Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ha ha ha, αγάπη με τη βιβλιοθήκη...!
Ναι 11 στην Αριστοτέλους, εκεί που ήταν να πάρουμε τα λεωφορεία. Να ξέρετε εγώ θα πρέπει να φύγω κατά τις 3κ30...
Nov 11 2011 15:45
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
εχασες που δεν ηρθες χθες, οχι οτι καναμε και τιποτα το ιδιαιτερο περα απο κανα δυο καφριλες αλλα, ειχε την φαση του..
τελικα αυριο στις 11 στην πλατειο αριστοτελους θα συναντηθουμε??(παρεπιπτωντως λατρευω την βιβλιοθηκη, ειμαι εδω απο τις δωδεκαμιση που σηκωθηκα και εχω ψιλολιωσει, αν δεν βγω εξω το απογευμα μαλλον εδω θα την βγαλω ολη μερα....)
Nov 11 2011 15:37
Nαι γιατί εγώ έχω κάρτα! xD Παρασκευή δε μπορώ πρωί αλλά το Σάββατο σίγουρα για μένα! Να σε πω τι! Θα συνεννοηθώ κάπως και θα σε πω αύριο, ΟΚ?
Nov 09 2011 18:56
τι γινεται καλημερα. μπορεις να επικοινωνησεις με τον μιχαλη απο το μιτινγκ γιατι δεν εχω καρτα?? αν γινετε πες του να πει και στον ηρακλη αν ψηνονται να παμε ολοι μαζι την παρασκευη η το σαββατο πρωι για ταινια, γιατι στο φεστιβαλ κινηματογραφου μεχρι τις προβολες που αρχιζουν στις τρεις για τους φοιτητες ειναι τζαμπα. thx anyway, bye bye..
Nov 09 2011 10:04
τεσπα, μπορει τοτε νυσταξα, παω για υπνακο ξανακαληνυχτα:)
Nov 04 2011 01:09
He...δεν το προλαβαίνω το πάρτυ. 9 η ώρα τελειώνω το μάθημα το οποίο είναι δέκα λεπτά από το πάρτυ αλλά μετά θα πρέπει να ξαναπάω σπίτι για να ντυθώ αν θέλω να ρθω...αλλά αν πάω Εύοσμο σιγά μην ξανακατέβω! Το Σάββστο θα πάω μόνο στο after party.
Nov 04 2011 01:06
καληνυχτα, μαλλον θα σε δω αυριο στο παρτυ αν τελικα μπορεσω και ερθω,,
Nov 04 2011 01:04
So...για την βύρονως αυτό που βρήκα ήταν απ'το ύψος της Τσιμισκή, στην πλατεία Ναυαρίνου, έτσι όπως την κοιτάς ανεβαίνοντας πας λοξώς αριστερά. Και μετά ρώτα! XD
Τώρα για την Ερμού το χασες το κορμί πατριώτη! Δεν θυμάμαι καθόλου να έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο. Πάντως η οδός Ερμού 61 είναι από την πλατεία αρστοτέλους κατεβαίνεις κάτω κι έτσι όπως κατεβαίνεις στρίβεις αριστερά στην Ερμού -θα δεις, δεν είναι πολλές μεγάλοι οδοί εκεί πέρα κι αυτή είναι η πρώτη- και θα βρεις τον αριθμό μετά.
Τίποτα! Καληνύχτα!
Nov 04 2011 01:03
[URL="http://javascript:void(0);"]ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ
[URL="http://javascript:void(0);"]
[/URL]Διεύθυνση ΒΥΡΩΝΟΣ 4
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π. ΧΡΗΣΤΟΥ
Διεύθυνση ΕΡΜΟΥ 61
anyway ευχαριστω πολυ, δεν υπηρχε περιπτωση να τα βρω μονος μου..[/URL]
Nov 04 2011 00:46
Μελενίκου είναι η πιο εύκολη απ'όλες! ^^ Πού είναι η στάση Καμάρα? Πού είναι η αρχή των πανεπιστημίων? Εκεί ακριβώς απέναντι που είναι όλα τα μαγαζιά που σε βγάζουν φωτοτυπίες, εκεί είναι η Μελενίκου.
Η Αρμενοπούλου είναι η οδός πάνω από την Ροτόντα, την εκκλησία πάνω από την Καμάρα.
Η Ερμού είναι η μεγάλη οδός πάνω από την Τσιμισκή, αλλά τον αριθμό που λες δεν τον θυμάμαι. Για πες και το Βιβλιοπωλείο.
Τώρα βύρωνος δε θυμάμαι καθόλου! Πες πάλι το όνομα του βιβλιοπωλείου...
Όσο για τη Σιατίστης...λοιπόν, πας αριστοτέλους, συνεχίζεις πάνω ευθεία -απο κει που είναι το άγαλμα του Βενιζέλου- και περνάς, πας μέχρι τα αρχαία που έχει αλλά δεν τα περνάς, κάθεσαι σε εκείνο το ύψος. Είσαι στην οδό Φιλίππου. Τώρα έτσι όπως ανεβαίνεις στρίβεις αριστερά και μετά την Χαλκέων, η δεύτερη όπως συνεχίζεις είναι αυτή που θες.
Και ναι το πάρτυ είναι αύριο και το meeting το Σάββατο.
Nov 04 2011 00:40
μελενικου 15 και 22, βυρωνοσ 4, ερμου 61, σιατιστης 7, αρμενοπουλου 27. παρεπιπτοντως αυριο ειναι το παρτυ//??
Nov 04 2011 00:24
Ωχ! Τώρα συνειδητοποίησα ότι σε είχα γράψει ένα VM αλλά δεν το πήρε! Ο.Ο
Τεσπα, ναι ξέρω! Ε, μετά από τόσα χρόνια κι εξάμηνα...Τι διευθύνσεις έχεις για πες.
Nov 04 2011 00:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed