Jump to content

Community Status Updates

Photo

gohan-the mystic power → samurai_pizza_dora

Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείς :D :D
Nov 20 2008 10:36
Photo

samurai_pizza_dora → moonheart

Fuck you bastard! Που θα μου πεις οτι θα έχω ρυτίδες απο τώρα! (..-που πηγε αυτή η αντιρυτιδικη, παλι την έχασα...) Ερχεται και η ώρα σου αγαπητή μου σε μερικούς μήνες. Εκει που ήσουν ημουν και εκει που είμαι θα έρθεις! :hahaha: Anywaysz, thnks βρε χαζο! Πέρασα τα γενεθλια με τη Nodame(kinda sad thought...-_- no Mcdreamy for me...-_-). Πολυ πωρωση αυτο το manga!(ειδα πριν το drama και μου άρεσε παρα πολυ! Η ηθοποιος της Nodame εδωσε ρέστα)
Nov 20 2008 01:23
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

NTORATSAAAAAAAAAAAAAAAAAA XRONIA POLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OUOUOUOUOUOUUOUOUOUOUOUUO na xairesai tis rutides sou bre looool:P gria.
Nov 20 2008 01:02
Photo

samurai_pizza_dora → Radagast

Eυχαριστώ παρα πολυ! ^^ Το είχα ξεχάσει σχεδον, ακομη και αν συζητουσα για αυτο πριν λιγη ώρα να φανταστεις! :oo: (εχω μια πολυ κακή συνήθεια να ξεχνάω τα γενεθλια των αλλων ακομη και αν με ενημερώσουν 5-6 φορες μεσα σε μια εβδομαδα, τωρα εφτασα στο σημειο να ξεχναω και τα δικα μου :P) Εχω μείνει στα 666? :hahaha: Nice number! Θα προσπαθησω να το διατηρήσω για λίγο καιρό.
Nov 20 2008 00:57
Photo

Radagast → samurai_pizza_dora

Omedetou gozaimasu. :) (666 posts έχεις, hope it's not the devil's birthday. ^^ :hahaha: )
Nov 20 2008 00:32
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

MORH EDIT STO POST S STO HEAL/HURT EINAI FULL EVENT DAY DES TO QUOTE MOU
Nov 13 2008 19:32
Photo

Yu_Kanda → samurai_pizza_dora

χεχε κι εγω τα εχω δει παρα πολλες φορες αυτα τα επισοδεια και καθε φορα πραγματικα γελαω το ιδιο με την πρωτη,ειδικα στα επισοδεια που ειναι στο καστρο του Pegasus μπορω να πω οτι ο Little Kuriboh ειχε ιστρο.Ελα ρε συ κ εγω επαιζα φανατικα yugioh οταν πηγαινα 2α γυμνασιου καθε μερα ημουν στην Καισσα σχεδον:P
Nov 03 2008 02:34
Photo

samurai_pizza_dora → Yu_Kanda

Indeed, μπορω να δω αυτα τα επεισόδια 5-6 φορες χωρίς να τα βαρεθω ποτε! :hahaha: Ποτε στη ζωη μου δεν είχα συμπαθησει τόσο το Yugioh,και να φανταστεις μεχρι τη 2α γυμνασίου το έπαιζα φανατικα. :P (ναι, το εξομολογούμαι το πάθος μου)
Nov 03 2008 02:06
Photo

Yu_Kanda → samurai_pizza_dora

Ουφ arigatou!!Το διορθωσα,οχι τιποτα αλλο αλλα ο Kaiba δεν πρεπει να πεθανει(oh my god a giant rock)!!Long live Little Kuriboh!!!
Nov 02 2008 20:13
Photo

samurai_pizza_dora → Yu_Kanda

You forgot to vote for the new character. Οχι τπτ αλλο, αλλα θα παει χαμενη και η ψηφος σου(και με συμφερει η συγκεκριμενη :P)
Nov 02 2008 16:02
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Αυτό είναι το θέμα!Ότι μετά όταν γίνουμε εργαζόμενοι τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα όποτε θα πρέπει να ευχαριστηθούμε τα φοιτητικά μας χρόνια, δεν θα τα ξαναβρούμε μπροστά μας!Δεν πρέπει να περάσουν μόνο με άγχος και μιζέρια!Αν όμως και τα επόμενα εξάμηνα είναι όπως αυτό τότε άντε γεια!
Nov 02 2008 01:49
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Kαλα νταξ θα περασουν και αυτες οι no-life days. :P Δεν γίνεται όλη η υπολοιπη ζωη να είναι έτσι (ή γίνεται? :oo:)
Nov 02 2008 01:25
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Εγώ είμαι απελπισμένος!:( Ο Νοέμβρης είναι ο χειρότερος μήνας για μένα.Οι πρόοδοι και οι εργασίες που έχω να παραδώσω πηγαίνουν μέρα παρά μέρα κυριολεκτικά.Να φανταστείς όλες μαζεύτηκαν τον ίδιο μήνα όπου συν της άλλης έχω να παραδώσω και project και έχω και τα μαθήματα οδήγησης όπου αναγκαστικά μου τρώνε ώρες! Φυσικά τώρα πια τα μόνα anime που βλέπω είναι τα 3 shonen,άντε να διαβάσω και κανα manga! Οπότε δεν είσαι μόνη σ'αυτή τη ζωή βρήκες κιάλλον έναν no lifer να σου κάνει παρέα :P
Nov 02 2008 01:22
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Ελα βρε! (ξεχαστηκα το πρωι και δεν απαντησα, γιατι ησουν offline και εβλεπα drama :P) Καιρό έχουμε να τα πούμε. Εγω μπορω επισημα να ονομαστω πια απολυτος no lifer. Απο το πανεπιστημιο για υπνο, και το σαββατοκυριακο dramas και διαβασμα. Hehe, interesting they were, those last days. Εσυ τι κάνεις?
Nov 01 2008 22:47
Photo

Barbara → samurai_pizza_dora

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! και να έχεις ένα υπέροχο βράδυ..!:)
Nov 01 2008 22:42