Jump to content

Community Status Updates

Photo

animestarling → Lucy Heartfilia

Φιλτατη το Secret Garden το εχεις δει..;;
Jul 28 2011 14:17
Photo

animestarling → Tenshi

Ειναι σχετικα μικρη αλλα οκ.. Θα την παλεψω λιγο μεχρι να συνηθισω... Βεβαια αν αρχιζεις και δουλευεις και φτιαχνεις σιγα σιγα τη ζωη σου τοτε θα σου ειναι δυσκολο να φυγεις... Και το Ηρακλειο ειναι ωραια πολη δεν το αποχωριζεσαι και ευκολα... Με τη φωτογραφια δεν σκεφτεσαι να ασχοληθεις επαγγελματικα..;;
Jul 27 2011 18:14
Photo

Tenshi → animestarling

Μια χαρά. Ρέθυμνο έχω συγγενείς και πηγαίνω μερικές φορές. Πολύ όμορφη πόλη είναι. Θεσσαλονίκη θα δείξει μωρέ. Κάτσε να δω με τη δουλειά.... :)
Jul 26 2011 16:43
Photo

animestarling → Katerina-chan

Καλως ηρθες συνωνοματη..!!!
Jul 26 2011 14:31
Photo

animestarling → Tenshi

Μια χαρα.. Καλη αρχη στη δουλεια σου..!!!! Φετος τελειωσα..Επισημα φοιτητρια θα ειμαι το Σεπτεμβριο... Περασα στο Ρεθυμνο- δυστυχως το Ηρακλειο δεν εχει πανεπιστημια θεωρητικων επιστημων-.. Τη Guernica την εχει ο θειος μιας καλης μου φιλης... Δεν σκεφτεσαι να ξαναγυρισεις στη Θεσσαλονικη..;;
Jul 24 2011 15:57
Photo

Tenshi → animestarling

Έχω τελειώσει. Δουλεύω στα Goody's σαν ψήστης. Χθες ήταν η 1η μου μέρα. Εσύ φοιτήτρια ? Ναι με τον Jorg βγήκαμε για καφέ στη Guernica :)
Jul 23 2011 13:40
Photo

animestarling → LuluChan92

Οντως.. 8 Volumes περιμεναμε αυτη τη στιγμη που θα βγαλει το μπλουζακι του μονος του και δεν θα του το βγαλει o Mori με το ζορι... Καλα αυτο το κεφαλαιο το περιμεναμε γενικως.. Με ειχε αφησει στην αγωνια οπως τελειωσε το προηγουμενο... Νομιζω αξιζε...xD
Jul 21 2011 21:12
Photo

LuluChan92 → animestarling

Αχ, κι εγώ συγκινήθηκα!!! Πραγματικά ώρες-ώρες τον λυπόμουν τον κακομοίρη με τον work-of-art-sempai που πήγε κι έμπλεξε!!! Καλά, για να είμαι και δίκαιη, ο Tatsumi δεν είχε κι άδικο να φοβάται τους gay με αυτό που είχε πάθει, αλλά τόσο tsun-tsun 8 volumes μου 'χε σπάσει τα νεύρα! D:
Jul 21 2011 21:00
Photo

Τελικα ενεδωσε και ο sempai και γελασε και εμας το χειλακι μας... [SPOILER]Εκει που εκλαψε ο Morinaga δεν ηταν συγκινητικο..;;;!!!:run:[/SPOILER]
Jul 21 2011 20:56
Photo

LuluChan92 → animestarling

Εννοείται!!! Επιτέλους, δόξα σοι, Κύριε, ήρθε η ώρα να χαρεί και ο Morinaga λιγάκι, άντε μη τα θυμηθώ τα καμώματα του Tatsumi και τα πάρω!!! XD
Jul 21 2011 20:35
Photo

animestarling → Tenshi

Ναι.. Βερα Ηρακλειωτισσα:hihi2:... Απλα αναρωτηθηκα γτ μιλουσες με το Jorg(Ηρακλειωτης και αυτος) για το Jail και το Rolling Stone οποτε καταλαβα οτι μιλουσατε για το Ηρακλειο... Φοιτητης..;;
Jul 21 2011 19:40
Photo

Tenshi → animestarling

Καλησπέρα! Από Θεσ/νίκη είμαι , αλλά πλέον μένω στο Ηράκλειο! Εσύ από Ηράκλειο είσαι?
Jul 21 2011 12:26
Photo

animestarling → Tenshi

Λιγο ακυρο... Εισαι Ηρακλειωτης...;;
Jul 20 2011 18:58
Photo

Ειδα οτι σ'αρεσει το Koisuru Bokun(avatar-sig).. Μηπως διαβασες το τελευταιο scanalated κεφαλαιακι;;;!!!:)
Jul 20 2011 15:30
Photo

animestarling → Atropagr

Ναι ηταν τελεια....:).. Στην Υδρα δεν εχω παει αλλα πρεπει να ειναι πολυ ωραια... Και εγω επισημα θα αρχισω το Σεπτεμβρη αλλα ηδη εχω μπει στο προγραμμα.... Χτες εμαθα το α στη χιραγ(κ)ανα και σιγα σιγα θα τα μαθω και τα 45.... Ναιιι θα ειναι τελειο να συζηταμε τις αποριες μας... Για οτι θελεις η το αντιθετο(το πιο πιθανο) θα ειμαι εδω..:P Be sure!!!!!1
Jul 20 2011 15:26