Jump to content

Community Status Updates

Photo

animestarling → Tenshi

Χανια το καταλαβαινω.. Ειναι ωραια γραφικη πολη αλλα το Ρεθυμνο..;; Ρεθυμνο..;;;; ΡΕΘΥΜΝΟ;;; Εμενα με ειχε πιασει καταθλιψη οταν περασα στο Ρεθυμνο... Πες μου ενα λογο, αληθεια... Παντα σε συγκριση με το Ηρακλειο... Οχι δεν νευριαζω εγω. Ειμαι φιλησυχος ανθρωπος... Φωτογραφιες εβγαλες απο το φεστιβαλ..;; Α! τ ειδους φεστιβαλ ηταν..;;
Aug 01 2011 22:53
Photo

animestarling → Lucy Heartfilia

Βασικα στο 5 επεισοδιο ειμαι.. Μεχρι στιγμης ειναι καλο... Λες να δωσω στο Coffee Prince αλλη μια ευκαιρια...;;;
Aug 01 2011 22:49
Photo

Lucy Heartfilia → animestarling

Ναι;;;; εγώ μετά το 8ο που άρσαν τα ματσα μούτσου, εξάσκησα τις φωνιτικές μου χορδές ουρλίαζοντας σαν το παρτσακλό! My lovely Kim Sam Soon? Όχι! :Ο Καλό είναι;
Aug 01 2011 17:24
Photo

Tenshi → animestarling

Να σου πω την αλήθεια (αλλά μη νευριάσεις) προτιμώ τα Χανιά και το Ρέθυμνο, παρά το Ηράκλειο. Πέρασα πάρα πολύ ωραία στο festival αν και δεν είχε τόσο κόσμο όσο περίμενα. Και ναι,...σε λίγο πάω στη δουλειά.....*sigh*
Aug 01 2011 16:03
Photo

Οχι οτι δεν μου αρεσε αλλα μετα το 7 επισοδιο επρεπε να βαραω ενεσεις για να το δω.... Ναι η κοπελα ηταν ωραιο τυπακι και μου αρεσε η εξελιξη της στο τελος.. Τωρα βλεπω το My lovely Kim Sam Soon.. To εχεις δει;;
Aug 01 2011 14:55
Photo

Δεν κάνει τίποτα! :) Δεν σου άρεσε το Κόφι Πρινς;;; Αλήθεια;;; Εγώ το βρήκα πολύ χαριτομένο! Η κοπελιά είναι γα όλα τα λεφτα! ^^
Aug 01 2011 00:47
Photo

animestarling → Sayuri

Το ονομα σου το πηρες απο το "αναμνησεις μιας γκεϊσας"..;;
Jul 31 2011 22:55
Photo

To Hana Kimi, Gokusen και Coffee Prince(το οποιο βαρεθηκα απιστευτα) τα εχω δει... Thanks once again my dearest friend...:P
Jul 31 2011 22:49
Photo

νιιι;; χμμμ οκ μπορεί να κάτσω να το δώ όταν τελιώσω και το 14 sai no haha που μου κατεβάζω! Ναι ναι είναι πολύ καλά! Γενικά σου προτείνω Samurai high School, Bloody Monday, Hana Kimi, Rookies, Tumbling, My Boss My Hero, Gokusen, Hotaru no Hikari & Nobuta wo Produce και Koizora (ταινία) από Τζαπανιζ Και από Κορίαν: SKKS, City Hunter, Coffee Prince <3
Jul 31 2011 17:36
Photo

animestarling → Atropagr

Ελααααααααααα!!!! Δεν το πιστευω.. Νομιζα οτι θα μεινουμε στο 49 για παντα... Ο καλος Θεουλης μας λυπηθηκε και μας εριξε το μαννα του... Λοιπον τρεχω να το δω και σου λεω εντυπωσεις....!!! :joyful: *σοβαρο υφος* Εχεις την αιωνια ευγνομωσυνη μου....χαχαχαχαχα:nod2:
Jul 29 2011 17:30
Photo

Ειναι ενα απο τα καλυτερα κ-dramas.. Σε πληροφορω οτι δεν το βαρεθηκα καθολου, ειδα ολα τα επεισοδια και ερωτευτηκα τον πρωταγωνιστη.... Δες το... Εντωμεταξυ απο αυτα που μου ειπες δεν ξερω κανενα... Τα προτεινεις..;;!!!
Jul 29 2011 17:27
Photo

animestarling → Tenshi

Λοιπον εγω παω συχνα στο Jail, Blow up, X-jazz-τωρα εκλεισε για καλοκαιρι:(-, στη Guernica αραια και που-πρεπει να εχει περασει κανενας χρονος απο τοτε που πηγα- στο Καθ'οδον πριν κλεισει και στον Ηριδανο γτ πρεπει να κανουμε μερικα απο τα χατηρια της παρεας βλεπεις....
Jul 29 2011 17:24
Photo

Tenshi → animestarling

Θα μου άρεσε να ασχοληθώ επαγγελματικά, αλλά είναι αρκετά δύσκολο. Τώρα που θα πάω στον Πλακιά (Ρέθυμνο) σε ένα 2ήμερο φεστιβάλ, λέω να ξαναπιάσω το μανάρι μου (φωτογραφική). Εσύ που συχνάζεις εδω΄στο Ηράκλειο. (Συγγνώμη που αργώ να απαντήσω, αλλά ακόμα να έρθει το ιντερνετ στο σπίτι). Να ναι καλά η Wind.... <.<
Jul 29 2011 11:16
Photo

Atropagr → animestarling

trinity blood chapter 50 !meta apo 100 xronia lipon!den kserw an to parakoloutheis to manga,alla nai...mporw na pw pws htan eyxaristi ekpliksi!kai nai eimai diakopes,kai egine kapoio thauma kai kathomai stin taratsa tou spitiou kai klevw wi-fi...enos Bradlee...na nai kala oi ksenoi pou erxontai edw kai fernoun kai tis sundeseis tous LOL!giati alliws an perimena apo tous ntopious,swthika!over!(sorry gia ta greeklish alla to laptop den exei ellinika gramatakia!)
Jul 29 2011 01:58
Photo

χαχαχαχα δεν έχω δει το συγκεκριμένο, καλό είναι; Από ονγκόινγκ βλέπω Heartstrings & City Hunter και από κομπλίτεντ SKKS! <3 αχχχχχχχχχχ
Jul 28 2011 20:26