Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Lord Leon
Ναι...έχεις ένα δίκιο έτσι όπως το λες. Φυσικά και το τελευταίο παράδειγμα που έφερες το νιώθω πιο κοντά μου... xD Mπορώ να γίνω φορτική, όσο χαριτωμένα και να το κάνω οπότε απ'την άλλη καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα θέλει να μείνει μακρυά παρόλα αυτά, αν μου το έλεγε δε θα θύμωνα-θα το προτιμούσα.
Κι όχι δεν είμαι αναίσθητη. :P
Mar 05 2012 21:57
Lord Leon → Kamen Tantei Zura
Ασε και γω είμαι περίργο φρούτο με τις ώρες που μπαίνω. Αμα σε ξαναπετύχω θα σε πω.
Mar 05 2012 21:43
Lord Leon → Fallen_Mpougatsa
Βρε ανυσηχο ζουζουνι, βρε κουτί με τις χιλιες ερωτήσεις, σταματα να φοράς ταμπέλες δεξιά και αριστερά, αφού είμαι σίγουρος οτι ουτε εσυ καλα καλά δεν τις πιστεύεις.:bleh:
Ουτε για αδιάκριτους μιλάμε, ουτε για ψυχάκια. Μιλάμε για καθημερινους ανθρωπους που απο άγνοια ή κεκτημενη ταχύτητα, μπορει να παίξουν με άνεση ολους αυτούς και άλλους τόσους ρόλους, χωρίς καν να το πάρουν χαμπάρι.
[SPOILER=παράδειγμα]
Παίξε στο μυαλό σου το σενάριο, μια φίλη να τη βαράει γκομενος/πατέρας/αδερφος/whatever, και να χει μια μελανιά ΝΑΑΑΑΑ στο χέρι, ή ένας φίλος να ειναι παρθένος στα 25+. Σκέψου πόσο εύκολο είναι να βρεθούν σε καταστάσεις που θα νιώσουν άβολα. Και χωρις να τους πιέσουν ιδιαίτερα οι υπόλοιποι.
Οι περισσότεροι άνθρωποι αν δεν τους μίλαγε ο φίλος ή η φίλη για καιρό, θα τον εγκατέλειπαν, γιατι θα θεωρούσαν οτι δεν παίρνουν πίσω αυτό που δίνουν στη φιλία, και ουσιαστικά θα την κανανε με ελαφρά, για να μην τους πουλήσει πρωτος ο άλλος "που δεν τους εμπιστεύεται" και πληγωθουνε.
ή σκέψου την φαση οπου ο ένας να θελει να κανουν παρέα πολύ πιο συχνά από τον άλλον, και αυτός αν και τον λατρεύει να έχει μπουχτίσει και να λέει δικαιολογίες για να τον αποφεύγει, γιατι φοβάται μην το πάρει στραβά.
Όοολα αυτά μες στο παιχνίδι είναι, και οι περισσότεροι εχουν την ταση να τα βαφτίζουν ανειλικρίνεια, γιατι κατα βάθος φοβούνται να δουν τα δικά τους λάθη στον καθρεφτη.
Αυτό εννοούσα μιλώντας για επικοινωνία. Σιγουρα χρειάζεται και ειλικρίνεια, αλλά τη θεωρώ υπερεκτιμημένο μέγεθος.[/SPOILER]
Mar 05 2012 20:50
Fallen_Mpougatsa → Lord Leon
:hahaha:
Δηλαδή πόσο αδιάκριτους κι αναίσθητους ανθρώπους μπορεί να έχεις γνωρίσει στη ζωή σου, πες μου? Και δεν το λέω ας πούμε να το έχουν κάνει σε σένα αλλά και μπροστά σου?
Mar 05 2012 11:22
Kamen Tantei Zura → Lord Leon
Με συγχωρείς, δεν το είδα το μήνυμα χθες. Σήμερα έχω χρόνο, όποτε είσαι μέσα πες μου.
Mar 05 2012 07:29
Lord Leon → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;568539]Πήγε να κάνει το παιδί ένα σοβαρό(?) νήμα και του το φάγατε βρε![/QUOTE]
Έλα πες αλήθεια, απλώς δεν εβρισκες καμιά καλή σαχλαμάρα να πεις εκείνη τη στιγμή:hihi2:
Mar 04 2012 03:13
Lord Leon → Hazuki
Ρε δε πα να σπασεις το νυχι σου στο "V", εγώ να ανεβω σε χιλιαρα με τα βυζά όξω και να φωναζω "θελω το παιδί σου" δεν παιζει.
Mar 02 2012 20:58
Hazuki → Lord Leon
BenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyoBenkyo
[SPOILER]
[CENTER][FONT="Arial Black"][SIZE="7"][COLOR="Red"][B]BANKAI![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IMG]http://2.bp.blogspot.com/-Is2M8wNKdzs/TjcwFfULqNI/AAAAAAAAB-8/25dxH80FLk4/s1600/byakuya-bankai-wallpaper.jpg[/IMG][/CENTER]
[SPOILER]:bleh:[/SPOILER]
[/SPOILER]
Mar 02 2012 11:49
Lord Leon → Hazuki
[QUOTE]Ρε Leon πολύ party animal είσαι να ουμ! :bleh:[/QUOTE]
Benkyobenkyobenkyobenkyobenkyooooooooooo!
Mar 01 2012 21:26
Lord Leon → Warchief
Εδώ μάλλον διαφωνουμε στην οπτική γωνία. Για μένα εξακολουθεί να είναι κλισέ, αλλά ντυθηκε τοσο ωραία το γυρω γύρω που έγινε αριστούργημα. Συμφωνω σε όλα τα επιμέρους στοιχεία που παραθέτεις, αλλα π.χ. εξακολουθώ να λέω την Aoba tsundere, γιατι αυτό είναι, αλλά δεν θα την προτεινα στο αντιστοιχο κοινο που περιμενει αυτές τις φαντασιώσεις.
Το οτι μια κατηγορία φτάνει να έχει αρνητική χροιά από τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε, δε σημαίνει οτι οταν χρησιμοποιηθεί με ωραίο τρόπο θα του αλλάξω το όνομα. Απλώς θα πω σε όποιον με ρωτήσει οτι, ας πουμε, το cross game δεν ειναι σαν το Το aru majutsu no index, και τελείωσε η υπόθεση.
Για μένα πάντως αυτό που μετράει πάρα πολύ είναι να μη στο πλασαρει ως "σωστό".
Mar 01 2012 21:08
Warchief → Lord Leon
Σύμφωνοι, αλλά δεν είναι σαν το Oh My Goddess ή σε anime/manga παρόμοια με αυτό που γίνεται "εκ του πονηρού". Νομίζω ότι είναι ολοφάνερο. Άλλωστε όλα δικαιολογούνται μέσα στη σειρά.
Και την Aoba μπορεί κάποιος να την πει tsundere, αλλά θα είναι εντελώς άδικος, αφού ο χαρακτήρας έχει βάθος και λογική στη συμπεριφορά. Δεν υπάρχει για να ικανοποιεί αυνανιστικές φαντασιώσεις.
Γενικά το κλισέ πιστεύω ότι έχει να κάνει εξ ολοκλήρου με την εκτέλεση.
Mar 01 2012 20:37
Lord Leon → Warchief
Ευχαρίστως, αλλα τα παραδείγματα και η κουβεντα γενικότερα κυμαινοταν γυρω από το πως πλασαρονται οι ανθρωπινες σχεσεις. Για αρκετές δεκαετίες το πρότυπο σεναρίου "όλοι έχουν καταλάβει οτι γουσταριζόμαστε αλλα κανεις δεν κάνει την πρώτη κίνηση", επαναλλαμβάνεται σε ένα κάρο είδη ανιμε και μάνγκα. shonen, seinen,shoujo,sol,drama,mecha,sports και βαλε ότι άλλο θες εσύ.
Ακόμα και αν δεχτώ ότι οι πρωτοι δεκα το έβαλαν γιατι ταιριαζε με το σεναριο που είχαν στο μυαλό τους, οι υπόλοιποι θεωρω οτι το προεβαλαν διοτι το εκαστοτε ταργκετ γκρουπ ταυτιζόταν ευκολότερα, και αυτο αντικατοπριζοταν σε πωλήσεις και προσεγγιση εκ του ασφαλούς.
Γενικώς και το ακρως αντιθετο θα δεις παρα πολύ, και ελάχιστα τα ενδιαμεσα σταδια. Από εκεί και πέρα όταν όλο το υπόλοιπο κομματι ειναι ομορφο εγώ είμαι καλυμμένος. Υπό προυποθέσεις.
Αλλά οφείλω να ομολογήσω κάπου εδώ οτι 9 στις 10 φορές χρειάζεται να αλληθωρίσω σε κάποιο κλισε για να φχαριστηθω το υπόλοιπο έργο.
Το "σαπίλα" μη το πάρεις κυριολεκτικά, είναι μια εκφραση που χρησιμοποιούμε πολυ στην παρέα μου και μπορεί να σημαίνει ένα κάρο πράγματα. Συνήθως, το νόημα της κάθε φορά, βγαίνει από τα συμφραζόμενα. :P
Mar 01 2012 20:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed