Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lord Leon → iristella

Οκ χαίρομαι. Τι να σου πω, δεν ξερω εσένα τι θα σου θυμησει, εμενα μου θυμιζει παντως την προτελευταια σκηνη από το "π" XD
Mar 13 2012 21:03
Photo

iristella → Lord Leon

To έχει ο γραπτός λόγος και ειδικά ο γραπτός λόγος μέσω internet πολλές φορές να μας βγαίνουν αυτά που θέλουμε να πούμε τελείως διαφορετικά από οτι είχαμε κατά νου. ^_^ Νομίζω κατάλαβες που ήταν η ένστασή μου στο thread. Όχι γιατί δεν σου άρεσε το Haru - δεν επιβάλλουμε απόψεις XD - απλά κάπου φαινόταν ότι την έλεγες στο fandom. Αυτό που λες με το εκμέκ παγωτό το έχω πάθει και εγώ με αρκετά πράγματα (ταινίες,βιβλία etc) οπότε ναι καταλαβαίνω το συναίσθημα που σου αφήνει όταν βρίσκεσαι σε τέτοια θέση :) . Kλασσικό παράδειγμα στην περίπτωσή μου το Saikano που το θεωρώ άθλια σειρά αλλά αρέσει σε πολλούς γνωστούς μου των οποίων και το γούστο γενικότερα εμπιστεύομαι και τους θεωρώ και πολύ έξυπνους σαν ανθρώπους. Το εκμέκ παγωτό ομολογώ δεν το θυμάμαι καθόλου. (οι κακές γλώσσες θα πούνε οτι φταίει το αλτζχάιμερ εγώ θα επικαλεστώ ότι δεν το έβλεπα XD) Τώρα βλέπω βιντεάκια στο youtube και μου μύρισε 80/90λα.
Mar 13 2012 20:53
Photo

Lord Leon → Kenny

Οχι, δεν ήμασταν, απλώς εσύ είσαι προβλέψιμος σε κατι τετοια :P. Μια από αυτές τις μέρες να κανονισουμε να πας στα κεντρικα στην Osaka για να προσθέσουμε περισσότερες επιλογές XD
Mar 13 2012 20:35
Photo

Lord Leon → iristella

Iri, χρωστάω μια κααααλή συγνώμη και για να μην (ξανα)σοβατίζω μπήκε στο ρουφιανόκουμπο. [SPOILER]Που λες λοιπόν αναφορικά με το yaoi thread ψιλομαλα***τηκα. Ημουν από ότι φαίνεται σε περίεργη φάση και δεν μπορούσα να καταλάβω τι εικόνα εδιναν καποιες συγκεκριμένες φράσεις. Οπότε, συγνώμη για 3 λόγους α) γιατι σιγουρα θα υπήρχαν στο πλουσιο λεξιλογιο μας κι αλλοι τροποι να δωσω το νοημα, β) για το πεισμα και γ) γιατι ειναι λίγο γελοιο τη δευτέρα να λες σε καποιον κουραγιο για το νεο φορτιο, και πεμπτη να γινεσαι ο ίδιος λογος για ... κουράγιο. I'll try not to bust your ωοθήκες again. από κει και πέρα, αυτό που εννοούσα εκει πέρα σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να απευθυνθώ προσβλητικά προς τoυς φανς, Περισσότερο ήθελα να δώσω την [B][U]εικόνα[/U][/B] που δημιουργείται σε εμένα, παρά κάτι άλλο. ένα καλό παράδειγμα θα ήταν το "εκμέκ παγωτό", αν το θυμασαι. Ανέκαθεν το θεωρούσα μια σειρά για λοβοτομημένους. Παρόλα αυτά, είχα στο φιλικό μου περιβάλλον, και όχι μόνο, αρκετό κόσμο που το όχι μόνο το έβλεπε, αλλα το θεωρούσε, μη σου πω και, την επιτομή του σουρεαλοκαφροχιούμορ. Μιλάμε κιολας, από έξυπνα ως πολύ έξυπνα παιδιά, οι συγκεκριμένοι φανς. Οπότε [U]ήξερα[/U] ότι δεν το βλεπουν λοβοτομημενοι, [U]ήξερα[/U] ότι δεν απευθυνεται σε λοβοτομημένους, παρόλα αυτά η [B][U]αίσθηση[/U][/B] που μου άφηνε στο στόμα, ήταν ότι απευθύνεται σε λοβοτομημένους. Και φυσικά δεν προσπαθω να καταλάβω πως γινεται κατι τετοιο, απλως το δέχομαι. Το αυτό εννοούσα και σε εκεινο το ποστ μου, όχι να προσβάλλω εσένα ή οποιονδήποτε το γουστάρει. Για να μαι ειλικρινης, καποια στιγμη θα θελα να μου πεις πως το βλεπεις το Ηaru και γιατι σου αρεσει κτλ. αλλά όταν θα μαι σε αλλη φάση, όχι τωρα.[/SPOILER]
Mar 13 2012 20:29
Photo

Kenny → Lord Leon

Καμία σχέση (και μετά το VM της Ειρήνης, υποψιάζομαι ότι συννενοημένοι ήσασταν).
Mar 12 2012 22:56
Photo

Dorothy → Lord Leon

Κι αυτή γράφει στο anime.gr
Mar 11 2012 23:33
Photo

Lord Leon → Dorothy

[URL="http://www.anime.gr/forums/570130-post133.html"]ειπαν της γριας να χέσει...[/URL]
Mar 11 2012 23:31
Photo

Lord Leon → Kenny

[QUOTE=Kenny;570080]Εγώ φταίω ρε που σας λύνω τις απορίες.[/QUOTE] [URL="http://youtu.be/sF-gGh8YTnc"]0:16[/URL]
Mar 11 2012 23:21
Photo

Botsun → Lord Leon

xaxaxaa!!! Κι εγώ δεν το βλέπω να κάθομαι μέχρι αργά... Οπότε,cool θα τα πούμε αύριο.
Mar 09 2012 23:03
Photo

Lord Leon → Botsun

γιαπ. οχι πολυ νωρις γιατι εχω δουλιτσα και οχι πολυ αργα γιατι ειναι η τελευταια μερα του alley cat πριν κλεισει οριστικα, και δεν το χανω. Επισης να θυμηθω να φερω και το μαυρο γυαλι, γιατι τους κοβω να καθονται σταβλο, και θα χουμε ντραβαλα αμα με δει ο τυπος.
Mar 09 2012 21:24
Photo

Botsun → Lord Leon

Κυρία,θα έρθεις στο meeting ;
Mar 09 2012 12:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Lord Leon

:hahaha: Θα περιμένω. Ναι ναι, καταλαβαίω τώρα πλήρως. Έχεις δίκιο, συνήθως οι άνθρωποι δεν επικοινωνούν καλά, ειλικρίνια-ξεειλικρλινια, ή μάλλον η έλλειψη επικοινωνίας είναι αυτό που οδηγεί σ'αυτήν την ανάγκη προς ειλικρίνια έτσι ώστε να υπάρχει τουλάχιστον επικοινωνία σ'αυτό το επίπεδο. I get it now.
Mar 05 2012 22:48
Photo

Kamen Tantei Zura → Lord Leon

Έχω όμως την εντύπωση ότι δεν σε έχω στις επαφές στο msn :p Θυμάμαι ότι σε είχα κάνει add κάποια στιγμή στο παρελθόν βέβαια. Anyway, όποτε είναι να μου πεις να μπω στείλε vm ή pm.
Mar 05 2012 22:25
Photo

Lord Leon → Warchief

[QUOTE]Έχω τελειώσει την πρώτη σεζόν του Shield και έχω σταματήσει εκεί. Μ'αρέσει όταν το βλέπω, αλλά κάτι με κάνει να βαριέμαι να βάλω το επόμενο επεισόδιο. Δυστυχώς οι αυτοτελείς ιστορίες των επεισοδίων είναι αρκετά αδύναμες. [B]Οι κεντρικές ιστορίες των χαρακτήρων έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπως και το μικρό arc με τον serial killer ας πούμε.[/B] Υπάρχουν και κανά δύο προβλήματα με τους χαρακτήρες, και ο Vic πλασάρεται από τη σειρά πολύ πιο γαμάτος από ό,τι καταφέρνει να σε κάνει να πιστέψεις. Συνήθως, γιατί υπήρχαν και στιγμές που τους πίστεψα. Επίσης νομίζω ότι αυτό που έκανε στον πιλότο ήταν αρκετά εκτός χαρακτήρα, και όχι μόνο επειδή τον έχω δει αφού το έκανε και αφού τον έχει στιγματίσει. Δε νομίζω ότι θα το χειρίζοταν έτσι το θέμα αν αυτό δε... συνέβαινε στον πιλότο. Θα το συνεχίσω σίγουρα κάποια στιγμή επειδή παρά τα προβλήματά του έχει αρκετά καλές στιγμές, και διαβάζω ότι αργότερα γίνεται καλύτερο.[/QUOTE] Mα για αυτό αξιζει μονο το shield. Το οτι οριοθετεί τους χαρακτήρες με τέτοιο τρόπο, που μέχρι το τέλος της σειράς όλοι θα έχουν συνεργαστει και όλοι θα έχουν φαγωθει με όλους, και θα έχει δωθεί με πολυ ρεαλιστικό τρόπο. Και θέλει επίτηδες να δώσει βάρος στις αδυναμίες των χαρακτήρων. Οι imba χαρακτήρες, παίρνουν ελάχιστο χρόνο στη σειρά.
Mar 05 2012 22:23
Photo

Lord Leon → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Κι όχι δεν είμαι αναίσθητη. :P[/QUOTE] Είδες τι ωραία που γυρίζουν οι ταμπέλες; :P Τελοσπάντων, το θέμα είναι (για να το συνοψίσω) να βρίσκεις τρόπο να περνάς, και να παίρνεις το μύνημα, ανεξαρτήτως ποιον τρόπο θα χρησιμοποιήσεις. Κάποια στιγμή που δεν θα μαι τόσο πτώμα θύμισε μου να σου πω ιστορίες με τον κολλητό μου, να τις θυμασαι μεχρι να πάθεις αλτζχαιμερ XD
Mar 05 2012 22:14