Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Χμ...Πρέπει μια μέρα να μας βάλουν σε ένα δωμάτιο και να πετάνε random topics έτσι να δουμε κι αν επιστημονικά είμαστε πραγραμματισμένοι να διαφωνούμε βρε παιδί! ;)[/QUOTE] εξαρταται.σε ποια πολη μενεις?? αν μενουμε στην ιδια( αν και το θεωρω απιθανο)νομιζω θα συναντηθουμε σε καποια συναντηση αρα, θα μπορουμε να διεξαγουμε οσα πειραματα θελουμε:):)
Σεπ 28 2011 00:06
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Έεεετσι΄ χαλαρά. Να σε πω, από Beelzebub ποτέ κανείς δε με χάλασε με την φωτεινή εξαίρεση του Miki που με είχε σπάσει τα νεύρα. Αλλά ντάξει τώρα, Kanzaki και Furuichi -ειδικά ο τελευταίος- κλασσική αξία! Πάντως είσαι από τους λίγους που ξέρω που δεν ενθουσιάζονται με Kenpachi...προσωπικά και ο Gin και ο Zaraki μ'αρέσουν πολύ κι ο καθένας εννοείται για διαφορετικό λόγο. Χμ...Πρέπει μια μέρα να μας βάλουν σε ένα δωμάτιο και να πετάνε random topics έτσι να δουμε κι αν επιστημονικά είμαστε πραγραμματισμένοι να διαφωνούμε βρε παιδί! ;)
Σεπ 27 2011 23:57
Φωτογραφία

o oga μου αρεσει αρκετα αλλα εχει ενα στυλ, σαν να προσπαθει να ειναι badass σαν τον toujou αλλα να μην το καταφερνει, και ο toujou mou αρεσει πολυ αλλα ο αγαπηνος μου ειναι ο kanzaki και δευτερος ο furuichi. τωρα απο bleach ολοι αγαπαμε τον urahara, αλλα για τον ζαρακι πολυ μετριος, προτιμω τον gin...
Σεπ 27 2011 23:51
Φωτογραφία

Hum...Ao no Exorcist? Falsified Romance? xD Άσε άσε, πρέπει να συζητάμε γι αυτούς που συμπαθούμε καλύτερα...πες μου τη γνώμη σου για τον Oga, και τον Toujou από Beelzebub και τον Urahara και Zaraki από Bleach! :3
Σεπ 27 2011 23:45
Φωτογραφία

πες μου ποια αλλα διαβαζεις για να διαφωνησουμε και σε αυταxD
Σεπ 27 2011 23:41
Φωτογραφία

Ha ha ha ha! xD xD xD xD xD Δεν υπάρχει αυτό! Δεν υπάρχει αυτό! O Himekawa -Beelzebub- όχι μόνο είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες είναι και husbando μου στο αντίστοιχι thread...! Κι ας μη μιλήσω ότι οι Byakuya και Rukia είναι επίσης από τους χαρακτήρες που πάω πολύ! Βέβαια ο καθένας το βλέπει διαφορετικά πχ εγώ επικεντρώνω στην στοϊκότητα του Byakuya και πως πάντα είναι ήρεμος και πιστεύει σ'αυτά που λέει. Επίσης τη Rukia την πάω επειδή είναι από τις δυναμικές γυναίκες στο Bleach -Orihime, μπλιαχ/Yoruichi όλα τα λεφτά- και μ'αρέσει που μπορεί και βάζει τον Ichigo στη θέση του αν γίνει πολύ "κλαίω τη μοίρα μου". Μα τέτοια πλήρη σύγκληση απόψεων????
Σεπ 27 2011 23:25
Φωτογραφία

loipon apo bleach καταρχην byakuya, και rukia, ο ενας πολυ μπομπωδης και ναρκισσος, και η αλλη απλα εκνευριστικη μια φερεται σαν κοριτσακι με τα αρκουδακι την αλλη το παιζει αγοροκοριτσο διαταζοντας τον ichigo περα δωθε, τωρα απο τους τελευταιους τον τυπο με το βιντεοπαιχνιδι, ο τροπος που φερεται μονο και μονο επειδη ειναι ολοι υπο την επιρεια της ικανοτητας του ειναι σπαστικος..
Σεπ 27 2011 21:57
Φωτογραφία

Xα χα, δε θα τα βαζα όλα βρε! Για πες λοιπόν ποιους αντιπαθείς, μπορεί να βρούμε κι άλλες διαφορές...xD
Σεπ 27 2011 21:38
Φωτογραφία

Beelzebub, Bakuman, Naruto, Bleach,χμμμ αυτα εχουμε κοινα, λιγα διαβαζεις, σχετικα με μενα τουλαχιστον.//.
Σεπ 27 2011 21:28
Φωτογραφία

Τι άλλο διαβάζω...? Beelzebub, Bakuman, Naruto, Deadman Wonderland, Bleach, Shinrei Tantei Yakumo, Nurarihyon no Mago...
Σεπ 27 2011 20:55
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Από falckenbach άκουσα τα: vanadis, walhall και when Gjallarhorn will sound Από finntroll: solsagen, nedgang και trollhammeren Από tyr: by the sword in my hand και hail to the hammer Από folkearth: Naglfar sets sail, wind of conquest και ήξερα ήδη τα: the death of Beowolf και warrior heart Από stribog: follow the silver path, krunidba slavena και rusalka Και όσο για τους alestorm, το παλιό άλμπουμ είναι σαφώς καλύτερο
Σεπ 24 2011 16:01
Φωτογραφία

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

καλο ειναι το καινουργιο αλμπουμ των alestorm αλλα σαν το παλιο δεν ειναι ακου λιγο απο το παλιο και πες μου και εσυ. τωρα γενικα θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις περιπου τι ακουσες απο τραγουδια απο αυτους που σου προτεινα για να σχηματισω μια ιδεα
Σεπ 24 2011 12:40
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

ΧΑΧΑ μόλις ανακάλυψα οτι το τραγούδι You are a pirate είναι από alestorm τελικά! Πάντως από πειρατικά τραγούδια δεν περίμενα τίποτα άλλο εκτος από ρούμι! Οι alestorm είναι αρκετά καλοί για το είδος τους! Από τα συγκροτήματα που μου είπες πήρα μια μικρή γεύση και έχουμε: falckenbach: Αρκετά καλοί με ωραία μουσική finntroll: Καλούτσικοι αλλά δεν με τρέλαναν ιδιαίτερα tyr: οτι είπα παραπάνω (finntroll) folkearth: Ήξερα μερικά τραγούδια τους αλλά δεν ήξερα το συγκρότημα. Πολύ καλοί stribog: μ'άρεσαν πολύ διότι μου θύμισαν λίγο arch enemy
Σεπ 23 2011 15:13
Φωτογραφία

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

ναι ομως εχει ξαναακουσει κανενα για το ρουμι σαν αυτο:D:D [URL]http://www.youtube.com/watch?v=ROhsZayay-Q[/URL]??? εγω παντως οχι κυριως για την μπυρα, και δεν εχω δει ποτε συγκρο
Σεπ 23 2011 14:52