Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kamui

Πραγματικά γέλασα! Αν υπάρχει και αυτό, τέτοιος διαγωνισμός, θα είναι ότι πιο epic υπάρχει. Θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο. Μόνο 60; γιατί δεν θα έχεις epic beard και από ποιο νωρίς; Ή στα 75 θα είναι ακόμα πιο epic λόγω ηλικίας; Πω πραγματικά όμως θα είναι θεικό να υπάρχει τέτοιος διαγωνισμός! Ποιος παππούς έχει το πιο φοβερό μούσι;
Μάι 01 2011 20:33
Φωτογραφία

Kamui → Kamen Tantei Zura

Tον epic beard man απο πισω κι εγω τον ειχα προσεξει. Δε νομιζω να ειναι συμπτωση. Εγω σου λεω οτι συμμετασχουν σε καποιο epic beard contest, ισως για κανενα guinness record.:hihi2: Eυχομαι σε καμια 60αρια (μονο) χρονια να καταφερω κι εγω να συμμετασχω σε κατι τετοιο. (οι ευσεβεις ποθοι ενος φυσιολογικου δεκαπενταχρονου):angell:
Μάι 01 2011 19:45
Φωτογραφία

Σε πήρανε τα χρόνια~ Αλτσχάιμερ, αρθριτικά, όλα. Και τα γρανάζια κιόλας. Αυτά είναι. :hero: Γερνάααας. Καλά το τελευταίο πού το θυμήθηκες; XD Το είχα ξεχάσει τελείως! Πάντως εμένα μου άρεσε, ήταν epic :) Όσο για τα ορθογραφικά, συντακτικά και εκφραστικά λάθη και τι έγινε; Don't worry. Εξάλλου νομίζω ότι και εγώ δεν πάω πίσω, οπότε είμαστε πάτσι. Χαίρομαι που σου άρεσε :) (όχι ότι τον ζωγράφισα εγώ xD) Τον είχα αυτές τις μέρες για desktop, αλλά τώρα άλλαξε η εικόνα. Μου θυμίσατε την αγάπη μου για το prince of tennis xD Me likes! Ωραία εικόνα! Και ο γέρος από πίσω του έχει επίσης epic beard!
Μάι 01 2011 19:38
Φωτογραφία

Eγω πιστευω πως τα δικα μου γραναζια εχουν σκαλωσει λογω προχορημενης ηλικιας και υπερβολικης τριχοκαλλιεργειας.:hihi2: Καθε φορα που σου στελνω vm, ειτε θα ειναι μες τα ορθογραφικα, τα συντακτικα και τα εκφραστικα λαθη, ή θα λεω βλακειες, ή θα πεταγονται ασχετα links για φωτογραφιες που δεν υπαρχουν καν! (καλα εκεινο ηταν το πιο κουλο):confused: Thanks for the gift, ειναι απιστευτα cute, και σιγουρα καπου θα τον βαλω. Αnd a sign of gratitude: [SPOILER][IMG]http://i1189.photobucket.com/albums/z424/Kamui95/Epic_Beard_by_DennyCrane141.jpg[/IMG][/SPOILER]
Απρ 30 2011 16:03
Φωτογραφία

Ok, I didn't get it :P Τα γρανάζια έχουν χαλάσει και το μυαλό δεν παίρνει μπρος. Αφού δεν υπάρχει πρόβλημα, χαίρομαι :) A gift [SPOILER][img]http://5kazekage.files.wordpress.com/2010/12/old_man_with_the_grey_beard_in_the_dark_2.jpg[/img][/SPOILER]
Απρ 25 2011 18:08
Φωτογραφία

Σορρυ ρε, αστειευομουν. Κανενα προβλημα. Aπλα ειμουν σε ξενο pc και βιαζομουν να πω μια βλακεια για να γεμισει το vm:P Anastasios bids you farewell.^^
Απρ 25 2011 16:50
Φωτογραφία

Παρακαλώ! Ωχ χίλια συγγνώμη, έπρεπε να στείλω πμ :o Αν είναι, delete για να μην το βλέπουν. Έτσι και αλλιώς, εσύ ξέρεις ότι σου είπα χρόνια πολλά :P Θα τα πούμε ^_^
Απρ 25 2011 10:11
Φωτογραφία

Eυχαριστω πολυ, (τωρα θα μαθουν και το ονομα μου, damn):P Θα τα πουμε συντομα.
Απρ 24 2011 22:16
Φωτογραφία

Χρόνια πολλά για την γιορτή σου! ^_^
Απρ 24 2011 10:16
Φωτογραφία

BoredForLife → Kamui

Ψηνομαι πάααρα πολυ! ειδικά με κίνα και την ιστορία της! Μονο πες μου οτι θα βγει και σε PC :'(
Απρ 15 2011 20:47
Φωτογραφία

BoredForLife → Kamui

Ειδα review toυ DW7 , καλά σχόλια είχε, 9/10 και με ψήνει να το δοκιμάσω..... Care to analyze the story and stuff?
Απρ 15 2011 20:25
Φωτογραφία

Kamui → Napster

To θυμαμαι. Αμα ημουν τοτε στο forum, θα ειχα μπει και εγω. Ας μην ξεχναμε ομωςπως συζητουσατε για games στο λαθος thread.
Μάρ 18 2011 20:33
Φωτογραφία

Napster → Kamui

Εμ ναι, στο τελος μιλησαμε με vm με τον αδελφο σου γιατι δεν θελαμε να χαλασουμε το topic. xD Μονο 3 ατομα postαραν στο topic.:hihi2:
Μάρ 18 2011 20:26
Φωτογραφία

Kamui → Napster

Oχι ακριβως διαφορετικο. Απλως στο avatar δειχνει πιο παιδι απ' οτι τον θυμομουν. Και καπα εχει μια πρασινη αποχρωση. Ο clive γενικα δεν ειναι τοσο cool οσο κανει εντυπωση στην αρχη του παιχνιδιου, αλλα ολες οι εικονες σου παραμενουν πολυ ωραιες anyway. ^^ Aυτο το θρεντ το ειχα τσεκαρει. Πιο πολυ με διαλογο εμοιαζε βεβαια παρα με forum talk.:hihi2:
Μάρ 17 2011 17:23
Φωτογραφία

Napster → Kamui

Thanks. Σε ποια photo τον θυμοσουν διαφορετικο? Στην sig, στο avatar, στο profile picture ή γενικα τον θυμοσουν λιγακι διαφορετικο? Ναι, πολυ καλο ειναι το manga του αλλα μονο 9 μικρα chapters εχουν μεταφραστει. Αρχισε το οταν θα εχεις ελευθερο χρονο. Πιστευω πως αξιζει. Heh. Πολυ ενδιαφερον χαρακτηρας ο Clive, δε μπορεις να πεις... Τσεκαρε και αυτο το topic αμα δεν το εχεις κανει. [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8938[/url]
Μάρ 17 2011 16:48