Community Status Updates
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Υπάρχουν τόσα πολλά συγκροτήματα με θέμα το ποτό! Εγώ να φανταστείς ήξερα μόνο τους Korpiklaani και τους Tangart (οι οποίοι παίζουν Thrash metal)
[B]DIE WITH A BEER IN YOUR HAND [/B]:P
Sep 23 2011 14:48
Blacker_than dark → metalmusicmaniac
ακου και wooden pints, lets drink, happy little boozer και αυτα τετοιο θεμα εχουν, ποτα και ετσι. τωρα απο korpiklaani υπαρχουν πολλα καλα φολκ αλλα εχουν και τα οτι να ναι τους, τα οποια ειναι και τα ποιο γνωστα, οχι οτι τα οτι να ναι δεν ειναι τελεια, αν θες με ποτα ακου και alestorm, εχουν κανα δυο και αυτοι αλλα αυτοι δεν ειναι φολκ καθαρα, πειρατικο μεταλ ειναι, αλλα ειναι απλα τελειοι or so i think..
Sep 23 2011 14:44
Τους αγαπητούς μου Korpiklaani τους ξέρω ήδη αλλά περισότερο μου φάνηκαν σαν oti na nai metal :P. Πάντως τραγούδια όπως τα Vodka, beer beer, let's drink και tequilla δεν ξεχνιούνται :drinks:
Sep 23 2011 14:37
falckenbach, korpiklaani, finntroll, tyr, folkearth, stribog. τσεκαρε αυτα και βλεπουμε, φροντισα να σου προτινω λιγο απ' ολα δηλαδη να μην μοιαζουν και πολυ οι μπαντες μεταξυ τους. τωρα ακους και μου λες εντιπωσεις..
Sep 23 2011 13:38
τα τσεκαρα λιγο τα συγκροτηματα, οπως το ειπες με φολκ επιρροες ειναι οχι σαν τους eluveitie, απο αυτους μου αρεσαν περισσοτερο οι nogard, τεσπα αν θελεις μπορω να σου προτεινω κανενα συγκροτημα..
Sep 23 2011 00:11
GhostPrince → Blacker_than dark
δισκολο να το κτλβει καπιος ε? αχαχαχ...
τον L (απτο DN) εκανα (κ κλ) xD
Sep 22 2011 23:55
Arkillery, Wodenson και Nogard είναι τα κύρια συγκροτήματα με folk επηροές που μ'άρεσαν
Sep 22 2011 11:35
τι αλλο εχεις ακουσει ψαχνοντας περα απο τους eluveitie?? ετσι κανα δυο συγκροτηματα πες να παρω μια ιδεα
Sep 22 2011 11:17
Γενικώς ψάχνομαι ακόμα στο συγκεκριμένο είδος και μέχρι στιγμής πέρα από eluveite δεν με έχει συγκινήσει ιδιαίτερα κανένα άλλο συγκρότημα. Πάντως ακούω epic metal και το folk έχει αρκετά στοιχεία epic οπότα πιστεύω οτι άμα ψαχτώ όλο και κάτι θα βρω να μ'αρέσει
Sep 22 2011 09:04
τι ειδα?? αρχισες στο φολκ μεταλ?? ακους τιποτα αλλο περα απο eluveitie??
Sep 21 2011 22:46
ευχησου να σου περασει, εγω αυτυχως δεν εχω καμια:)
Sep 21 2011 12:30
Την προσευχή μου?:P Οχι ρε συ, εχω αλεργία σε ένα συγκεκριμένο είδος γρασιδίου. Π.χ. στην εξοχή δεν έχω πρόβλημα, ενώ στο εξοχικό μου είμαι χάλια γιατί εκείνο το γκαζόν με επηρεάζει. Πάντως γενικά από φέτος έχει καλυτερέψει η αλεργία μου
Sep 21 2011 10:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed