Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenobi-sensei

A...Shu-chan [SPOILER]ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!?[/SPOILER] Δε νομίζω να το γυρνάει σε προφητεία,[SPOILER]παρόλο που θα μπορο΄σε κάποιος να το δει σαν "ο γιός ενός αγγέλου κι ενός διαβόλου θα καταστρέψει τον ανθρώπινο κόσμο/την Κόλαση κλπ[/SPOILER] αλλά αν όντως κάνει κάτι τέτοιο τότε εντάξει, δε με χαλάει! Μπορώ να πω ότι μ'αρέσει κιόλας -και ναι έχεις δίκιο για τον τύπο ότι έμοιαζε με τον Hellboy-. Κοίτα, ο αδερφός ο μικρός φάνηκε ικανός για κάτι τέτοιο αλλά μπορώ να πω πως θα είχε πιο πολύ ενδιαφέρον αν γυρνούσε ο βασιλιάς και τα έκανε όλα λίμπα. Χμ...θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι γίνεται εκεί πάνω.
Μάρ 16 2011 00:29
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → Fallen_Mpougatsa

και από εικόνες αλλάζει ο χαρακτήρας τους αλλά και με τη γνωριμία με άλλα πρόσωπα όπως ο Shugarl...πάντως βλέπω να το γυρνάει σε prophecy και έτσι αλλά έχει τη φάση του άσε που η εικόνα του δαίμονα θύμισε hellboy ...επίσης δε μπορώ να πιστέψω ότι νικήθηκε τόοσ εύκολα ο king ....τέσπα έχει πολύ ψωμί ακόμα και θέλω αφού τελειώσουν με τους κάτω να πάνε και προς τα πάνω
Μάρ 15 2011 23:59
Φωτογραφία

A ha ha; έτσι, και πόσο μάλλον στα αγόρια, πουδεν είναι το ίδιο με τα κορίτσια στη σχέση με τη μαμά... Α καλά, από τη στιγμή που είδα [SPOILER]την Elimona να λέει στην Idamaria ότι δεν πειράζει αν πεθάνει αρκεί που θα υπηρτούσε το γενικότερο καλό κατάλαβα, σκατά είναι κι οι άγγελοι. Αν το σκεφτείς τους παρουσιάζει σαν την εκκλησία, αδίστακτοι και συμφεροντολόγοι. Κι αν σκεφτούμε ότι δρα ύπο εντολές του "μεγάλου αφεντικού" συν το γεγονός ότι σε εκείνο το πράγμα που ήταν στο ταβάνι όπου ο δαίμονας ζητούσε συγγνώμη -έστω κι αν φαινόταν ότι προσευχόταν στην αρχή lol- τότε διαόλου κάλτσες θα είναι κι αυτοί. Το λογοπαίγνιο ήταν αθέλητο!:hihi2: Και σκέψου την ειρωνία να πήρε ο μικρός όλο το παραδεισένιο αίμα κι ο Kucabara τη συμπερφορά? Σοβαρά όμως τώρα μ'αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζεται το καλό και το κακό εδώ, βάσει το τι κάνεις κι όχι τι είσαι εκ γενετής.[/SPOILER]
Μάρ 15 2011 23:19
Φωτογραφία

να το ξέρεις η μαμά είναι άλλο πράγμα ΧD τώρα σοβαρά έχει μια βάση αυτό που λές ...πάντως ούτε οι άγγελοι μου φαίνονται σοι ...πάντως αν έχουν παραδεισένιο αίμα τότε το πήρε όλο ο Kucabara
Μάρ 15 2011 22:39
Φωτογραφία

:hiding_something: Α, μα γιατί το λες αυτό? Αλλά δε μπορείς να πεις, ειρωνία προσωποποιημένη: με το που αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε τσουπ, να σου πετιέται και η μανούλα! [SPOILER]Aλλά ο Legato πως και δε σκότωσε τη μανούλα όλους τους άλλους τους φρόντισε. Καλά, το μπαμπά μόνο και τώρα τον αδερφό. Ξες τι τώρα ε, με πέρασε μια φοβερή ιδέα απ'το μυαλό... Λες να είναι mamma's boy? xD Χα χα όχι δεν είναι αυτή, αλλά μες να είναι άγγελος η μάνα του? κι αυτός να είναι μισός μισός και τώρα να πρέπει να διαλέξει και διάλεξε να εξοντώσει την οικογένειά του -βασιλική οικογένεια δαιμόνων- ώστε να γυρίσει στον παράδεισο τροπαιούχος?[/SPOILER]
Μάρ 15 2011 22:23
Φωτογραφία

