Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kenobi-sensei → Lord Leon
[QUOTE=Lord Leon;504715]Kenobi, εισαι ιδιοφυία!
Ι [SIZE=3]love [SIZE=5]this [/SIZE][SIZE=6]thread![/SIZE][/SIZE]:lovulovu:
[/QUOTE]
το ξέρω ...έκανα κάτι που κανείς δε τολμάει τόσο εύκολα χαχαχαχαχαχα
Ιούν 07 2011 19:24
Kenobi-sensei → Guest-13157
φίλε μου εγώ σοβάρα το είπα αυτό για σένα.Σε θεωρώ ένα άτομο που θα παραθέσει τεκμηριωμένη άποψη και ας διαφωνώ μαζί της αρκετές φορές αλλά θα σε προτρέψει στο διάλογο
Ιούν 07 2011 00:03
Phantom Duck → Kenobi-sensei
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ναι, έγινε ένα ψιλομπέρδεμα. Anyways, επειδή αρκετά μπλέξαμε τα μπούτια μας ας το αφήσουμε έτσι και ας δούμε πώς θα εξελιχθεί. No worries, κανένα πρόβλημα :thatsit:
[/SIZE][/FONT]
Ιούν 06 2011 22:38
Kenobi-sensei → Phantom Duck
έβαλα άλλο τίτλο για να μη με σκίσουν ....
μήπως να βάλω τον άλλο τίτλο ??
και sorry για την ταλαιπωρία :)
Ιούν 06 2011 22:29
Kenobi-sensei → iristella
σχετικά με το thread που άνοιξα κοίταξα να ρωτήσω πρώτα τον Phantom Duck και μου είπες πως είναι εντάξει αρκεί να μην υπάρχει κάποιο άλλο ....δε σκέφτηκα το latest chapter thread :)
ΥΓ:ψοφούσα για λίγο "τσακωμό" βέβαια
Ιούν 06 2011 22:10
ok απλά το είπα για περίπτωση που με φάνε λάχανο οι φανατικοί OP αλλά θα φροντίσω να μη προκαλέσω...
και πάλι ευχαριστώ
Ιούν 06 2011 21:26
Phantom Duck → Kenobi-sensei
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Γεια σου φίλε μου. Αν το δημιουργήσεις στο [URL="http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=83"]One Piece Subforum[/URL] δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Κάνε μία γύρα να δεις αν υπάρχει κάποιο προϋπάρχον thread που να σε καλύπτει, ειδάλλως μπορείς να ανοίξεις ένα καινούργιο :gotit:[/SIZE][/FONT]
Ιούν 06 2011 21:14
να ρωτήσω πειράζει αν ανοίξω thread με όνομα "Ποια πιστεύετε πως είναι τα αρνητικά του OP?" ή θα υπάρξει θέμα?
Ευχαριστώ
Ιούν 06 2011 00:12
Napster → Kenobi-sensei
Οχι, οχι, βασικα αυτο ηθελα να το γραψω πριν καν διαβασω το chapter (οταν δηλαδη εκανες το post στο Gamaran), εσυ απλα ειπες την αληθεια για τον Σκοουλς. :kakaka:
Ιούν 01 2011 19:32
Kenobi-sensei → Napster
[QUOTE=Napster;502441][B]Nice, Liverpoolian. xD[/B]
Και 'γω θα περιμενω μεχρι το 100ο chapter για να αποφασισω. Ας ελπισουμε να εχει τελειωσει το drug-arc.
Εντωμεταξυ το 97 το διαβασα μαζι με ενα φιλαρακι μου που δεν ξερει σχεδον τιποτα απο manga, και μου λεει: "Δεν ηξερα πως αρχισες Bleach". Τυχαιο?:kakaka:[/QUOTE]
αυτό το έγραψες επειδή είπα καλό λόγο για το Scholes?:hahaha:
Ιούν 01 2011 16:11
zoro77 → Kenobi-sensei
μουσσα σισσοκο λεγεται? Αν ειναι αυτος τοτε θα ειναι τρομερη περιπτωση. Στο περσινο μανατζερ(λιβερπουλ) ειχα αποκτησει τσου λου με αυτον. Ειχα ομως και Οζιλ:P
Υ.Γ ειδες επιχειρηματα?
Μάι 30 2011 22:57
Kenobi-sensei → zoro77
τον Friedel για backup το κόβω.Θέλω sissoko από toulouse(δς τον και θα καταλάβεις). Με τα άλλα συμφωνώ
Μάι 30 2011 22:52

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται