Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

και ναι διαφωνουμε [B]και[/B] για την οριχιμε, καλα που δεν αρχισαμε να μιλαμε για noblesse..
Οκτ 05 2011 17:03
Φωτογραφία

τωρα το προσεξα, πως σου ηρθε και με ειπες jafr?? επισης ξερεις κανενα καλο μανγα με πολλα τσαπτερς?? γιατι βαριεμαι και θελω κατι μεγαλο για να περασει η ωρα
Οκτ 05 2011 17:01
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Και τι είναι αυτό που βλέπω? Άλλο ένα άτομο για το οποιο διαφωνούμε, τι προτότυπο...
Οκτ 05 2011 16:55
Φωτογραφία

Ε, κοίτα. Με το που περνάς την Καμάρα είναι τα πρώτα κτήρια του ΑΠΘ. Εκεί είναι δίπλα στην Φιλοσοφική και την Θεολογική ΜΕΣΑ στο κτήριο της Νομικής. Επειδή είμαστερ νεοσύστατη σχολή -10 χρονών με το ζόρι- δεν έχουμε εννοείται δικό μας κτήριο. Να φανταστείς, ένα κτήριο που είναι μέσα στην πόλη μετά την Αριστοτέλους -αν πηγαίνεις Αριστοτέλους από τα Πανεπιστήμια- και έχουμε τρεις τέσσερις αίθουσες, είναι των ΜΜΕ!
Σεπ 28 2011 11:43
Φωτογραφία

που ακριβως ειναι η σχολη σου?? (εννοω τοποθεσια..)
Σεπ 28 2011 11:35
Φωτογραφία

Πολιτικές επιστήμες. :tensai: Because even now there is a breeding place for them. Α καλά, το ότι έχω ψηθεί έχω ψηθεί. Να σε πω, περιμένω να τελειώσω Tiger and Bunny, Fate/Stay Night και να φύγει ο αδερφός μου στρατό και θα το δω. Επίσης, ωραίο το τραγουδάκι!
Σεπ 28 2011 11:11
Φωτογραφία

oxi apla kala, teleia. παρεπιπτοντως εσυ σε ποια σχολη ακριβως εισαι?? [URL]http://www.youtube.com/watch?v=TwmBGOXwlTo[/URL] ετσι μπας και σου αρεσει το οπενινγκ και ψηθεις να το ξεκινησεις:D
Σεπ 28 2011 11:04
Φωτογραφία

Ωχ, ναι πρωτοετής. Όχι μην ανησυχείς, μέχρι να τελειώσουν οι εγγραφές και να βγει και το πρόγραμμα και η δήλωση μαθημάτων δεν έχετε αρχίσει. Χε, καλά είστε κι εσείς. . .
Σεπ 28 2011 10:56
Φωτογραφία

οπως καταλαβες ειμαι πρωτοετης, ωραια οι εγγραφες τελειωνουν την 1 οκτωμβρη απ' οσο ξερω αρα πως μπορει να εχουμε ξεκινησει τα μαθηματα χωρις να εχουν τελειωσει οι εγγραφες??
Σεπ 28 2011 10:54
Φωτογραφία

Oh, nice! Τότε αν είναι στο επόμενο πάρτυ ή συνάντηση μπορεί να διαφωνήσουμε κι από κοντά! xD Αλήθεια, επειδή εμείς ακόμα γράφουμε και το χω απορία, εσείς αρχίσατε τα μαθήματα?
Σεπ 28 2011 10:42
Φωτογραφία

γεωλογια, και εγω απθ..
Σεπ 28 2011 10:38
Φωτογραφία

Συνεννόηση μπουζούκι συν τοις άλλοις...! Χα χα! Τι πέρασες αλήθεια και πού? Εγώ είμαι ΑΠΘ. :emptyonexg1: το ξέρω...θέλω να το δω αλλά όλο κάτι γίνεται...
Σεπ 28 2011 10:19
Φωτογραφία

xmm, θεσσαλονικη περασα, εγω νομιζα οτι θα μενεις καμια αθηναχD τωρα για το darker than black εισαι ασυγχωρητη..
Σεπ 28 2011 09:46
Φωτογραφία

Ha ha; όντως όντως, έχεις δίκιο για τον φαύλο κύκλο. . . Να σε πω εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι οπότε αν μένεις σε καμιά Αθήνα εσύ ναι, το κόβω λίγο δύσκολο τελικά να διεξαχθεί το πείραμα! Παρόλαυτα ντρέπομαι γιατί ακόμα το Darker than Black δεν το χω δει!
Σεπ 28 2011 08:51
Φωτογραφία

τωρα που το σκεφτηκα συμφωνησαμε οτι διαφωνουμε στα παντα,αρα σε κατι συμφωνουμε. μολις δημιουργησαμε ενα φαυλο κυκλο, θα πρεπει να εισαι περηφανη..
Σεπ 28 2011 00:15