Jump to content

Community Status Updates

Photo

LuluChan92 → animestarling

You're welcome! XD
Jul 20 2011 03:24
Photo

Atropagr → animestarling

[B]Πάρο ε??τελεια αλλα πιστευω πως επρεπε να κατσεις περισσοτερο!με τετοια ζεστη επιβαλλεται να εισαι αγκαλια μονο με την ξαπλωστρα στην παραλια!εγω τη δευτερα φευγω επιτελους...παω Υδρα στο εξοχικο και θα κατσω μεχρι και τις 16 αυγουστου....βασικα εχω φυγει ηδη...μονο το σωμα μου βρισκεται στην Αθηνα :P!σημερα πηγα στο φροντιστηριο και με εγραψα!ειχα διαβασει εδω στο φορουμ για το συγκεκριμενο φροντιστηριο,και για καλη μου τυχη μια φιλη μου απο τη δουλεια μαθαινει Αραβικα εκει,και μεσω αυτης μου εκαναν και εκπτωση 30 ευρω,οποτε απο τιμη μου βγαινει 120 ευρω το μηνα ,3 ωρες τη βδομαδα που πιστευω πως ειναι καλα.απλα τωρα θα περιμενω τον οκτωβρη.και εννοειται πως οτιδηποτε μπορω ,θα στο πασαρω και οτι αποριες θα εχεις θα τις λυνουμε μαζι :D προβλεπεται το χειμωνα το μσν να περνει φωτια :P[/B]
Jul 19 2011 22:44
Photo

animestarling → LuluChan92

thanx για το friend request...!!!!1:gotit:
Jul 19 2011 12:09
Photo

animestarling → Atropagr

Μολις γυρισα απο Παρο και γιαυτο αργησα να σου απαντησω...:joyful: :blingeye2::blingeye2::blingeye2: Σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια...!!!! Εισαι πολυ καλη....!!! Το εψαξα και στο Ηρακλειο δεν υπαρχουν.... Ουτε ενας Ιαπωνας που να εχει ενα πτυχιο και να μενει μονος του.... Βασικα δεν μπορω να πω οτι το εψαξα και πολυ ικανοποιοητικα αλλα δεν νομιζω οτι θα ειχαμε τα επιθυμητα αποτελεσματα....:smokingg: Εσυ θα πας διακοπες...;;
Jul 19 2011 12:07
Photo

Atropagr → animestarling

[B]χαχαχα!πολυ καιρο τωρα ειχα ψηθει αλλα δεν ειχα χρονο!και γενικα το εχω παρει πατριωτικα το θεμα!σε ενα πραγμα ειχα και εγω εφεση,στις ξενες γλωσσες.Τα πιανω σχετικα ευκολα και σκοπευω το χειμωνα να βαλω τα δυνατα μου! χμμ...ηρακλειο ε?εγω στη θεση σου θα επερνα ενα τηλεφωνακι στην Ιαπωνικη Πρεσβεια μπας και ειχαν να μου προτεινουν κανεναν που να εχει ξεμεινει στο νησι και κανει μαθηματα.Η πρεσβεια προτεινει και αυτο το site : [url]http://www.jpf.go.jp/e/program/japanese.html[/url] και εγω απο προσωπικη μου εμπειρια σου δινω αυτο : [url]http://thejapanesepage.com/[/url] . μπορεις να τα συνδιασεις ολα μαζι με το skype.Μετα οταν θα αρχισω και εγω και θα εχω βιβλια κτλ...θα μπορω να σου σκαναρω και τπτ και να στα στειλω :)[/B]
Jul 15 2011 00:28
Photo

animestarling → Atropagr

Καλα να σου πω την αληθεια δεν εχω τοσο high expectations... Αν δω οτι δυσκολευομαι δεν θα τα παρατησω αλλα θα παω μεχρι εκει που φτανω.... Εχεις δλδ ψηθει καλα για τα μαθηματα... Καλα εσυ μπορουσες να βρεις και Φροντηστηριο αλλα εγω εδω στην Κρητη δεν μπορουσα να τα κανω αυτο...
Jul 15 2011 00:08
Photo

Atropagr → animestarling

[B]βασικα στο θεμα του γραψιματος αλλο με απασχολει....καλα τα hiragana και τα katakana...αλλα...τα kanji ομως????εδω σε θελω...οταν θα φτασουμε σε αυτο το επιπεδο, εχει να πεσει πολυ γελιο!!και λενε οτι πρεπει να μαθεις και περιπου 2.000 απο αυτα....epic fail! :P[/B]
Jul 15 2011 00:03
Photo

Nicktheartist → animestarling

Κι εσυ το ιδιο!!!
Jul 14 2011 23:56
Photo

animestarling → Nicktheartist

Ευχαριστω πολυ... Καλα να περασεις στις διακοπες σου...:byejg9:
Jul 14 2011 23:48
Photo

animestarling → Atropagr

Ναι... ειδες..ειμαστε της τεχνολογιας.... Εγω εχω πει οτι αν δεν τα καταφερω δεν θα μαθω να γραφω και θα μαθω μονο να μιλαω... Ta anime πραγματικα ειναι μεγαλη βοηθεια.. αν δεν ειχαμε αυτα και τη j-rock τπτ δεν θα καναμε...:hihi2::joyful:
Jul 14 2011 23:47
Photo

[URL="http://get.adobe.com/reader/"]Adobe Reader[/URL] is your friend then.Εγω τουλαχιστον με αυτο διαβαζω τα .pdf.Ελπιζω να σε βοηθησει.
Jul 14 2011 23:45
Photo

Minna No Nihongo basic kanji book.pdf
Jul 14 2011 23:42
Photo

Εχεις καποιο λινκ να μου δωσεις για να το τσεκαρω?Αν και παλι δεν εχεις θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις το ιδος του αρχειου(π.χ. χχχχ.pdf) οστε να μπορω να βρω το καταλληλο προγραμμα.
Jul 14 2011 23:32
Photo

Atropagr → animestarling

[B]μεσω skype ε? καλη φαση!εγω εχω κατεβασει applications στο ipod απο το Thejapanesepage.com που ειναι ολα τα λεφτα!τα hiragana ακομα τα παλευω αλλα σε γενικες γραμμες ψιλοκαταλαβαινω τι γινεται.απο λεξουλες καλα παμε(εμ...στραφη θα πηγαινανε τοσες ωρες καψιματος στα ανιμε??),αλλα εκει που ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα,για μενα τουλαχιστον,ειναι η αναποδη συνταξη που εχουν!αλλα δεν πτοουμαστε!ο επιμενων νικα![/B]
Jul 14 2011 23:32
Photo

Ωραια η Καστορια.. Δεν εχω παει αλλα εχουμε οικογενειακως φιλους απο εκει... Ενα βιβλιο Ιαπωνικων..:smokingg:
Jul 14 2011 23:24