Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kamui → zoro77
χα...
Και ποιος ειπε πως εγω εχω καποιο προβλημα με τους πολιτικους?
Εγω,αυτο που βλεπω σ'αυτους ειναι ο αντικατοπτρισμος του νεοελληνα,σε ηγετικη μορφη.
Πιστευω πως οι περισσοτεροι νεοελληνες αν τους δινοταν η ευκαιρια,θα εκαναν τα ιδια και χειροτερα.Προφανως και δεν ειναι ικανοι για διοικηση αλλα κατα τη γνωμη μου φταιει κυριως ο λαος.Φταιει επειδη τους ψηφιζει ξανα και ξανα,και βασιζουν τις ζωες τους στις αποφασεις τους.Στο κατω κατω, αμα πριν λιγα χρονια ο λαος δεν επασχε απο αυτον τον αρρωστημενο πληθρισμο και εκαναν καποια στοιχειωδη οικονομια και αποταμιευση,δεν θα ειχαν φτασει ως εδω.Εγω ψηφιζω:οικονομικη ανεξαρτισια του ατομου.Αυτα.
Νοέ 18 2010 00:26
zoro77 → Kamui
όλοι κάνουν λάθη, μην ανησυχείς. ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά που ξέρεις μπορεί και εγώ να είμαι σαν τους πολιτικούς!
Νοέ 17 2010 22:47
Kamui → zoro77
Δεν ξερω αν τα πιανουν η οχι,παντως δεν τους κατηγορω αν δεν συμφωνουν.
Μην φανταστεις οτι αυτα που λεω τα πιστευω βαθυτατα,αλλα εκεινη τη στιγμη ετσι μου βγαινουν.Οσον αφορα τα ναρκωτικα, μερικοι το παραδεκτηκαν απο μονοι τους οτι ειναι πρεζακια.Ισως εκει δεν καταλαβαν τι εννοουσα και προσβληθηκαν.
Παραδεχομαι παντως οτι τα πρωτα μου posts στο συγκεκριμμενο thread ηταν απαραδεκτα.
Οχι τοσο αυτα τα οποια ελεγα,αλλα ο τροπος που τα ελεγα,καταφερνοντας καταλαθος να βγω ο κακος της υποθεσης.
Παντως,απορω πως μπορεις να εισαι τοσο καλος με ολους.
Ατομα σαν εσενα βρισκονται πολυ σπανια στις μερες μας.
Νοέ 17 2010 15:30
Kain → Kamui
Νομίζω πως είχα ψηφίσει, αλλά ίσως να μη φαίνεται.
Πήγαινα Shotokan Karate για μερικά χρόνια, και πριν το σταματήσω για λόγους υγείας είχα φτάσει στη μπλε ζώνη.
Τώρα προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω πολεμικές τέχνες όπως θα ήθελα, αλλά τουλάχιστον μπορώ να τις μελετώ. Όταν αναρρώσω και ξαναρχίσω το Karate, ονειρεύομαι κάποτε να γίνω δάσκαλος. :if: Ευσευείς πόθοι... :canthelp:
Νοέ 17 2010 01:00
zoro77 → Kamui
είδα τι έγραψες στο ''περί καπνίσματος'' και συγκεκριμένα αυτό που λες ότι αυτά που γράφεις δεν τα ποιάνουν σωστά οι άλλοι. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι εσύ έχεις έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης από κάποιους άλλους και απαντάς σύμφωνα με αυτόν. Οι άλλοι όμως δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και σε παρεξηγούν. Γι'αυτό προσπάθησε να γράφεις σε τέτοια θέματα με βάση την σκέψη των άλλων. Δε σου λέω να αλλάξεις τρόπο σκέψης ούτε να κάνεις υποχωρήσεις σε αυτά που πιστεύεις, απλά να γράφεις με τέτοιο τρόπο ώστε να είσαι κατανοητός. Γιατί θεωρώ κρίμα οι σωστές ,για μένα, απόψεις που γράφεις να παίρνονται από τους άλλους ως λάθος ή ως προσβολή.
Σε παραδέχομαι που εξετάζεις τα πράγματα βαθιά. Μπράβο.
Νοέ 17 2010 00:45
Kamui → MrPlayerismus
Ρε φιλε, σταματα να μας δουλευεις και δες καν'να Anime της προκοπης.
Γουσταρεις star wars?Παρε GUNDAM!
Νοέ 15 2010 02:39
Napster → Kamui
Χμμμ...Σου προτεινω φυσικα το αγαπημενο μου game, The Legend of Dragoon (PS1). Δεν υπαρχει λεξη για να χαρακτηρισει αυτο το παιχνιδι. Πραγματικα οσες φορες και να το παιξεις θα πορωθεις και θα συγκινηθεις...
Δοκιμασε και το πρωτο Suikoden το οποιο ειναι λιγακι χειροτερο απο το 2ο, το πρωτο Valkyrie Profile που ειναι απο τα αγαπημενα μου, Breath of Fire 3,Chrono Cross/Trigger τα οποια εχουν θαφτει απο τους περισσοτερους Square Enix tards (aka FF tards) και φυσικα το Last Remnant το οποιο ή θα το αγαπησεις ή θα το μισησεις. Δοκιμασε και το Jade Cocoon που μπορει να μην εχει καλο story αλλα εχει ωραιο customization στα τερατα που πιανεις. xD
Νοέ 14 2010 13:48
Kamui → MangaRebel
Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει,αλλα στελνεις τα visitor messages στον εαυτο σου.
Πηγαινε στο profile του αλλου για να του στειλεις το μυνημα.
Μην ανυσηχεις,ολοι το παθαινουμε αυτο στην αρχη,πληροφοριακα σου το λεω
Νοέ 14 2010 02:14
Kamui → Napster
Δεν θυμαμαι αμα στο ειχα ξαναπει, αλλα το tales of vesperia ειναι καταπληκτικο.
Σχεδον τελειο θα ελεγα.Ωραιοι χαρακτηρες με προσωπικοτητα,πολυ καλο script,extra costumes,sidequest και ολα τα συναφη για κατι τυπους σαν εμενα...
Τι αλλο μπορει να περιμενει κανεις απο ενα JRPG.
Μονο ενα αρνητικο.Στην πρωτη εκδοση για το 360 δεν βγαινουν τα cutscenes,και αυτο που και που γινεται ενοχλητικο οταν εχεις κολλησει σε boss.
Αμα εχεις κατι καλυτερο,προτεινε μου,γιατι εμπιστευομαι το γουστο σου.
Νοέ 14 2010 01:53
Napster → Kamui
Το Valkyrie 2 δεν το εχω παιξει αλλα το πρωτο το εχω παιξει και ειναι απο τα αγαπημενα μου. Τωρα σκεφτομουν και 'γω για κανα FF (οχι πως τρελενομαι), εχω βαλει στο ματι και το Tales of Vesperia αλλα ολα αυτα μολις τερματισω το The Last Remnant.
Κοιτα, και το Last Remnant ειναι πολυ δυσκολο στις μαχες, αφου δεν διαλεγεις εσυ τι επιθεσεις θες να κανει ο παιχτης σου. :P
Νοέ 14 2010 01:27
Kamui → Napster
Αυτο σκεφτομουν πριν λιγο.
Ισως το personna 3 να ηταν καλη επιλογη.Επισης σκοπευω για FF12 και Tales of legendia,και αργοτερα ισως FF12.
Εχω αφησει και το valkyrie profile 2 εδω και κατι μηνες.
Εξουθενωτικα δυσκολο παιχνιδι.Σε σημειο που σου παιρνει τοση ωρα η εκπαιδευση και το να πας απο το ενα μερος στο αλλο,που ξεχνας παντελως τι συμβαινει στο περιεργο scenario του.
Πολυ καλο παιχνιδι,απο χαρακτηρες κτλ,αλλα υπερβολικα δυσκολο στις μαχες και στην διαχειριση ολοκληρης της ομαδας,απο την οποια οι περισσοτεροι χαρακτηρες ειναι ουσιαστικα περιττοι,οσο ωραιοι και diversive κι αν ειναι.
Νοέ 14 2010 01:18
Napster → Kamui
Σιγουρα? Διαφωνω παντως. Ο Luc για μενα ηταν ο καλυτερος magic damage dealer. Ειδικα με το φοβερο Rune: Blue Gate. Ο Kahn νταξ, καλος αλλα τιποτα το τρομερο.
Υ.Γ. Ποιο θα ειναι το επομενο J-Rpg που θα αρχισεις?
Νοέ 14 2010 01:00
Kamui → Napster
To εβγαλα και το good ending.Just as planned.
54 ωρες gameplay.Αυτα ειναι παιχνιδια.
Υ.Γ.Καλος ειναι ο luc,αλλα προτημισα Μαzus.Καλυτερος σε ολα και ιδιως στην ενεργεια.
Ο Kahn ηταν λιγο ξεμπαρκη επιλογη,αλλα τον εβαλα για σιγουργια λογω rssurection rune,μαζι με darkness rune.Εκανε εξεραιτικη δουλεια.
Νοέ 14 2010 00:32
Napster → Kamui
Πσσσ, αυτα ειναι. Πες μου, ποσο τουμπανο ειναι το Suikoden 2? ;)
Ειχες και τον Pesmerga και τον Flik που ειναι οι αγαπημενοι μου. Ο Luc δε σ' αρεσε?
Νοέ 13 2010 23:33

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται