Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Kamui

Αρχικά το Aoi Bungaku τελικά και μόλις τελείως το 4ο επεισόδιο. Μ' απογοήτευσε αρκετά η μεταφορά του "No Longer Human". Επικεντρώθηκε υπερβολικά στην διπλή αυτοκτονία ή για να μην λέω υπερβολές ίσως περισσότερο απ' όσο έπρεπε. Ναι, είχε επηρεάσει πάρα πολύ τον Yozo, υπήρχαν κάποιες αναφορές, αλλά το παρακάνανε στο anime. Η ιδέα της σκιάς του ήταν ναι μεν πολύ καλή, αλλά βασιστήκανε πάρα πολύ πάνω της για να αποδώσουν συναισθήματα ώρες-ώρες. Εκτίμησα τις εκφράσεις των προσώπων, κάποιες σκηνές ήταν αρκετά δυνατές, ο Yozo ερμηνεύτηκε πολύ καλά, αλλά ούτε το βιβλίο, ούτε την μεταφορά από τον Furuya σε manga το φτάνει σε συναισθήματα και εικόνες. (Φαντάσου, στο manga του Furuya τοποθετείται στη σύγχρονη εποχή). Μου αρέσανε πολύ περισσότερο τα στοιχεία που έδιναν στην αρχή για τη ζωή του Dazai και συνδέονται άμεσα με το βιβλίο. Δεν πειράζει όμως, συνεχίζουμε ακάθεκτα. Αυτή τη στιγμή είμαι και σε ένα μικρό δίλημμα. Να δω τις ιστορίες με τη σειρά που θέλω ή με τη σειρά που προβλήθηκαν; Ιδού η απορία.
Mar 12 2012 11:53
Photo

1451 → Kamui

Soviet propaganda posters tavarish Kamui!
Mar 11 2012 23:35
Photo

Kamui → 1451

To set σου ειναι σε Ρωσσικό βαθμό καλό.
Mar 11 2012 23:23
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Δεν με απογοητεύεις ποτέ. Στην πραγματικότητα είμαστε ένα ον και χωριζόμαστε για να μην μας καταλάβει κανείς. Μοιάζουμε αρκετά στον τρόπο σκέψης και στο συγκεκριμένο ποστ δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε πιστεύω. :hero: Be our best friend. O Great General, όπως είπα και νωρίτερα και επαναλαμβάνομαι, δεν μας απογοητεύει ποτέ. Of course! :congrats: :smokingg:
Mar 04 2012 22:18
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Λοιπόν ή εσύ και η αδερφή σου είστε στην πραγματικότητα ένας άνθρωπος, ή έχετε κοινή νόηση, ή απλά θέλετε και οι δύο να γίνετε οι best friends μου, πριν απο λίγο αυτό μου είπε και η άλλη.:hahaha: Οf course, just like Guan Yu and Cao Cao, we shall be inseparable by our bonds of... uh... respect and friendship!:kakaka:
Mar 04 2012 22:06
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

[QUOTE=Kamui;568698]Eνώ η παραπάνω διαφωνία μοιάζει κάπως υπερβολική, νομίζω πως άξιζε ο ζήλος που έδειξαν oι αδερφές μιας και αν γυρίσουμε στη γενίκευση που έκανε πριν, βασιζόμενος σε προσωπική εμπειρία και όχι σε ευρύτερο πλαίσιο αλήθειας,καταλαβαίνουμε οτι αν το θέμα δεν έπαιρνε αυτή τη διάσταση, δε θα καταλαβαίναμε το αίτιο μιας τέτοιας διαπίστωσης. Δηλαδή όταν το λες έτσι είναι σα να χωρίζεις τους ανθρώπους στη μέση, και δε διαφωνώ πως θα μπορούσε να ισχύει αυτό με βάση την προσωπικότητα (κοινωνικός/αντικοινωνικός) αλλά απο τη στιγμή που βασίζεται σε μια περίπτωση, οπου μάλιστα το φταίξιμο έρχεται αποκλειστικά στο άτομο που αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που κατατάσεις ως "κάποιοι", το επιχείρημα δε μπορεί να σταθεί. Wanna hear my story? Άνετα θα μπορούσα να συμπεριληφθώ σε μια τέτοια κατηγορία αν γενικεύσεις την κατάσταση επιφανειακά, γιατί είμαι ιδιαίτερα απόμακρος, χοντρόπετσος, και συχνά αναίσθητος στις σχέσεις μου με άλλους ανθρώπους. Μπορώ να πω πως θέλει μεγάλη υπομονή και επιμονή για να επιδιωξει κανείς μια πραγματικά στενή και αμοιβαίων συναισθημάτων φιλία μαζί μου, ακόμα και αν εγώ καταβάθος το θέλω. Αυτό τι σημαίνει όμως?Πως δεν αξίζει κανείς να προσπαθεί και πως είμαι απλά σκατόψυχος? Όχι, γιατί όσοι είχαν την επιμονή και το επιδίωξαν αρκετά στο τέλος κατέληξαν να κερδίσουν αρκετά απο μια φιλία μαζί μου, όπως και εγώ απο εκείνους. Και ναι, δυο απο τις κυριότερες φιλίες που είχα σχεδόν διαλύθηκαν. Ποιος έφταιγε? Hard to judge. Πρώτα είχα ένα φίλο ο οποίος μου είχε ιδιαίτερη συμπάθεια και σεβασμό, (εγώ όπως και να 'χει έμενα στη συμπάθεια) και καθώς ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα με έναν intellectual τυπο που ήταν ίσως πιο κοντά σ' αυτό που ζητούσα εκείνη την περίοδο, σιγά σιγά αποστασιωποιήσαμε τον άλλον χωρίς να το καταλάβουμε, because he couldn't keep up με τις αμπελοφιλοσοφικές συζητήσεις μας. To make a long story short, όταν ο intellectual φιλος γνώρισε έναν άλλον intellectual συμπτωματικά παλιό φίλο μου, αποστασιωποίησε εμένα λόγω ανάλογης ανεπάρκειας. (αυτή τη φορά ήταν στις μουσικές γνώσεις) Η διαφορά είναι οτι αυτός το έκανε επίτηδες, ενώ εμείς με τον προηγούμενο εν αγνοία μας. Ποιος έφταιγε γι αυτό? Η ανεπάρκεια μου που τον οδήγησε στην απογοήτευση? Ή μήπως εκείνος μπορεί να έκρυβε μιας μορφής υποχθόνια ζήλια προς εμένα και να βρήκε ευκαιρία να βγει απο πάνω? Αν ισχύει αυτό, ποιος είπε οτι δε θα μπορούσα κι εγώ να αισθανθώ ανάλογα στη θέση του? Επίσης, μπορεί το γεγονός οτι κάποτε έκανα το ίδιο στον προηγούμενο φίλο μου να μην επηρεασε πρακτικά την κατάσταση, αλλά δε μου άξιζε να πληρωθώ με το ίδιο νόμισμα? Το θέμα λοιπόν είναι οτι το γεγονός οτι κάποιος "φταίει" για τη διάλυση μιας φιλίας δε σημαίνει οτι πρέπει να τον κατηγορήσεις απαραίτητα γι αυτό, απλώς είναι αίτιος γι αυτό σε μεγαλύτερο ποσοστό.Καλό είναι ακόμα και αν είμαστε σίγουροι πως δεν ευθυνόμαστε καθόλου για τη διάλυση μιας φιλίας πρέπει να σκεφτούμε και τη γενική συμπεριφορά μας απέναντι στον κόσμο ή στους φίλους μας, για να καταλάβουμε τι μπορεί να επηρέασε την όλη κατάσταση, και ακόμα και αν δε την επηρέασε, αν ήταν πραγματικά άδικη η αντιμετώπιση που δεχτήκαμε.[/QUOTE] Be my best friend, Great General.
Mar 04 2012 21:52
Photo

Kamui → Kai

Συμφωνώ. Αυτή η αντανάκλαση του φωτός στους υπέροχους μεις του Guan Yu και το λευκό σα το φεγγάρι και στιγματισμένο απο παράφθορη λαγνία πρόσωπο του Cao Cao με ανατριχιάζουν...
Mar 03 2012 22:59
Photo

Kai → Kamui

That makes sense, δεν με απογοητεύεις για άλλη μια φορά, Great General. Εν τω μεταξύ, άσχετα από την όλη σπινθηροβόλα διάθεση και τον αισθησιασμό της εικόνας, έχει και υπέροχο artwork.
Mar 03 2012 20:04
Photo

Kamui → Kai

Α δυστηχώς οι Κινέζοι τότε δεν είχαν τόσο... προχωρημένα ενδιαφέροντα. Απλώς μπορείς να κάνεις παραλληλισμό μεταξύ της μανίας του Cao Cao να αποκτήσει τον Guan Yu και ο ατέλειτωτος σεβασμός που είχε για εκείνον, και η συμπεριφορά του άλλου που ναι μεν και καλά ήταν αναγκασμένος, αλλά δε τον χάλασε που έγινε το σκυλάκι του για κάποιο διάστυμα. Καλά το οτι υπαρχει ένας... "ηλεκτρισμός" μεταξυ τους δε το συζητάμε...
Mar 03 2012 20:02
Photo

Kai → Kamui

:hahaha: Έτσι όπως το είπες, θα ήθελα πολύ η καλτσοδέτα και ο κορσές (ή τέλος πάντων ό,τι είναι αυτό) να βασίζονται σε πραγματικά στοιχεία, αλλά και γενικότερα αν έχεις κάτι πρόχειρο πάνω σε αυτό θα ήθελα πολύ να το διαβάσω.
Mar 03 2012 19:59
Photo

Kamui → Kai

Το καταπληκτικό είναι οτι η εικόνα είναι βασισμένη σε στοιχεία και σατιρίζει πολύ πετυχημένα και καθόλου τυχαία τους συγκεκριμένους χαρακτήρες!:hahaha:
Mar 03 2012 19:28
Photo

Kai → Kamui

[QUOTE=Kamui;568474][LEFT][IMG]http://i1189.photobucket.com/albums/z424/Kamui95/tumblr_lscuc9PLyB1r13af5o1_400.jpg[/IMG] [/LEFT][/QUOTE] Great General, σε ετοιμότητα βλέπω όπως πάντα. Καταπληκτική η καλτσοδέτα! :hahaha:
Mar 03 2012 18:56
Photo

Kamui → Kenny

Γι αυτό και είπα πως δεν ισχύει απόλυτα οτι κανείς δεν μπορεί να παίξει σαν και αυτόν, γιατί μάλιστα μπορεί κάποιος με τις μισές μουσικές γνώσεις να γράψει κάτι καλύτερο. Προσωπικά τον πάω όπως και τους dream theater, αλλά νομίζω πως αν έπαιζε κάτι πιο απλό και εστίαζε στον αυτοσχεδιασμό θα μπορούσε να έχει καλύτερα αποτελέσματα, αυτό το "κοιτάξτε τι παίζω" συχνά μπορει να γίνει κουραστικό. Και κάτι άσχετο που σκόπευα να ρωτήσω: Έχεις το πρόγραμμα band in a box? Αν ναι μπορείς να μου πεις απο που μπορώ να το κατεβάσω ολοκληρωμένο και free γιατί βρήκα μόνο demos, παλιά expire dates και γενικά δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να εμπιστευτώ κάθε site, google's not as good as it seems...
Feb 26 2012 14:51
Photo

Kenny → Kamui

Μιλώντας για Petrucci... μπορεί στους Dream Theater να [s]γράφει[/s] διόρθωση, ΕΓΡΑΦΕ παπάδες (έχει στερέψει από ιδέες και progressivότητα πλέον), αλλά άμα τον δεις σε live jams όπου παίζουν rock/metal classics, he's an awkward, embarrassing wreck. Τι να κάνουμε, δεν τον έχουν όλοι τον αυτοσχεδιασμό επί σκηνής στο αίμα τους.
Feb 26 2012 14:43
Photo

Kaidou → Kamui

Επρεπε να κανω edit :P Τα ποστς [B]σου[/B] ειναι τις περισσοτερες φορες επικα :P
Feb 26 2012 14:05