Jump to content

Community Status Updates

Photo

Namida → samurai_pizza_dora

Έχεις δίκιο, εγώ έκανα λάθος στα αινίγματα. Πως βρήκες την απάντηση; Έχεις διαβάσει το μανγκα ή μόνη σου το σκέφτηκες;
Oct 15 2008 14:33
Photo

samurai_pizza_dora → moonheart

Φυσικα παιδι μου! Ελευθερα! Αν αργω ειδικα σημαινει ότι είτε εχω δουλεια, ειτε ειμαι κουρασμένη και βαριεμαι.
Oct 14 2008 23:49
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

morhhhhh na s po opote den mporeis na kaneis ananeosh to heal hurt message me na kano ego an eimai online okee??
Oct 14 2008 23:36
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Και εμείς έχουμε ξεκινήσει απο την προηγούμενη εβδομάδα! Κατα παράξενο τ΄ροπο διαβάζω καμια φορα και εγω και εχω πάει σε όλα τα μαθήματα! Ο_ο (αν και τα drama δεν τα κόβω) Αντε τα λεμε αυριο στο msn αν έχεις χρόνο.^^(γιατι τωρα παω να κοιμηθω, μπας και ξυπνήσω για να πατήσω στη σχολη)
Oct 06 2008 23:19
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Ελα ρε Δώρα τι γίνεται ολα καλά βρε?Εχετε ξεκινήσει? Ασε εμείς έχουμε μπει για τα καλά στο νέο εξαμηνο και γενικά είμαι πολλύ φορτομένος! Ελίπω να είσαι μια χαρά φιλενάδα ^_^
Oct 06 2008 23:10
Photo

Ρε μαλακα εισαι msn?
Sep 24 2008 19:31
Photo

samurai_pizza_dora → zade

Oχι καλε! Δεν ειμαι πια τόσο ευαισθητη σε αυτο το humor! Αν και δεν μου φαίνεται στον πραγματικό κόσμο τετοιο humor κανω και εγω συχνα. :hahaha: Και ετσι κι'αλλιως αλλο post με πειραξε εκεινη τη μέρα, σε καμία περιπτωση το δικο σου.^^
Sep 21 2008 19:48
Photo

zade → samurai_pizza_dora

Δεν πιστεύω να παρεξηγήθκες με αυτά που είπα στο black Hole έτσι ; Για πλάκα το κάνω . Είναι το στυλ μου αυτό. Αμα σε πείραξε σόρρυ πάντως.
Sep 21 2008 19:34
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Msn yo!
Sep 19 2008 21:38
Photo

ΧΟΧΟΧΟΧΟ λες οντως να πεθανουμε επειδη γραφω βιολογια??? coolnesss!!!!! κοιτα ο morita καλος ειναι.. αλλα οκ δεν νομιζω οτι θα επρεπε να απειλησει τον gin chanXD αν και δεν εχω δει το anime φαινεται ολα τα λεφτα!!! τσπ τσπ τωρα επικεντρωνομαι στην rei οσον αφορα το hurt... πρεπει να βρουμε αντιrei fans για να της ********* λιγακι την πιστη :P τσπ αντε μωρη παω για διαβασμαααα ουουοουυ
Sep 13 2008 15:20
Photo

Καλα μωρη κανεις πλακα? ο_Ο Ειχα 4 παραγγελιες και η συγκεκριμενη πολυ πριν απο τη δικη σου. :P Στο επομενο update βρε, λιγη υπομονη(αν και τοτε μπορει να εχει τελειωσει ο κοσμος μιας και γραφεις βιολογια) Για εσενα τι να πω που εκανες hurt το morita? Τρομαρα σου και ψηφιζεις το Hibari απο το reborn...-_- (βεβαια τωρα πια και εμενα μονο αυτος μου εμεινε -_-)
Sep 13 2008 15:17
Photo

ΒΛΑΜΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ NODAME ΡΕΕΕΕ???? ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!!!!!!!!
Sep 13 2008 15:12
Photo

samurai_pizza_dora

Kαι απο πότε επιτρεπεται το λευκό?? :nosey: Δεν εχω δει τετοιο κανονα και κανενας μεχρι τώρα δεν έχει δώσει λευκο. :S(omg ερχεται το τελος μας απο τους haruhi fans)
Sep 12 2008 15:08
Photo

Adventurer → samurai_pizza_dora

Τελικα η ψηφος του Six_Winged_Angel δεν ειναι ακυρη αφου εχει γραψει "Smite: bah xP" δηλαδη ψηφιζει λευκο, κατι που επιτρεπεται. Η ψηφος του Sintar ειναι και παραειναι ακυρη ομως, οποτε δεν τη μετρας καν.
Sep 12 2008 15:06
Photo

samurai_pizza_dora → sintar

Αστο ακυρο, γιατι ρώτησα και τον adventurer και μου λέει οτι δεν πρεπει να μετρησω καμαι ακυρη ψήφο(υπηρχε και άλλη μια σε αυτο το γυρο) Ααααχ τωρα θα με φάει το μαυρο φίδι του Sponi...:oo:
Sep 12 2008 14:55