Community Status Updates
Lord Leon → VampireGirlization
Μα εννοείται!
Στο μάνγκα δε φοράνε βρακάκια!
:hahaha::hahaha::hahaha:
Πλάκα κάνω!
Μμμ, κοιτα, αν σκεφτεσαι σοβαρα να του δώσεις μια ευκαιρία και βαριέσαι/σιχαινεσαι το ecchi, ουσιαστικά να ξέρεις οι μεγάλες διαφορές αρχιζουν λίγο πριν το τέλος της πρωτης - εκει ειναι που αρχιζει και σοβαρευει. Το τελος της πρωτης στο μανγκα ειναι διαφορετικο απο το ανιμε, και η δευτερη σαιζον στο μανγκα ειναι τελειως διαφορετικη απο το ανιμε. Το ανιμε της 2ης απο το λιγο που εχω δει ουσιαστικα δεν εχει υποθεση. ειναι η χαρα του δεκαπενταχρονου με τα σπυρακια:wooi2: Αν δεις πρωτα το 1 μετα το 7 και μετα το 3 επ. δεν θα καταλαβεις διαφορα :hahaha:. Το μανγκα της 2ης αντιθετα ειναι απο τα καλυτερα που παρακολουθω - αλλα βεβαια γουστα ειναι αυτά μη σε παρω και στο λαιμο μου.
Εγώ προσωπικά δεν παρακολουθω καποιο αλλο απο ecchi. Από βαμπιρ παλι, ειναι αλλη ιστορια :lovulovu:
Feb 22 2011 12:06
VampireGirlization → Lord Leon
χμμμμ...... θα το σκεφτω..ευχαριστω παντως.....!!!! αλλα με διαβεβαιωνεις οτι δεν θα βλεπω ενα ζωγραφιστο βρακι συνεχεια??
Feb 21 2011 23:48
δεν εχει καμια σχεση σου λεω. Ειναι αλλη ιστορια τελειως. Το φανσερβις ειναι σχεδον ανυπαρκτο απο ενα σημειο και μετά, ο τσουκουνε εχει αρχισει να μεταμορφωνεται σε γκουλ επειδη αναγκαστηκε η μοκα να του δωσει απο το αιμα της για να τον σωσει τη ζωη, οι δυο μεγαλες αδερφες της μοκας ειναι δολοφονοι σε εγκληματικη οργανωση, ταξιδευουν στη χωρα του χιονιου για να σωσουν τη μιζορε, μετά στην κινα, αποκαλυπτονται οι ιστοριες τους κτλ. Αλλο μανγκα τελειως. Για να μην εμπιστευεσαι εμενα, μπες στο αντιστοιχο thread και δες τι λενε.
Feb 21 2011 00:36
VampireGirlization → Lord Leon
ναι για να βλεπω το βρακι ζωγραφιστο...... no way.....
Feb 20 2011 22:02
παρατα το το ανιμε. δες μανγα να φχαριστηθει η ψυχη σου. Εκει ειναι η ουσια του Rosario + Vampire.
Feb 20 2011 21:29
Fallen_Mpougatsa → Lord Leon
:) Να στε καλά που με ειδοποιήτε...Και ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! ^^
Feb 20 2011 17:17
Lord Leon → Fallen_Mpougatsa
ψιτ, καλα τα λες, ωραια παιζεις, αλλα βαλε ψηφο - θα σε κραξουνε παλι!
Feb 20 2011 16:18
Lord Leon → Serestrum
[QUOTE=Serestrum;473134]το χασμουρητο! πως μου ειχε ερθει και το ειχα γραψει; :hahaha:[/QUOTE]
Εδώ σε παραδέχτηκα.
Feb 19 2011 00:23
Lord Leon → zoro77
Κι εγω ηθελα να ηραμησουν τα πνευματα, αλλα ρε συ αυτο που κανεις και συ και κανα δυο αλλοι, ειναι λιγο αδικο για οσους προσπαθουν για ενα αξιοπρεπες RP. Ασε που μου εχεις μαμησει τον first mate και ξυπναει ο OΡtard μεσα μου! :P
κανε λίγο προσπαθεια ρε συ, σφαξε κανα marine, πιες κανα κρασι, βρισε την ναμι που σε κλεβει το ζυγι σηκωσε κανα βαρακι κανε κατι τελοσπαντων! Θα παθεις τιποτα! Στο τελος θα πεθανεις απο τις κραμπες XD
Feb 18 2011 01:22
zoro77 → Lord Leon
[SPOILER][QUOTE=Lord Leon;472929][I][COLOR=Plum]Eσύ ζορο πουλί μου θα πάθεις καμιά κατάκλυση από τον πολυ ύπνο και θα σε τρεχουμε με τις αλοιφες και τα ταλκ. Αμα αρχισεις και τις μπυρες στο τελος απο zoro θα γινεις ο μιστερ ζονκ.
Μηπως να κανουμε και κανα παλερμο χωρις RP; Πρόταση κάνω.
Πρωτο και τελευταιο οφτοπικ. στην προσκοπικη μου τιμη[/COLOR][/I][/QUOTE][/SPOILER]
αλλο να τον βλεπεις σε ενα επεισοδιο και αλλο στην καθημερινοτητα του.:tensai:
anyway επιτηδες το γραψα για να ηρεμησουν τα πνευματα.
Feb 18 2011 01:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed