Community Status Updates
Kaidou → Kenobi-sensei
Εγω ακουσα οτι ο Jack Norris ειναι παρθενος...Και αυτο πρεπει να ισχυει.
Jun 09 2011 13:06
Kenobi-sensei → Kaidou
έχω ακούσει πως οι παρθένοι έχουν το γονίδιο του γαμάτου...Ισχύει τι να λέμε τώρα
ΥΓ:aπίστευτη συζήτηση
Jun 09 2011 00:07
Kaidou → Kenobi-sensei
Ισως καποιοι αλλοι εδωσαν αυτο το ονομα γιατι μας ζηλευουν.Κρυβεται ολοκληρη πλεκτανη πισω απο αυτο το ζωδιο.Χμμμ...
Δεν το ειχα σκεφτει.:smokingg:( Τι συζητηση εχουμε ανοιξει :D)
Jun 09 2011 00:03
Kenobi-sensei → Kaidou
δε κατάλαβες.....είμασταν τόσο γαμάτοι που είχαμε την αυτογνωσία να δώσουμε τέτοιο όνομα για να παραπλανήσουμε τους άλλους και να ξεχάσουνε τα χάλιa τους XD
Jun 08 2011 23:49
Kaidou → Kenobi-sensei
Φαινεται οτι αυτοι που ονομασαν ετσι αυτο το ζωδιο ειχαν φοβερο χιουμορ...
Ακους εκει παρθενος.( Ποιοι εμεις)xD
Jun 08 2011 23:39
Kenobi-sensei → Kaidou
είναι που δεν αντέχουν τη σύγκριση...άστους γατάκια φοβούνται και κρύβονται πίσω από το φρουριό τους
Jun 08 2011 23:32
Kaidou → Kenobi-sensei
Χααχαχαχ.Τι ειπε το ατομο!!
Παντως εμενα το μονο που με χαλαει σε αυτο το ζωδιο ειναι το γνωστο κρυο αστειακι που ειπωνεται οποτε το αναφερω...(ελπιζω να καταλαβες):unlucky:
Jun 08 2011 23:24
Kenobi-sensei → Kaidou
προφανώς τα άλλα ζώδια υπάρχουν απλά για να συμπληρώνουν αυτούς που δεν είχαν τη χαρά να είναι σαν και εμάς XD
Jun 08 2011 23:18
Kaidou → Kenobi-sensei
Βρε,βρε τι μαθαινει κανεις.Αμεσως σε ξεχωρισα εγω. :D
Tο καλυτερο ζωδιο ειμαστε.
Jun 08 2011 23:14
Kenobi-sensei → iristella
φαντάσου συγχίστηκα τόσο που δεν ήξερα τι διάβαζα:hihi2:
καλά και που συναντήθηκαν τι έγινε?έπρεπε να ρίξει το γλωσσόφιλο ο naruto μπας και....αλλά δε πρόλαβε ήταν εκεί ο ματακιας ο vader :P
Jun 08 2011 21:10
iristella → Kenobi-sensei
[QUOTE=Kenobi-sensei;505065]o naruto με τον sasuke είναι τα δύo άκρα που ενώνονται στον κύκλο.
[/QUOTE]
That was so kinky. *w* Και εγώ το πότε θα ενωθούνε στον κύκλο περιμένω εδώ και τρία χρόνια. Τ^Τ Βtw τον Madara παρομοίαζα με τον Darth Vader. ΧD
Jun 08 2011 20:33
Kenobi-sensei → cocoblocos
στο γράφο γιατί τώρα το είδα αλλά ο wanzo δεν ήταν filler ...αν θέλεις έλεγξε και τον manga
Jun 08 2011 19:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed