Jump to content

Community Status Updates

Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

καλα πως γινεται να εχεις αλεργεια στο γρασιδι, αν θελεις να πας λιγο στην εξοχη η εστω σε κανα παρκο τι κανεις???
Sep 20 2011 21:02
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

ευχαριστω πολυ φιλε, καλη επιτυχια και στην μανα σου xD
Aug 29 2011 12:33
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Συγχαρητήρια για τη Γεωλογία Θεσσαλονίκης και άκου και το καλύτερο! Τη μάνα μου την έπιασε η τρέλα της και κάνει μεταπτυχιακό στη σχολή σου! LOL
Aug 29 2011 11:05
Photo

plotolp → Blacker_than dark

Δε λέω μια χαρά ήτανε αλλά μου έβγαλε την παναγία να το βρω:) Άμα δεν έχεις ακούσει για τους ασασίνους δεν το βρίσκεις ποτέ! Έβαλα ένα ευκολάκι! (δεν μου ήρθε τίποτα πολύ καλό να βάλω:sadist:)
Aug 28 2011 12:58
Photo

Blacker_than dark → plotolp

μπα δεν τον εβαλα απο το assasin's creed(δεν εχω παιξει ποτε το πρωτο),διαβαζα ενα βιβλιαρακι για τους hashashins και μου ηρθε. παντως πρεπει να παραδεχτει οτι ηταν καλο. anyway για να δουμε τωρα τι θα βαλεις εσυ..
Aug 28 2011 10:58
Photo

Theodore :D → Blacker_than dark

Ο.Ο
Aug 22 2011 23:11
Photo

Blacker_than dark → The Truth

Thanks για το request!!
Aug 12 2011 01:29
Photo

The Truth → Blacker_than dark

Ναι, και συγκεκριμένα από το κεφάλαιο 183 σελίδα 14-15
Aug 07 2011 23:49
Photo

Blacker_than dark → The Truth

to avatar σου απο το air gear δεν ειναι??
Aug 07 2011 20:05
Photo

Tenshi → Blacker_than dark

Ναι παίζ,αλλά δεν έχω αυτό το όνομα! Το δικό μου είναι FollowTheLight ;)
Jul 06 2011 10:43
Photo

Blacker_than dark → Tenshi

sorry για την ενοχληση καταρχην. παιζεις λολ? γιατι βρηκα καποιον σημερα το μεσημερι που επαιζα με το ονομα AngelTenshi και παραξενευτηκα
Jul 05 2011 17:30
Photo

Anelis → Blacker_than dark

Yer welcome! Ό,τι πληροφορία θελήσεις ρώτα με αβέρτα! Δεν ξέρω αν σου αρέσει ο Terry Pratchett, αλλά είχε γράψει παλιά ένα βιβλίο μαζί με τον Neil Gaiman, το Good Omens, που έχει να κάνει με τον Αντίχριστο και είναι τραγικά τραγικά αστείο. Γενικά αν δεν έχεις διαβάσει Terry Pratchet βουρ! Και τσέκαρε και Peter S. Beagle, νομίζω μόνο 3 βιβλία του έχουν μεταφραστεί, αλλά θυμάμαι με είχαν ενθουσιάσει και τα 3. Αν τον αρχίζεις διάλεξε πρώτο το "Ο τελευταίος μονόκερος''' :)
Jun 13 2011 06:30
Photo

Blacker_than dark → Anelis

thanks anelis, κοιταξα περιληπτικα το θεμα απo τα βιβλια μου προτεινες , and they look awesome:ballumad:. βεβαια δεν θα ξερω με ακριβεια μεχρι να τα διαβασω αλλα ελπιζω οτι θα ανταποκριθουν στις προσδοκιες μου. αν θυμηθεις και καποιο αλλο please inform me!!
Jun 11 2011 22:17
Photo

Shihama-ru → Blacker_than dark

Hi!!είναι εξώφυλλα απο 2 shounen-ai/yaoi dj που βρήκα τυχαία.
Dec 20 2010 17:48
Photo

Blacker_than dark → Shihama-ru

απο που ειναι η υποραφη και το avatar σου??
Dec 17 2010 12:24