Community Status Updates
Kamui → Kenny
ok.
Οχι τιποτα, απλως για να τρωμε και εμεις τα ποπ κορν μας. (τωρα που τα λεμε, και εγω nachos προτιμαω)
Mar 13 2011 02:07
Kenny → Kamui
[QUOTE=Kamui;479259]Υ.Γ. Kenny please don't close the thread, just delete some unececary posts.:wis:[/QUOTE]Τι λες καλέ που θα το κλειδώσω... κι εγώ πώς θα τρώω τα nachos μου, τώρα που τελείωσε το Η Νύχτα Πέφτει; :hahaha:
Mar 13 2011 02:04
Night Wizard Seal → Kamui
Κάποιοι πρέπει να τα κρατήσουν στη ζωή...
[IMG]http://i686.photobucket.com/albums/vv228/Night_Bless/vg64252_Manlytears.jpg[/IMG]
Mar 13 2011 01:19
Kamui → Kai
Kαλα και εμενα τα ατομα στο χωριο ειναι σχετικα ασ' τα να πανε.
Βεβαια ο Hanzo ειχε γνωρισει καποιους παλιους γνωστους και κανανε καλουτσικη παρεα.
Στη Θεσσαλονικη ειναι ακομα χειροτερα σε μας.
Σου λεω για καταστασεις να καθομαστε γυρο στις εξι ωρες σε ενα μικρο δωματιακι και να διαβαζουμε manga, παιζουμε DS, και στο τελος να μιλαμε για οτι μας κατευει.
Επισης, πολλες φορες οταν λειπω, μου ερχεται περισσοτερη ορεξη, και εκτιμιση για τα πραγματα μου.
Να φανταστεις πριν παω διακοπες το τελευταιο καλοκαιρι, ειχα αγορασει το Dragon Age:Origins
χωρις να το δοκιμασω καν.
Ετσι, ημουν με την αγωνια επι μιαμισι εβδομαδα για το ποτε θα παω σπιτι να παιξω.
Ακουγεται βασανηστικο, αλλα ειναι πραγματικα ωραια αισθηση.
Καλα αυτο για τα αδερφια οντως ισχυει.
Το ιδιο ακριβως θα ελεγα και για εσας.
Mar 06 2011 11:13
Kai → Kamui
Καλά, στις διακοπές, εδικά αν δεν έχεις και κάτι ν ασχοληθείς και δεν έχεις και παρέα λογικό ειναι να πέφτει κάψιμο. Στα χωριά μας δεν κολλάω με κανέναν και καθόλου, έτσι η Zura με τρώει στην μάπα θέλει δε θέλει. :kill4u:
Ε, ναι. Δε νομίζω ότι σ' αυτό παίζει ρόλο το φύλο έτσι κι αλλιώς. Απλά δεν πετυχαίνω και εύκολα αδέρφια να κολλάνε τόσο.
Καλά μη νομίζεις, και εγώ Παρασκευοσαβββατοκύριακα το κόβω να μπαίνω μόνο πλέον, οπότε όποτε βολέψει. Εμείς να είμαστε καλά :kakaka:
Mar 06 2011 10:43
Kamui → Kai
Aπο καμμενες συζητησεις εμεις αλλο τιποτα.
Ειδικα οταν πηγαινουμε διακοπες και ειμαστε απομακρυσμενοι απο ειδη καψιματος, τοτε ειναι που μας κατεβαινουν οι πιο κουλες αναμνησεις.
Απορω τι θα μπορουσε να καταλαβει καποιος τριτος ακουγοντας μονο αυτη τη συζητιση.
Οπως καταλαβες,η σχεση σας ως αδερφια μοιαζει αρκετα με τη δικη μας.
Το φυλο δεν παιζει ιδιαιτερα συμαντικο ρολο σε αυτα τα θεματα τελικα.
Σιγουρα θα ηθελα να το επαναλαβουμε, ειδικα οταν με το καλο ερθουν οι διακοπες, γιατι τωρα ψιλοπνιγομαστε (μονο εγω φυσικα, ο αδερφος μου ειναι χαραμοφαης) :P
Mar 05 2011 16:42
Kai → Kamui
Μα φυσικά, [s]αθώους[/s] ψωμί και άλάτι φάγαμε μαζί. Άσχετα που μας άφησες νωρίς.
:kakaka: Να το επαναλάβουμε το χθεσινό κάποια στιγμή, πολλή πλάκα είχε όταν μιλούσατε μεταξύ σας. Τελικά δεν κάνουμε μόνο η Ζura κι εγώ καμμένες συζητήσεις. :canthelp:
Thanks for the accept :ureshii:
Mar 05 2011 16:10
Kamui → Kai
Many thanks for the add.:D
Θα σου εστελνα και γω αλλα σαν καλος βλακας παντα περιμενω τους αλλους.:P
Ετσι κι αλλιως, there is no longer any use for us to be hiding.
Mar 05 2011 15:40
Kamui
→
Azathoth
Kαλα που εχουμε και την iri, η οποια εχοντας μαζεψει ολη αυτη την τριχα απο εκεινη τη συζητηση στο black Hole, ισως να δεκτει να μας πλεξει καμια ζεστη, χνουδωτη στολη.:joyful:
Mar 04 2011 17:48
Azathoth
→
Kamui
kala to rapsimo ine gamiseta :P den exo kani pote ke den nomizo na kano pote, ine tromaxtiko XD
Mar 04 2011 17:42
Kamui
→
Azathoth
Εννοειται.
Απλα θα χρειαστω χρονια για να καλλιεργησω ενα ωραιο γενακι, και η στολη μαλλον θα μπορουσε μονο να βρεθει σε καποιο ειδικο καταστημα στην Κινα ή την Ιαπωνια.
Να καθομαι και να ραβω δεν υπαρχει περιπτωση ετσι κι αλλιως.
Mar 04 2011 17:40
Azathoth
→
Kamui
den exo kani pote cosplay ke den nomizo na kano genika, idika etsi opos paei tora pia i anime kinotita, ala borei na foreso kamia fora stis apokries kamia malakiula gia plaka :P
na ipotheso skeftese kati gia to romance of the 3 kingdoms? :P
Mar 04 2011 17:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed