Community Status Updates
zoro77 → Kenobi-sensei
χεχε Αυτο ειναι αληθεια!! Ο Ακουιλανι καλο θα μας κανει να γυρισει. Με την φυγη Μασερανο χρειαζομαστε κοφτη καλο. Δεν λεω ο Λουκας φιλοτιμος αλλα δεν ειναι για βασικος. Ασε που πρεπει να παιρνει και καμια ανασα ο αρχηγος.
Οσον αφορα τον Φριντελ τερματοφυλακαρα. Βεβαια μυριζομαι αποχωρηση Ρεινα και φοβαμαι λιγο.
Υ.Γ! Παμε και για Ντιεγκο
May 30 2011 22:49
Kenobi-sensei → zoro77
let them come:golgo:
να σου πω πως το βλέπεις με τον Aquilani?είδς πήραμε και Friedel.
Η Liverpool μας ενώνει
May 30 2011 22:31
zoro77 → Kenobi-sensei
Ειναι γραπτος λογος γι αυτο..
Anyway εξω απο το σπιτι σου σε περιμενουν 5:P
May 30 2011 22:27
Kenobi-sensei → zoro77
προφανώς ρε μη σκας συζήτηση κάνουμε.Τι είμαστε hooligan των υπολογιστών?
ΥΓ:δε θα σε πετύχω πουθενά σε κανένα πάρτυ?την έβαψες!!!:P
May 30 2011 22:24
zoro77 → Kenobi-sensei
κενομπι σε παω πολυ αυτο ειναι δεδομενο.:D Ασχετα με αυτα που γραφω στα αθλητικαxD Μη παρεξηγομαστε
May 30 2011 22:12
Kenobi-sensei → Lord Leon
i was here before you for you:tensai:
και έχω και άλλο ένα thread στι μυαλό που θα εμφανιστεί σε λίγο
May 18 2011 17:35
Lord Leon → Kenobi-sensei
Νταξ, μες στο μυαλο μου εισαι. :if:Αυτο ηταν το δευτερο θρεντ που ετοιμαζα, λεξη προς λεξη και ευτυχως πατησα ανανεωση πριν πατησω οκ. Αντε να ριξουμε κανα γελιο:thumbup:
May 18 2011 17:26
Kenobi-sensei → LuluChan92
γιατί μωρέ τι το κακό έχουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα επειδή είναι λίιιιιιιιιιιιιιιιιγο ανοργάνωτα,επειδή επικρατεί λίγο χαβαλές ,επειδη λεφτά δεν υπάρχουν????τσ τσ τσ τι στενόμυαλα μυαλά που υπάρχουν στις μέρες μας.
May 10 2011 16:25
LuluChan92 → Kenobi-sensei
Ωωωωωωωω ναι!!! Δε φαντάζεσαι~
Εεεμ, αν το σύστημα εκπαίδευσης της Ελλάδας δεν μου κάνει και δεν υπάρχει αξιοπρεπής δημόσια σχολή γι' αυτό που θέλω να κάνω, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο! Θα ευχαριστηθώ τον ύπνο μου και θα κάνω ό,τι μπορώ με το ρυθμό μου~ xD
May 10 2011 16:14
Από τότε που τέλειωσα το Λύκειο χτυπάω 10ωρα ύπνου κάθε μέρα (μιλάει το τεμπελόσκυλο) xD
Ααααχ, πώς θα 'θελα μια δουλίτσα τώρα~
May 10 2011 15:59
Kenobi-sensei → LuluChan92
είσαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από εμένα που τρέχω και δε φτάνω σε 1002 θέματα....έχω να κοιμηθώ 10ωρό δε ξέρω και εγώ από πότε:sadist:
May 10 2011 15:29
Εγώ υπέροχα! Η κουζίνα μέσα καιγεται κι εγώ σιγοψήνομαι στο pc βλέποντας anime και ψάχνοντας ιδέες για να φτιάξω μερικούς anime-manga characters σε κουκλάκια! xD
May 10 2011 13:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed