Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Nαι ναι, δεν είναι τίποτα. Αφού κάνεις την εγγραφή σου, μπαίνεις στο site αυτό [url]http://paso.minedu.gov.gr/[/url] και κάνεις τη δήλωση ηλεκτρονικά. Δεν έχετε ακόμα τους κωδικούς?
Oct 13 2011 19:46
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
πασο εβγαλες?? γιατι εγω ακομη δεν καταλαβα πως θα βγα;λω
Oct 13 2011 19:40
E, δεν είμαστε ακόμα πρώτο έτος.δεύτερο. Κι εσείς έχετε παραπάνω γιατί έχετε θεωρίες και πρακτικές. Εμείς μόνο θεωρίες! :P
Oct 13 2011 19:37
λιγες εχετε, εμεις εχουμε αρκετες παραπανω΄.. γιατι ολες οι θεωρητικες εχουν λιγοτερες ωρες??
Oct 13 2011 19:31
Είναι ανάλογα τον αριθμό των μαθημάτων: εγώ έχω τέσσερα υποχρεωτικά και δύο επιλογής επί τρεις ώρες το καθένα, βάλε. Κοινώς, εμείς έχουμε 18 ώρες τη βδομάδα.
Oct 13 2011 19:28
σημερα το μεσημερακι εκανα το πρωτο μου μαθημα ενα δυορακι στο εργαστηρι ορυκτολογιας, και επειδη αυριο δεν εχω τιποτα γυρισα σημερα το απογευμα στην πατριδα-λαρισα οπου εχω και ιντερνετ..
Oct 13 2011 19:16
Ω ναι, κανονικότατα! Έχω πάει ήδη κι έχω κάνει πόσα μαθήματα! Εσείς τι γίνεστε?
Oct 13 2011 18:39
A ναι είχαν απεργία σήμερα...τσ τσ, τι να πεις βαριούνται...
Oct 05 2011 22:12
πηρα σημερα τηλεφωνο στην γραματεια να δω τι θα γινει αλλα πρεπει να ειχαν απεργια, θα μαθω αυριο λογικα..
Oct 05 2011 22:05
Ο Frankenstein είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας...problem officer? xD Σε λέω, δεν είναι να μιλάμε για χαρακτήρες εμείς καλέ θα διαφωνούμε για όλα μέχρι και το hair style.
Μπα δεν έχουμε άλλο κατάληψη αλλά μαθήματα αρχίζουμε στις δέκα του μηνός. Εσείς τι λέτε?
Oct 05 2011 22:00
to noblesse το προτεινα μπας και συμφωνησουμε σε κατι, μια και συμπαθω σχεδον ολους τους χαρακτηρες εκτος απο τον frankestein και κανα δυο αλλους.
α και τωρα που το θυμηθηκα τι γινεται στην σχολη σου, εχετε καταληψη η αρχισαν τα μαθηματα??
Oct 05 2011 21:49
thx. θα τσεκαρω το fmpanic, τα αλλα τα διαβαζω ηδη
Oct 05 2011 21:44
D.Gray man? Katekyo Hitman Reborn? FMPanic?
Kαι ναι, ήδη διαφωνούμε σε αρκετά ας τα άλλα.
Oct 05 2011 21:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed