Jump to content

Community Status Updates

Photo

mayumi_chan → plotolp

[I]καλο μου ημερολογιακι καλησπερα!!! [/I]:blingeye2: [I]την εχω κανει την ζωη μου ανω κατω!!αστα!!![/I]:sadist:[I] και εχω και την σχολη και τα αγγλικα που βαριεεεεμαιιιιι να διαβαζω!!!αχ αχ εχω γινει ρεζιλι στο D.I.(η σχολη μου) ή θα γινω συντομα..[/I]:run:[I]ευτυχως με τον μουσικο ομιλο πηγαν ολα καλα!![/I]:yahoo:[I]δεν παιζω αλλα τραγουδαω!![/I]:blush2:[I]ειμαστε κυριως χοροδια αλλα εχουμε και την ορχηστρα μας οταν οι εκδηλωσεις ειναι εντελως δικες μας..απλα τις τελευταιες φορες ειχαμε αλλη ορχηστρα με την οποια συνεργαζομασταν!! το "Αφαια" ,που λες, της σκυλιτσας μου ηταν εμπνευση του αγαπημενου μου θειου!![/I]:P [I]το γατακι σου ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΟΟ!!!:kyaaa:[/I][I]kawaiiiii[/I]:x3: [I]να τον χαιρεσαι!!![/I]:awww: [I]στο τελευταιο μαθημα αναλυσης ημουν πολυ ευτυχισμενη γιατι τα καταλαβα ολα!!!ελπιζω να συνεχισω ετσι!![/I]:P [I]περιμενω να μου πεις πως πηγε και με τα e-mail!! p.s. αχ ημερολογιακι μου και σερνεται και το κοβω να σερνεται για πολυ ακομα ετσι οπως τα εχω κανει στην σχολη!!εχω την εντυπωση οτι αυτος που μου αρεσει θα το μαθει κ οχι με τον καλυτερο τροπο..εχμμ..και πιστευω οτι θα μου φερθει ασχημα μετα απαυτο γιατι ετσι κανουν οταν σε εχουν σιγουρη!![/I]:bahhh: [I]p.s.2 ευχαριστω παρα πολυ ημερολογιακι μου για την ταινια!!τωρα την κατεβαζω και οταν τη δω θα σου πω γνωμη!!![/I]:wooi2: [I]p.s.3 δεν ειναι γαματο??αχ τα ιαπωνικα ειναι τοσο υπεροχα!![/I]:lovulovu: [I]p.s.4 το ξερω δεν ειναι πολυ Μ____?? και θα συνεχισει να ειναι δυστυχως.[/I]:erk:[I]..περιμενω γνωμη!!![/I]:riiight:
Nov 06 2011 15:05
Photo

plotolp → mayumi_chan

Καλή σου μέρα ημερολογιάκι μου!:ureshii: Καλό ξεκίνημα και επίσημα λοιπόν και από ότι μου λες αρχίσατε με την καταραμένη ανάλυση!:P Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου θυμίζεις τον εαυτό μου. Και εγώ πρώτη μέρα, στο πρώτο μάθημα που μπήκα ήταν ανάλυση! Σε ένα αμφιθέατρο με 500 άτομα να μην βλέπω τίποτα από όσα γράφει η καθηγήτρια και κυρίως να μην καταλαβαίνω τίποτα!:hot: Τέτοιες καταστάσεις θα συναντήσεις όμως μόνο τον πρώτο καιρό, πιο μετά και θα μειωθεί ο κόσμος και θα έχεις μπει πιο πολύ στο όλο κλίμα!:D Καλή επιτυχία και με τις εκδηλώσεις του μουσικού ομίλου! Αλήθεια τι όργανο παίζεις? Πιάνο? Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς καθόλου, μου αρκεί όταν μου λες ότι σε κάνω να αισθάνεσαι λίγο πιο όμορφα:blush2:. Και όσον αφορά τον πρίγκηπα μην φοβάσαι καθόλου. Θα τον καταλάβεις γιατί θα σε αγαπάει όπως και εσύ εκείνον. Θα είναι αμοιβαία τα συναισθήματα. Η σκυλίτσα σου είναι όντος πανέμορφη:blingeye2: Δεν απορώ που θέλεις να τα φτιάξεις μαζί της:P Πάντως έχεις φαντασία στα ονόματα! Με κούφανες με το Αφαία (!!), είχες πραγματικά έμπνευση! Να σου συστήσω και εγώ με την σειρά μου τον γατούλη μου, είναι ο Κόκκινος (μάντεψε από που!) και είναι κεραμιδόγατος:riiight: [SPOILER]Τον τράβηξα εν ώρα ύπνου στον καναπέ:P[IMG]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=1195&pictureid=14959[/IMG][/SPOILER] Μην πελαγώνεις με τα μαθήματα είναι αρχή ακόμα γιαυτό σου φαίνονται έτσι. Και όντος η ανάλυση 1, όπως προανέφερα, είναι καταραμένο μάθημα και το χειρότερο από όλα είναι πως έχει και συνέχεια, Ανάλυση 2!!(Δεν μας λυπούνται καθόλου):sadist: Έστειλα το πρώτο email σε καθηγητή και περιμένω απάντηση. Με έχει φάει το άγχος:bahhh: p.s Άμα η αυτοπεποίθησή σου σέρνεται, εδώ είναι το ημερολόγιο σου να σε βοηθάει να ανεβαίνει.:thumbup: p.s 2 Τις σειρήνες ήθελα να τις δω και εγώ με τους φίλους μου αλλά δεν έκατσε τελικά. Η ταινία που θα σου πρότεινα να δεις είναι το Adventureland ([URL="http://www.imdb.com/title/tt1091722/"]IMDB[/URL]). Την πέτυχα μια μέρα στην ΝΕΤ και μου κίνησε το ενδιαφέρον επειδή έπαιζε η Μπέλλα από το Twilight. Πιστεύω είναι στο στυλ σου και θα σου αρέσει πολύ! Θα μπορούσες να την κατεβάσεις από [URL="http://thepiratebay.org/torrent/5042361"]εδώ[/URL] και υπότιτλους από [URL="http://www.greeksubtitles.info/search.php?name=adventureland"]εδώ[/URL]. p.s 3 Χαχαχα όντος είναι σαν να βλέπεις anime με περίεργο σχέδιο:P p.s 4 Αυτόν τον Yano θέλω να τον κοπανήσω! Θα σου πω την γνώμη μου την επόμενη φορά για να μην γίνει τεράστιο το post. Καλό κουράγιο με τα μαθήματα. Θα περιμένω με χαρά τα νέα σου:ureshii:
Nov 02 2011 14:32
Photo

mayumi_chan → plotolp

[I]καλησπερα υπεροχο ημερολογιακι μ!![/I]:joyful: [I]αχ ειμαι πολυ κουρασμενη..ασε..ξεκινησα σχολη που λες και εκτος απο το οτι δεν καταλαβαινω καθολου την αναλυση 1 γιατι ο καθηγητης και δεν ακουγοταν και εκανε γραμματα ψιρες εχω κοιμηθει κ ελαχιστα αυτες τις μερες γαιτι ειχα παραλληλα χθες εκδηλωση με τον μουσικο ομιλο και εχω και αυριο προβα και την Πεμπτη αλλη εκδηλωση!!![/I][I]:deadga6: ημερολογιακι μου θα ηθελα να σε ευχαριστησω παρα πολυ για την ψυχολογικη υποστηρηξη και να σου πω οτι πραγματικα με εκανες να χαμογελασω οταν τα διαβαζα!!εισαι το καλυτερο ημερολογιο του κοσμου!!![/I][I]:lovulovu: αχ ημερολογιακι μου θα ακολουθησω την συμβουλη σου και θα περιμενω τον πριγκιπα!!αυτο που φοβαμαι ειναι μην περασει ο πριγκιπας και δεν το καταλαβω!!![/I][I]:wth: καλε δεν υπαρχει περιπτωση να βρισω το υπεροχο ημερολογιακι μου!!μονο τους Μ____ βριζω!![/I][I]:erk: που λες εχω μια σκυλιτσα που ειναι χοντρουλα!!τσιουαουα ειναι κ την λενε Αφαια(απο το αφανης)[/I][I]:P κπιτα τι ομορφη που ειναι η ζουζουνα μου[/I][I]:wooi2:[/I][I]: [/I][SPOILER][IMG]http://i335.photobucket.com/albums/m466/mardisenchanted/DSC01612.jpg[/IMG][/SPOILER] [I]βασικα το yume σημαινει ονειρο και απλα το yumi μου το θυμιζει!![/I]:blush2: [I]ειμαι σιγουρη πως την βλαμμενη καθηγητρια την εχεις βαλει στη θεση της!!![/I]:riiight: [I]αχ σε καταλαβαινω κατα καποιο τροπο στο στυλ οτι και γω πελαγωμενη ειμαι με τα μαθηματα και τα συγγραμματα και φοβαμαι την αναλυση 1!![/I]:unlucky: [I]p.s. απλα συνεχεια η αυτοπεποιθηση μου σερνεται στο πατωμα!!![/I]:sadist: [I]p.s.2 απο ταινιες ειδα στο σινεμα το σειρηνες στη στερια αλλα δεν τρελαθικα κιολας..ειχε λιγο πλακα αλλα οχι πολλη δραση!! εσυ τι εχεις να μου προτεινεις?? p.s.3 αχ αχ τι θυμηθηκα...κοιτα τι βρηκα!!εχει πολλη πλακα!!ιαπωνικες εκδοσεις!![/I]:P [SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=KpawDNL5rMU&list=PL0B47EB774DC5D457&index=20&feature=plpp_video [url]http://www.youtube.com/watch?v=KpawDNL5rMU&list=PL0B47EB774DC5D457&index=20&feature=plpp_video[/url][/SPOILER] [I]p.s.4 περιμενω!!![/I]:riiight: [I]εγω τωρα δεν προλαβαινω να δω anime!![/I]:unlucky: [I] επισης ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες για καλη αρχη!!εισαι υπεροχο ημερολογιακι!!![/I][I]:lovulovu:[/I]
Nov 01 2011 23:38
Photo

plotolp → mayumi_chan

Καλησπέρα και πάλι ημερολογιάκι μου!:blush2: Το ξέρω πως τώρα που σου γράφω δεν έχεις διαβάσει ακόμα το προηγούμενο post μου και πολύ πιθανόν να μην το δεις καν σήμερα αλλά δεν έχει σημασία!:P Άμα δεν κάνω λάθος, με βάση αυτά που μου είπες, αύριο αρχίζεις τα μαθήματα στην σχολή!! Ένοιωσα λοιπόν την ανάγκη να σου ευχηθώ καλή αρχή και καλή τύχη! Ελπίζω να γνωρίσεις από την αρχή παιδιά να κάνεις παρέα και να μην αισθάνεσαι μόνη:ureshii: Μην έχεις καθόλου άγχος και όλα θα πάνε μια χαρά. Καλό ξεκίνημα λοιπόν και περιμένω να μου πεις τα νέα σου και την εμπειρία της πρώτης μέρας!! Να έχεις ένα όμορφο βράδυ:D
Oct 31 2011 23:42
Photo

plotolp → mayumi_chan

Καλησπέρα γλυκό μου ημερολόγιο!:wooi2: Δεν πειράζει αν άργησες, θα περιμένω όσο χρειάζεται;) Καταλαβαίνω καλά πως αισθάνεσαι και στενοχωριέμαι πολύ που κατέληξε έτσι η ιστορία. Κυρίως δεν θέλω να είσαι λυπημένη. Είσαι [U]καλύτερη[/U] και από αυτόν και από όλους όσους έχουν μια αντίστοιχη συμπεριφορά προς το πρόσωπό σου. Εγώ δεν έχω γνωρίσει την παλιά Μαρία που λες. Έχω γνωρίσει την τωρινή Μαρία μέσα από όσα που γράφει κάθε φορά. Την Μαρία που ακούει An Cafe, της αρέσουν τα κουφέτα με σοκολάτα και αγαπάει τον Miku, την Μαρία που έχει βγάλει τον υπολογιστή της fuyu-chan, είναι ρομαντική και ονειρεύεται μια μέρα πάει στην Ιαπωνία! Η Μαρία που ξέρω εγώ ΔΕΝ έχει σκατά προσωπικότητα, ίσα ίσα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και για αυτό ακριβώς τον λόγο με θεωρώ τυχερό που την έχω γνωρίσει. :blingeye2: Αυτό που θέλω να πω είναι πώς δεν είσαι ούτε άσχημη/αλλήθωρη/ κοντή, ούτε έχεις σκατά προσωπικότητα, ούτε φταίνε τα 3 παραπάνω κιλά. Είσαι αυτή που είσαι με τα θετικά και τα αρνητικά σου. Όποιος μπορεί να το εκτιμήσει είναι τυχερός, όποιος δεν μπορεί να πάει στο καλό. Δεν θα στενοχωριέσαι και θα κατηγορείς τον εαυτό σου, εσύ κάνεις ότι καλύτερο μπορείς!Για αυτό χαμογέλα :D και σκέψου θετικά :riiight: Χαίρομε πολύ που λες ότι σε βοηθάω, άμα θέλεις μπορείς και να με βρίζεις για να ξεδώσεις! Ημερολόγιο είμαι δεν παρεξηγούμε :D Αλλαγή θέματος :P Αλήθεια έχεις σκυλίτσα? Πώς την φωνάζεις? Και εγώ έχω ζωάκι. Είναι ένας άσπρο-κόκκινος γατούλης! Πιο παλιά είχα παραπάνω γατιά, αλλά τώρα πια έχει μείνει μόνο αυτός. Σκυλί από την άλλη δεν είχα ποτέ μου. Τα σχεδιάκια που έχεις βάλει είναι πολύ όμορφα και έχουν κάνει την fuyu-chan μοναδική! Έχεις γούστο στο αναγνωρίζω! Μου αρέσει και ο τρόπος που έβγαλες το account σου :riiight: δεν ήξερα ότι το yumi σημαίνει όνειρο! Ευχαριστώ πολύ! Και εγώ χάρηκα πολύ που το πέρασα, άντε να δούμε πως τα πήγα και στην άλλη την καταραμένη καθηγήτρια:erk: Για να σου πω και τα δικά μου νέα, αυτές τις μέρες είμαι αρκετά αγχωμένος με το θέμα της πτυχιακής μου. Πρέπει να αρχίσω να στέλνω e-mail σε καθηγητές να δω σε ποιόν θα πάρω και με τι θέμα. Έχω πελαγώσει:sadist: p.s Μην ακούω χαζομάρες για μοντέλα και τέτοια. Δεν υπάρχουν ιδανικές αναλογίες και σχήματα προσώπου. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, και όμορφος με τον δικό του τρόπο. p.s2 Και εγώ σπίτι έμεινα, που χρήματα για τριήμερα. Αλήθεια είδες καμιά ενδιαφέρουσα ταινία? Εγώ αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω μία που νομίζω ότι θα σου αρέσει! p.s3 ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ!! Εννοείτε πως τα έβλεπα όλα αυτά μικρός! Και ειδικά τα τραγουδάκια ήταν επικά. Πάρε και μερικά από εμένα! [SPOILER] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=pE6AkrkQxHw[/URL] Αυτό είναι φοβερό!--> [URL]http://www.youtube.com/watch?v=kgjuCStk4ZI[/URL][/SPOILER] p.s4 Ξανάρχισα το bokura ga ita που το είχα σταματήσει. Θα σου πω εντυπώσεις:P
Oct 30 2011 18:06
Photo

mayumi_chan → plotolp

[I]αααα...και ξεχασα...τελευταια εχω φαει ενα κολληματακι με τα παιδικα οποτε παρε κανα-δυο τραγουδακια..δεν ξερω αν τα εβλεπες αυτα αλλα αν τα εβλεπες θα τα θυμηθεις!![/I]:P [SPOILER] [url]http://www.youtube.com/watch?v=DtCeq9ZC0GQ&feature=autoplay&list=PL579E8209C32E7DEE&lf=plpp_video&playnext=1[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=It5_KIjUY-I&feature=autoplay&list=PL579E8209C32E7DEE&lf=plpp_video&playnext=6[/url] [/SPOILER]
Oct 29 2011 18:09
Photo

mayumi_chan → plotolp

[I]Καλημερα υπεροχο και μοναδικο μου ημερολογιακι!!!![/I]:blingeye2::lovulovu: [I]αργησα να σου γραψω γιατι ημουν κ λιγο χαλια κ ελειπα κ αρκετα [/I][I]απτο σπιτι!!![/I]:emptyonexg1: [I]ημερολογιακι μου μπλεκω παντα με Μ________ κ Γουρουνια!!![/I]:erk: [I]Γιατι?????[/I]:wet2: [I]λοιπον...η΄ειμαι η πιο σκατα-χοντρη-ασχημη-αλληθωρη-κοντη-....-γυναικα στον κοσμο ή εχω ΣΚΑΤΑ προσωπικοτητα..γιατι δεν εξηγειται αλλιως το οτι βλεπω τις πιο μετριες κοπελες να εχουν καποιον διπλα τους(κ οχι ασχημο η κατι τετοιο) και εμενα απλα να μου την πεφτουν, να περνουν καλα κ μετα να μην στελνουν ουτε 1 μυνημα ή αν στειλουν να θελουν απλα κατι παραπανω[/I]:zetsubou:[I]..κατι δεν κανω σωστα[/I]:smokingg:[I]..αχ..θα γινω λεσβια μου φαινεται![/I][I]![/I]:canthelp:[I]θα τα φτιαξω με την σκυλιτσα μου!!![/I]:nbleed: [SPOILER] [I]απο δω η αυτοπεποιθηση μου-->[/I]:deadga6: [/SPOILER] [I]επισης γλυκο μου ημερολογιο να σε διορθωσω σε κατι..ΔΕΝ τον αγαπαω..απλα τον δοκιμαζω!!κ βεβαια το ιδιο κανει κ αυτος..αλλα αποτι καταλαβες δενπετυχε για αλλη μια φορα..αχ..τα 5 κιλα των πανελληνιων θα φταινε..απο 47 πηγα 52 και απο τοτε με εχει παρει απο κατω κ οπου κ να παω νιωθω σκατα...δεν μπορω..θελω την παλια Μαριαααα...[/I]:nanteee:..[I]αχ ευτυχως που εισαι κ εσυ εδω ημερολογιακι μου [/I]:moeee:[I]γιατι αν τα κραταγα μεσα μου ολα αυτα ουτε γω ξερω τι θα εκανα!!![/I]:if: [I]εμενα ετσι κ με ξαναπαρει τηλεφωνω δεν υπαρχει περιπτωση να με βρει!!!*χμ* και για να δεις οτι ο,τι λεω το κανω, χθες μου εστειλε ο πρωην μου που τα ειχαμε 2+ χρονια κ βεβαια δεν του απαντησα γιατι του αξιζει μετα απο ολα αυτα!!![/I]:8): [I]αλλαγη θεματος[/I]:P[I]...σε πληροφορω οτι ολες μου οι φιλες[/I][I] γνωριζουν το laptopaki μου ως fuyu-chan!![/I]:P [I]τα εβαλα εγω τα υπεροχα σχεδιακια κ γιαυτο ειναι μοναδικο κ υπεροχο!![/I]:x3: [I]το mayumi βασικα το βρηκα σε εναν χαρακτηρα που ειχε λιγο το υφακι μου(σοβαρο κ καλα) αλλα επισης σκεφτικα οτι ειναι σαν να συνδιαζει το Μαρια(Μa) και το yume(yumi) που σημαινει ονειρο οποτε μαρεσε πολυ!!αρχικα ειχα σκεφτει το yuki επειδη μαρεσει πολυ το χιονι αλλα το θεωρισα πολυ συνηθισμενο!!![/I]:P[I] ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!![/I]:kyaaa: [I]το ηξερα οτι θα τα καταφερνες!!![/I]:riiight:[I]αχ τουλαχιστον εχεις να μου πεις εσυ καλα νεα!!οποτε με βοηθαει αυτο!![/I]:blush2: [I]σχετικα με τον χορο εγω μπορω να χορεψω οταν νιωθω ανετα με την παρεα μου(ακομα κ αν βρισκομαι σε πολυκοσμια)!!!αλλιως κ γω ντρεπομαι!![/I]:blush2: [I]p.s.οχι δεν μου αρεσει δυστυχως..ειναι διαφορετικο σε σχεση με αλλα κ δεν ειναι αυτο που βλεπουμε στα μοντελα κ σαυτα....[/I]:bahhh: [I]κοιτα γενικα ειναι δυσκολο να βρεις ατομα που να ταιριαζεις τοσο ωστε να μεινεις πολλα χρονια μαζι του!!οποτε δεν μπορουμε να κανουμε κ πολλα!![/I]:canthelp: [I]p.s.2 ευχαριστω πολυ!![/I]:ureshii:[I]και εσυ να χαιρεσαι τους μακρινους θειους σου!!οντως ειναι παραξενο γιατι ειναι πολυ συχνο ονομα!![/I]:P [I]p.s.3 αυτο ελειπε να εχεις να πεις βαζελακι!!![/I]:orly: [I]p.s.4 σπιτακι με την fuyu-chan δυστιχως..μονο το βραδυ βγαινω για κανα ποτακι-σινεμα-σπιτι καμιας φιλης...εσυ θα πας πουθενα???[/I]
Oct 29 2011 18:05
Photo

plotolp → mayumi_chan

Good morning my lovely diary!:blingeye2: Η υποστήριξη είναι δεδομένη και χαίρομε πολύ που σε έκανα να χαμογελάσεις!:blush2: Δεν έχει σημασία αν είσαι τόσο χαριτωμένη όσο το γατάκι, σημασία έχει να είσαι χαρούμενη και να χαμογελάς! Και τότε, πίστεψέ με, θα φαίνεσαι [U]πιο χαριτωμένη[/U] και από το γατάκι!;) Συμφωνώ με τις αποφάσεις που πήρες και χαίρομε που τα πράγματα πάνε καλύτερα. Α μη τι άλλο για να βγαίνεις μαζί του σημαίνει ότι τον αγαπάς, οπότε αξίζει να του δώσεις και άλλες ευκαιρίες. Βέβαια το να τον τσιγαρίσεις και λιγάκι όπως λες δεν θα ήταν άσχημο:P Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα. Αλήθεια σου άρεσε το fuyu-chan?:kyaaa::wooi2: Στην πραγματικότητα εσύ μου είπες ότι μοιάζει με Χειμώνα οπότε δεν ήτανε δύσκολο να το βρω! Σε ευχαριστώ πολύ που έκανες τον κόπο να το φωτογραφίσεις τόσο γρήγορα για να μου το δείξεις, είναι στα αλήθεια πολύ όμορφο! Τα σχεδιάκια τα έβαλες εσύ εξτρά ή τα είχε από την αρχή? Τώρα που λέμε για ονόματα θυμήθηκα και κάτι άλλο που ήθελα να σε ρωτήσω. Το Mayumi-chan από που βγαίνει? Θέλω να πω είναι το Μαρία στα Ιαπωνικά, είναι κάποιος χαρακτήρας anime ή βγαίνει από κάπου αλλού:hmmm: Σήμερα έχω να σου πω και καλά νέα σχετικά με εμένα, που με έκαναν πολύ χαρούμενο! Θυμάσαι το μάθημα που έδωσα την περασμένη εβδομάδα και είχα ρίξει ένα ξενύχτι μέχρι τις 3 για να το προλάβω? Εχθές βγήκανε τα αποτελέσματα και το πέρασα με 7 :yahoo: :hero: Μπορείς να χαρείς με την χαρά μου!:P Αυτό που λες για τον χορό μια κουβέντα είναι! Αν έχεις συνηθίσει από μικρή να χορεύεις φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως δεν έχεις συνηθίσει νομίζεις ότι σε κοιτάνε όλοι και θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί :nooooo: p.s Είναι αλήθεια πως έχει αλλάξει, τουλάχιστον με βάση τα videoclip. Δεν καταλαβαίνω όμως αυτό που λες για το πρόσωπο. Δεν σου αρέσει δηλαδή το σχήμα του προσώπου σου?:hmmm: Πάντως χαίρομε που με καταλαβαίνεις. Η αλήθεια είναι πως πολύ θεωρούν τέτοιες απόψεις ρομαντικοβλακείες αλλά δεν με απασχολεί. Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσω (αν αρέσω δηλαδή σε κανέναν:bahhh:). p.s2 Το ξέρω μωρέ ότι δεν είμαι μεγάλος από άποψη ελεύθερου χρόνου το λέω πιο πολύ!:P Και φυσικά δεν μπορώ να πω τίποτα για την καλύτερη ομάδα! Χαρ χαρ χαρ (ύπουλο γέλιο ήταν αυτό:hiding_something:) p.s3 Να χαίρεσαι τους θείους σου και φυσικά τον ξαδερφούλη σου! Εγώ όσο και να σου κάνει εντύπωση δεν έχω Δημήτρη στον άμεσο οικογενειακό περίγυρο. Εκτός από κάτι μακρινούς θείους. p.s4 Θα πας πουθενά το τριήμερο ή σπιτάκι με την fuyu-chan?
Oct 27 2011 10:52
Photo

mayumi_chan → plotolp

[I]καλησπερα ημερολογιακι μου!!![/I]:blingeye2: [I]αρχικα να σου πω οτι σευχαριστω πολυ για την υποστηριξη[/I]:joyful:[I] και οτι εσκασα ενα χαμογελο αλλα δεν ειμαι τοσο χαριτωμενη οσο το γατακι![/I]:hot:[I]!δυστυχως καταφερνουν να με στεναχωτουν γρηγορα!!βεβαια τωρα ειμαι καπως καλυτερα γιατι με πηρε τηλ κ μου ειπε οτι ηταν αρρωστος(αν θελω τον πιστευω[/I]:stubborn:[I]) αλλα κυριως γιατι αποφασισα οτι δεν θα καθομαι να χαλαω την ζαχαρενια μου για αυτους που δεν το αξιζουν!!ουτε ο tom cruise να ηταν[/I]:erk:[I]!!! αχ ημερολογιακι μου εισαι το καλυτερο!!τα λες ολα πολυ σωστα κ μ κανεις κ νιωθω υπεροχα[/I]:lovulovu:[I]!!! τωρα υποτιθεται οτι θα τον δω αυριο αλλα θα δει!!!θα του βγαλω το λαδι!![/I]:kill4u: [I]αχ μαρεσε τοσο πολυ το fuyu-chan!!!!ετσι θα το φωναζω!!!ειναι τελειο!!σευχαριστω τοσο πολυ[/I]:awww:[I]!!!παρε κ μια φωτογραφια να δεις τι ομορφη που ειναι η fuyu-chan μου!![/I] :blush2: [SPOILER][IMG]http://i335.photobucket.com/albums/m466/mardisenchanted/DSC01791.jpg[/IMG][/SPOILER] [I]πες μου δεν σου θυμιζει χειμωνα??[/I]:joyful: [I]οντως εχεις δικιο ειμαι πιθηκακι!!εγω ηθελα να ειμαι τιγρης η κατι τετοιο!!![/I]:run: [I]αχ πολυ χαιρομαι που υαπρχουν κ κριοι σαν κ εσενα(δλδ καλα παιδια[/I]:P[I])!! παντως αφου γενικα σαρεσει ο χορος θα επρεπε να χορευεις!!οταν χορευεις δεν σκεφτεσαι τους γυρω σου αλλα τον εαυτο σου!!αλλιως δεν το απολαμβανεις!![/I];) [I]p.s. αχ εισαι πολυ τυχερος που δεν χρειαζεται να πιεστεις!σε ζηλευω!![/I]:bahhh: [I]p.s.2 νομιζω οτι το πρωτο ειναι!!το 3ο το ηξερα αλλα δεν ηξερα οτι το ελεγε εκεινη!!παντως στο 1ο πρεπει να ειναι πιο παχουλουλα κ μικρουλα!!ασε εχει περιπου το ιδιο σχημα προσωπου με μενα!τη λυπαμαι!ποτε δεν μαρεσε! [/I]:canthelp: [I]παντως σε καταλαβαινω σαυτα που λες με τις σχεσεις κ ιδιαιτερα με τους φιλους!κ γω εχω λιγες πολυ καλες φιλες κ εχω φαει κ πολλες απογοητευσεις παλιοτερα!κ με τις σχεσεις μου οπως σου ειπα ποτε δεν πετυχαινα σωστα!κ μια φορα που κατι ειχε παει να γινει το χαλασαν αλλοι παραγοντες(γονεις επειδη ημουν μικρη![/I]:canthelp:[I]) p.s.3 ε δεν εισαι πια κ τοσο μεγαλος!!εχεις 8+ χρονια ακομα για να παντρευτεις φαντασου!![/I]:P [I]δεν μπορεις να πεις κανενα αρνητικο φια την καλυτερη ομαδα!!εξαλλου το αιμα μας κοκκινο ειναι αν δεν κανω λαθος!![/I]:orly: [I]p.s.4 το οτι μου απαντας μου αρκει!!δεν εχω θεμα για το ποτε![/I]:P :blush2: [I]p.s.5 οι 2 θειοι μου κ ο ξαδερφος μου ειναι!!εσυ εχεις κανεναν???[/I]
Oct 26 2011 19:56
Photo

plotolp → mayumi_chan

Καλή σου μέρα και σήμερα ημερολογιάκι μου!:joyful: Πρώτα από όλα στενοχωρήθηκα και εγώ με αυτά που μου είπες. Μετά από ένα τόσο υπέροχο Σαββατοκύριακο που πέρασες δεν περίμενα να σε στενοχωρήσουν τόσο γρήγορα:mador2: Καταρχήν θέλω να μου κάνεις μια χάρη! [SPOILER]Σκάσε ενα [B]ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!:D [/B](Δεν έχει καμία σημασία που δεν μπορώ να σε δω) [IMG]http://1.bp.blogspot.com/_TaBK1mNVXHA/TDpgah7alwI/AAAAAAAAAfo/wbuxZOqLZ_I/s1600/smile.jpg[/IMG][/SPOILER] Δεν θα χαλάς εσύ την καρδία σου και θα στενοχωριέσαι για κάποιον που δεν απλώνει το κουλό του να στείλει ένα μήνυμα. Φυσικά και έχεις δίκιο, δηλαδή αν δεν στέλνει τώρα που είναι αρχή μετά τι θα κάνει? Δεν ξέρω τι εξελίξεις υπήρξαν από εχθές που μου έγραψες, άμα μιλήσατε τελικά ή βρεθήκατε ελπίζω τουλάχιστον να έχεις να μου γράψεις καλά νέα! Και δεν είσαι μόνη σου, έχεις το ημερολόγιο σου που σε αγαπάει:riiight: Και κανέις να μην σου δίνει σημασία, κάτσε και γράψε μου αν σε κάνει να νιώθεις έστω και λίγο καλύτερα! Μεγιά το καινούργιο laptop, θα χαρώ πολύ να δω πως είναι! Βέβαια δεν έχω καταλάβει πως ακριβός ένα laptop σου θυμίζει χιόνι :? Φαντάζομαι λόγο του χρώματος. Από ονόματα το yuki-chan που σκέφτηκες είναι πολύ ωραίο. Μπορώ να προσθέσω το fuyu-chan που σημαίνει χειμώνας και το shiragiku-chan(?) που σημαίνει άσπρο χρυσάνθεμο:P Η αλήθεια είναι πως δεν έχω και μεγάλη εμπειρία από βαφτίσια laptop! Αιγωκερίνα δηλαδή! Στο Κινέζικο από ότι [URL="http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13389"]κοίταξα[/URL] δεν είσαι κόκορας αλλά πίθηκος! Κοίτα δεν ξέρω τι λένε τα ζώδια για τους Κριούς, εγώ τον εαυτό μου γνωρίζω και ξέρω πως δεν θα έπεφτα τόσο χαμηλά. Τώρα για τον χορό είναι απλό. Μου αρέσει να χορεύουνε άλλοι αλλά ντρέπομαι να χορεύω εγώ:canthelp: Ευχαριστώ πολύ για την ευχή, να χαίρεσαι και εσύ τα ξαδελφάκια σου και φυσικά τον αδελφό σου:P p.s Ναι ξεκινήσαμε! Εγώ δεν έχω πάει ακόμα γιατί ούτως η αλλιώς 3 μαθήματα έχω να παρακολουθώ απο το χειμερινό εξάμηνο οπότε δεν το βιάζομε. p.s 2 Λογικά εννοείς το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=iRYvuS9OxdA"]This is the life[/URL], αλλά έχει πολλά ωραία όπως το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=3bTBXIKSwTg"]Run[/URL] και [URL="http://www.youtube.com/watch?v=oL4iDuzOCUM&ob=av3e"]Dont tell me that its over[/URL]. Από σταθμούς άκουγα πολύ Freedom μέχρι που έκλεισε, και τώρα πιο πολύ Δίεση και Μελωδία. Αλλά γενικά ακούω πολύ μουσική από YouTube. Αυτό που εννοώ είναι ότι είναι στο χαρακτήρα μου να μην μπορώ να ανοιχτό εύκολα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω κάπως καλύτερα. Θέλω ο φίλος μου να νοιάζεται να ακούσει ένα π.χ. πρόβλημά μου και όχι μόνο αν θα παίξουμε pro, και η κοπέλα μου να χαίρετε για κάτι που της λέω, το οποίο μπορεί να μην είναι καν ενδιαφέρον, αλλά να καταλαβαίνει ότι το κάνω επειδή την θεωρώ σημαντική για εμένα και να χαίρετε για αυτό το γεγονός. Αυτό πιστεύω δεν γίνετε να το πετύχεις γρήγορα,με ένα άμεσο "καμάκι" ή κάτι τέτοιο, και για αυτό δεν έχω πολλούς φίλους (πραγματικούς) ούτε είχα και πολλές κοπέλες. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα:P p.s 3 Μάθε γέρο κιθάρα τώρα στα γεράματα! Βαμμένη ολυμπιακός λοιπόν! Θα μπορώ να σε πειράζω που και που:hiding_something: p.s 4 Συγνώμη αν σου απαντάω μόνο πρωινά αλλά τότε έχω τον απαιτούμενο χρόνο. Τα απογεύματα δεν είμαι σπίτι και τα βράδια δεν έχω όσο χρόνο χρειάζομαι. p.s 5 Σήμερα γιορτάζουν οι Δημήτριδες! Έχεις κανέναν γνωστό?
Oct 26 2011 11:51
Photo

mayumi_chan → plotolp

[I]καλημερα γλυκο μου ημερολογιο!!![/I]:blingeye2: [I]Τωρα σου γραφω απτο καινουριο μου laptop το οποιο το εχω κανει ενα κουκλακι και θα το βγαλω μια μερα φωτογραφια να στο δειξω..[/I]:awww:[I]το προβλημα ειναι οτι δεν του εχω βγαλει ακομη ονομα αλλα επειδη μου θυμιζει λιγο χιονι η κατι χειμωνιατικο το κοβω για yuki-chan η κατι τετοιο!!εχεις τιποτα να προτεινεις??[/I]:hmmm: [I]Σημερα ημερολογιακι μου ειμαι στεναχωρημενη..εσυ πως εισαι??ελπιζω εσυ να εισαι καλα γιατι αν ειμαστε κ οι 2 χαλια ποιος θα βοηθησει ποιον??[/I]:sadist: [I]Που λες σημερα(απο χθες βασικα) τρωω ενα γραψημο απολους..αυτος που υποτιθεται οτι βγαινουμε δν μου εχει στειλει ουτε ενα μνμα και να παει να γ______ ο μ_____ [/I]:mador2: [I]γιατι οτι κ να λεει αυτος εγω πιστευω οτι τουλαχιστον στα πρωτα ραντεβου πρεπει να στελνει το αγορι στο κοριτσι για να του δειξει οτι ενδιαφερεται πραγματικα(αν ενδιαφερεται..)!![/I][I]εσυ τι πιστευεις?εχω αδικο??[/I]:emptyonexg1: [I]και σημερα με γραφει κ η κολλητη μου!!!κανεις δεν με αγαπει εμενα!![/I]:zetsubou: [I]αλλα μπορω και μονη μου!!!οριστε μας!!![/I]:hero:[I]ευτυχως που υπαρχεις κ εσυ καλο μου ημερολογιο!!![/I]:lovulovu: [I]χμμμ...κριαρακι ε? (κριος ηταν κ ο πρωην μου[/I]:if:..[I]ειναι αληθεια οτι κερατωνετε???[/I]:chigau:) [I]πρεπει να εισαι απο τους καλου κριους ημερολογιακι μου!!εγω ειμαι αιγωκερος με ωροσκοπο ταυρο!!στο κινεζικο νομιζω οτι ειμαι κοκορας αλλα δεν ειμαι σιγουρη!!θα θυμηθω κ τα γεννεθλια κ την γιορτη σου γιατι ειμαι απτα καλυτερα ημερολογια!![/I]:P [I]παντως νομιζα οτι στους κριους αρεσε ο χορος!![/I]:hmmm: [I]μπα δεν σκεφτεται για αμερικη γιατι εχει εταιρια εδω αλλα ποτε δεν ξερεις!![/I]:P [I]να σου πω την αληθεια δεν το εχω πολυσυζητησει με τον γιατρο μου το εμβολιο!![/I]:canthelp: [I]να την χαιρεσαι την ξαδερφουλα σου!και γω εχω μονο ενα πρωτο ξαδερφακι αλλα ειναι πολυ μικρο και ειμαι πιο πολυ δεμενη με τα 3α μου ξαδερφια που ειναι και πνευματικα μου αδερφια!!:P p.s. αχ ξεκινησατε δλδ??εσυ δεν πηγες??δεν εχεις μαθημα??μακαρι να γινει οπως το λες!!![/I]:blush2: [I]p.s.2 εγω απο την amy ξερω το πρωτο που ειχε βγαλει κ ειχε γινει διασημη!!δεν θυμαμαι ομως πως λεγεται!εσυ ποιον σταθμο ακους στο ραδιοφωνο???δηλαδη εσυ τις χωριζεις η απλα δεν τα φτιαχνεις με καποια χωρις να την ξερεις??[/I]:hmmm: [I]p.s.3 ειναι ευκολο παντως να μαθεις κιθαρα ακομα κ αν ξεκινησεις τωρα χωρις να ξερεις τιποτα..αρκει να ασχολεισαι!![/I]:P [I]Εγω ειμαι ολυμπιακος και ολο το σοϊ μου ειμαστε φανατικοι! [/I]:P [I]p.s.4 ευχαριστω πολυ γαι τα καλα σου λογια!!με κανεις να νιωθω πολυ καλυτερα!!![/I]:wooi2:
Oct 25 2011 13:56
Photo

plotolp → mayumi_chan

Καλημέρα ημερολόγιο μου!:ureshii: Χαίρομε πολύ που λες ότι σε κάνω χαρούμενη:blush2:. Είναι αλήθεια πως μου φτιάχνεις την μέρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γιατί α μη τι άλλο και στενοχωρημένος να είμαι όταν διαβάζω π.χ. πόσο υπέροχα τα πέρασες λίγη από την χαρά σου μεταδίδετε και σε εμένα. Χαχαχα όντος ακούστηκε κάπως σαν πρόταση γάμου, αλλά δεν πειράζει:P Πρέπει να δώσατε ωραία παράσταση!:P Εγώ με τον χορό δεν τα πάω καθόλου καλά. Στην πραγματικότητα δεν χορεύω ποτέ εκτός και άμα νιώθω πολύ άνετα με την παρέα. Τα δικά μου γενέθλια είναι 9 Απριλίου και 10 Απριλίου γιορτάζει το όνομά μου (και ναι έχω ονομαστική γιορτή μόνο που δεν την θυμάται ποτέ κανείς εκτός από τους συγγενείς μου :sadist:) Είμαι Κριάρι στο κανονικό και Φίδι στο Κινέζικο ωροσκόπιο! Εσύ? 18 Ιανουαρίου ε? Θα φροντίσω να το θυμάμαι!(στο κάτω κάτω ημερολόγιο είμαι άμα δεν θυμάμαι ημερομηνίες που πάμε?;) ). Σκέφτεται να φύγει για Αμερική η φίλη σου? Δεν ήθελε να περάσει κάπου Ελλάδα?:hmmm: Ούτε εγώ έχω βαπτίσει ποτέ παιδάκι, άστα:wth2: Το εμβόλιο, από ότι ξέρω δηλαδή, είναι σκοτωμένος ιός που το βάζεις στον οργανισμό σου για να μάθει το ανοσοποιητικό σου πως να τον πολεμάει έτσι ώστε μετά να έχεις ανοσία. Από ότι μου είπε και ο γιατρός όταν το κανείς μπορεί να σου προκαλέσει καμιά δυο μέρες πυρετό, μέχρι να το καταπολεμήσει ο οργανισμός σου δηλαδή. Αυτό έπαθα και εγώ αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι έχω ανοσία!:) Για το εμβόλιο της μήτρας δεν ξέρω να σου πω. Άμα στο πει και ο γιατρός σου δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι! Η ξαδερφούλα μου είναι 19 χρονών και την αγαπώ πολύ γιατί δεν έχω άλλα πρώτα ξαδέλφια εκτός από εκείνην :wooi2: p.s Εχθές μίλησα με έναν φίλο μου από την σχολή που κατέβηκε για κάτι βεβαιώσεις και μου είπε πως εχθές ήταν η πρώτη μέρα και είχε άπειρο κόσμο στο ΠΑΠΕΙ! Πιστεύω πως και η δικιά σου πρώτη μέρα θα σου μείνει αξέχαστη!:riiight: p.s2 Χαίρομε πολύ που σου άρεσε το τραγούδι, ελπίζω μόνο μην ζήσεις αυτά που περιγράφει. Η Amy Macdonald είναι από τις αγαπημένες μου, νομίζω πως θα σου αρέσουν και άλλα τραγούδια της. Σε ευχαριστώ και για το τραγούδι που μου έστειλες το έχω ακούσει πολλές φορές στο ράδιο και είναι πανέμορφο (και δεν ήξερα ότι το λένε και τα κίτρινα ποδήλατα). Και εγώ δυσκολεύομαι πολύ να βρω κοπέλες που να ταιριάζουμε, ίσως γιατί είναι και ο χαρακτήρας μου έτσι. Τουλάχιστον από ότι μου λες πάνε καλύτερα τα πράγματα για εσένα, οπότε περιμένω να μου πεις καλά νέα!:D p.s 3 Σε ζηλεύωωωω:run: Παναθηναϊκός είμαι αλλά μην φανταστείς ότι ασχολούμαι και πολύ. Πιο πολύ για τον χαβαλε της παρέας. Εσύ? p.s 4 Χαχαχα γιατί να μην θέλω να σε ακούσω? Και μην τους ακούς τι λένε, δεν μιλάς πολύ απλά είσαι έξω καρδιά!:joyful:
Oct 25 2011 10:56
Photo

mayumi_chan → plotolp

[I]καλως σε βρηκααα!![/I]:joyful: [I]αχ με κανεις πολυ χαρουμενη οταν μου λες ορι σου φτιαχνω την μερα!![/I]:blush2:[I]και μενα μ'αρεσει παρα πολυ να διαβαζω αυτα που μου γραφεις κ τα περιμενω με ανυπομονησια γλυκο μου ημερολογιο!![/I]:blush2: [I]και [U]ναι δεχομαι[/U] να ειμαι κ γω το ημερολογιο σου!!![/I]:awww: [I]σαν προταση γαμου το εκανα να ακουγεται!![/I]:hihi2: [I]ασε στον Κιαμο δεν ειχαμε μεθυσει ιδιαιτερα αλλα σαν μεθυσμενες!!ειμασταν το μονο τραπεζι με 4 κοριτσια πανω στις καρεκλες να χορευουν συνεχεια κ αναλογα το τραγουδι μπορει να καναμε κ ολοκληρη παρασταση!!ρεζιλι γιναμε!![/I]:P [I]ειμαι γεννημενη 18 Ιανουαριου του 93!!εσυ??το deree ειναι αμερικανικο κολλεγιο(πανεμιστημιο δλδ που σε προετοιμαζει κ για αμερικη αν θες κ ολα τα μαθηματα ειναι στα αγγλικα!!) εχω να αρρωστησω για 3 ολοκληρες μερες πολυ καιρο!!αληθεια μ το εμβολιο αρωσταινεις??εγω αποφευγω τα εμβολια τα τελευταια χρονια γιατι δν τα εμπιστευομαι αν κ σκεφτομαι να κανω το εμβολιο της μητρας!![/I]:P [I]νομιζω οτι palmie ειναι στις προτιμησεις πολλων!!:P εσυ εχεις βαφτισει ποτε παιδακι??εγω ποτε..[/I]:wth2: [I]ποσο χρονων ειν η ξαδερφουλα σ?εμενα ο ξαδερφος μου ειν στην ηλικια μου κ περασε Χανια κ μπορω να παω οποτε θελω!![/I]:yahoo: [I]αχ τα λατρευω τα φιλαρακια![/I]:x3: [I]p.s. ουσιαστικα απο νοεμβρη![/I]:sadist:[I]εσεις ποσο του μηνος ξεκινατε τα μαθηματα παλι?? p.s.2 η αληθεια ειναι πως νομιζα οτι τα αγορια ειναι πιο αναισθητα απο μας[/I]:P[I]το τραγουδι που μου εστειλες ειναι υπεροχο κ δεν ηξερα οτι υπηρχε!!δεν ξερω αν στο εχω στειλει αυτο το τραγουδι αλλα το ακουω συνεχεια τωρα: [/I][SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=1ylgFqL-9m4&list=PL579E8209C32E7DEE&index=183[/SPOILER] [I]η περιπτωση μου ειναι αυτη που γνωριζω διαφορους κ κανεις δεν φαινεται σοβαρο ατομο κ αν ειναι απεναντι μου σοβαρος θα ειναι απο εκεινους που δεν με ενδιαφερουν..βεβαια τωρα πανε καπως καλυτερα τα πραγματα!![/I]:P[I] κ εσυ απογοητευμενος εισαι?καλως ηρθες στην ομαδα!:P p.s.3 κ μενα μαρεσει πολυ το στυλ κιθαρα και παρεα!!το εχω κανει καμια δυο φορες!!ασχετο αλλα τι ομαδα εισαι??[/I]:P [I]p.s.4 αληθεια μου λες?? αχ να κ ενας ανθρωπος ο οποιος πραγματικα θελει να μακουσει!!ολοι μου λενε οτι μιλαω πολυ![/I]:unlucky:[I]δεν φταιω εγω που γεννηθηκα γυναικα!![/I]:madtodeath: [I]και γω παντως παντα ανυπομωνω για την απαντηση σου κ μπαινω πολλες φορες να δω αν μου εχεις στειλει!![/I]:himitsu: :blush2:
Oct 24 2011 14:06
Photo

plotolp → mayumi_chan

Welcome back! Η απουσία σου έγινε αισθητή, και χαίρομε πολύ που επέστρεψες:joyful: Καταρχήν θέλω να ξέρεις πως δεν βρίσκω καθόλου βαρετά όσα μου γράφεις, ίσα ίσα είμαι ευτυχισμένος που νιώθεις άνετα να μου μιλάς για τη καθημερινότητα σου. Επίσης όταν διαβάζω ένα δικό σου post και βλέπω πως είσαι χαρούμενη (όπως το τελευταίο:P) ασυναίσθητα χαμογελάω, έτσι φτιάχνεις και την δική μου μέρα και ας μην το καταλαβαίνεις.:gotit: Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν είχα σκεφτεί ότι αυτό που κάνουμε μοιάζει λίγο με ημερολόγιο αλλά νομίζω πως το παρομοίασες πολύ καλά. Και δεν με πειράζει καθόλου να είμαι το ημερολόγιο σου αν δεν πειράζει και εσένα να είσαι το δικό μου!:P Πραγματικά πέρασες ένα υπέροχο τριήμερο! Χρόνια πολλά και για την φίλη σου και ελπίζω να περάσετε το ίδιο καλά και στην δικιά σου γιορτή (ελπίζω να μη σε μέθυσαν στον Κιάμο:orly:). Αλήθεια τα δικά σου γενέθλια πότε είναι? Επίσης, το ξέρω είμαι άσχετος, αλλά τι είναι το deree που πήγε η φίλη σου? Το δικό μου τριήμερο ήταν λιγότερο exciting. Στις αρχές της εβδομάδας ήμουνα λιγάκι άρρωστος γιατί έκανα το εμβόλιο για την γρίπη αλλά και λόγο καιρού. Ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκα παραπάνω από τρεις μέρες. Γενικά τώρα που τελείωσε η εξεταστική τα πρωινά ξυπνάω με την ησυχία μου και είτε βρίσκομε με κάποιον φίλο μου είτε χαζολογάω μέχρι το απόγευμα που πάω στην δουλειά. Την Πέμπτη το βράδυ πήγαμε με τον κολλητό για ταινία στα ster και κάτσαμε και εμείς στα palmie(:P)για φαγητό. Την επομένη το πρωί κατεβήκαμε για ψώνια γιατί ο φίλος μου βάπτιζε ένα παιδάκι το Σάββατο και ήθελε πουκάμισο, γραβάτα και παπούτσια για το κουστούμι του!! Αφού τελειώσαμε τα ψώνια κάτσαμε για καφέ μέχρι το μεσημεράκι. Εχθές πέρασα το απόγευμα με την ξαδερφούλα μου (που την αγαπώ ιδιαίτερα). Είδαμε για χιλιοστή φορά τις επαναλήψεις από τα Φιλαράκια στο Star :wis: και παίξαμε Scrable. Κάπως έτσι πέρασαν οι μέρες μου! p.s Δηλαδή από Νοέμβρη ξεκινάς? Καλά πραγματικά σας έχουνε πεθάνει. Δεν θα κάνουμε καλοκαίρι φέτος:sadist: p.s 2 Δεν βλέπω τον λόγο να γελάσω. Καταλαβαίνω πως νιώθεις, πολύ απλά γιατί νιώθω και εγώ πολλές το ίδιο πράγμα. Το ότι είμαι αγόρι δεν σημαίνει ότι στενοχωριέμαι μόνο άμα χάσει η ομάδα μου στην μπάλα. Το τραγούδι αυτό έχει ακουστεί επανειλημμένα στο pc μου...[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=rcudd7wGeuQ:unlucky::sadist:[/SPOILER] Αν και δεν ξέρω πια από τις τρεις περιπτώσεις σε στενοχώρησε αυτή την φορά, μην τα παρατάς! Είναι κάπου εκεί έξω και σε περιμένει!:riiight: p.s3 Στην αρχή, με βάση τον τίτλο νόμισα ότι το τραγουδάκι είναι ελληνικό, μετά άρχισε να τραγουδάει στα ξένα και ξαφνικά άκουσα να λέει "Αα Μαρία πες το μυστικό σου"! Total confused:blurah5: Πάντως νομίζω ότι το είχα ξανακούσει. Εγώ δεν ξέρω να παίζω κανένα μουσικό όργανο και στενοχωριέμαι γιατί δεν μπορώ να κάνω ότι τα παιδιά στο video. Να πω δηλαδή π.χ. με μια κιθάρα τραγούδια με έναν φίλο μου.:( p.s 4 Περιττό να σου πω ότι είχα μπει 400 φορες στο forum τις τελευταίες μέρες περιμένοτας την απάντηση σου:D
Oct 24 2011 12:20
Photo

mayumi_chan → plotolp

[I]καλημεραααααα!![/I]:x3:[I](για μενα που μολισ ξυπνησα!![/I]:P[I]) ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μετα απο 3 μερες εκτος σπιτιου γυρισα πισω και τωρα κανω αγκαλιτσες με τον αγαπημενο μου υπολογιστη!!![/I]:moeee:[I]λοιπον ακου τα νεα μου!!!ειναι παρα πολλα!!ξεκινησαν απο την Πεμπτη οπου βγηκα με την κολλητη μου(κατα τις 7:00) και πηγαμε στον οφθαλμιατρο της..μετα πηγαμε για φαϊ στο palmie στο Κεφαλαρι κ μετα αποφασισαμε να κοιμηθω σπιτι της!!την Παρασκευη ξυπνησαμε στις 6:00 για να με παει σπιτι να φτιαξω τα πραγματα που χρειαζομουν να παρω και να παει εκεινη deree!!στις 9:00 συναντηθηκαμε κηφισια και πηγαμε για πρωινο,καφε,τσαϊ κ.λ.π και για να αγορασουμε τα δωρα για μια φιλη μας που ειχε γεννεθλια και θα πηγαιναμε Κιαμο για να τα γιορτασουμε το βραδυ!!γυρισαμε σπιτι μου το απογευμα για να φαμε κ βρηκαμε τι θα βαλω και μετα πηγαμε σπιτι της να ετοιμαστουμε!!το βραδυ κατα τις 10 πηγαμε να παρουμε κ τα αλλα παιδια με τα οποια θα πηγαιναμε κιαμο κ φτασαμε εκει κατα τις 11:20!!(για 10 λεπτα θα χαναμε το τραπεζι![/I]:P[I]) τα περασαμε ΥΠΕΡΟΧΑ [/I]:kyaaa:[I]και κουραστικαμε αφανταστα!γυρισαμε σπιτι της κολλητης μου στις 7 κ κοιμηθηκαμε εκει!!ξυπνησαμε το σαββατο στις 12 επειδη ειχαμε μουσικο ομιλο και επρεπει να παμε(αργησαμε κ μια ωρα![/I]:P[I]) και στις 4:00 που τελειωσαμε πηγαμε σπιτι της για φαϊ!!μετα καναμε βλακειες, χορευαμε κ τραγουδουσαμε![/I]:angelr:[I]μετα φαγαμε γλυκακι και κατα τις 9:00 πηγαμε να παρουμε μια φιλη μας κ να παμε για καφε μαρουσι!και τελικα γυρισα σπιτι μου κατα τις 3:00 το πρωι με αποτελεσμα τα ξυπνησω στις 3:00 το μεσημερι(ειχα να κοιμηθω καλα μερες!![/I]:sleepy:[I]) σορυ που σου λεω την ιστορια της ζωης μου που ισως σου φαινεται κ βαρετη αλλα τα περασα υπεροχα κ ηθελα να στο πω!![/I]:wooi2:[I]τωρα νιωθω λες και εισαι το ημερολογιο μου με την διαφορα οτι μου απαντας!![/I]:P[I]νομιζω οτι εισαι το καλυτερο ημερολογιο του κοσμου!![/I]:blush2: [I]επιστροφη τωρα στον Μικου μου!!και τα 2 του πανε του μωρου μου γιατι ειναι θεος αλλα τον πρωτιμω ξανθουλη νομιζω!![/I]:moeee:[I]ευχαριστω παραααα πολυ για τις φωτογραφιες!!ειναι υπεροχες!![/I]:wooi2: [I]ευχαριστω παρα πολυ για το site!!δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομη αλλα θα ασχοληθω μαζι του συντομα![/I]:gotit: [I]δεν εχουμε ακριβως καταληψη στην σχολη!!βασικα υποτιθεται οτι τωρα ειναι η εξεταστικη και στις 31 ξεκιναμε!!εχω μπερδευτει βασικα![/I]:bahhh: [I]p.s. λεω να ακολουθησω τις συμβουλες σου και να ξεκινησω με το mirai nikki και μολις σχηματησω γνωμη θα σου πω!!![/I]:tensai: [I]p.s.2 βασικα με επιασε καταθλιψη γιατι..βασικα μην γελασεις..ειναι η ******* που πιανει τα κοριτσια περιπου μια φορα τον μηνα..να γιατι: [/I][SPOILER][I]δεν θα βρω ποτε τον πριγκιπα[IMG]http://i335.photobucket.com/albums/m466/mardisenchanted/images.jpg[/IMG]..ή ειμαι με καποιον που με θελει αλλα δεν τον θελω ή αυτος που θελω με φτυνει κανονικα[/I]:bahhh: [/SPOILER] [I]Παρεπιπτοντως το κομματι ειναι υπεροχο!και αυτα τα παιδια το τραγουδουν απιστευτα!![/I]:riiight: [I]κοιτα και ενα τραγουδι που μου εστειλε ενας φιλος μου και μ'αρεσε πολυ(κ λογω ονοματος βεβαια![/I]:P)[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=zDcDp034N0o&list=PL579E8209C32E7DEE&index=187[/SPOILER] [I]εγω παιζω κιθαρα και πιανο!!!αλλα δεν ειμαι και τελεια σε αυτα![/I]:bahhh:[I]εσυ ασχολεισαι με τιποτα τετοιο?? p.s.4 πες μου κ εσυ τα νεα σου απο αυτες τις μερες γιαιτ εχουμε να μιλησουμε πολυ καιρο!! [/I]
Oct 23 2011 15:46