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;480123]Τι να πω, τρελάθηκα με το νέο chapter..[B].Απαντήθηκε και η απάντηση κάποιου για μία συγκεκριμένη![/B] :) Καλά, δεν ξέρω τι ήταν καλύτερο: η μεταμορφώσεις, ο νέος χαρακτήρας ή το αναπάντεχο plot twist στο τέλος του chapter? Δηλαδή πεθαίνω για το επόμενο! Ήταν απλώς φοβερό! Τελικά δεν το βλέπω να πηγαίνει για cancellation εκτός κι αν έτσι το κλείσουνin which case απλώς του δίνουν τον χρόνο να το κλείσει αξιοπρεπώς.[/QUOTE] υπονοείς κάτι για το προσωπό μου?:orly:
Μάρ 15 2011 22:10
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → Nikos21

μη νομίζεις και εγώ τη γουστάρω(όπως και το OP) απλά κάποια πράγμτα πρέπει να τα λέμε......
Μάρ 09 2011 15:34
Φωτογραφία

Nikos21 → Kenobi-sensei

οκ φιλος.απλα εγω σχετικα προσφατα εγινα bliz fan γι αυτο ρωτησα δεν ηξερα τι ειχε παιχτει ;)
Μάρ 09 2011 14:37
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → Nikos21

όταν η εταιρεία νομίζει πως οι gamers θα κάτσουν να την περιμένουν καμιά 15 χρόνια για να βγάλει ένα παιχνίδι και όταν τη ρωτάνε πότε θα είναι έτοιμο και αυτή απαντάει whenever is ready ...αυτό τι είναι ????δε λέω τα παιχνίδια της είναι προσεγμένα και μάλιστα έπαιξα σε ένα φίλο μου το 3 expansion του WoW και το είδα πολύ καλό και φιλικό προς το χρήστη αν (και είμαι fun των πρώτων mmorpg) αλλά δε πιστεύω ότι άξιζε η αναμονή για το starcraft 2 αλλά από ότι βλέπω ούτε και για diablo (όχι πως καίγομαι κιόλας)
Μάρ 08 2011 01:15
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → Lord Leon

ninja are simply tools of war για κάποιους(ονόματα δε λέμε)......το θέμα είναι ότι όλα έγιναν σε 34 chapters και έλεγα όχι δε μπορεί και αυτός(πρέπει να τα κόψω τα πολλά shonen)
Μάρ 03 2011 00:26
Φωτογραφία

Lord Leon → Kenobi-sensei

ναι η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο πιο... "ρεαλιστικο" από ότι θα θελαμε, ελα ομως που ολοι οι σαμουραι και οι νιντζα που καθομαστε και βλεπουμε και γουσταρουμε, δεν ηταν παρα αναλωσιμα υλικα για πολιτικους και γαιοκτημονες... Δεν πειραζει ας ειναι και καποια ανιμε ετσι, εχουμε one piece για τον αψοφηστο XD Δες ninja scroll ταινια, θα σου αρεσει στανταρ. πιο πολυ "δραστηριο" ξυλο, αλλα λιγοτερη ατμοσφαιρα. και εξισου λεπτομερες σχεδιο. Ή σχεδον εξισου, τελοσπαντων.
Μάρ 03 2011 00:17
Φωτογραφία

ωραίο αλλά ρε γαμώτι πόλυ θάνατος ..αν και πιστεύω ότι είχε κάποια μηνύματα (που τα έχουμε δει και από το shakespeare να λέμε την αλήθεια)...πάντως τέτοιο σχέδιο(και στήθος) δε θυμάμαι να έχω δει
Μάρ 03 2011 00:08
Φωτογραφία

Lord Leon → Kenobi-sensei

το εχω δει εδω και κατι χρονια απλως πετυχα στην τυχη κατι βιντεακια και πορωθηκα. Μου αρεσε παρα πολυ ακριβως γιατι απο την αρχη σου εδειχνε τι ηταν και δεν περιμενες κατι αλλο. Κολλημενοι σαμουραι με τον κοδικα τιμης και υπερδυναμεις μπλαμπλαμπλα. Αλλα για αυτο που ηταν, ηταν κορυφαιο. και γουσταρω πολυ την ατμοσφαιρα του.
Μάρ 03 2011 00:05
Φωτογραφία

από το avatar να καταλάβω ότι ξεκίνησες Basilisk???nice...αν και μου τη έδινε σε κάποια σημεία
Μάρ 02 2011 23:56
Φωτογραφία

Kaidou → Kenobi-sensei

ok ;)
Φεβ 21 2011 22:07