Community Status Updates
animestarling → Atropagr
Εμ! Βλεπεις True Blood...;;; Εγω αγαπω τον Eric.. Εχουμε γεννηθει και την ιδια μερα με τον συγκεκριμενο ηθοποιο.... Αχ!!! Παω να δω και το 51... Δεν τους προλαβαινουμε απο εκει που τους περιμενουμε τοσο καιρο...!!!:}
Aug 05 2011 21:20
animestarling → Tenshi
Αααα καταλαβα.. Συγγνωμη για την καθυστερηση αλλα ημουν Κερατοκαμπο και παραθεριζα τις 2 προηγουμενες μερες.... Εχεις παει ποτε..;;
Aug 05 2011 21:17
Atropagr → animestarling
ouf...poso duskolo pia einai na kleveis internet...aytos o Bradlee mou xei faei tin psuxi pia!kai afou epitelous epiasa internet(tromara mou prospathw na katevasw kai to teleytaio epeisodio tou True Blood,to opoio mallon de tha katevei pote...),eida oti to proxwrane to thema kai vgike kai to ch 51 apo trinity blood...dld ti na pw....den exw logia pia....exw syglonistei...LOL!
Aug 03 2011 22:58
Tenshi → animestarling
Εγώ δουλεύω σε αυτά που είναι στα λοντάρακια κοντά. (δεν ξέρω πιο είναι το blow up γι'αυτό το λέω). Δουλεύω από τις 18:00- 01:00 :P
Aug 03 2011 01:26
animestarling → Tenshi
500;; Τοσες φωτογραφιες στη ζωη μου δεν εχω βγαλει....Σημερα ημουν Goody's... Αληθεια σε ποια δουλευεις..;; Σ'αυτα που ειναι κοντα στο Blow up...;; Σ'αυτα ημουν εγω σημερα..
Aug 02 2011 21:47
animestarling → Nicktheartist
Ζεστη δεν λες τιποτα...:burningbe3:
Εμενα μ'αρεσει η βορεια Ελλαδα το καλοκαιρι για αυτο το λογο... Ειναι δροσια.. Δεν σκας απο τη ζεστη ουτε κρυωνεις...
Καλα τωρα εγω πως τα καταφερα με 37 βαθμους θερμοκρασια να παθω φαρυγγιτιδα ειναι αλλο θεμα...:ill2:
Ποτε αρχιζει η σχολη...;;
Aug 02 2011 21:44
Tenshi → animestarling
Εεε...δεν έβγαλα και πολλές.....γύρω στις 500 φωτογραφίες.
Ήταν φεστιβάλ με ηλεκτρονική μουσική, reggae, dubstep....etch... ;)
Και φυσικά είχε πολύ ποτό, μπάνιο, και διάφορες δραστηριότητες :)
(όπως κατάλαβες, μόλις σχόλασα από τη δουλειά).... sigh*
Aug 02 2011 00:22
Nicktheartist → animestarling
Τωρα που θα πας σε μεγαλυτερη πολη θα σκασεις απο τη ζεστη:heat:(οπως ειμαστε κι εμεις εδω στην Αθηνα:nanana:).Συνιθησα στην δροσια που ειχε η Καστορια βλεπεις(το βραδακι ηθελε ζακετα οπωσδηποτε)και μου φενεται καπως τωρα παλι στη ζεστη.
Aug 01 2011 23:31
Και εγω βρηκα στο Ρεθυμνο... Μεγαλουτσικο ειναι... Τουλαχιστον αμα απελπιζομαι απο την πολη και δεν εχω που να παω να μενω σπιτι μου....
Aug 01 2011 23:22
Επειδη εκει ειναι το χωριο της μητερας μου εχουμε ειδη σπιτι ετσι ειμαι καλημενος απο αυτο.
Aug 01 2011 23:18
Πηγα Παρο που σου ελεγα.. Περασα φανταστικα.. Μαλλον τελη Αυγουστου θα παω σε μια παραθαλασσια περιοχη κοντα στο Ηρακλειο να κατσω μερικες μερουλες με φιλους... Σπετσες..;;; Τελεια.. Πρεπει να ειναι πολυ ωραια...
Και εχεις αρχιζει να ετοιμαζεσαι για το πανεπιστημιο..;; Βρηκες σπιτι;;
Aug 01 2011 23:17
Πηγα και ηρθα το σαββατο,15 μερες μια χαρα περασα.Αυριο παω σπετσες με φιλους.Εσυ πηγες πουθενα?
Aug 01 2011 23:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed