Community Status Updates
samurai_pizza_dora → sintar
Plz διορθωσε την ψήφο σου γιατί είναι ακυρη(ο Spike ειναι σε god mode,δεν μπορει να ψηφιστεί). Ειμαι σε αδιεξοδο και νομιζω οτι αυτο ειναι η μονη λυση! :nanana:
Αλλιως θα έρθει ένα τσουρμο χαρουχιστων σπιτι μου να με πλακωσει!!!!!!!!
Sep 12 2008 14:53
Adventurer → samurai_pizza_dora
Τις ακυρες ψηφους δεν τις μετραμε καθολου, και δυστυχως ακυρες τις λεμε ακομα και αν λειπει ενα μονο στοιχειο... οποτε ας προσεχε ο Six_Winged_Angel :P (αν θες να τη μετρησεις ως ειδικη περιπτωση εχει καλως, αλλα γενικα να τις ακυρωνεις και αυτες).
Αυτος που ψηφισε Spike ενω τα τεραστια μωβ γραμματα που λενε οτι αυτο απαγορευεται υπαρχουν ακομα εκει... αυτον κι αν δεν τον μετρας με τιποτα!!!
Sep 12 2008 14:53
samurai_pizza_dora → Adventurer
Ηi!
Τωρα έχω μπλέξει στο heal/hurt game και δεν ξέρω τι να κάνω...
Υπαρχουν 2 ακυρες ψηφοι στο παιχνιδι και δεν ξέρω αν θα τις μετρησω...-_- Μια του six_winged_angel που δεν εχει επιλεξει smite(οχι ομως οτι αλλάζει καθόλου τη ροή του παιχνιδιου, αρα τη μετρησα)
Επισης ειχα μια ψηφο 2 λεπτα πριν το update που δεν την είδα. Και τρομαρα της έχει rez Haruhi που τωρα πια ισοβαθμει με τον L. Επισης η συγκεκριμενη ψηφος έιναι ακυρη μιας και ψηφίζει Spike που ήταν σε god mode...Τι να την κάνω τη ριμαδα τωρα? Να γρισω ολο το update αναποδα για να τη μετρήσω?
Να βαλω καi L και Haruhi στο παιχνίδι, ή να ρίξω ζάρι???
Ξερω οτι σε ζαλισα πολυ, αλλα εχω μπερδευτει πραγματικα...-_-
Sep 12 2008 14:46
samurai_pizza_dora → ichigo13
Καλα και εγω ξεχάστηκα και πήγα να κάνω hurt τη Rei(προβλεπω πολεμο για τη συγκεκριμενη...:P) Ηταν πολλά god modes για ενα γύρο.
Sep 12 2008 13:44
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Eπίσης ειχα ψηφίσει τον Spike ένω είναι σε god mode!
Πάλι καλά που το είδα μόλις πριν από λιγο!:blurah5:
Sep 12 2008 13:40
Το smite ειναι κακο. Ο χαρακτήρας που επιλέγεις θα χάσει τα μισά HP του, εκτος και αν έχει λιγότερα απο 10, οποτε θα χάσει 5 ό,τι και να γίνει. Και πάλι ξεχνάς ενα god mode και ποιος θέλει να αναστηθεί. :P
Sep 11 2008 16:08
Κάτσε ρε δεν θυμάμαι το smite είναι καλό ή όχι?Καισε ποιούς μπορώ να το κάνω?
Sep 11 2008 16:05
samurai_pizza_dora → Adventurer
Παλι καλά που τους έβαλαν να φορέσουν σακούλες και όχι τπτ καθίσματα τουαλέττας. :hahaha:
[IMG]http://ugly-halloween-costumes.com/scary/Toilet-Seat/toilet-seat-big.jpg[/IMG]
Sep 11 2008 07:35
samurai_pizza_dora → mono
Damn me!:colddd:
Nα φανταστείς σκεφτόμουν και live action τη σκηνή με τους φύλακες να παίρνουν πλαστικές σακούλες και να τους κάνουν τρύπες για τα μάτια...-_-
Και σε μια φάση σκέφτηκα "οταν ημασταν μικρα παντως μας ελεγαν να μην βαζουμε σακουλες στο κεφαλι μας, γιατι μπορει να παθουμε ασφυξία!Ο_ο Τωρα αυτοι οι κρατούμενοι θα ζησουν για να βγουν έξω ή θα παθουν και αυτοι ασφυξια?"
Sep 11 2008 07:29
Καλα πρέπει να σου έχει στείλει ιο! :hahaha: Ο Nintendo-ιος που για να φύγει πρέπει να γίνεις nintendard και να αφιερωνεις τουλ 2 ωρες κάθε μέρα για να μαθαίνεις όλα τα νεα της Nintendo, καθως και να πάρεις ενα Wii, στο οποιο θα προσεύχεσαι κάθε πρωι-απογευμα-βραδυ, ευχαριστώντας τη μαμά Ninty για τα αγαθπα που σου προσφέρει κάθε μερα. Δεν θα πρέπει επισης να παραλείψεις να γεμίσεις τους τοίχους σου με τις αναλογες αφίσες.
Sep 11 2008 07:26
Adventurer → samurai_pizza_dora
Εϊ Ντορα... Θεσ να δεις ενα κολπο; Πατα πανω στο "Σ" και συρε το ποντικι σου ως το "ς" :
Σ[COLOR=White]ακουλε[/COLOR]ς
Sep 11 2008 00:22
mono → samurai_pizza_dora
για να μην σπαμαρω στο θρεντ και επειδη πρεπει να το πω, δεν την παλευεις καθολου και τωρα μεχει πιασει και μενα νευρικο γελιο:hahaha::hahaha::hahaha:
Sep 10 2008 23:57
Kαλά ε μου ζητάει σήμερα ο αδελφός σου το msn μου και όταν αρχίζουμε να συζητάμε λέει
Nintendo>>Sony και όταν το έστειλε, το msn μου κόλλησε και το έκανα restart.Ε..τώρα κάθε φορά που πάω να μιλήσω μαζί του μετά από 1 λεπτό με πετάει.
Έλεος!Πρώτη φορά μου συμβαίνει!
Sep 10 2008 23:47
Το είδα βρε! :P
Και το σκέφτηκα λιγο τι να βάλω, γιατί το μισό χρόνο σπίτι ειμαι. Αλλα μετα σκέφτομαι οτι για καμια συνάντηση μόνο η Πάτρα μετράει(ελε0ς, κανεις δεν ειναι απο το αγρινιο, ποσο μαλλον απο το μεσολογγι :hahaha: )
Kαλη ιδεα παντως με το poll, τοσα χρόνια και κανείς δεν είχε κανει.
Sep 10 2008 18:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed