε μία βάση δεδομένων. Σε τέτοιες εργασίες πολλές φορές ο καθηγητής θέλει και ένα word με screenshots από τις οθόνες του προγράμματος και με μια μικρή επεξήγηση του τι κάνει. Στην εκφώνηση όμως της εργασίας δεν ζήταγε κάτι τέτοιο ([URL="http://evdoxos.ds.unipi.gr/modules/document/file.php/DS187/%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%91%20%CE%A0%CE%A3%CE%A5%202010-11.pdf"]για απόδειξη[/URL]) και εγώ με τον φίλο μου που την κάναμε δεν φτιάξαμε word.
Έλα ντε όμως που όταν πήγαμε να την δώσουμε μας λέει πως ήθελε word και πως θα μέτραγε αρνητικά που δεν είχαμε κάνει. Αφού κόντεψα να μαλώσω με την καθηγήτρια λέω δεν γαμ**τε αφού έχουμε πάει το cd με το πρόγραμμα, το οποίο κάνει ότι ζητάει η εκφώνηση, θα το περάσουμε το μάθημα. Βγαίνουν λοιπών τα αποτελέσματα και πόσο μας είχε βάλει??[SPOILER]Μηδέν!!! Ναι, ναι αυτό το στρογγυλό που μοιάζει με κουλούρι..:roar::mador2::madtodeath:[/SPOILER]
Σκέψου ολόκληρη εργασία πήρε μηδέν επειδή δεν είχε ένα σκατοword 7 σελίδων που ήθελε ο καθηγητής, και το οποίο δεν το ζήταγε στο κάτω κάτω!! Αφού ρίξαμε μερικές κατάρες (:P) κάτσαμε με το φίλο μου, βελτιώσαμε το πως φαίνεται το site φτιάξαμε το word το βιβλιοδετήσαμε και παραδώσαμε ακριβώς τη ίδια εργασία. Άμα μας περάσει π.χ. με 7 θα είναι ο ορισμός του σάπιου πανεπιστημίου αφού η ίδια ακριβώς εργασία την μια θα έχει πάρει 0 και την άλλη 7!
Γενικά να ξέρεις όταν σου ζητάνε cd με το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει και ένα word που να εξηγείς τι κάνει, δεν κοιτάνε ΠΟΤΕ το cd. Και κενό να το δώσεις θα περάσεις το μάθημα. Το δικό μας cd κόβω το χέρι μου ότι δεν το έβαλε ποτέ να δει τι έχει μέσα, και για αυτό μας έκοψε. Κατάντια.:sigh2:
p.s Πήγαινε δεξιά στο profile σου, που λέει join social group. Στην καινούργια σελίδα που θα βγάλει, στο κάτω μέρος λέει Create a new group. Το πατάς δίνεις όνομα (π.χ. Miku lovers:P) και discription και είσαι κομπλέ! Θα το έκανα εγώ αλλά δεν θέλω να σου κλέψω την χαρά:ureshii:
p.s2 Δεν έχω προλάβει ακόμα να ακούσω Lc5 οπότε θα σου πω πιο μετά εντυπώσεις.
p.s3 Λογικά ή θα κάνετε τα μαθήματα σε λιγότερες εβδομάδες ή η χειμερινή εξεταστική θα πάει ένα μήνα μετά. Που σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα τελειώσετε δυστυχώς αρχές Αυγούστου :(
Oct 09 2011 09:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed