Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Αν και έιδα ότι έβαλες Πάτρα μην ανυσήχείς δεν ξέχασα την καταγωγή σου, την έβακα μαζί με το Αγρίνιο!:P
Sep 10 2008 17:17
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

msn morhhhhhhhhhhhhhhhh
Sep 06 2008 21:30
Photo

Arigato!Μ....δε είναι κακό, δεν είναι κακό:orly:
Sep 06 2008 12:12
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Αriel Lin λέγεται τελικά. Αλλα δεν είναι ιαπωνέζα,είναι απο Ταϊβάν. Αντε σε βλέπουμε να τρέχεις στην ΤαΪβαν για αυτογραφο! :hahaha:
Sep 06 2008 07:49
Photo

lul kala loipon kalaXD giati rotaei esenane kale? ntrepete na rothsei emena??:P ahh not a japanese one her... taiwanese... name Ariel Lin... <3 she is so cute ne??
Sep 06 2008 02:19
Photo

samurai_pizza_dora → moonheart

Kαλα μου κάνεις πλακα?Ο_ο Εσυ προδίδεις τη φίλη σου, προκαλλώντας κόσμο να κάνει hurt τον tsukasa! Το παιδί θα ψοφίσει όπως πάει. Ρε εχω κάνει μεγαλο αγώνα απο την μέρα που τον εβαλα με πλάγια μέσα στο παιχνίδι, μέχρι τις φορές που εσερνα τη Σοφια με το ζόρι να ψηφίσει! :hahaha: Και εκει που καναμε με τον noname συμφωνία για εκεχειρία, πας και εσύ και ξεκινάς πόλεμο! Και τι σου εκανε πια και αυτή η Rei? Και οι ανθρωποι με βαριας μορφής ψυχολογικά εχουν δικαιωμα στη ζωή. Για αυτό θα γίνω και εγω ψυχίατρος. :tensai: Αμα πάθει κάτι το παιδί ομως! Μαζί θα την κάνουμε να ψοφίσει, μην φοβάσαι. Αλλα προς το παρον προστάτευσε το τεκνο σε συμβουλευω. Btw ποια ειναι η κοπελια στη sig σου ρωταει o ichigo?
Sep 05 2008 20:47
Photo

ftou sou re ftou sou na suntaxtheis uper t polemou kata ths rei re... prodideis thn filh sou... akou ekei!!!!!!! ftou sou
Sep 05 2008 20:17
Photo

Οχι αλλά μου φένεται πολλύ όμορφη και είπα να ρωτήσω το όνομα για να δω κανά βιντεάκι της στο youtube!Πως εσένα σου αρέσει ο Jun?Ε...έτσι κι εγώ είδα την κοπελιά και ήθελα να μάθω γι'αυτήν:)
Sep 05 2008 20:07
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια... :S Μπορει και να την εχω ξαναδει, αλλα οι ιαπωνες δεν εχουν τεραστιες διαφορες μεταξυ τους. Θα ρωτησω τη moonheart αμα μπει msn. Αληθεια, προς τι η απορια?:wis: Αποφασισες και εσυ να δεις drama λογω των "ηθοποιών τους"? :p
Sep 05 2008 20:01
Photo

Λοιπόν, θέλω να μου πείς πια είναι αυτή η κοπέλα? [IMG]http://cdimg2.crunchyroll.com/i/spire4/04212008/5/7/b/b/57bb123e296f20_full.jpg[/IMG]
Sep 05 2008 19:44
Photo

samurai_pizza_dora → Sasuke93

Hi! Βλεπω εισαι καινουριος σχετικα! Καλωσορισες!^^ Aν θες μπορεις να μπεις στην παρεα μας στο irc στο καναλι του anime.gr. Eιναι στο irc.rizon.net και το καναλι λεγεται anime.gr Ειναι καλος τροπος να γνωρισεις τα παιδια στο forum καλυτερα!
Sep 03 2008 17:36
Photo

Goregasm → samurai_pizza_dora

eisai vareth sto msn....den dixneis thn kafrila pou kruveis mesa s delivery girl.....oxi re den paw sto black hole....-.-
Sep 03 2008 16:35
Photo

oxi sto lovo re zwon tetrakefalo...sto panw pou ponaei :'( TRAVA RE KANE TATOUAZ K TRUPA STHN GLWSSA K 8A SE PIASW GIA GKOMENA...ma tn 8eo
Sep 03 2008 16:23
Photo

ekana alles 2:P aaa den to ema8es esu...xmmm ti na kanoume...ta skoularikia einai h kainouria porwsh...perimene ligo kairo k 8a vlepeis thn glwssa m me panemorfo skoularikaki na s kanei nazia...TRAVA KANE K ESU
Sep 03 2008 14:08
Photo

Oxi re portokalada xwris an8rakiko ipia...k twra vgazw ta frudia mou...8a petuxw to sxedio zhk zak pou h8ela
Sep 03 2008 13:16