Community Status Updates
Lord Leon → matassos
εεεεελαααα μωρεεεε ασε με να σε πειραξω λιγοοοο...:emptyonexg1:
Mar 03 2011 23:49
Kenobi-sensei → Lord Leon
ninja are simply tools of war για κάποιους(ονόματα δε λέμε)......το θέμα είναι ότι όλα έγιναν σε 34 chapters και έλεγα όχι δε μπορεί και αυτός(πρέπει να τα κόψω τα πολλά shonen)
Mar 03 2011 00:26
Lord Leon → Kenobi-sensei
ναι η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο πιο... "ρεαλιστικο" από ότι θα θελαμε, ελα ομως που ολοι οι σαμουραι και οι νιντζα που καθομαστε και βλεπουμε και γουσταρουμε, δεν ηταν παρα αναλωσιμα υλικα για πολιτικους και γαιοκτημονες...
Δεν πειραζει ας ειναι και καποια ανιμε ετσι, εχουμε one piece για τον αψοφηστο XD
Δες ninja scroll ταινια, θα σου αρεσει στανταρ. πιο πολυ "δραστηριο" ξυλο, αλλα λιγοτερη ατμοσφαιρα. και εξισου λεπτομερες σχεδιο. Ή σχεδον εξισου, τελοσπαντων.
Mar 03 2011 00:17
ωραίο αλλά ρε γαμώτι πόλυ θάνατος ..αν και πιστεύω ότι είχε κάποια μηνύματα (που τα έχουμε δει και από το shakespeare να λέμε την αλήθεια)...πάντως τέτοιο σχέδιο(και στήθος) δε θυμάμαι να έχω δει
Mar 03 2011 00:08
Lord Leon → Kenobi-sensei
το εχω δει εδω και κατι χρονια απλως πετυχα στην τυχη κατι βιντεακια και πορωθηκα. Μου αρεσε παρα πολυ ακριβως γιατι απο την αρχη σου εδειχνε τι ηταν και δεν περιμενες κατι αλλο. Κολλημενοι σαμουραι με τον κοδικα τιμης και υπερδυναμεις μπλαμπλαμπλα. Αλλα για αυτο που ηταν, ηταν κορυφαιο. και γουσταρω πολυ την ατμοσφαιρα του.
Mar 03 2011 00:05
από το avatar να καταλάβω ότι ξεκίνησες Basilisk???nice...αν και μου τη έδινε σε κάποια σημεία
Mar 02 2011 23:56
Lord Leon → mono
[QUOTE]Το κακό είναι ότι ο Gokudera Hayato δεν άντεξε άλλο την πίεση και ξέχασε και τον δέκατο και τον ενδέκατο και φούνταρε από την ταράτσα του ψηλότερου κτηρίου...Φήμες λένε ότι το έκανε από την απογοήτευση του που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τα μαγικά χεράκια του καθηγητή XD[/QUOTE]
Εισαι θεα ρε, τέλος.:wooi2::hahaha:
Mar 02 2011 23:52
Yo! Master → Lord Leon
Ναι, "Το Παραδοσιακό" είναι αλυσίδα από μαγαζιά (μπουγάτσες, γλυκά, καφές, κτλ.)
Εγώ αυτά που ξέρω είναι το ένα στην Αριστοτέλους & ένα στο Πανόραμα.
Mar 01 2011 09:01
Lord Leon → Yo! Master
για να μην 3εκwλιασουμε την μαυρη τρυπα... :P
οταν λες Παραδοσιακα τι εννοείς;
Ειναι καποια αλυσιδα; γιατι απο μπουγατσαδικα τοσα χρονια κει πανω κι αν εχω φαει, αλλα αυτο δεν το ειχα πετυχει ποτε.
Mar 01 2011 01:16
Kamen Tantei Zura → Lord Leon
Σωστός~ Αν δεν κάνεις την πλάκα πριν σε δολοφονήσουνε, πότε θα την κάνεις;:hahaha:
Τουλάχιστον προσωπικά, πραγματικά το ευχαριστήθηκα το ποστ σου. Θα έχω να το λέω πάντως :) Και όταν τελειώσει το παιχνίδι, στο θέμα της γενικής συζήτησης. :himitsu:
Το είπα πραγματικά το εννοώ :3
Παρακαλώ~ Δεν κάνει τίποτα :tensai:
Feb 27 2011 00:41
Lord Leon → Kamen Tantei Zura
E, ενταξει ρε συ, όταν μπαινεις στο παρα ένα λεπτο καιβλεπεις οτι εχεις τις διπλες ψηφους απο τον δευτερο, εκει πας για να κανεις χαβαλε. οποτε μουδωσα την ψηφο μου για να γουσταρουμε :kakaka:
Α, και επειδη ειδα και αυτο
[QUOTE]Εγώ χαίρομαι που βγήκα πριν γίνει αυτός ο χαμός, και πραγματικά τους ευγνωμονώ τους δολοφόνους.[/QUOTE]Να σαι καλα παιδι μου!
*πατ- πατ στο κεφαλακι*
Σαν τον Ισαακ στο μνημα και συ! :kakaka:
Feb 26 2011 23:54
Ήταν τελείως άκυρο γι' αυτό :D
Καλό αυτό, γενικά φαίνεται βασικά ότι το διασκέδαζες και όχι μόνο το συγκεκριμένο ποστ :)
Τουλάχιστον δεν ξενέρωσες. Ήσουν από αυτούς που έπαιζαν καλά πιστεύω, κατά τη δική μου άποψη. Το μόνο που με έκανε εντύπωση είναι που ψήφισες τον εαυτό σου xD Ήταν τελείως άκυρο. Μου φάνηκε πολύ περίεργο.
Σε ζόρισα; Ήσουν ο πιο εύκολος στόχος, δεν μπορούσα να πιαστώ από κάτι άλλο, τουλάχιστον ήσουν από τους μόνους που κάνανε κανονικά rp. Μέχρι και ολόκληρη σκηνή έγραψες. Από τους άλλους μπορούσα να πιαστώ από κανένα παράξενο τρόπο αντίδρασης or something.
Το μόνο καλό είναι ότι είχα δίκιο :kakaka:
Χαχαχα, το περίμενα 8D Αναρωτιόμουν σε ποιο γύρο θα φύγω.
Πάντως μπορώ να σας παραδεχτώ, ως δολοφόνοι κάνατε και κάνετε πολύ καλό παιχνίδι :) Βγάζετε άτομα που λογικά είναι επικίνδυνα (δεν μιλάω για εμένα). Φαντάσου, πετύχατε δυο επιθεωρητές. Αν και ο ένας φώναζε από μακριά, έτσι και αλλιώς :P
Το μόνο που σκέφτομαι τώρα, τώρα που με βγάλατε, αν θα πάρει κανείς υπόψιν τις υπόλοιπες θεωρίες μου. :hero:
Feb 24 2011 21:11
Lord Leon → Kamen Tantei Zura
Ρε, τι συγνωμη και αηδιες; Μια χαρα σχετικο ειναι!
Εννοειται πως περασα καλα! Γελαγα την ωρα που το γραφα, και προσπαθουσα να συγκρατηθω γιατι δε θα προλαβαινα! XD Αν ξενερωνα δεν το χα σε τιποτα να φυγω στη μεση του παιχνιδιου.
Αμα σας εκανα να περασετε καλα, ειτε γελασατε, ειτε σας επιασε αγωνια ειτε οτιδηποτε, η χαρα μου ειναι διπλη. Θενξ κιολας που με ζορισες και ειχε μεγαλυτερη προκληση.
Και ετσι ,για τη φαση, σου επιφυλαξα μια ακομα εκπληξουλα! ;)
Feb 24 2011 20:41
Συγγνώμη για το άσχετο ποστ, άλλα έλιωσα βλέποντας αυτό. Epic το ποστ σου, απλά. :hahaha::hahaha: Τουλάχιστον εσύ το διασκέδαζες το παιχνίδι :)
[QUOTE=Lord Leon;474740]
[SPOILER=αθώος] [YOUTUBE=f_BaStOrQXQ] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Magenta]BAZINGA![/COLOR][/SIZE][/FONT] [/YOUTUBE] [/SPOILER]
[SPOILER=ένοχος] [YOUTUBE=WRIB2LBYpMk][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Navy]ΒINGO![/COLOR][/SIZE][/FONT][/YOUTUBE] [/SPOILER]
[/QUOTE]
Να'σαι καλά με έκανες και γέλασα xD
Feb 24 2011 20:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed