Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamui → Azathoth

Kαλα με τα cosplay και τις μεταμφιεσεις ποτε δεν τα πηγαινα καλα, και δεν ξερω γιατι σου το ειπα αυτο.Το πιο πιθανο ειναι να μην ντυθω τιποτα ποτε μου. Απλα υπαρχουν μερικα πραγματακια που εχω μακρυπροθεσμα υποψιν μου... Εσυ εχεις κανει ποτε τιποτα τετοιο?
Mar 04 2011 17:33
Photo

Azathoth → Kamui

den exi idietero noima na kanis cosplay outos i alos :P emis pantos tha imaste 10-11.30 tulaxiston! opote tha xarume poli an erthete ke esi ke o petros :3
Mar 04 2011 17:19
Photo

Kamui → Azathoth

Δεν εχω μιλησει ακομα με τον αδερφο μου γι αυτο. Αλλα αν ερθει αυτος, μαλλον θα ερθω και γω. Αντε να δουμε ποτε θα μου ερθει η ορεξει και ο χρονος για να κανω και γω κανενα cosplay. Αν και δεν το βλεπω να γινεται σε λιγοτερο απο 4-5 χρονια...
Mar 04 2011 17:15
Photo

Azathoth → Kamui

eida ton dead :P opote imun 99.9% siguros pos ise esi :D a nai, tha erthis tin kiriaki sto partey? :O
Mar 04 2011 17:13
Photo

Kamui → Azathoth

Πρεπει να εχεις δικιο. Η ωρα και το μερος ταιριαζουν. Το οτι δε σε αναγνωρισα απλα ειναι επιδη εψαχνα το φιλο μου και παραλληλα ακουγα μουσικη. Το σιγουρο παντως ειναι οτι αν ειδες ενα παιδι με βρωμικο μακρυ μαλλι που να παραπαταει απο δω και απο κει σαν το σαχλο, μαλλον θα ημουν εγω.:D
Mar 04 2011 17:11
Photo

Azathoth → Kamui

SE IDA :D itane 9.35 ke perpatages sotn pezodromo tis akropolis katefthinomenos pros to spiti mou eno ego pigena pros to metro. ke stamatisa ke se kitaza ala den edikses simadia oti me anagnorises :P
Mar 04 2011 16:53
Photo

Kamui → Azathoth

Bασικα, ημουν εκδρομη με το σχολειο στην πλακα, εκει κοντα. Δεν θα ηταν παραξενο να με ειδες. Ασε που εκει ειδα και καποιους παλιους γνωστους. Αρχικα, ημουνα μονος και χαμενος επι μια ωρα, ψαχνοντας εναν επισης χαμενο φιλο μου. Επειτα τους βρηκα και περασα καλουτσικα in the end. Ειναι πολυ πιθανο οντως να ημουν εγω. Η φυσιογνωμια μου εξαλλου δεν ειναι δα και τοσο συνιθησμενη...
Mar 04 2011 16:46
Photo

Azathoth → Kamui

eia re :D na su po, isun stin akropoli sotn pezodromo simera to proi? :O
Mar 04 2011 16:29
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Τέλειωσε πολύ απότομα, και στον τελευταίο γύρο έκανε μπαμπ ποιος είναι ο δολοφόνος. Αν και κάποια πράγματα επίσης με χάλασαν προς το τέλος, και εγώ θέλω να ξαναπαίξω. Έχει ένα ενδιαφέρον. Ωραίο θα ήταν αυτό, αν και χλωμό το βλέπω, ελπίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Χεχε, φαντάζομαι :) Θα έχουν να διαβάσουν. Τόσα είδες βέβαια και ως τρίτο πρόσωπο, οπότε καλύτερα. Άπό την αντίθετη πλευρά, προς το παρόν βαριέμαι να γράψω. Αν και θέλω να πω τι μου άρεσε και τι όχι, και φυσικά να επαινέσω κάποιους παίκτες. Όχι, δεν είχα ξαναπαίξει, γι' αυτό και μου κακοφάνηκε ιδιαίτερα που μπλέξανε τα προσωπικά τους και τα απωθημένα τους από το προηγούμενο παιχνίδι μέσα στο καινούριο. Δεν έφταιγαν τα υπόλοιπα άτομα που παίζανε πρώτη φορά, σε τίποτα.
Mar 04 2011 00:01
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Tι να πω για το παιχνιδι... Πολυ ενδιαφερουσα αρχη αλλα απαραδεκτο τελος. Οχι επειδη χασαμε φυσικα, αλλα επειδη τελιωσε πολυ ψυχρα και νωρις, με τον μισο κοσμο να αυτοκτονει. Γενικα παντως, ειναι πολυ ωραιο σαν εμπειρια και πραγματικα ανυπομωνω να ξαναπαιξω. Ελπιζω να παρουν αυτη την οχι και τοσο καλη περιπτωση ως αφορμη για να ξαναπαιξουμε το συντομοτερο. Στη γενικη συζητηση, θα γραψω και εγω κανενα τοιχος σε λιγο, γιατι μαλλον εχω πολλα να πω. Τοσο καιρο στο ταφο ο κακομοιρης... Εσενα πως σου φανηκε γενικα, ειχες ξαναπαιξει?
Mar 03 2011 23:56
Photo

Βασικά, δεν είναι δεν μπορούσα να την άνοιξω, δεν θα μπορούσε από από μόνη της να εμφανιστεί. Όσο γι' αυτά που είπες για τον Sima Yi, ενδιαφέροντα ακούγονται. Και από αυτά που είπες, όντως φαίνεται ότι έκανες καλό rp. Και εγώ στενοχωρήθηκα που βγήκε ο Wizard Seal, γιατί μου άρεζε πάρα πολύ να διαβάζω ποστ του. Ειδικά όταν τον έπιανε ο ίστρος και έγραφε διάφορα, το χαιρόμουν πραγματικά. Από τα άτομα που κάνανε το καλύτερο παιχνίδι. Πώς σου φάνηκε το τέλος του παιχνιδιού; Τώρα που άνοιξε και η γενική συζήτηση μπορείς να γράψεις και τις εντυπώσεις σου και εκεί.
Mar 03 2011 23:51
Photo

Το ωραιο σ' αυτη την κοντρα ειναι οτι πριν πεθανω εγω,ηταν απολυτα σιγουρος πως οι δολοφονοι δεν υπηρχε περιπτωση να τον σκοτωσουν. Ισως δεν πιστεψε οτι ειχα καλες σχεσεις μαζι τους και οτι θα εμπεναν στον κοπο να παρουν εκδικηση (οχι πως ηταν απλα επικυνδηνος):P Ετσι, πιστευω πως εγω βγηκα κερδισμενος στο τελος, γιατι καταφερα να καθαρισω τους δυο καλυτερους παικτες, και μαλιστα επιθεωρητες, στους πρωτους γυρους. Ακομα και αν μερικοι σνομπαραν το παιξιμο μου, εγω πραγματικα πιστευω πως επαιξα καλα, καθως οι αντιδρασεις μου στις κατηγοριες τους ηταν απολυτα ρεαλιστικες. Ο Sima Yi μπορει να ηταν genius, αλλα δεν του αρεσε ποτε να τον προσβαλλουν και συχνα φαιροταν οξυθυμα προς τους αντρες και τους εχθρους του . Μαλιστα, υπαρχει μεχρι και σκηνη οπου υποκυπτει σε taunts των αντιπαλων, μην αντεχοντας τις προσβολες. Οποτε εγω δε θα μπορουσα να βλεπω το ονομα και το γενι μου να βεβηλονονται ετσι, και να το παιζω δηθεν cool. Toν Νight Wizard Seal τον λυπηθηκα, και δεν ηθελα να φυγει, καθως ηταν απο τους λιγους που "επαιζαν", και δε "φωναζαν", απλα τωρα που μειωνονται οι παικτες, ολο και καποιος καλος θα πρεπει να φευγει... Edit:Εκεινη η εικονα ειλκρινα δεν ξερω πως μπηκε εκει περα, μαλλον απο κανενα stray paste (πως λεμε stray arrow):P. Bασικα, ουτε καν ξερω τι απεικονιζε η εικονα, οποτε ισως και να ειναι καλυτερα που δεν μπορουσες να την ανοιξεις.:hot:
Feb 28 2011 20:43
Photo

Ναι, του αναίρεσες την κατηγορία :P Καλά ήταν epic εκείνη η "συζήτηση" με τον Tragic. Ήταν η φάση που έγραφε μία ένας και μίας ο άλλος. Ντάξει, δεν γίνεται να το ακολουθήσεις κατά γράμμα το rp, ειδικά αν είσαι και σε στιγμή που σε κατηγορούν. Αυτό έγραψα και στο προηγούμενο vm, και εγώ το ήθελα απλά να απαντήσω και όχι να κάνω rp, λογικό να συμβεί στους περισσότερους μέσα στο παιχνίδι. Ντάξει, υποτίθεται για να κάνουν την πλάκα μετά, γινόταν επίτηδες. Αλλά στην αρχή, μου φαινόταν πολύ παράξενο. Και άντε μια φορά typo, μα και δεύτερη; :P Καλά σε εκείνο, αναγκαστικά οι περισσότεροι θα κάνουν copy-paste. (η εικόνα είναι από το pc οπότε δεν φαίνεται :P) Σίγουρα οι λίγοι γύροι, περιορίζουν τον τρόπο που παίζεις και αν έπαιξες καλά. Αν υπάρξει; Μακάρι να υπάρξει :3
Feb 28 2011 19:32
Photo

Oντως ειχε πολυ πλακα σε σημεια. Ειδικα εκει που μου ελεγε ο tragic prince κατι βλακειες για το Dynasty warriors, και εγω του λεω οτι ο παικτης μου δεν εχει μουσι στο συγγεκριμενο παιχνιδι, με ενα τροπο λες και μολις ανατραπηκαν ολα τα δεδομενα! Βεβαια εκει εχασα λιγο το rp, αλλα με επνιγε το δικιο. Φυσικα, μην φανταστεις οτι με ολες αυτες τις δικαιολογιες μου πιστευα σοβαρα πως θα σονωμουν, απλα πονταρα στην αφελεια μερικων ως last resort. Παντως δεν καταλαβαινω που βρισκοταν το μπερδεμα με το ονομα μου. Ηταν απλουστατο.Βεβαια ξερω οτι απο ενα σημειο και μετα το καναν επιτηδες... Οκ την αλλη φορα θα διαλεξω τον Chunyu Qiong, να δουμε πως θα το γραψουν. Θα μπορουσα να παιξω ακομα καλυτερα αμα εμενα περισσοτερο στο παιχνιδι. Παντως, για την επομενη φορα (αν υπαρξει φυσικα) εχω ετιμασει φοβερο χαρακτηρα για rp. Αυτο θα ειναι κορυφαιο, οτι και να με βαλουν.
Feb 27 2011 14:00
Photo

Λογικό το βρίσκω~ :) Αν προλάβω να κάνω κάποιο καινούριο σετ, θα ήθελα να το βαθμολογήσω, εκτός αν με πρόλαβε ή θα με προλάβει κανένας :) Πώς τα κατάφεραν; Μάλλον γιατί βγάζουν τα προσωπικά τους απωθημένα -ειδικά αν δεν συμπαθούν κάποιον- μέσα στο παιχνίδι όπως και τα νεύρα που τους είχαν δημιουργηθεί από το προηγούμενο. Αν και δεν πρέπει να μιλάω, γιατί σε κάποια φάση έδινα περισσότερο σημασία στο να απαντήσω σε κάποιον πάρα να κάνω rp, οι περισσότεροι το έχουν πάρει πάρα πολύ σοβαρά το παιχνίδι. Λες και περιμένουν κάποιο βραβείο στο τέλος "Ο καλύτερος detective". Πάντως, μετά που έφυγες, ήταν ακόμη σε φυσιολογικά επίπεδα, μάλλον μετά το θάνατο του mad_hatter έγινε ο μεγάλος χαμός. Μετά τον Frankenstein, δηλαδή, νομίζω. Πάντως υπάρχουν 3-4 άτομα, για τα οποία ακόμη πιστεύω ότι παίζουν καλά. Ελπίζω μετά από αυτό το παιχνίδι πάντως, να μην θεωρήσουν ότι είναι καλύτερο να μην ξαναγίνει. Χαχα το μούσι xD Πάντως, να πω ότι είναι και όνομα το οποίο δεν το θυμάσαι εύκολα. Sama, Soma, ό,τι θέλεις γράφανε. Μου άρεσε το πως έπαιζες, αν και δεν ξέρω και πολλά πράγματα για τον συγκεκριμένο, θεώρησα ότι έπαιξες πολύ καλά :) Διασκέδαζα όταν διάβαζα κάποιο ποστ σου. Καλό αυτό πάντως που το διασκέδασες μέχρι το τέλος. :hero: Ίσως και λογικό, γιατί δεν είχε δημιουργηθεί ο χαμός ακόμη.
Feb 27 2011 11:16