Jump to content

Community Status Updates

Photo

Warchief → Lord Leon

[QUOTE]Γιαπωνεζικη σαπίλα είναι που πατάει στην ψυχολογικη συναφεια ενος οτακου[/QUOTE]Ο Adachi γράφει ουσιαστικά το ίδιο manga από το 1980. Τo Touch ειδικά, μοιάζει πάρα πολύ με το Cross Game. Οι otaku τότε δεν ξέρω αν υπήρχαν, αλλά σίγουρα δεν υπήρχαν όπως τους γνωρίζουμε σήμερα. Επιπλέον το Cross Game προβαλλόταν ημέρα, και όταν ένα anime προβάλλεται ημέρα δε στοχεύει σε otaku. Ουσιαστικά η σειρά προοριζόταν για παιδιά, όπως και το Evangelion όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά. Αλλά και όλα αυτά να μην ίσχυαν, δεν το βρίσκω σάπιο, και στην ψυχολογία των otaku δεν πατάει σε κανένα σημείο. Αν θες δώσε κάνα παράδειγμα πάντως να το συζητήσουμε.
Mar 01 2012 19:42
Photo

laraska → Lord Leon

δεν κανει τιποτα ρε
Mar 01 2012 15:28
Photo

Lord Leon → laraska

Ευχαριστώ πολύ ρε γίγαντα. Το εκτιμώ αφάνταστα.
Mar 01 2012 15:23
Photo

laraska → Lord Leon

[url]http://www.anime.gr/forums/499281-post51542.html[/url] εφαγα το φορουμ αλλα να το λινκ του ποστ
Mar 01 2012 15:21
Photo

Botsun → Lord Leon

Έχεις δίκιο. Άντε,αν κανονιστεί να καούμε όλοι μαζί παρέα. Στην τελική,το είπες και μόνος σου λέμε κάπου κι όσοι σκάσουν μύτη.
Mar 01 2012 13:59
Photo

Lord Leon → Botsun

απο μενα νο προμπλεμ, αλλα προσπαθουσα να σκεφτώ κατι που να ειναι πιο ουδετερο απο θεμα γουστου και να χωραει και ανετα καμια 15ρια ατομα by default να κατσουν σχετικά μαζεμενοι όχι σκορποχωρι. Για αυτό περιοριζονται καπως οι επιλογές. Υ.Γ. Είσαι μεγάλος τσογλανος τελικά! Εγκρίνω!:kakashithumbup:
Mar 01 2012 13:07
Photo

Botsun → Lord Leon

:hahaha: Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται! Πέρα της πλάκας,δεν πάμε στον Ιρακινό στην πλατεία Εξαρχείων,με 2,5 ευρώ το τσάι και 5 τον αργιλέ να νιώσουμε ;
Mar 01 2012 12:56
Photo

Lord Leon → Botsun

Νομιζεις οτι δεν εχω σκεφτει τετοιες πλακες; XD απλώς σκεφτομαι οτι μετά θα με πετυχουν πουθενα οι mods και θα με @#$%#$% ολοι μαζι!
Mar 01 2012 12:53
Photo

Botsun → Lord Leon

Το ψήνεις να πάμε Grande Ritorno,αντί για καφέ ; XD Ασε που'μαι σίγουρος,ότι έτσι θα μαζευτεί και περισσότερος κόσμος στο meeting.
Mar 01 2012 12:28
Photo

Lord Leon → Kenny

Holy shit dude, τωρα νιωθω διπλες τυψεις!:emptyonexg1: Anw take your sweet time απλώς εγώ σημερα αρρωστησα και δεν πηγα δουλειά και νομιζω οτι όλοι ειναι υποχρεωμενοι να κολοβαράνε σαν και μενα :P Aυτό συν το ότι δε μου το εβγαζε στα sent msgs
Feb 28 2012 20:03
Photo

Kenny → Lord Leon

Το έλαβα, αλλά για να καταλάβεις τι συμβαίνει, στον firefox έχω αυτή τη στιγμή γύρω στα 15 .aNiMe//GR tabs, το καθένα με μισοτελειωμένο post/PM. Μπήκες στην ουρά (τράβα και χαρτάκι με το νούμερο καθώς μπαίνεις, ευχαριστώ :P). Βάσανο η ζωή του admin.
Feb 28 2012 19:58
Photo

Lord Leon → Kenny

Na υποθεσω οτι το πμ δεν ήρθε ποτέ;
Feb 28 2012 19:53
Photo

Warchief → Lord Leon

Έχω αποφασίσει να κάνω αρεστό το One Piece στο forum με ηρεμία και φιλική συζήτηση. Σήμερα όμως δεν άντεξα και έγραψα το πικρόχολο μου στον Truth εκεί. Τουλάχιστον του απάντησαν σωστά οι άλλοι δύο μετά.
Feb 26 2012 14:22
Photo

Lord Leon → Warchief

Moυ αρέσει που εδινες και συμβουλες χτες στον Δ.Δρακο τρομαρα σου. XD Εννοειται οτι σε καταλαβαινω φυσικά. Για αυτο δεν ποστάρω ;)
Feb 26 2012 14:17
Photo

D.Dragon → Lord Leon

Δεν το έφτιαξα εγώ, το είχα βρει παλιά στα narutoforums.. Και συμφωνώ με το ότι η εικόνα αποτελεί το καλύτερο επιχείρημα φυσικά.
Feb 26 2012 04:14