Community Status Updates
Regina → Kamui
Μάλιστα. Όχι, εγώ δεν το είδα έτσι, απλά ήσουν από τα πρώτα άτομα με τα οποία ήρθα σε επαφή από τότε που άρχισα να ποστάρω εδώ....
Jan 25 2011 23:51
Kamui → Regina
Greetings.
Πως και ηθελες να κανεις friend εμενα συγγεκριμμενα?
Well,the more the merrier i guess.;)
Jan 25 2011 22:28
Kamui → giannismoll7
Eκανα login στο one piece RPG αλλα ειμαι ακομα λιγο μπερδεμενος οσον αφορα την εγγραφη χαρακτηρα.
Για να βαλω τα στοιχεια του χαρακτηρα μου,πρεπει να φτιαξω νεο topic στην ομαδα που θελω?
Eπισης,εκει που λετε περιγραφη,πρεπει εγω να γραψω ο,τι θελω?
Dec 17 2010 17:01
Kamui
→
Azathoth
Εγινα σελτζουκος...
Ισως απο τις πιο επικες ατακες που εχω ακουσει ποτε.
Dec 13 2010 15:52
Kamui → Lord Leon
To vm που μολις μου εστειλες ηταν ακριβως αυτο που ηθελα να ακουσω τις τελευταιες εβδομαδες.Σκεφτομουνα να σου εγραφα εγω κατι αντιστοιχο,γιατι παραδεχομαι πως εχω κανει πολλα εκφραστικα λαθη.
Δεν σε κατηγορω που με παρεξηγησες,εξαλλου ημουνα πολυ υπερβολικος.
Εσυ απλα ηθελες να προστατεψεις το forum,απλα βιαστηκες να με κρινεις.
Χαιρομαι που επιτελους λυθηκε αυτο το θεμα που με προβληματιζε εδω και καιρο.
Απλα,ασε στην ακρη τις χαζες ιδεολογιες μου που βρισκονται πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα,και μεινε σε αυτο που μας συνδεει.
Dec 04 2010 19:27
Lord Leon → Kamui
Hey man, οφειλω να σου πω ενα μπράβο. Προφανως κατάλαβες και ο ιδιος οτι το προβλημα δεν ηταν οι αποψεις σου οι ο κάλος των άλλων, αλλά ειχες τόση αγωνία να ακουστεις που ο τρόπος σου εβγαινε πολύ άσχημα. Ισως ειναι λιγο της ηλικιας, ισως να το χουμε κανει ολοι καποια στιγμη, το σημαντικό είναι οτι οταν μιλαμε ηρεμα, εχουμε παντα περισσοτερες πιθανοτητες να ακουστουμε αλλα και να ακουσουμε που ειναι και το μεγάλο κερδος. Εισαι σκεπτομενο παιδι και ασχετα αν ταυτιζονται οι επιλογες μας ή όχι, έχεις σιγουρα να προσφερεις σε ένα διάλογο, και ειναι κριμα η συνεισφορα σου να πηγαινει χαμενη.
Και πάλι μπράβο και συγνώμη (ή συγγνωμη who cares? :) ) αν εγινα λιγο παραπάνω αιχμηρος, αλλα αν βοηθησα να επανεκτιμησεις τον τροπο σου αξιζε τον κοπο, κι ας βγηκα ******* ή κομπλεξικος ή οτιδηποτε. Γιατι οσοι σκεφτονται σπανιζουν. Take care.
Dec 04 2010 19:10
Kamui → meidei
Details eh?
A detective must never rest until he has inspected every suspicious- looking nuke and cranny.
Nov 21 2010 20:22
meidei → Kamui
[s]Meowth![/s] That's right. With a keen eye on details, one truth will prevail!
Nov 21 2010 19:54
Kamui → meidei
Εxactly.
Great detectives like us should always cooperate to uncover the truth.
Nov 21 2010 19:14
zoro77 → Kamui
βασικά δεν υπάρχουν επιλογές γι'αυτό ο λαός ψηφίζει τους ίδιους και τους ίδιους. Εξάλλου όπως ξέρουμε εδώ και τόσα χρόνια τα καλύτερα λόγια τα λέει πάντα αυτό το κόμμα που είναι αντιπολίτευση. Οπότε ο καθένας ελπίζει ότι θα γίνει κάτι αλλά...μένει στην ελπίδα.
Nov 18 2010 16:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed