Community Status Updates
Kenobi-sensei → Tristessa
[QUOTE=Tristessa;510804]Let me guess, ήσουν θετική.
Also, παπαγαλία έχει και η Βιολογία κατεύθυνσης, μη στεναχωριέστε :P[/QUOTE]
ήμουν τεχνολογική :P ...αλλά η αλήθεια να λέγεται
Jun 24 2011 15:54
zoro77 → Kenobi-sensei
ευχαριστω πολυ ρε!
Υ.Γ ενιωθα λιγο ασχετος οταν ηξερες καποιες πληροφοριες για την Λιβερπουλ που εγω δεν τις ειχα κουσει καν:blingeye2:
Jun 24 2011 15:18
Kenobi-sensei → zoro77
γεια σου Zoro77 :)
πρώτα από όλα το official site για νέα και ενημερώσεις για την ομάδα [url]http://www.liverpoolfc.tv/welcome-to-liverpool-fc[/url]
ακόμα με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτό [url]http://www.liverpool-fc-news.com/[/url]
από ελληνικά προτείνω το gazzetta αν και δεν έχει διαρκή ενημέρωη....
από όλα το καλύτερο είνια το πρώτο γιατί έχει πολλά πράγματα να δεις γενικά και να προσφέρεις (αν και δεν έχω ασχοληθεί ακόμη :() ...αν θυμηθώ θα σου πω τώρα πάω να υποστηρίξω τα μαθηματικά και τη φυσική στο ανάλογο thread XD
Jun 24 2011 15:14
zoro77 → Kenobi-sensei
sensei,sensei xD επειδη δεν ειμαι και τοσο των ξενων πρωταθληματων με αποτελεσμα να ξερω λιγα για την Λιβερπουλ, μπορεις να μου πεις κανενα σαιτ να μπορω να διαβαζω τις τελευταιες εξελιξεις της?:D
Jun 24 2011 15:05
Kenobi-sensei → sokra
καλησπέρα ...αν ψάχνεις one piece με ελληνικούς υπότιτλους , έχω την εντύπωση πως υπάρχει thread για αυτό το θέμα στο Anime Distribution Networlk...αν δε βρεις ρώτα κάποιον mod να σου πει στα σίγουρα:thatsit:
Jun 21 2011 21:40
Kenobi-sensei → cocoblocos
όπως το λες ναι ...απλά filler είναι οι χαρακτήρες που εμφανίζονται μόνο στο anime ενώ αυτόν το δείχνει και το manga για αυτό το είπα
Jun 14 2011 14:25
cocoblocos → Kenobi-sensei
νομιζω οτι ο σκοπος του ηταν απλα να τον κλωτσησει ο Σαντζι για 1-2 επεισοδια και να εξαφανιστει...
δεν τον κανει αυτο φιλερ χαρακτηρα?
Jun 14 2011 03:30
Kenobi-sensei → Kaidou
arigato ..σκέφτομαι να αλλάξω και άλλα πράγματα στο profile αλλά βαριέμαι ελεείνα και δεν έχω και χρόνο για αυτό το καιρο :(
Jun 11 2011 22:40
Kenobi-sensei → Kaidou
καλά πως κατέληξε η συζήτηση από τα γενέθλια σε ανέκδοτο για τον chuck norris....ένας chuck το ξέρει :P
Jun 09 2011 22:10
Kenobi-sensei → Kaidou
προφανώς και ισχύει απλά ο Chuck είναι παρθένος γιατί κλέβει τις παρθενιές των άλλων XD
Jun 09 2011 19:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed