Jump to content

Community Status Updates

Photo

animestarling → Nicktheartist

Εγω ειμαι απο το Ηρακλειο Κρητης... Εμεις δεν εχουμε πολλες πολυκατοικιες αλλα σιγουρα πολλη ζεστη.. Το Ηρακλειο ειναι ωραια πολη αλλα εγω πια την εχω μαθει οποτε θελω κατι διαφορετικο.. Παντως θεωρειται πολυ καλη φοιτητουπολη..
Jun 05 2011 23:47
Photo

Nicktheartist → animestarling

Ενταξει καλα ειναι να ζεις στην Αθηνα αλλα καμια φορα με ολες τις πολυκατικιες και την ζεστη δεν ειναι οτι καλυτερο.Δεν λεω εχουμε ολες τις ανεσεις αλλα εμενα μου αρεσει ποιο πολυ η εξοχη νιωθω ποιο ελευθερος:ureshii:.Εσυ απο που εισαι?
Jun 05 2011 23:41
Photo

Και εγω ετσι μαλλον θα κανω... Εισαι απο την Αθηνα.. Πως ειναι η ζωη εκει; Πρεπει να ειναι ωραιο να ζεις στην πρωτευουσα...;!
Jun 05 2011 23:30
Photo

Nicktheartist → animestarling

Εγω ηθελα στρατιωτικες αλλα δεν νομιζω να τις πιανω τωρα:sigh2:.Θα περιμενω να βγουν τα μορια και αναλογα με τις μοναδες που θα βγαλω θα διαλεξω μια καλη σχολη.
Jun 05 2011 23:25
Photo

Εδωσες και εσυ;!!.. Μακαρι... Καλα με τα θεματα που εβαλαν φετος... Τι κατευθυνση ησουν;
Jun 05 2011 23:12
Photo

τιποτα...!! εισαι ο πρωτος μου φιλος... η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα πολυασχοληθει με το forum και το προφιλ μου λογω πανελληνιων αν και ειχα εγγραφει απο τον Νοεμβριο...
Jun 05 2011 22:56
Photo

animestarling → shinigami94

Το Dress των Buck-Tick ειναι το opening song του Trinity Blood της Sunao Yoshida. ειναι πολυ καλοι. εγω φετος τους ανακαλυψα..
Nov 05 2010 10:46