Jump to content

Community Status Updates

Photo

acid black cherry → Lord Leon

παιζει να γινει συναντηση για mahjong την κυριακη, εχω μιλησει με xaos και ειναι μεσα! θα δουμε.
Feb 21 2012 21:53
Photo

Lord Leon → Zane

Ευκολο ειναι. αρκει να συγκεντρωθείς με όλη σου τη δύναμη πάνω στο σχολιο μου και αυτό αλλάζει μονο του, δημιουργώντας λογικές ασυνέχειες :kakaka:
Feb 21 2012 21:28
Photo

Lord Leon → Erebos

Eπιτέλους πέτυχα κάποιον με 1024 ποστ [U]ακριβως[/U]. Για καποιο ηλίθιο λόγο το ψαχνα, μη με ρωτησεις γιατι, δεν ξερω. Κολημα.
Feb 21 2012 21:20
Photo

Fandom → Lord Leon

Αααααα οκ >.< Λέω και γω τι λέει :P
Feb 20 2012 02:06
Photo

Lord Leon → Fandom

Aplws ekeini tin wra anoi3a to msn kai eixa dyo spam proskliseis filias apo bots. classika pragmata, 3ereis, pws na vrw ti gynaika twn oneirwn mou, pws na kanw to pouli mou 2 metra etc.
Feb 20 2012 02:02
Photo

Fandom → Lord Leon

ekei pou hmoun sto profile mou epese to mati mou se auto to vm pou dn to eixa parei xampari "kai fantazomai den einai oute liuyanzi oute i gabriella pou diafimizei dildos" . ti thelei na pei o poihths ? xD
Feb 20 2012 01:56
Photo

Mad_Hatter → Lord Leon

actually θα ζήταγα πριν γίνω mod, αλλά ήρθε ξαφνική η ανακοίνωση πρόσληψης και λέω άστο τώρα όμως που το σκέφτομαι ίσως να είναι και η μόνη λύση xd
Feb 18 2012 23:38
Photo

Lord Leon → Mad_Hatter

[QUOTE=Mad_Hatter;564971]Πάρτε πάλι free μπας και διαβάσω τίποτα i promise την επόμενη θα βάλω![/QUOTE] Γιατι δε ζητάς να σου κανουν και σένα ένα temp ban, μπας και στρωθείς; :P Θα ειναι και πρωτοτυπο τωρα που σαι mod.
Feb 18 2012 21:23
Photo

phm → Lord Leon

Δεν βάζω παντού, βάζω εκεί που νομίζω ότι χρειάζεται... Ε και να υπερβάλω και λίγο είναι μια καλή συνήθεια, καλύτερη από το να ξεχνάς νομίζω. :P Εκτός αν εννοείς εκεί που βάζω βίντεο σε συνδυασμό με το youtube tag. Εκεί ο λόγος είναι διότι με αυτό το κόλπο κλείνοντας το spoiler tag σταματάει να κατεβαίνει το βίντεο και δεν σπαταλάς τζάμπα bandwidth.
Feb 18 2012 01:37
Photo

Theodore :D → Lord Leon

Να 'σαι καλά. Ναι με πήρε λίγο από κάτω, αλλά κανένα πρόβλημα, ήδη το ξέχασα (κλασικά). Χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι ότι είναι τελείως αυθόρμητος ο τρόπος μου, και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να αντιληφθώ το κλίμα γύρω μου xD Θα το ελαττώσω αυτό, αλλά δύσκολα αλλάζει ο άνθρωπος. Ευχαριστώ.
Feb 17 2012 23:27
Photo

Lord Leon → phm

Αλήθεια, γιατί βάζεις παντού spoiler buttons?
Feb 17 2012 23:24
Photo

Lord Leon → Theodore :D

Επειδη ειδα οτι σε πήρε και λίγο από κάτω, ειπα να σου πω και την άλλη άποψη. (Μιλάω μονο για μενα φυσικά, δεν ξερω τι πιστευει το φορουμ) Παρόλο που δε σου κρυβω οτι, αν τα αντιμετωπίσω μεμονωμένα το καθένα ως ποστς πολλά από αυτά που ποστάρεις, τα βρισκω ανουσια, άσχετα ή παρωχυμένα, (γούστα είναι αυτά, πιθανον και συ να εχεις σκεφτει τα ιδια για μένα ή για άλλους, δεν το βρισκω κακό) η αλήθεια είναι οτι ετσι όπως τα κάνεις [U]εσύ είδικά[/U], ειναι φορές που θελω να πεσω στα πατωματα από τα γέλια. Ειναι αυτος ο γιουχου αυθορμητισμος κατα βαση που τα κανει τοσο γουστοζικα. Πιστευω οτι και συ αμα δεις παλιοτερα ποστ σου στη σειρά, και δεις πως από μια συζητηση για ανιμε, ταινιες, επικαιροτητα, πολιτκη κτλ., πετάγεται ένας theodore με κατι άσχετο καθε φορά, μια λακ, μια κινεζικη σουπα, κατι κουλο που του τυχε κτλ. θα καταλάβεις τι εννοω. Λίγο το timing, λιγο ο τροπος, γενικά έχει σημασία και πως το κανεις κατι. Μια φορά, εγώ πάντως , κάνω καινουρια σπληνα με κατι τέτοια. Οκ ναι, δεν ειπαμε να γινομαστε και ενοχλητικοι κιολας - εξαλλου φαινεται οτι δεν το κανεις επίτηδες. Καλος ειναι και ο αυτοπεριορισμος. Αλλά μην παρα-αυτοπεριοριστεις κιόλας. Θα ξενερωσω. Ειναι και βαρετο να ειμαστε όλοι ίδιοι.
Feb 17 2012 23:18
Photo

Lord Leon → Kenny

Ενταξει. Εγω βεβαια θα σφαξω κανα κατσικι βεβαια καλού κακού... :kakaka: Φροντισε και συ οτι φυλλα καπνιζεις να ειναι μονο απο τη μαμα πατριδα και κουτσα κουτσα θα το νικησουμε το SOPA :hihi2:
Feb 17 2012 22:44
Photo

Kenny → Lord Leon

Όχι, συνήθως φέρνω καλά νέα. >__<
Feb 17 2012 14:18
Photo

Lord Leon → Kenny

Ξεκναω τη μερα μου τσεκαροντας, το R+V thread... και αναρωτιέμαι: Πλέον όποτε σε βλέπουμε σε thread που έχεις να εμφανιστείς καιρό, θα πρέπει να το ανοίγουμε συχεστοι και ονυχοτρώγοντες; Οχι οτι φταις εσυ προφανως αλλα ο συνειρμος ήταν αναποφευκτος...
Feb 17 2012 07:50