Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Μέρα Δωρούλα :bye: πως πάει όλα καλά? Any news? Aντε λίγο καιρό έχεις και birthday!
Νοέ 01 2008 11:58
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → samurai_pizza_dora

Α οκ, η αληθεια ειναι οτι δεν τα ειχα δει τα abridged! thx, φανταζομαι θα λιωσω στο γελιο!
Οκτ 27 2008 19:33
Φωτογραφία

samurai_pizza_dora → °•πίΟu-πίΟu•°™

Na υποθέσω ότι δεν έχει δει το yugioh the abridged series! :hahaha: (απο εκει εκλεψα την ατακα). Αν θες δες την εδω [url=http://revver.com/u/YGOTAS/?page=1]Videos by YGOTAS -- www.ygotas.com. [/url] Πραγματικά θα λιώσεις στο γέλιο, είναι γεμάτο με τέτοιες ατακες! :hahaha: Μην απογοητευτεις απο τα πρωτ 2-3 επεισοδια(ειδικα το πρωτο είναι λιγο βαρετο) Δες την και δεν θα το μετανιωσεις!
Οκτ 26 2008 17:45
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → samurai_pizza_dora

[I]Kaiba(- It's been so long since I fired them(parents), I've completely forgotten who they are or what they looked like. All I have are those bizarre sketches people keep sending me on my deviantart account, claiming that I'm the estranged love child of Light Yagami and Lelouch from code geass. Stupid fangirls! They don't know where babies come from... -Where do babies come from,Seto? :S -Mokuba, we've got over this!:erk: You buy them in a store, just like everything else...) [/I] τι να πω.. PRICELESS!!
Οκτ 26 2008 17:32
Φωτογραφία

Barbara → samurai_pizza_dora

Έτσι για την πλάκα μου ήρθα να σε πω γειααααααααα!!!! Καλημέρα :p
Οκτ 26 2008 13:02
Φωτογραφία

samurai_pizza_dora → Barbara

Γεια σου.^^ Πώς και ο χαιρετισμός? :P
Οκτ 26 2008 01:53
Φωτογραφία

Barbara → samurai_pizza_dora

Γειααααααααααα!!!!!
Οκτ 25 2008 19:53
Φωτογραφία

samurai_pizza_dora → moonheart

Δεν απαντας το σταθερο και εχεις κλειστο το κινητο! Με κοροιδευειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις????????
Οκτ 24 2008 11:27
Φωτογραφία

moonheart → samurai_pizza_dora

doratsaaaaaaaaaaaaaaaa otan teleioseis me thn ananeosh sto heal/hurt pare thl h sto stath. h sto kin opou thes!
Οκτ 24 2008 11:14
Φωτογραφία

ase eixame fusiologia.... k bariemaii apisteuta! nai ok ta brhka me ta godmodes h chiyo einai polu tuxerh... a more xoris logo bariemai lol ~xreiazomai logo?:P~
Οκτ 20 2008 11:56
Φωτογραφία

Ριχνεις ζαρι ή κάτι τετοιο. Στην τυχη επιλογονται!Τι είχες παιδι μου και βαριεσαι?(καλα στις 8 η ωρα? Ο_ο)
Οκτ 20 2008 11:46
Φωτογραφία

eixa 8-10 ase pikres ;_; k mphka alla bariemai apisteutaaaaaaaa >o< na s po pos epilegoume ta godmodes dld poios tha parei + k poios -? PHRE H NODAME GODMODE
Οκτ 20 2008 11:24
Φωτογραφία

Kανε update ελευθερα. Ετσι κι'αλλιως εγω πρεπει να διαβασω για το εργαστηριο που εχω το μεσημερι...T_T Εσυ δεν εχεις μαθηματα? Τι κανεις τετοια ωρα?(εμεις αυριο εχουμε καταληψη, αρα ηρθα σημερα μονο για εργαστηριο)
Οκτ 20 2008 11:06
Φωτογραφία

2000 VISITOR GET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD morh bariemai na kano ego ananeosh sto heal/hurt?
Οκτ 20 2008 10:27
Φωτογραφία

samurai_pizza_dora → Namida

Αφου έδωσες το πιο σημαντικο hint βρε με το κομπιουτερακι. :P Δεν εχω διαβάσει το manga, αλλα μετα το hint δεν χρειαζοταν ετσι κι'αλλιως.
Οκτ 15 2008 17:12