Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
monesias → Kenobi-sensei
ναι βρε αδερφε συμφωνω μαζι σου..
γενικα πρεπει να αλλαξει η Ελλαδα. απο πανω μεχρι κατω.. αλλα αν φτιαξει θα γινει ο φοβος και ο τρομος. ας τ αφησουμε καλυτερα γιατι θα με πιασει παλι το πατριωτικο μου :).. αν ποτε θελεις να κανουμε μια τετοια συζητηση στειλε.. καληνυχτες
Μάι 10 2011 00:19
Kenobi-sensei → monesias
[QUOTE=monesias;496510]δυστυχως η ευτυχως ομως οι πανελλαδικες ειναι απο τα λιγα εαν οχι το μονο πραγμα στην Ελλαδα που δεν μπορει να διεφθαρθει. αν γινοταν θα ειχαμε καθε χρονο 10000 γιατρους και 15000 πολιτικους μηχανικους[/QUOTE]
μεγάλη αλήθεια αλλά δε γίνεται να καθορίζεται το μέλλον από κακοφτιαγμένα βιβλία που δεν έχουν σχέση με το τι θα ακολουθήσει και που δε βοηθάει τα άτομα να επιλέξουν τη σχολή τους κατάλληλα ...είναι μεγάλη ιστορία άστο...το βασικό είναι ότι πρέπει να αλλάξει όλο το εκπαιδευτικό σύστημα
Μάι 09 2011 23:51
Kenobi-sensei → Giorgosdbz
ευχαριστώ πάρα πολύ που με θυμήθηκες αλλά τελικά κατάλαβα που έκανα λάθος και το διόρθωσα
thnx και πάλι:)
Μάρ 23 2011 23:43
Giorgosdbz → Kenobi-sensei
βασικά αν θες να ναι επίσημο..νομίζω πρέπει να πληρώσεις..ούτως ώστε να μπορείς να ανεβάζει χωρίς χρονικό όριο..και να έχει περισσότερες δυνατότητες στο youtube...:) αν μου εξηγήσεις τι ακριβώς θες να κάνεις θα σε βοηθήσω περισσότερο
Μάρ 23 2011 23:27
Kenobi-sensei → Giorgosdbz
και που μπορείς να το κάνεις αυτό???
εγώ μόνο το "eggrafh " βλέπω πάνω αριστερά
αν μπορούσες αν με βοηθήσεις θα σου ήμουνα υπόχρεος :)
Μάρ 20 2011 13:16
matassos → Kenobi-sensei
ε ναι, αλλο το ενα αλλο το αλλο, γι αυτο το προτεινα στις υπολιπες μορφες ενεργειας..
το ιδιο πραγμα λεμε.. πυρινικη σχαση<>πυρινικη συντηξη (<-- το οποιο οπως ειπαμε και οι 2 γινετε στον ηλιο)
η αληθεια ειναι οτι δεν τα ξερω καλα αυτα, ειναι ενα κομματι της φυσικης που τωρα αρχισα να διαβαζω..
Μάρ 18 2011 14:47
Kenobi-sensei → matassos
[B]matassos στον ήλιο γίνεται το ακριβώς αντίθετο(εμείς κάνουμε σχάση πυρήνα νομίζω)
με το ακριβώς αντίθετο μιλούσα για αυτό που γίνεται στα πυρηνικά εργοστάσιο ;)
λαθος μου που δε το διευκρίνησα
[/B]
Μάρ 18 2011 14:39
Kenobi-sensei → 8tails
Γεια και σε σενα 8tails ,
το ζώα μπορεί να φάνηκε υπερβολή αλλά δεν απέχουμε πολύ από αυτό(στην πλειοψηφία μιλάω όχι προσωπικά).Ισχύει ότι οι Ελληνες είναι ο πιο ανθρώπινος λαός αλλά με θλίβη μου βλέπω ότι σιγά σιγά και αυτό χάνεται.Η αγανακτησή μου στο post φάνηκε όταν ειπώθηκε η φράση "καλύτερα αχαίρευτος παρά σκλάβος" ...λες και αυτοί είναι από κάτω μας.Εγω λυπάμαι γιατί σε αυτή τη χώρα δεν επικρατεί το αυτονόητο και κυριαρχεί ο ατομισμός και η κουτοπονηριά.Αν ακούσεις τι λένε άτομα σε παράταξη στο ΤΕΙ θα πέσουν τα μαλλιά σου.Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ακόμα και το καλό να κάω αντί να γίνω παράδειγμα και να βοηθήσω έτσι να μπουν σε μια σειρά σε βρίζουν .Τεσπα το θέμα είναι ότι δε θέλουμε να αλλάξουμε και για να δεις πως είμαστε πήγαινε διάβασε το λόγο που έφυγε ο Σόλων από την Αθήνα...αυτοί ακριβώς είμαστε και τώρα
PS:κακώς αναφέρω φράση ατόμου πυ δεν είναι παρών και επαναλαμβάνω πως μιλάω για την πλειοψηφία
Μάρ 18 2011 13:49
8tails → Kenobi-sensei
Γεια χαρα Kenobi-sensei,
ηθελα να πω κατι σχετικά με αυτο ανέφερες στο φορουμ για το "αυτοί είναι σκλάβοι αλλά εμείς που ψηφίζουμε κάθε φορά τους ίδιους και που έχουμε παρατάξεις στα εκπαιδευτικά ιδρύματα που τα κάνουν να υποφέρουν,που δε σεβόμαστε το συνανθρπό μας κλπ τι είμαστε έξυνποι και ελεύθερα μυαλά(?)...όχι ζώα είμαστε"
Δεν ηθελα σε καμμια περίπτωση να θίξω τους Ιαπωνες και την Ιαπωνία που τόσο πολυ λατρευω. Αλλα για τους ιδιους και περισσότερους λόγους δεν μπορω να δεχτω ευκολα τη φραση "ζώα είμαστε"
Όταν λες ψηφίζουμε τους ίδιους, δε σεβομαστε τους συνανθρώπους μας, σε ποιους ανεφερεσαι; Θελω να πω ότι, εγω προσωπικα δε λειτουργω ετσι, δε ψηφίζω τους ίδιους, και σεβομαι τους συνανθρωπους μου. Πιστευω ότι κανεις και συ το ίδιο. Ξέρω παρα πολλους προσωπικα, που και εκεινοι συμπεριφερονται ετσι. Και όμως ακουω παντα το ίδιο πραγμα οπως αυτο που ειπες και συ. Και εγω απορώ για το πως βγαινουν συνεχεια αυτα τα ρημαδια οι πολιτικοί, απο τη στιγμη που δεν τους ψηφιζω ούτε εγω ουτε τοσοι αλλοι, όμως ξερω ότι δεν ανηκω στην κατηγορία αυτων που τους ψηφίζουνε. Απο τη μερια μου τουλαχιστον κανω αυτό που μπορω για να μη βγουν.
Για το αλλο θεμα, μπορω να σου αραδιασω 100νταδες καθημερινα παραδειγματα ανθρωπιας απο τους Ελληνες, και συ ίσως απο τη μερια σου να μου πεις αλλα τόσα αδιαφορίας.
Το θεμα είναι ότι πριν βαλουμε την ταμπελα "είμαστε ζωα", να κοιταξει ο καθενας τι κανει από τη μεριά του. Εμενα δε με εκφραζει αυτός ο ορος. Οποιος θεωρει τον εαυτο του ζωο ας το πει για τον εαυτό του και μονο. Ας μιλησει ο καθενας για τον εαυτό του, γιατι η νοοτρόπια του όλοι ειμαστε "ετσι ή αλλιως" δε θα μας βγαλει πουθενα ποτε.
Είσαι αγανακτισμενος και συ και γω και τόσοι για πολλα πραγματα στη χωρα μας,και δικαιολογημένα, αλλα με το να επαναλαμβανουμε ως αγανακτισμενοι πολιτες το μοτιβο του ειμαστε χαλια, δεν παμε μπροστα, είμαστε διεφθαρμενοι, κλεβουμε, κοιταμε μονο την παρτη μας, το θεωρω τελείως ανωφελο. Αν θελει καποιος η χωρα του να παει μπροστα, να βαλει το δικό του λιθαρακι, με οποιο τρόπο μπορεί και μακαρι να γίνει παραδειγμα για τους γύρω του, και αυτοι με τη σειρα τους για τους υπολοιπους.
Φιλικά πάντα.
Μάρ 18 2011 12:55
Kenobi-sensei → zoro77
καλά δε τσακωνόσασταν ...απλά είχατε παρατεταμένο διάλογο :P
you get the point ;)
Μάρ 16 2011 19:28
zoro77 → Kenobi-sensei
εγω δεν τσακωνομαι. Φερνω καποια επιχειρηματα που για μενα ειναι λογικα. Αλλο πως το βλεπουν οι αλλοι.
Μάρ 16 2011 18:01

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται