Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamui → Night Wizard Seal

Kaλα, προφανως και δεν φταιει το παιχνιδι. Μαλιστα, αν ημουν ακομα ζωντανος, σιγουρα θα εξακολουθουσα να παιζω με ορεξη και να ασχολουμαι. Απλα βλεπω οτι οι περισσοτεροι εχουν βαρεθει, και αρχιζουν να αυτοκτονουν ο ενας μετα τον αλλον. Το παιχνιδι γενικα ειναι πολυ ενδιαφερον, απλα το φετινο ηταν σκετο mess. Εγω παντως χαιρομαι που το διασκεδασα οσο περισσοτερο γινοταν, κι ας μην καταφερα να σας κοροϊδεψω με τα γελοια σεναρια μου. Εγω απο τωρα ανυπομονω να ξαναπαιξουμε, αλλα μαλλον κανω ονειρα θερινης νυκτος.
Feb 27 2011 03:10
Photo

Night Wizard Seal → Kamui

Ααα εντάξει τότε :P Έλα μωρε καλό είναι. Να δούμε και τη συνέχεια.
Feb 27 2011 02:00
Photo

Kamui → Night Wizard Seal

Δε φταις εσυ. Απλα μερικοι το εχουν ξεφτιλισει. Ουτε role-play, αλλοι αυτοκτονουν, αλλοι εκμεταλευονται την κατασταση για να βγαλουν τα κομπλεξ που εχουν με τον καθενa... Eσυ κανεις απο τα καλυτερα rp παντως, και ο χαρακτηρας σου ειναι οτι πρεπει για την περιπτωση. Στην πραγματικοτητα με ολους τους χαρακτηρες καποιος θα μπορουσε να κανει κατι καλο. Απλως βαριουνται και χρησιμοποιουνε γελοιες δικαιολογιες οπως 'τελευταια δεν εω πολυ χρονο'. Εδω εγω προσπαθω να μπω στη σκεψη ανθρωπων που εχουν πεθανει εδω και 1800 χρονια, και σκοπευω στο μελλον να χρησιμοποιησω οσους περισσοτερους χαρακτηρες γινεται. Αμα ξαναγινει παιχνιδι φυσικα, για ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα, κανεις δε θα θελει να παιξει
Feb 27 2011 01:55
Photo

Night Wizard Seal → Kamui

Γιατί ρε συ κατάντησε αηδία το παιχνίδι αφότου έφυγες; Δεν κατάλαβα; /θιγμένος mode on. :P
Feb 27 2011 01:50
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Nevermind... Aπλα ημουν υπερενθουσιασμενος με το epic beard shiki μου. Καλα το παιχνιδι με το που εγυγα κατηντησε αηδια... Πως τα καταφεραν και τα εκαναν ετσι? Εγω το διασκεδασα παντως, και ας ασπρισε το μουσι μου μεχρι ψοφου...
Feb 27 2011 01:12
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

ξέχασες να βαθμολογήσεις τον napster στο rate thy neighbor :drink: EDIT: Σyγγνώμη, άκυρο το vm :P
Feb 27 2011 00:56
Photo

Sabaku316 → Kamui

ok, σε ευχαριστω πολυ ρε!
Feb 05 2011 17:54
Photo

Kamui → Sabaku316

Nα υποθεσω πως εννοεις το βιβλιο,ετσι? Δεν πρεπει να εχει μεταφραστει στα ελληνικα. Ο αδερφος μου εψαξε και το παρηγγηλε απο το internet στα αγγλικα.(e-bay νομιζω). Ψαξαμε και σε βιβλιοπωλεια,αλλα ουτε ακουστα δεν το ειχανε. Οτιδηποτε αλλο χρειαστεις,να μου λες.
Feb 05 2011 16:26
Photo

Sabaku316 → Kamui

Να σε ρωτ'ησω ρε συ, το ROTK υπάρχει σε ελληνική 'εκδοση ή αναγκαστικά πρέπει να το βρω σε αγγλικη?
Feb 05 2011 15:24
Photo

Kamui → Sabaku316

Oπως εχω πει και στο thread μου,το Shu ειναι το αγαπημενο μου βασιλειο,οχι επειδη συμφωνω με τις ιδεολογιες του liu beι,αλλα μ'αρεσει πολυ το στυλ και η προσωπικοτητα των officers. Περα απο τους five tiger generals,λατρευω τους Guan Xing και Ζhang Bao,οπως και τους πρωην officers του Liu Zhang,oπως Υan Yan και Fa Zheng. Για το 7 δεν ξερουμε παρα πολλες πληροφοριες περα απο αυτα που εχω γραψει στο θρεντ μου. You can visit there. Απο τη μια κανουν πιο σιγουρα βηματα οσον αφορα το setting kai to game play,αλλα εξακολουθουν να παραμελουν καποιους βασικους generals,βαζοντας στη θεση τους ανουσιες γυναικες.Τι να πει κανεις...
Feb 01 2011 17:35
Photo

Sabaku316 → Kamui

Αλήθεια ειναι οτι με τισ άλλεσ σειρές δεν ασχολήθηκα αν και μου μένει μια περιέργια ακόμα γιατι μικρός δεν ήξερα και καλα αγγλικά και έπαιζα πιο άπλα παιχνίδια...Εγώ θα πω Gan Ning, Lu Bu, Xiahou Dun, Cao Pi!! Βλέπω πάντως ότι κυρίως σε Shu είσαι εσύ... Για το 7 δεν έχω ψάξει τίποτα αλλά δεν το περιμένω και ανυπόμονος...
Feb 01 2011 16:36
Photo

Kamui → Sabaku316

Για το 6 τα ιδια ακριβως θα σου ελεγα κι εγω. Δεν μπηκα καν στον κοπο να το παιξω, γιατι κρινοντας απο τις απειρες πληροφοριες που εχω δει και εχω διαβασει γι αυτο,μου φενεται απλα απαισιο. Cloned movesets,παραμελημενοι χαραλτηρες,γελλοιες στολες... Το μαρτιο βγαινει και το 7,και ανυπομονω να το παιξω. Αν και δεν νομιζω να καταφερει να φτασει ποτε το μεγαλειο του 5,αλλα φενεται να ειναι μια καλη προσπαθεια anyway. Aπο αγαπημενους χαρακτηρες,τι να σου πω... Επειδη οταν το παιζαμε χωρισαμε τους χαρακτηρες με τον αδερφο μου μισους-μισους,δεν καταφερα να δεθω τοσο με ολους,και μαλιστα τους πιο ωραιους. Αγαπημενοι μου ομως ειναι οι:Ma Chao, Zhang Fei, Liu Bei,Wei Yan, Sun Ce,Pang De,Cao Pi,και αλλοι(σχεδον ολοι βασικα):rolleyes:. Επειδη εγω επεκτηνα την κατασταση και σε αλλα παιχνιδια οπως Kessen,Dynasty Tactics,ROTK.. καταφερα να δεθω περισσοτερο και με αλλους χαρακτηρες που δεν ειναι playable στο DW (αν και σιγουρα θα'πρεπε),και ισως να μην τους ξερεις τοσο καλα.
Feb 01 2011 16:26
Photo

Sabaku316 → Kamui

Καλή φάση!!!Και γώ με το 3 ξεκινησα στο PS2 και αγαπημένο μου της σειράς είναι το 5. Πολλές αναμνήσεις γενικά αυτο το παιχνίδι με τον κολλητό μου,είναι έπος.Ωστόσο το 6 με πέταξε απο τα σύννεφα κ έχω παρατήσει την σειρά εκεί... Το HOMAM 3 το παίζω απο μικρό παιδί και ακόμα και τώρα παίζω πάλι με τον κολλητό μου κανα σενάριο για το ξεκαύλωμα!! Θέλω να μου πεις αγαπημένους χαρακτήρες DW...!
Feb 01 2011 16:09
Photo

Kamui → Sabaku316

Greetings. Μολις ειδα τα λογια σου στο currently playing video game,που εξηγουν και το friend request. I could never deny such a thing from a fellow dynasty warriors fan. Κοιτα,ο κοσμος δε νομιζω να παιζει heroes of might and magic πια,παιζω εγω ομως. Το heroes chronicles warlords of the wasteland(spin off του 3),ηταν απο τα πρωτα πραγματικα καλα παιχνιδια που επαιξα για PC. Oσο για το Dynasty warriors,ειναι το παιχνιδι που μου αλλαξε τη ζωη και με εκανε το Rotk freak που ειμαι τωρα.Αρχισα απο το 3,πρωτο μου παιχνιδι για PS2,εγω 6 χρονων.Επειτα αρχισε να γινεται ολο και καλυτερο,και να ασχολουμαι ολο και περισσοτερο με συσχετιζομενα παιχνιδια. Αμα θες να πεις οτιδηποτε που να σχετιζεται με αυτο,θα μπορουσες να γραψεις και στο thread μου. Αυτα προς το παρον.Τα λεμε οποτε θες.:hi:
Feb 01 2011 15:48
Photo

Kamui → Regina

Kι εγω σε προσεξα απ'την αρχη,μη νομιζεις,δεν σκεφτομαι ετσι κανονικα. OK then,οτιδηποτε θαλησεις να μου πεις,και ειδικα αμα σχετιζεται με το Rotk,μπορεις να μου απεφθυνθεις οποτε θες.I salute you.
Jan 26 2011 00:17