Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kenobi-sensei → Fandom

το avatar σου μου θυμίζει πολύ ωραία πράγματα.....nice :)
Ιούλ 05 2011 00:42
Φωτογραφία

zoro77 → Kenobi-sensei

bandana θα φοραγαν:P Καλα ναι. Αυτο σιγουρα. Ασε. Πολλα ειναι τα λαθη..
Ιούλ 01 2011 15:11
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → zoro77

να υποθέσω πως αν γινόσουν δάσκαλος όλοι οι μαθητές σου θα είχαν ψάθινο καπέλο :P Εγώ δε τα βάζω με τους δασκάλους αλλά δεν ανέχομαι αυτό με τις βάσεις τείνει να γίνει ρατσιστικό ...γενικά το τι διδάσκεται και πως θα έπρεπε να γίνει είνια μακροχρόνια συζήτηση που δεν πρηκτρολογείται...
Ιούλ 01 2011 15:03
Φωτογραφία

zoro77 → Kenobi-sensei

παλι γραψαμε ταυτοχρονα xD. Η μοιρα μαλλον ηθελε αυτη την συζητηση μεταξυ σοφων.:kakaka: Tεσπα συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου. Απλα εκει που κολλησα ειναι οτι το επαγγελμα του δασκαλου δεν ειναι και τοσο του πεταματου. Ισα ισα. Η γνωση να ανατρεφεις ανθρωπο πιστευω εχει αλλη βαρυτητα απο πολλες αλλες γνωσεις μαζι. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον. Για να φανταστεις εγω ηθελα να γινω δασκαλος μονο και μονο γι αυτο που σου ειπα. Να προσφερω κατι καλο στα παιδια. Αντι αυτου πηγα στην δευτερη επιλογη μου που ειναι ασφαλως πιο δυσκολο επαγγελμα που ομως εχει μικροτερη βαση. Αυτο του φιλολογου(ειδες συμπτωση παραδειγματος:P)
Ιούλ 01 2011 14:54
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → zoro77

τα μεγάλα μυαλά ξέρουν πότε να γράψουν .....
Ιούλ 01 2011 14:46
Φωτογραφία

zoro77 → Kenobi-sensei

γραψαμε ταυτοχρονα ή ειναι ιδεα μου?:P
Ιούλ 01 2011 14:42
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → zoro77

τώρα το είδα το μηνυμά σου και σου έχω και άλλη άποψη μεγάλο ρόλο παιζουν και οι γονείς ...εαν πχ ο luffy δεν είχε παππού τον Garp θα ήθελε να γίνει πειρατής XD (για πλάκα το είπα)
Ιούλ 01 2011 14:42
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → zoro77

ρε Zoro77 ..προφανώς και τις βάσεις τις καθορίζουν οι μαθητές...αλλά μέσα μας έχει ριζώσει μια νοοτροπία η οποία έχει πάει την χώρα πίσω ο δάσκαλος μπορεί να είναι σημαντικό επάγγελμα....αλλά 1)δεν απαιτούνται τρελές γνωσεις 2)τα κριτήρια του δασκάλου (δυστυχώς) δεν είναι αυτά που υποννόησες 3)δεν γίνεται να παράγουμε μεγάλο αριθμο φιλολόγων και μηχανικών που δεν μπορούμε να συντη΄ρησουμε(ασχετο) 4) μεγάλο μέρος των εισαχθέντων ούτε που ξέρει το λόγο που μπήκε σε αυτές τις σχολές 5) και με ενοχλεί να βλέπω σχολές(κυρίως θεωρητικές) όπως τα Αγγλικά που έχουν 20+k μόρια (με επιπλέον μάθημα) που το μεγαλύτερο μέρος καταλήγει να κάνει ιδιαίτερα ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα :)
Ιούλ 01 2011 14:39
Φωτογραφία

zoro77 → Kenobi-sensei

για να στο πω κι απο δω στην γλωσσα που ξερουμε. Του one piece xD. Παρε ενα παραδειγμα.:P Ο luffy θα βγαινε ο ιδιος πειρατης αν αντι του Shanks τον ενεπνεε ο Blackbeard? Μπορει να φαινεται ακυρο το παραδειγματακι αλλα νομιζω οτι ειναι πετυχημενο απο την αποψη οτι οπως ο Shanks τον εμπνευσε να τα δινει ολα για τους φιλους του, ετσι καπως και ο δασκαλος μπορει να κανει κατι(oχι φυσικα να δωσει το χερι του xD) ωστε να βγει πχ ενας σωστος τυπας στην κοινωνια.
Ιούλ 01 2011 14:37
Φωτογραφία

Tristessa → Kenobi-sensei

oic :hihi2:
Ιούν 24 2011 17:52
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → Tristessa

απόψη μου=γενική ισχύς :P πλακίτσα ...XD
Ιούν 24 2011 17:20
Φωτογραφία

Δε θα το 'λεγα. Σεβαστή η γνώμη σου etc. etc. αλλά δε σημαίνει ότι είναι γενική αλήθεια :rolleyes:
Ιούν 24 2011 17:10
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → Tristessa

μα αφού είναι αλήθεια τι να γίνει.... δε το λέω με κακία αλλα το πιστεύω πως στη θεωρητική μπορεί κάποιος να γράψει πιο άνετα από ότι στις άλλες 2 (βέβαια αποψή μου )
Ιούν 24 2011 16:55
Φωτογραφία

zoro77 → Kenobi-sensei

ετσι, ετσι!
Ιούν 24 2011 16:09
Φωτογραφία

Κι εγώ θετική, αλλά δεν κάνω συγκρίσεις για το ποια κατεύθυνση είναι καλύτερη/δυσκολότερη, αν είναι δυνατόν.
Ιούν 24 2011 16:07