Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
εγω εχω κανει σπιτι μου την βιβλιοθηκη. πηζω ολη μερα γιατι εχουμε απειρες ωρες σε σχεση με σας τουλαχιστον, μετα κατα το απογευμα/βραδυ παω σπιτι αφηνω την τσαντα, παιρνω το λαπτοπ και παω μαντεψε που, βιβλιοθηκη και καθομαι μεχρι τις μια περιπου, μετα παω σπιτι κοιμαμαι και αυριο παλι τα ιδια, τουλαχιστον δυο μερες αυτο γινεται..
Νοέ 22 2011 21:49
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Mουάχαχαχα! Οι καθηγητές χάνουν πολλά μαθήματα εγώ τι φταίω (insert φωτοστέφανο here)? Εξάλλου σου είπα μόνο Τετάρτη έχω βαρβάτο πρόγραμμα και Παρασκευή που κάνω 9 -αλλά κι αυτή τη βδομάδα το χάνω γιατί πάλι θα λείπει :kakaka: Εσύ τι λέει?
Νοέ 22 2011 21:43
καλησπερα, πως παει η σχολη ολα καλα?? πατας καθολου? γιατι οποτε μπαινω μεσα σε βλεπω:)
Νοέ 22 2011 21:31
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Μπα, το δικό μου θα μείνει ίδιο και απαράλαχτο over the years :P
Νοέ 15 2011 16:39
Σήμερα όχι αλλά αύριο ναι! ^^ Μετά το μάθημα με βολεύει αρκετά (6 η ώρα).
Και τυχερούλη, παλι έχασες!
Νοέ 15 2011 12:04
α τωρα που το θυμηθηκα ψηνεσαι να συναντηθουμε καμια μερα( h kai shmera) να σας μαθω munchkin??
Νοέ 15 2011 11:50
εγω ειχα μαθημα κανονικα αλλα κανει καταληψη το χημικο αυτην την εβδομαδα γι αυτο εχασα και ην θεωρια και το εργαστηριο, και τωρα εχω μονο μαθηματικα....
Νοέ 15 2011 11:48
Καλημέρα! Όχι, σχολή έχω μόνο Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή και τις δύο απ'τις 3 μέρες έχω 9 το πρωί Τ^Τ αλλά σήμερα, φεεεεεεεέτα.
Νοέ 15 2011 11:44
καλημερα τι εγινε , δεν εχεις σχολη σημερα το πρωι////??
Νοέ 15 2011 11:42
Blacker_than dark → metalmusicmaniac
ευχαριστω!! αντε καιρος να αλλαξεις και εσυ..
Νοέ 15 2011 10:07
Blacker_than dark → michael92
ela re to brhkes, eleos ama einai katebase kai thn tainia an mporeis na gelasoume ligo..
Νοέ 13 2011 19:52
michael92 → Blacker_than dark
[url]http://www.youtube.com/watch?v=RKzBTsWE0LQ[/url]
Νοέ 13 2011 15:58

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται