Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kenobi-sensei → zoro77
ποιον Lennon (δεν έρχεται γιατί είναι σε καλύτερη ομάδα κακα τα ψέματα)
Φερτε Hazard να πέσουν τα τσιμέντα !!!
Αύγ 17 2011 00:36
zoro77 → Kenobi-sensei
χαχα τον babel δες τον ως λεπτομερεια xD
Φετος εχουμε καλη ψυχολογια. Τα οικονομικα (ετσι θελω να πιστευω) παιρνουν τον δρομο τους και γενικα επικρατει ηρεμια.
Δεν θα περασει κανεις απο το Anfild φετος. :hero:
Αν ολα πανε καλα χτυπαμε και τριαδα μιας και δεν εχουμε Ευρωπη φετος.
Θα θελα πολυ παντως τον Lennon .Ειχε ακουστει πριν καιρο.
Αύγ 17 2011 00:31
Kenobi-sensei → zoro77
ρε μαν μη μου δείχνεις Babel ....ακόμα προσπαθώ να το ξεχάσω και ο Keane τσάμπα λεφτά
Torres έφυγες :if: αλλά έχουμε την παιχτυρα τον Suarez :8):(παικτάρα!!!!)
θα τρίβουμε τα μάτια μας με τον Henderson μια μεγάλη μεταγραφή και έναν αμυντικό και είμαστε ok ...θα επιστέψεις και ο αρχηγός ...τον Meireles και τα μάτια σας!!!!
Arsenal τίποτα το ιδιαίτερο όπως και η City και ας φέρει και την μεικτή κόσμου...πάμε για 4αδα
οι καλύτερες μέρες έρχονται
YNWA:hero:
Αύγ 17 2011 00:15
zoro77 → Kenobi-sensei
δες εδω για να πορωθεις!
[url]http://videa.hu/videok/sport/liverpool-fc.never-give-up-2009-alonso-angol-seHjFlAxGxySUISt[/url]
Αύγ 16 2011 23:38
Kenobi-sensei → Kaidou
ένας μούλος μου μένει να εμφανιστεί ακόμα στο One Piece σε στυλ Orochimaru και έχω ολοκληρωθεί ως άνθρωπος :hehehe:
Αύγ 02 2011 16:00
Kaidou → Kenobi-sensei
Youu...:hehehe::hiding_something:
Τελικα σου ταιριαζει πολυ το avatar :D
ΥΓ:Νταξει ο καθενας εχει τα δικα του ορια συναισθηματισμου.Ισως εσυ εισαι λιγο πιο διαβολικος εγκκφδ....εννοω κακος απο οτι νομιζεις.:kakaka:
Αύγ 02 2011 15:56
Kenobi-sensei → Kaidou
θα τους βάλουμε να βλέπουν το Ηodi να της τρώει από το Luffy για να μάθουν τι εστί βερύκοκο:kakaka:
όχι δε θα τους κάνουμε κακό αλλά δε θα κλάψουμε για αυτούς...πάντως έγραψα και κάτι στο thread να δεις....αποψή μου βέβαια
Αύγ 02 2011 15:52
Kaidou → Kenobi-sensei
Συμφωνοι ;)
Αλλα δεν εχουν ολοι τις ιδιες "αντιστασεις" και την ιδια αυστηροτητα οπως εσυ.Και ουτε μπορεις να τους κατηγορησεις που δεν τις εχουν.Αυτο δεν προκαλειται μονο απο την αδιαφορια των γονεων....
Για αυτον τον λογο λεω πως εισαι λιγο αυστηρος.Αυτοι οι ανθρωποι ηταν αδυναμοι(σαν προσωπικοτητες),δεν μπορεσαν να αποτρεψουν κατι τετοιο και πηραν την λαθος αποφαση.Οκ,λοιπον;Να τους καψουμε,να τους λυθοβολησουμε;Εγω εκει ειναι που στεναχωριεμαι,στο οτι αυτοι οι ανθρωποι ειχαν αδυναμη προσωπικοτητα και επειδη ζουν σε αυτον τον αδικο κοσμο,το πληρωνουν πολυ ακριβα!!
Αύγ 02 2011 15:42
Kenobi-sensei → Kaidou
ξέρεις κάτι φίλε μου....είμαι αυστηρός με αυτούς αλλά ωφείλω πάντα να είμαι πιο αυστηρός με εμένα και να παραδέχομαι τα λάθη και να πηγαίνω παραπέρα, για αυτό το λέω αν εγώ δε διαβάζω ας πούμε για ένα πτυχίο τότε δε φταίει κανείς αλλά εγώ που δε διάβασα και ντροπή μου ...θα μου πεις σιγά το τρομερό δε λέω αλλά από κάτι τέτοια φαινόμαστε τι είμαστε και πάντας όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε και προσπαθούμε να βελτιωθούμε δε τα ξέρουμε όλα...
Αύγ 02 2011 15:34
Kaidou → Kenobi-sensei
Βασικα εισαι λιγο αυστηρος στο οτι οι ναρκωμανεις πηραν συνειδητα τις ουσιες.(πολοι τα περνουν και πανω στη τρελα του μεθυσιου).Οπως ειπα ολοι κανουμε λαθη στη ζωη μας.Οι συγκεκριμενοι ανθρωποι πηραν ναρκωτικα.Αν τους ρωτησεις ομως,οι περισσοτεροι θα που,"ναι δεν ειναι σωστο που τα περνω και θα ηθελα πολυ να τα κοψω.Αλλα δεν μπορω".Εκει περα ειναι που απελπιζεσαι ειδικα οταν εισαι συγγενης ενος τετοιου ανθρωπου.
Αύγ 02 2011 15:29
Kenobi-sensei → Kaidou
[QUOTE=-OnePiece-;518616]Μια μικρη διορθωση.Δεν μπορεις να επιλεξεις ποτε θα στεναχωρηθεις και ποτε οχι.Ειναι διαφορετικες περιπτωσεις αλλα και οι δυο ειναι θλιβερες.Τωρα,αν εσυ δεν νιωθεις θλιψη για αυτους τους ανθρωπους,οκ.Εγω και για τις δυο περιπτωσεις νιωθω θλιψη.:canthelp:
[B]Επιμενω ομως στο οτι ολοι κανουμε λαθη,μπορει συνειδητα μπορει και ασυνειδητα....Το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο λαθος εχει τεραστιες συνεπειες στη ζωη σου.[/B][/QUOTE]
που διαφωνούμε σε αυτό?
τώρα το περι θρλίψη δε λέω ότι το επιλέγουμε απλά ας μη τσουβαλιάζουμε τους πάντες στο θέμα αντιμετώπισης(αν καταλαβαίνεις πως το λέω ;))
Αύγ 02 2011 15:19
Kenobi-sensei
Για το Kingdom Hearts συμφωνώ και εννοείται πως ο Don Rosa είναι κορυφή (τη βιβλιοθήκη μου κοσμεί ο βίος και πολιτεία με την υπογραφή του :)) αλλά ρε και ο Barks ήταν πολύ καλός, μη ξεχνάμε ότι αυτός δημιούργησε σχεδόν όλη την οικογένεια του Donald (με κορυφαίο το θείο του που από δευτερεύων χαρακτήρας έγινε πρωταγωνιστής). Βέβαια ο Don Rosa έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά και παράλληλα έγραψε φοβερές ιστορίες(πάντα ψαγμένες). Και οι 2 είναι κορυφαίοι τι να λέμε ,όταν έπαιρνα κομιξ αυτόυς διάβαζα πρώτα και μετά τους άλλους...
Ιούλ 05 2011 09:49
Fandom → Kenobi-sensei
Μπα τα Kingdom καμία σχέση , τα αυθεντικά παπιά πολύ καλύτερα . Εγώ πάντως πιο πολύ και από Carl προτιμώ Don Rosa , αυτό το σχέδιο δεν το έχει κανείς άλλος .
Ιούλ 05 2011 02:19
Kenobi-sensei → Fandom
ασε ασε ...αν και πιστεύω ότι χάνεται η μαγεία της Disney και των παπιών....κάτι που δε τα βλέπουμε κάτι που δε τα ακούμε...καλά τα Kingdom Hearts αλλά σαν τα κομιξ του uncle Carl....
Ιούλ 05 2011 02:11

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται