Community Status Updates
plotolp → Goutcou
Ναι ρε εσύ, δεν κουράζομε με κανέναν τρόπο από την κουβέντα μας. Feel free to write me whenever you want!:)
Έτσι όπως έχουνε γίνει τα πράγματα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να στείλω και σε άλλον καθηγητή. Σκέφτομαι να το κάνω μόλις τελειώσω το μήνυμα που σου γράφω. Υπάρχουν όμως 2 βασικά προβλήματα. Πρώτον έχει περάσει καιρός, και όσο πιο αργά είναι τόσο πιο δύσκολο να σου δώσουν θέμα και δεύτερον οι καθηγητές που μείνανε δεν είναι και οι καλύτερες επιλογές για μένα. Θέλω να πω θα προτιμούσα να μην έπαιρνα πτυχιακή μαζί τους αλλά τι μπορώ να κάνω πια? Άμα δεν πάρω τώρα θα καθυστερήσω το πτυχίο μου τουλάχιστον ένα εξάμηνο.:sadist: Ειλικρινά σου μιλάω έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ και τα έχω βάλει με τον εαυτό μου.
Χαχαχα εννοείτε πως θα χρησιμοποιώ όποιο όνομα σου αρέσει! Μάρω, Μαράκι, Μαρία όπως εσύ αισθάνεσαι όμορφα:ureshii: Χρησιμοποιούσα το Μαίρη γιατί μου είχες πει πώς κάποια στιγμή είχες προσπαθήσεις να το αλλάξεις σε αυτό (αν και δεν έκατσε) και υπέθεσα που θα σου άρεσε.:P Είσαι τυχερή γιατί το δικό σου όνομα έχει πολύ ωραία υποκοριστικά. Αν ακούσεις τα δικά μου θα γελάς 3 μέρες!:)
Όντος τα 3 awakened beings είναι too much. Για εμένα δύο είναι τα βασικά ενδεχόμενα. Ή θα σκάσει μύτη οι Clare/Princilla ή θα πλακωθούν μεταξύ τους. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βγουν από την μέση. Αν πεθάνει ένας από τους 2 θα πιάσω τον mangaga στο κυνήγι! Εννοείτε πως θα ξαναβρεθούν (ειδικά μετά από τέτοιο φιλί αποχαιρετισμού:P)!
Αυτό το παθαίνω και εγώ με κάποια anime που είναι πολλά επεισόδια. Τα αφήνω κάπου στην μέση, μετά αρχίζω καινούργια και μαζεύονται ένα σορό!
Έχω καλά νέα πάντως. Δεν βρήκα torrent της προκοπής για το Traveler αλλά βρήκα αυτό το λίνκ ([URL]http://www.gappon.com/traveler-2007-complete-2116839.html[/URL]) που κατεβαίνουν μέσω MEGAUPLOAD. Ελπίζω μόνο να δουλεύει (έβαλα το πρώτο να κατεβαίνει). Και φυσικά ,αν μου αρέσει και εμένα τόσο πολύ, θα ήθελα να μου στείλεις το blog!
Χαχαχα είδες στα λόγια μου έρχεσαι! Πάντως για κάποιο λόγο η Mayumi έχει να μπει στο forum κοντά 2 εβδομάδες. Δεν μου είχε πει τίποτα και δεν ξέρω καθόλου τι συνέβη:? και η αλήθεια είναι πως μου λείπει λίγο. Ελπίζω πάντως να είναι καλά.
Πώς το πέρασες το σαββατοκύριακο σου? Αλήθεια της καθημερινές είσαι κάθε πρωί στη σχολή?
p.s Οι προτάσεις μου τώρα! Βασικά όσο το σκεπτόμουνα κατάλαβα ότι τελευταία έχω δει ένα σωρό σάπιες ταινίες! Αλλά έχω να σου πω και κάποιες ωραίες. Αρχικά, μιας και σου αρέσει η Mila Jovovich(:nbleed:), θα σου πρότεινα το Faces In The Crowd [URL="http://www.imdb.com/title/tt1536410/"]IMDB[/URL]. Ωραία ιστορία που πιστεύω θα σου αρέσει. Επίσης άλλη μια, κομεντί αυτήν την φορά, είναι το Adventureland [URL="http://www.imdb.com/title/tt1091722/"]IMDB[/URL]. Όχι τίποτα φοβερό αλλά εμένα μου άρεσε και πέρασα όμορφα την ώρα μου!
Τώρα από βιβλία έχω ένα πραγματικά αξιόλογο. Είναι και μικρό οπότε μπορείς να το τελειώσεις γρήγορα χωρίς να αφήσεις άλλα που διαβάζεις. Είναι Η Τελευταία Διάλεξη από της εκδόσεις Πατάκη ([URL="http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=567963"]λινκ[/URL]). Το βιβλίο είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, προσωπικά τελειώνοντας το ευχόμουν να έχω την τύχη να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο ή να του μοιάσω έστω και λίγο στην ζωή μου. Πραγματικά δώσε του μία ευκαιρία! Άμα μπορούσα θα στο έπαιρνα δώρο για την γιορτή σου:)
p.s2 Με έψησες θα κατεβάσω και το Donkey Punch! Αφού είναι και [S]τσόντα[/S] θρίλερ καλό θα είναι:P
p.s3 Συγνώμη για το τεράστιο post αλλά ξεχνιέμαι όταν γράφω. Ελπίζω να μην σε κούρασα.
Να έχεις ένα όμορφο απόγευμα!!
Nov 27 2011 18:17
Goutcou → plotolp
Οκ λοιπόν... :) Άλλη φορά θα σε πνίγω.. Χαχαχαχα!
Έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες.. Ο τύπος ούτε καν ενδιαφέρθηκε να απαντήσει, οπότε καλύτερα που δεν πήγες να τον βρεις από κοντά! Και τώρα τι σκοπεύεις να κάνεις με την πτυχιακή σου ρε συ, από την στιγμή που δεν βρίσκεις καθηγητή?
Θα προτιμούσα το "Μάρω" από το "Μαίρη" πάντως! Χαχαχα ή απλά Μαρία! :)
Claymore, all time favorite! Συμφωνώ ότι το anime δεν ήταν άσχημο μέχρι ένα σημείο.. Θα μπορούσαν να προσθέσουν fillers αφού το manga είχε φτάσει μέχρι εκεί! Ή έστω να το κόψουν εκεί και να βγάλουν δεύτερη season μετά από κάποια χρόνια! Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα στο manga...πάντως εύχομαι να κάνει επιτέλους την εμφάνισή της η Clare μετά από τόσο καιρό! 3 awakened beings είναι too much για την ιστορία ρε συ..άντε να ξεμπλέξουν τώρα! Αυτό που ανυπομωνώ να γίνει, κυρίως, είναι η συνάντηση Clare - Raki! Επιτέλους, δηλαδή! Τόσα χρόνια αλληλοψάχνονται.. Μ@λακία δεν είναι? Και ειδικά αν πεθάνει κάποιος από τους 2 και δεν ξαναβρεθούν ποτέ?!
Η βλακεία με τις σειρές είναι ότι έχω ΠΟΛΛΕΣ και, όπως προείπα, δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω! Για να μην αναφέρω τα 500GB που πιάνουν στον εξωτερικό σκληρό μου δίσκο τα anime που δεν έχω δει ακόμα! -.-
Το Traveler είναι πραγματικά υπέροχο! Και για να λύσω τις απορίες σου:
1. Ούτε καν θυμάμαι από πού το είχα κατεβάσει, αν και το πιο πιθανό να το είχα βρει κι εγώ από torrentz! Τώρα για link..δεν νομίζω να μπορώ να σε βοηθήσω γιατί το είχα κατεβάσει πριν ΠΟΛΥ καιρό και δεν νομίζω να το βρω! :P
2. Το 8ο επεισόδιο θεωρούταν το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου! Και απλά δεν βγήκε ποτέ ο δεύτερος! Πραγματικά κρίμα που το έκοψαν.. Έχει φτιαχτεί, όμως, ένα blog αποκλειστικά για την σειρά, όπου οι δημιουργοί γράφουν τα πάντα για την συνέχεια της ιστορίας! Την είχα ξεκοκκαλίσει την σελίδα..είχα διαβάσει τα πάντα! Αν δεις τελικά την σειρά, θα ψάξω να βρω το blog να στο στείλω!
Ούτε εγώ είχα πολυπληθείς παρέες να σου πω την αλήθεια.. Γιατί κι εμένα έτσι είναι ο χαρακτήρας μου! Τον τελευταίο χρόνο άρχισα να γνωρίζω άτομα και μου φαίνεται περίεργο που έχω κάνει τόσους φίλους από το πουθενά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!
Όντως, άμα δεν μπαίνουν και πολλοί στο προφίλ σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το τι θα δουν! Εξάλλου, ποιος άσχετος θα κάτσει να διαβάσει ένα τόοοσο μεγάλο κείμενο? Εγώ όταν είδα της Mayumi τα μηνύματα, κουράστηκα και μόνο που τα είδα! Σκέψου να τα διάβαζα κιόλας! Χαχαχα :P
Υ.Γ. Και ΝΑΙ! Σήμερα διάβασα 1 ολόκληρο κεφάλαιο από το βιβλίο! Να σου πω την αλήθεια, επειδή είδα την ταινία πριν λίγες μέρες, μου προκλήθηκε το ενδιαφέρον να διαβάσω την συνέχεια! Οπότε, λογικά, τώρα θα σταματήσω να το παραμελώ το καημένο! :'(
Mila Jovovich, αγαπημένη! :) Μόλις το δεις, θέλω εντυπώσεις ε!! ^.^
Το Donkey Punch κυρίως για πλάκα στο είπα! Δεν μου άρεσε και πολύ! Βασικά η βλακεία είναι ότι μέχρι την μέση της ταινίας είναι τσοντοειδές! Από την μέση και μετά, όμως, γίνεται λίγο ενδιαφέρον! Βασικά δες και μόνος σου:
[SPOILER][URL]http://www.youtube.com/watch?v=OQ8N9c0p3bo[/URL][/SPOILER]
Ανυπομωνώ και για τις δικές σου προτάσεις! :D
Nov 26 2011 13:58
plotolp → Goutcou
Χαχαχα καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά μην το σκέφτεσαι έτσι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου γράφεις όσο συχνά θέλεις και χαίρομε πολύ κάθε φορά που το κάνεις. Ακόμα και ένα απλό "πως είσαι?", πίστεψε με, το εκτιμάω πάρα πολύ. :ureshii:
Σκέφτηκα να πάω να του μιλήσω από κοντά αλλά τι νόημα έχει? "Γεια σας, σας έστειλα δύο φορές email και περιμένω εδώ και 2 εβδομάδες απάντηση αλλά με γράψατε στα @@ σας, μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε πτυχιακή?" Ο τύπος δεν νοιάστηκε να απαντήσει, ούτε καν να μου πει πως δεν έχει διαθέσιμα θέματα να μην περιμένω τσάμπα. Εκ των υστέρων έμαθα ότι ένας φίλος μου που πήγε από το γραφείο του, έμαθε ότι δεν δίνει άλλα θέματα.
Αυτό που με στενοχώρησε περισσότερο όμως ήταν η αδιαφορία. Πες "δεν έχω θέματα" αλλά πες το! Τι να πω ρε εσύ Μαίρη, μπορεί εγώ να είμαι ο παράλογος..
Claymore πάντα κορυφή!:8): Βασικά το anime δεν ήταν άσχημο όσο ακολουθούσε την ιστορία. Το τέλος του ήτανε μεγάλη πατάτα, αλλά τι να κάνεις? Μέχρι εκεί είχε βγει το manga! Αλήθεια τι προβλέπεις να γίνετε τώρα? Εγώ νομίζω με 3 awakening θα σκάσει μύτη η Clare! Έχει γίνει παλικαράκι και ο Raki!:D
Wow αυτές είναι πραγματικά πολλές σειρές!:P Τις παλιές που αναφέρεις τις γνωρίζω. Τις καινούργιες δεν τις είχα υπόψιν μου και μπορώ να πω πώς κάποιες σαν τις Pretty Little Liars και The Nine Lives Of Chloe King μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες! Listener και Sherlock θέλω να δω και εγώ. Το Game of Thrones σίγουρα θα στο πρότεινα και εγώ γιατί έχει γίνει πολύ καλή δουλειά!
Το traveler με έχεις ψήσει πολύ να το δω αλλά έχω 2 απορίες.
1. Από που να το κατεβάσω??? Στο torrenz δεν βρίσκω κάτι της προκοπής. Έχεις να μου δώσεις το link που το κατέβασες εσύ?
2. Το ότι σταματάει τόσο γρήγορα δεν είναι πρόβλημα? Θέλω να πω η ιστορία κόβετε ή φτιάξανε κανένα φινάλε?
Σου εύχομαι κάθε χρόνο να τα περνάς εξίσου όμορφα! Εγώ ποτέ δεν είχα πολυπληθείς παρέες αλλά είναι λίγο και στον χαρακτήρα μου. Είναι καλό πάντως να έχεις πολλούς φίλους. Χαίρομε πολύ που θυμάσαι και την δική μου!
p.s Πραγματικά είναι πολύ ωραίο να μπορείς να συζητήσεις με κάποιον άλλον κάτι που σε απασχολεί και να ξέρεις πως ενδιαφέρετε. Αυτό που λες για τα private msg είναι εν μέρη σωστό αλλά δεν πειράζει. Πόσοι νομίζεις μπαίνουν στο profile μου? Δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής:P
p.s2 Χαχαχα δεν έχεις διαβάσει ούτε μία σελίδα από τη τελευταία φορά που μιλήσαμε?? Το The Fourth Kind έχει αρχίσει είδη να κατεβαίνει(δεν ήθελε και πολύ μόλις είδα την Milla Jovovich)!!:riiight: Τώρα το Donkey Punch στα αλήθεια σου άρεσε και μου το προτείνεις ή το λες για πλάκα?
p.s3 Σε ευχαριστώ πολύ για όλες σου τις προτάσεις και τον χρόνο σου! Στο επόμενο post θα σου πω και τις δικές μου προτάσεις. Δεν στις λέω τώρα για να έχω χρόνο να βάλω τις σκέψεις μου σε σειρά και να θυμηθώ τι αξιόλογο είδα:P
Nov 25 2011 22:58
Goutcou → plotolp
Χαχαχα βασικά κι εγώ σε σκεφτόμουν και έλεγα να σου γράψω, αλλά λέω άστο! Είχες ήδη και το ημερολόγιο να σου γράφει πολλά και λέω μην τον πνίξω τον άνθρωπο!
Τον καθηγητή που δεν απαντάει στα mail σου, δεν μπορείς να πας να τον βρεις από κοντά και να του μιλήσεις?
Το Claymore ήταν το αγαπημένο μου anime, μέχρι που διάβασα το manga και συνειδητοποίησα ότι το anime δεν πιάνει ΜΙΑ μπροστά στο manga! Και μέσα σε μια βδομάδα είχα καταφέρει να φτάσω στο σημείο που έχει βγει.. Και τώρα ναι..το κακό είναι πως πρέπει να περιμένω ένα μήνα μέχρι να βγει το επόμενο chapter :'(
Από σειρές έχω κατεβάσει ένα σωρό! Μην γελάσεις..αλλά τα βράδια που δεν με παίρνει ο ύπνος, κάθομαι και βλέπω nickelodeon και έχω μπανίσει 2-3 σειρές που μου άρεσαν και τις έχω κατεβάσει! Έχω να δω πολλά όμως.. τους καινούριους κύκλους από σειρές που παρακολουθούσα από τότε που πρωτοβγήκαν (One Tree Hill, Grey's Anatomy, Private Practice, Supernatural, Gossip Girl, The Big Bang Theory, The Vampire Diaries, True Blood) μέχρι καινούριες σειρές και παλιές που απλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα (Glee, Pretty Little Liars, The Nine Lives Of Chloe King, The Walking Dead, Awkward (MTV), Victorious (nickelodeon), Big Time Rush (nickelodeon), iCarly (nickelodeon), Six Feet Under, Chuck)!
Έχω σίγουρα να σου προτείνω το Traveler! Δεν θυμάμαι αν στο είχα προτείνει και παλιότερα..δυστυχώς το κόψανε στο 8ο επεισόδιο, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ μου!
Here is the trailer! Check it out if you want! :)
[SPOILER] [url]http://www.youtube.com/watch?v=iz4CaSb39rE[/url][/SPOILER]
Fringe θέλω κι εγώ να δω..γενικά θέλω πολλές σειρές ακόμα να κατεβάσω και να δω, όπως The Listener, Game Of Thrones, Sherlock, Legend Of The Seeker, The Secret Circle, Ringer, The Lying Game!
Όσο για την γιορτή μου, ναι πέρασα πολύ καλά! Και ήταν η πρώτη φορά που με θυμήθηκαν τόσα άτομα.. Βασικά τον τελευταίο χρόνο έχω αποκτήσει ανεξήγητα πολλούς φίλους και έχω μια τεράστια παρέα πλέον, οπότε και μόνο που πέρασα την μέρα μου μαζί τους, μου αρκεί! ^.^ Ναι θυμάμαι το πρόβλημά σου με τα γενέθλια σου και την γιορτή σου, γιατί πέφτουν συνεχόμενα! Και επειδή έχω βάλει υπενθύμιση στο κινητό μου, αν δεν κάνω λάθος 9 και 10 Απριλίου[B][SIZE=4]*[/SIZE][/B]?
Χαχαχα..όχι δεν μου φαίνεται παράξενο αυτό με το ημερολόγιο..απλώς εγώ στην θέση σας θα προτιμούσα να μιλάω με private messages, για να μην βλέπουν όλοι τι λέμε! Μακάρι, όμως, να είχα κι εγώ ένα ανθρώπινο ημερολόγιο..νομίζω πως θα μου έκανε καλό να λέω σε κάποιον κάτι που με απασχολεί και να συζητάω μαζί του πράγματα που δεν έχω τα κότσια να συζητήσω με τους φιλους μου!
Υ.Γ. Από βιβλία δεν έχω να προτείνω κάτι..ακόμα κολλημένη στην Χαραυγή είμαι και ευτυχώς που η ταινία κόβεται στο σημείο που έχω σταματήσει! Αχαχαχα.. Από ταινίες, όμως, μπορώ να σου προτείνω το The Fourth Kind που είδα προχθές και, όσο και αν δεν μου αρέσουν οι ταινίες με εξωγήινους, την συγκεκριμένη την βρήκα αρκετά καλή και μου άρεσε ιδιαίτερα! Μια ακόμα ταινία που έχω να σου προτείνω, είναι το Donkey Punch (θρίλερ)! Η αλήθεια είναι ότι μέχρι την μέση της ταινίας, νομίζεις πως βλέπεις τσόντα και όχι θρίλερ! Αλλά μετά ξεκαθαρίζει το πράγμα..αχαχαχαχα! Πραγματικά όταν την έβλεπα αυτή την ταινία, είχα απελπιστεί! Λέω δεν μπορεί..ΤΣΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ήμουν έτοιμη να μπω και στην wikipedia για να το τσεκάρω..αλλά πάνω που πήγα να το ψάξω, άρχισε να γίνεται θρίλερ! :P
[B][SIZE=4]*[/SIZE][/B]Το επιβεβαίωσα από τα προηγούμενα μηνύματα μας! :blingeye2:
Nov 25 2011 12:49
plotolp → Goutcou
Καλά ρε εσύ είπαμε δεν διέγραψα την ύπαρξή σου από την μνήμη μου μόνο και μόνο επειδή πέρασε λίγος καιρός. Στην πραγματικότητα ήθελα να σου γράψω από καιρό, για να μάθω τα νέα σου και να μιλήσουμε λίγο. Δεν θέλω να χαθούμε.
Ευχαριστώ πολύ! και εγώ χάρηκα που τα πέρασα!:P Τώρα έχω μόνο 4 για πτυχίο. Με την πτυχιακή μου έχω ζήτημα γιατί δεν βρίσκω καθηγητή. Ο ένας δεν απαντάει στα email μου, ο άλλος έχει δώσει όλα τα θέματα και ένας τελευταίος βάζει κάτι τρελές απαιτήσεις για να μου δώσει θέμα που ουσιαστικά δεν μετράει. Είμαι σαν τον χαζό και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έχω και κανέναν να με βοηθήσει οπότε ένας θεός ξέρει τι θα κάνω..:sadist:
Το Claymore είναι και εμένα από τα αγαπημένα μου! Το μόνο κακό είναι πως όταν φτάσεις το manga μετά θα πρέπει να περιμένεις ένα μήνα για καινούργιο τεύχος. Τι σειρές έχεις κατεβάσει? Εγώ αυτόν τον καιρό βλέπω το Fringe αν και δεν έχω τελειώσει ακόμα τον πρώτο κύκλο. Έχεις να μου προτείνεις καμία που σου άρεσε?
3ήμερο πανηγύρι ε? Πρέπει να τα πέρασες πολύ όμορφα! Δεν μου έχουν τύχει ποτέ συνεχόμενες γιορτές (αν εξαιρέσεις την δική μου γιορτή και γενέθλια που δεν θυμάται και κανένας:'() Χαίρομε πάντως που τα πέρασες καλά γιατί όταν μου έλεγες ότι σου εύχονται όλοι τον Αύγουστο είχα την αίσθηση ότι δεν θυμάται κανένας την γιορτή σου. Φέτος λοιπόν δεν έχεις παράπονο, δεν σε ξέχασε κανείς!:riiight:
Χαχαχα γράψε όσο πολύ θέλεις, δε κουράζομε να διαβάζω! Ίσα ίσα χαίρομε που μαθαίνω τα νέα σου!
p.s Όντος η mayumi είναι το ημερολόγιο μου! Φαντάζομαι πως θα σου φαίνεται πολύ παράξενο. Βασικά μιλάγαμε για αρκετό καιρό και συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό κάναμε έμοιαζε σαν να γράφουμε ημερολόγιο οπότε και το υιοθετήσαμε! Και όντος όπως λες είναι σαν ένα ημερολόγιο που απαντάει. Η Mayumi είναι πάρα πολύ καλή κοπέλα και την αγαπώ ιδιαίτερα. Μόνο και μόνο που ενδιαφέρετε και μπαίνει στον κόπο να διαβάσει τις βλακείες που γράφω μου αρκεί.:wooi2:
p.s2 Ελπίζω να βγάλεις άκρη με τα μαθήματα και να πάνε όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχεις καταρτίσει:thumbup:
p.s3 Έχεις να μου προτείνεις κανένα ωραίο βιβλίο η ταινία? Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες!
Nov 24 2011 14:12
Goutcou → plotolp
Εντωμεταξύ με έπιασες και απροετοίμαστη! Μου ήρθε λίγο ξαφνικό όταν διάβασα το μήνυμά σου, γιατί λέω οκ..πάει καιρός, οπότε θα ήταν λογικό αν δεν το θυμόσουν καν! Βασικά θα ήταν ακόμα πιο λογικό αν είχες ξεχάσει γενικά την ύπαρξή μου τόσο καιρό που έχουμε να μιλήσουμε! Χαχαχαχα.. Και πάλι ευχαριστώ πάντως! Και μόνο που με θυμήθηκες, μου αρκεί! :D Όσο αφορά τα νέα σου, congratulations για τα μαθήματα που πέρασες! Γιατί, όμως, έχεις στεναχωρεθεί με την πτυχιακή σου? Τι έγινε? Κλασσικά με ένα βιβλίο στο χέρι ε? Χαχαχα..
Εγώ..τι να σου πω? Δεν έχω και κανένα ιδιαίτερο νέο! Τον τελευταίο καιρό είχα πωρωθεί με manga και διάβαζα ασταμάτητα (γιατί βασικά ήθελα να φτάσω το Claymore μέχρι το σημείο που έχει βγει) και γι' αυτό είχα ψιλοπαρατήσει τα anime! Τώρα τελευταία, όμως, παράτησα ΚΑΙ τα manga και βλέπω κάτι σειρές που έχω κατεβάσει..(ε μην μείνουν κι αυτές παραπονεμένες)! Γενικά έχω ΠΟΛΛΑ που θέλω να δω - διαβάσω και δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω! Η σχολή δεν μπορώ να πω ότι πάει και τέλεια, γιατί δεν πατάω συχνά! Να σου πω την αλήθεια δεν έχω αποφασίσει ΑΚΟΜΑ ποια μαθήματα θα πάρω και είμαι χαμένη..γιατί έχει ανατραπεί όλο μου το πρόγραμμα :( Κρίμα και το είχα σχεδιάσει τόσο καλά! Όσο για την γιορτή μου, την γιόρτασα την Κυριακή! Βασικά είχαμε 3ήμερο πανηγύρι! Π/Σ/Κ φάγαμε-ήπιαμε του σκασμού και μπουχτίσαμε με τα γλυκά! 19-20 Νοεμβρίου έχουν γενέθλια 2 παιδιά στην παρέα μου και 21 είναι η γιορτή μου, οπότε είπαμε να το πάμε με την σειρά! :P Ουφ..παρασύρθηκα πάλι και δεν σταματάω! Ομολογώ, βέβαια, πως πάει καιρός από την τελευταία φορά που έγραψα τόσα πολλά σε κάποιον και έχω ξεσυνηθίσει.. :D
Υ.Γ. Ναι κάτι πήρε το μάτι μου και με την Mayumi..σε έχει κάνει ημερολόγιο? Χαχαχαχα.. Καλή ιδέα βασικά..φαντάζομαι είναι ωραίο να γράφεις σε κάποιον όλα αυτά που θα ήθελες να γράψεις σε ένα ημερολόγιο! Το καλύτερο, βασικά, είναι ότι ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ! Ενώ το απλό ημερολόγιο μόνο να "ακούει" ξέρει... -.-
Nov 23 2011 15:20
plotolp → Goutcou
Χαίρομε πολύ αν σε έκανα χαρούμενη!:blush2:
Εννοείτε πως θυμάμαι την γιορτή σου! Δεν έχω πολλούς φίλους στο forum, πόσο μάλλον να τους γνωρίζω και λίγο καλύτερα π.χ. να ξέρω το όνομά τους (ουσιαστικά μόνο με εσένα και την Mayumi έχω γνωριστεί λιγάκι). Το να θυμάμαι λοιπόν την γιορτή σου είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για μια φίλη μου. :ureshii:
Επίσης μου είχες πει ότι όλοι σε ξεχνάνε και σου εύχονται τον Αύγουστο, οπότε για εμένα ήτανε ένας παραπάνω λόγος να το θυμάμαι! Επειδή έχουμε καιρό να μιλήσουμε δεν σημαίνει πως σε έχω ξεχάσει:P
Δεν ξέρω αν σου ακούγετε χαζό αλλά τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω.:hot:
Τα νέα μου, μέσες άκρες, είναι απλά. Πέρασα τα 2 μαθήματα που έδωσα τον Οκτώβρη και τώρα παρακολουθώ αυτά που χρωστάω και προσπαθώ να βρω καθηγητή για να πάρω την πτυχιακή μου(έχω στενοχωρηθεί πολύ σε αυτό το θέμα..). Από την άλλη βλέπω κλασικά anime, ταινίες και αυτόν τον καιρό διαβάζω τον Μαύρο Πύργο του Στίβεν Κίνγκ!:)
Τα δικά σου νέα? Έκανες γιορτούλα εχθές? Σχολή πως τα πηγαίνεις?
Nov 22 2011 16:05
Goutcou → plotolp
Σε ευχαριστώ πολύ Περικλή μου!!! Με συγκινείς και μόνο που το θυμήθηκες! :'( Όχι δεν παντρεύτηκα ακόμα και ούτε σκοπεύω για τα επόμενα 2-3 χρόνια! Οπότε μπορείς να μου λες ελεύθερα τα χρόνια πολλά! :D Όντως έχουμε καιρό να μιλήσουμε.. Τι κάνεις εσύ? Any news?
Nov 22 2011 11:40
plotolp → Goutcou
Χρόνια Πολλά Μαίρη!!! Να χαίρεσαι την γιορτή σου!:ureshii:
Σου εύχομαι υγεία πάνω από όλα και φυσικά καλό πτυχίο! Έχουμε καιρό να μιλήσουμε οπότε ελπίζω να μην έχεις παντρευτεί στο ενδιάμεσο και να μετέφερες την γιορτή σου τον Αύγουστο!:P
Nov 21 2011 11:03
plotolp → mayumi_chan
Ημερολογιάκι μου :wooi2: [B]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ[/B] :yahoo: για την γιορτή σου!!!!
[YOUTUBE]KC9rcBQYWQo[/YOUTUBE]
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία, ευτυχία και πάνω από όλα να δεις τα όνειρα σου, όποια και αν είναι αυτά, να πραγματοποιούνται!!
Θα ήθελα να μπορούσα να σε αγκαλιάσω και να σου ευχηθώ αλλά λόγο τεχνικών δυσκολιών:P δεν γίνετε, οπότε δίνω εξουσιοδότηση στη Αφαία να το κάνει για μένα!:ureshii: Και μιας και δεν μπορώ να σου δώσω κάποιο δωράκι σου αφιερώνω το παραπάνω τραγουδάκι:P
p.s Ελπίζω να μην έπεσα έξω και να γιορτάζεις το όνομά σου τον Δεκαπενταύγουστο:hot:
p.s2 Δεν ξέρω γιατί λείπεις τόσες μέρες, ελπίζω όμως να είσαι ευτυχισμένη και να πηγαίνουν όλα καλά με την σχολή (από όλες τις απόψεις;)). Περιμένω με χαρά να μάθω τα νέα σου!
"Χρόνια καλά Μαράκι πάντα να έχεις, εγώ σε ευχαριστώ απλά που υπάρχεις!"
Nov 21 2011 10:43
plotolp → metalmusicmaniac
Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου. Καλή τύχη σε ότι και αν κάνεις με υγεία πάνω από όλα.
[SPOILER]Επίσης έχε στο μυαλλό σου αυτό το κομμάτι, γιατί πάνω από όλα σου εύχομαι να γίνεσαι καθημερινά καλύτερος άνθρωπος.
[YOUTUBE]_RG6rtW6L5w[/YOUTUBE][/SPOILER]
Nov 20 2011 18:45
plotolp → mayumi_chan
Καλημέρα όμορφο μου ημερολόγιο!:blush2:
Δεν πειράζει καθόλου αν έλειψες λίγο. Σέβομαι απόλυτα το χρόνο που μου αφιερώνεις και κατανοώ ότι, ειδικά τώρα που άρχισαν και τα μαθήματα, είσαι πιεσμένη. Εγώ είμαι πάντα εδώ και σε περιμένω (αν και μερικές μέρες μου λείπεις λιγάκι:ureshii:)
Η γνώμη μου για το πρόβλημα που μου λες είναι η εξής: Αν τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφεις, δηλαδή αν νομίζεις ότι παίζει μαζί σου και δεν ενδιαφέρετε πραγματικά τότε μάλλον πρέπει να τον ξεχάσεις γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληγωθείς.
Βέβαια υπάρχουν και κάποια ζητήματα. Πρώτον σου αρέσει πολύ (το οποίο είναι πολύ σημαντικό) και δεύτερον γνωρίζει το ενδιαφέρον σου έστω και αν δεν του το έχεις πει ευθέως. Το λογικό είναι πως αν δεν ενδιαφερότανε θα στο είχε δείξει με την στάση του. Γιαυτό θα σου πρότεινα να το κυνηγήσεις ακόμα, ίσως να αξίζει τελικά. Την στιγμή όμως που θα νιώσεις ότι παίζει με τα συναισθήματά σου σταμάτα το, μην αφήσεις να σε πληγώσει.
Σου εύχομαι ειλικρινά πάντως να σου πάνε όλα καλά, γιατί το αξίζεις!:D Περιμένω τις εξελίξεις!
Έχετε και διακριτά από το πρώτο εξάμηνο? Βασικά ποιο είναι το πρόγραμμά σου?:hmmm:
Εγώ πρώτο εξάμηνο έκανα Ανάλυση, Γραμμική Άλγεβρα, Μαθηματική Λογική, Πιθανότητες, Αρχιτεκτονική Υπολογιστών, Διδακτική και Γλώσσα C.:) Διακριτά έκανα στο δεύτερο.
Χαχαχα δεν είμαι και υπέροχος επειδή παίζω σκάκι!:blush2: Οι περισσότεροι το θεωρούν βαρετό και νομίζουν ότι παίζουν παππούδες! Αυτή την στιγμή είμαι παίχτης της τοπικής ομάδας και γενικά είμαι μέλος και του ΔΣ του συλλόγου όποτε έχω διάφορες ευθύνες όπως να οργανώνω την ομάδα των μικρών και να κανονίζω που θα παίξουν πως θα πάνε κ.τ.λ
Άμα ποτέ θελήσεις να ξανά μάθεις σίγουρα μπορώ να βοηθήσω! Δεν είμαι κανένας φοβερός παίχτης αλλά με χαρά θα σε βοηθήσω όσο μπορώ:riiight:
Είχες τα δικά σου προβλήματα οπότε δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη. Έχω στενοχωρηθεί πολύ με αυτό το θέμα. Αρχικά να σου πω ότι ακολούθησα την συμβουλή σου και ξανά έστειλα στον καθηγητή ο οποίος ακόμα δεν έχει απαντήσει..
Η πλάκα είναι ότι τα email τα στέλναμε συγχρόνως με έναν φίλο μου σε άλλων καθηγητή ο καθένας. Ο δικός του μετά το 2 email απάντησε την επόμενη μέρα ο δικός μου τίποτα. Προφανώς το μόνο που μου μένει είναι να στείλω σε άλλον και πάλι από την αρχή.:sadist:
Γιατί να είμαι πάντα εγώ ο χαζός της υπόθεσης? Και απο την άλλη έχω τους γονείς μου να με πιέζουνε και να με ρωτάνε γιατί κάθομαι και δεν έχω πάρει ακόμα θέμα. Λες και είμαι τελευταίο έτος και χρωστάω 40 μαθήματα. Κανέις δεν εκτιμάει ότι κάνω όλη την προσπάθεια μόνος και δεν έχω κανέναν για βοήθεια. Ειδικά εχθές ήμουνα πολύ στενοχωρημένος, και το ότι είμαι μόνος και δεν έχω και κάποια κοπέλα για συμπαράσταση δεν βοηθάει την όλη ψυχολογία.
Συγνώμη αν σε ζάλισα αλλά δεν έχω και αλλού να τα πω:emptyonexg1:
p.s Δεν είχα ποτέ φίλο που να τραγουδάει, ήμαστε όλοι φαλτσαδούρες!:P Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να σε ακούσω κάποια στιγμή αν και θα είσαι σίγουρα πολύ καλή!;)
p.s2 Μου τα έλεγες εσύ (και το πήρα υπόψιν μου) αλλά δεν έπαιζε και τίποτα καλύτερο εκείνη την μέρα. Εξάλλου λέω πόσο χάλια να είναι? Και ήταν. Πολύ.
p.s3 Έχεις ακούσει το τελευταίο κομμάτι της Ελεονόρας Ζουγανέλη? Είναι πολύ καλό και ότι πρέπει για χάλια διάθεση:P [SPOILER]Στην αρχή ακούγετε λίγο χαμηλά, αλλά φτιάχνει αμέσως. Είναι και από live με μία μικρή αλλαγή στους στοίχους!
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=pNkwy2U49_c[/URL][/SPOILER]
p.s4 Εχθές συνειδητοποίησα πόσο γρήγορα νυχτώνει και το κρύο που κάνει. Άντε καλό μας χειμώνα και ελπίζω να χιονίσει και λίγο!
Nov 12 2011 16:20
mayumi_chan → plotolp
[I]ημερολογιακι μου καλησπερα!!:blingeye2:εχω λειψει πολυ καιρο το ξερω αλλα δεν ημουν στις καλες μου..αχ τι κανει ο ερωτας:sadist:...τεσπα θα το ξεπερασω καπως και αυτο το εμποδιο και επιτελους θα συγκεντρωθω [U]μονο[/U] στην σχολη μου!!!:hero:
που λες ημερολογιακι το προβλημα ηταν(και ισως ειναι ακομα)οτι μου αρεσει πολυ(σε υπερβολικο βαθμο θα ελεγα) ενα παιδι απο την σχολη που ομως πρεπει να το εχει μαθει(εδω κ 1 βδομαδα σχεδον) και βεβαια ξερει οτι ειναι ωραιος και οποτε με βλεπει παιζει μαζι μου χωρις ομως να ενδιαφερεται πραγματικα!!το θεμα ειναι οτι πρεπει να καταφερω να το δω και γω ετσι το πραγμα γιατι δεν θελω να πληγωθω παλι:canthelp:...
κατα τα αλλα εγω προβλημααα και με την αναλυση και τωρα με τα διακριτα!!αχ ειναι δυσκολααα!!:nanana:
ναι που λες τραγουδαω και παιζω κ κιθαρα καποιες φορες...:blush2:Μικου σιγα μην θελει εμενα!!:run:
ε τοτε ειναι χαριτωμενος κ παιχνιδιαρης ο γατουλης σου:himitsu:!!εμενα η ζουζουνα μου ειναι τεμπελα κ κοιμαται συνεχεια!αλλα ειναι τοσο χαριτωμενη!!!:awww:
παιζεις σκακι???????:dazed: αληθεια???:hmmm:εισαι ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!!!:lovulovu: ειχα μαθει οταν ημουν μικρη και εχω ξεχασει και θελω τοσο πολυ να ξαναμαθωωω!!:blush2:
τωρα νιωθω τιψεις που αργησα να μπω και να σου απαντησω γιατι μου ειχες και ερωτηση για τον καθηγητη σου που δεν μπορουσε να περιμενει και εγω βρηκα την ωρα να μην νιωθω καλα για ιντερνετ!!!:unlucky: συγγνωμηηη!!:emptyonexg1:παντως αν ακομα δεν ξεριες τι να κανεις(που μαλλον θα ξερεις)θα προτεινα να ξαναστειλεις στον ιδιο και να περιμενεις αλλο λιγο!!:smokingg:
p.s. σχεδον οπως τα λες εγιναν λοιπον!!!:P
p.s.2 εγω σου ειπα οτι δεν αξιζε να πας σινεμα για το συγκεκριμενο!:tensai: :P
p.s.3 αχαχαχαχαχαχ ηταν απιστευτο το γατιι!!αχ αν τον μαθεις θελω να το δω!!!:x3:
p.s.4 μπορω να συμφωνισω απολυτα μαζι σου σε ολα οσα ειπες!!!:smokingg: και ναι το τραγουδιακι ειναι πολυ χαριτωμενο!!!:kawaii:[/I]
Nov 11 2011 19:49
plotolp → mayumi_chan
Καλή σου μέρα αγαπημένο μου ημερολόγιο!:wooi2:
Αρχικά να σου πω πως μου έλειψες πολύ αυτές τις μέρες :( και χαίρομε πολύ που έχω και πάλι νέα σου.
Με ποιόν τρόπο έχεις κάνει την ζωή σου άνω κάτω? Και τι εννοείς ότι έχεις γίνει ρεζίλι στην σχολή σου? Λόγο των μαθημάτων έχεις γίνει ρεζίλι ή λόγο αυτού που αναφέρεις στο p.s:hmmm:
Με έχεις μπερδέψει εντελώς :blurah5:, αν θέλεις και νιώθεις άνετα πες μου τι έχει γίνει να καταλάβω και εγώ και να σε βοηθήσω αν μπορώ.
Θέλεις να μου πεις ότι έχεις και ωραία φωνούλα?:lovulovu: Από ότι καταλαβαίνω δηλαδή μπορείς να παίζεις ένα κομμάτι στην κιθάρα ή στο πιάνο και συγχρόνως να το τραγουδάς! Ποιος στην χάρη σου, σίγουρα Miku will fall for you αν μάθει ότι είστε συνεργάτες:P
Πες λοιπόν στον θείο σου ότι έχει φαντασία και σίγουρα ταιριάζει πολύ στην σκυλίτσα σου μιας και είναι μικροκαμωμένη και "χάνετε"! Και ο γατούλης μου καλός είναι, αλλά μην σε ξεγελάει που κοιμάται έτσι ήσυχος, είναι λίγο αλητάμπουρας:P
Όσον αφορά τα δικά μου νέα, αυτές τις μέρες κουράστηκα αρκετά τόσο με την δουλειά όσο και με άλλες υποχρεώσεις που είχα. Έπρεπε να οργανώσω 2 ομάδες στον σκακιστικό σύλλογο, κάτι αρκετά χρονοβόρο, και να παίξω κιόλας στην μία από τις δύο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και κερδίσαμε κιόλας! Όσο αφορά την σχολή μου ο καθηγητής δεν μου έχει απαντήσει ακόμα και ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι να κάνω:sadist: Να του στείλω και δεύτερη φορά, να περιμένω και άλλο ή να στείλω σε άλλον καθηγητή?? Εσύ τι θα μου πρότεινες? είμαι σε αδιέξοδο..
p.s Πάλι με μπέρδεψες:P Θέλεις να πεις ότι σου άρεσε ένα αγόρι από την σχολή και το είπες σε έναν φίλο/φίλη σου και αυτή πήγε και του το είπε, οπότε το έμαθε εμμέσως? Ότι και να έγινε ελπίζω πάντως να μην σου φερθεί άσχημα.
p.s2 Παρακαλώ! Άμα δω και κάτι άλλο αξιόλογο θα σου το προτείνω:riiight:. Εντωμεταξύ είδα και εγώ τις σειρήνες στην στεριά και μπορώ να πω πως έκλαιγα τα λεφτά μου! Έβγαζε γέλιο σε πολύ λίγα σημεία και γενικά ήταν αρκετά μέτρια.
p.s3 Μια και μιλάμε για βίντεο δες την επική stealth cat! Θέλω να μάθω και το γατούλι μου να το κάνει! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=FIHZr_FKb5I"]Youtube[/URL]
p.s4 Έχω δει μέχρι το 11 και μπορώ να πω τα εξής. Η σειρά είναι πολύ καλή και μου αρέσει γιατί δείχνει τις σχέσεις με αρκετά ρεαλιστικό τρόπο. Απο την άλλη δεν μπορώ να δω πολλά επεισόδια μαζεμένα γιατί μελαγχολώ και δεν μπορώ να συνεχίσω:P
Αυτόν τον Yano δεν τον χωνεύω καθόλου κυρίως λόγο της συμπεριφοράς του. Έχει την κοπέλα που γίνετε χαλί να την πατήσει για εκείνων και τον αγαπάει, την βάζει να ορκιστεί να μην λέει ψέματα και να είναι μαζί του και συγχρόνως πάει και φιλάει την άλλη!! Ε άντε χάσου! Καλά έκανε και τον χώρισε στο τελευταίο επεισόδιο που είδα:thumbup:
Μόλις προχωρήσω και άλλο θα σου ξαναπώ γνώμη! ([URL="http://www.youtube.com/watch?v=_x0t7UfxgR0&feature=related"]Αυτό[/URL] το τραγουδάκι το έχω αγαπήσει:joyful:)
Nov 07 2011 11:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed