Jump to content

Community Status Updates

Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

pote einai to art meeting?? den 3erw twra, an den exw kanonisei kati gia tote mallon nai an kai eimai asxetos mr thn zwgrafikh se anti8esh me ton bro mou, ara mallon 8a er8w na dw ti 8a sxediasoun..
Nov 28 2011 16:10
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Μεγάλε το Σάββατο θα έρθετε στο art meeting?
Nov 28 2011 15:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Λοιπόν, τελείωσε. Είστε επισήμως καμμένοι. Χρειάζεστε έναν κανονικό άνρθωπο μαζί σας. Challenge accepted.
Nov 27 2011 11:27
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

ειδες?? αμεσως να κατακρινεις, εντωματαξυ εγω εχω ψιλομετατρεψει τον μιχαλη σε κλεπτομανη και ο μιχαλης τον ηρακλη μισανθρωπο, να δεις τι λεγανε για την σερβιτορα επειδη ειχε λιγο ενα στιλ σαν λολιτα. πρεπει να αρχισεις να βγαινεις μαζι μας , να εξισοροπεις τα πραγματα, να μας βαζεις λιγο στον καλο δρομο π[ως το λενε, αλλιως δεν την παλευουμε..
Nov 27 2011 11:22
Photo

Χα χα χα, such compelling arguments...
Nov 27 2011 11:14
Photo

τι παλι που μου συγχιζεσαι κιολας, αφου παμε στην καφετερια καθομαστε εξω , παιρνουμε να παιξουμε τριβιαλ και δεν μας αφηναν γιατι καθομασταν εξω, και πηγε ο μηχαλης και πηρε τραπουλα απο το περιπτερο και μετα απο κανα μιαμισαωρο πηγαμε μεσα που αδειασε τραπεζι και πηραμε να παιξουμε uno. ηταν και καινουργιο σε καλη κατασταση ε τι να κανουμε, και στην τελικη ποια ηταν η τελευταια φορα που εκανα κατι τετοιο, εεε??
Nov 27 2011 11:05
Photo

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΠΑΛΙ??? Αμάν πια κι εσύ όλη την ώρα κλέβεις! Πφφφφ... Τεσπα. Αστείο να πουν εσένα αγαθιάρη. Πολύ όμως. Καημένοι κι αυτοί...
Nov 27 2011 11:01
Photo

επρεπε να ειχες ερθει την πεμπτη για καφε φαση ειχε τσεπωσα και ενα uno, παρεπιπτοντως στο βασανα του μαθητη με αποκαλεσαν αγιαθιαρη, καιρο εχω να γελασω ετσι, μαλλον στο φορουμ μιλωντας μου ακουγομαι πολυ διαφορετικος απο οτι στην πραγματικοτητα
Nov 27 2011 10:57
Photo

Κρίμα μωρέ αλλά τουλάχιστον θα φας κοψίδια! :3
Nov 27 2011 10:37
Photo

ευχαριστω!! αν και δεν ειναι τοσο ωραια να γιορταζεις εκτος απο το γεγονος οτι θα φα;με κοψιδια σημερα. χθες ξεφραγκιαστηκα γιατι επρεπε να κερασω τα παιδια στην λαρισΑ, και με πρηξαν λιγο στα τηλεφωνα, αλλα τεσπα..
Nov 27 2011 10:36
Photo

Kαλέ χρόνια πολλά για χθες! Συγγνώμη που το ξέχασαααα~!
Nov 27 2011 10:22
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

thanks!!!
Nov 26 2011 13:13
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου μεγάλε :)
Nov 26 2011 13:01
Photo

Έτσι, καίγεσαι γρήγορα γρήγορα!
Nov 22 2011 22:00